-
Η αλήθεια ειναι οτι τις 2 απ τις 4 φορές μου το πλύνανε στην αντιπροσωπεία. Την 3η φορά το έπλυνα εγώ και την τελευταία μου το πλυνε ο φαναρτζής μετά απο αλλαγή φτερού λόγω μικροτρακαρίσματος.
Θυμάμαι σε κάποια φάση που το είχα παει για σέρβις και ειχα παραπονεθεί για τριγμό απ το ταμπλό.
Πάω να το παραλάβω και το βλέπω φρεσκοπλυμμένο μέσα - εξω. Ρωτάω γιατι το πλύνανε και μου λέει ο μάστορας 'Πλάκα κάνεις φίλε; Δε μπορείς να φανταστείς τι μπίχλα βγάλαμε απ το ταμπλό!'
Φυσικά ο τριγμός είχε εξαφανιστεί :Ρ
-
-
Moυ έκανε εντύπωση κάτι που είδα στις ειδήσεις , μετά από την λασποβροχή έτρεξαν όλοι να πλύνουν τα αμάξια τους , γιατί;;;;
Δεν ξέρετε ότι η λασποβροχή κάνει καλό στο αυτοκίνητο;;; -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Moυ έκανε εντύπωση κάτι που είδα στις ειδήσεις , μετά από την λασποβροχή έτρεξαν όλοι να πλύνουν τα αμάξια τους , γιατί;;;;
Δεν ξέρετε ότι η λασποβροχή κάνει καλό στο αυτοκίνητο;;;Η λάσπη κάνει καλό ... για παθήσεις των αρθρώσεων, ρευματοπάθειες, σπονδυλοαρθρίτιδες, δισκοπάθειες, μυαλγίες, οσφυαλγίες, μετατραυματικές φλεγμονές, γυναικολογικά και στα 4X4 για πιο off road εμφάνιση...
Στο Μicra και στο 406 π.χ. τι καλό κάνει? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν ξέρετε ότι η λασποβροχή κάνει καλό στο αυτοκίνητο;;;Η λάσπη κάνει καλό ... για παθήσεις των αρθρώσεων, ρευματοπάθειες, σπονδυλοαρθρίτιδες, δισκοπάθειες, μυαλγίες, οσφυαλγίες, μετατραυματικές φλεγμονές, γυναικολογικά και στα 4X4 για πιο off road εμφάνιση...
Στο Μicra και στο 406 π.χ. τι καλό κάνει?κάνει μια κρούστα πάνω από το χρώμα με αποτέλεσμα να το προφυλάσει απο τις επικίνδυνες ακτίνες του ηλίου!
-
Τι άλλο θα ακούσω Θεέ μου;
-
Στο Μicra και στο 406 π.χ. τι καλό κάνει?κάνει μια κρούστα πάνω από το χρώμα με αποτέλεσμα να το προφυλάσει απο τις επικίνδυνες ακτίνες του ηλίου!
απο τις κουτσουλιες το προφυλασει????
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
απο τις κουτσουλιες το προφυλασει????
από το αλάτι;
-
Τοτε επρεπε να το αγορασεις αβαφτο,μονο με το ασταρι !
-
εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει ουσιαστικά στο αυτοκίνητο είναι το εσωτερικό...
δε θέλω να έχει σκόνες για να μην προκαλούνται αλλεργίες... επίσης δεν θέλω δυνατά συνθετικά αρώματα από το εμπόριο για να μην επιβαρρύνω τους πνεύμονές μου... αγοράζω αιθέρια έλαια, υα χρησιμοποιώ σε πολύ μικρές ποσότητες κ έχω αυτά για αρώματα... -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
αγοράζω αιθέρια έλαια, υα χρησιμοποιώ σε πολύ μικρές ποσότητες κ έχω αυτά για αρώματα...Για πες... Πως τα χρησιμοποιεις? Τι αρωματα , τι διαρκεια και απο που τα αγοραζεις...
-
είχα αγοράσει ένα άρωμα εμπορίου για αυτοκίνητα, που ήταν σε μικρό μπουκαλάκι με ξύλινο καπάκι που ποτίζει... το άδειασα, κ έβαλα αιθέριο έλαιο... έχει ένα κατάστημα στην Καλαμαριά που πουλάει μόνο αιθέρια έλαια... το έψαχνα κ το ανακάλυψα σε ένα στενό... ήταν η μόνη λύση για άρωμα για εμένα...
-
saxon_747 έχεις πμ ...
-
Το Panda έχω να το πλύνω (απ'έξω) από το Σεπτέμβρη 2007 (πάμε για χρόνο δηλαδή)...ενώ μέσα είναι καθαρό, παράθυρα σπάνια ανοίγω γιατί δε μπορώ τη φασαρία/καυσαέριο.
Η BMW έχει να πλυθεί από τον Ιανουάριο σχεδόν απ'έξω...γιατί από μέσα είναι επίσης καθαρή. Τώρα με τη γύρη/χώμα έχει γίνει ΧΑΛΙΑ!
Σε γενικές γραμμές πάντως πλένω το αυτοκίνητό μου (για το εταιρικό χέστικ@) κάθε 2μηνο-3μηνο...δεν έχω χρόνο για παραπάνω. Συνεπώς, επέλεξα το Μάλλον Βρώμικο.
-
Το αυτοκίνητό μου δεν εχω ιδιαίτερο πρόβλημα να είναι βρώμικο εξωτερικά... Εσωτερικά όμως, είναι πεντακάθαρο! Το μόνο που 'τα χαλαει' λίγο ειναι τα χαρτιά που έχω για λίγο πεταμένα στο πατάκι του συνοδηγού μέχρι να βρώ κάδο ανακύκλωσης για να τα ξεφορτωθώ! Κατά τα άλλα, μέσα γυαλίζει.
Εξωτερικά τώρα, λόγω χρώματος μαύρου, δεν μπορώ να πω οτι γυαλίζει και πολύ!...Το πάω για πλύσιμο κάθε Σάββατο σχεδόν...εκτός βέβαια τους χειμερινούς-βροχερους μήνες που απλά το καθαρίζω μόνο μέσα...
Πόσο... βρώμικο αυτοκίνητο οδηγείτε???