-
σχεδόν πάντα βρώμικο .. δυστυχώς
-
Σήμερα έπλυνα - καθάρισα - αρωμάτισα το αυτοκινητό μου μέσα , έξω , από κάτω , κινητήρα και......
Εγινε καινούριο, εκεί που έλεγα να το δώσω θα το κρατήσω .....
Πάει καλύτερα , ανέβηκε η ιπποδύναμη τουλάχιστον 5 HP!
Κάθε πότε πλένεται το αυτοκινητό σας;;;;;;;
Εγώ μία φορά τον χρόνο.....
Μιλάμε δεν έβλεπα τίποτα 'αστραψε , καθάρισαν τα τζάμια , ορατότητα..... χλίδα..... του έδωσα 5 χρόνια ζωή!!! -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Σήμερα έπλυνα - καθάρισα - αρωμάτισα το αυτοκινητό μου μέσα , έξω , από κάτω , κινητήρα και......
Εγινε καινούριο, εκεί που έλεγα να το δώσω θα το κρατήσω .....
Πάει καλύτερα , ανέβηκε η ιπποδύναμη τουλάχιστον 5 HP!
Κάθε πότε πλένεται το αυτοκινητό σας;;;;;;;
Εγώ μία φορά τον χρόνο.....
Μιλάμε δεν έβλεπα τίποτα 'αστραψε , καθάρισαν τα τζάμια , ορατότητα..... χλίδα..... του έδωσα 5 χρόνια ζωή!!!costaslio
Το θέμα σου κολλήθηκε στο ήδη υπάρχον θέμα για τη... βρώμα -
Το δικο μου το επλενα καθς βδομαδα
Στην εταιρια με τα εταιρικα, εταιρικο χρωμα εχει γινει πλεον το...........''σκατουλι''
-
Έχοντας υπόψη πόσο λίγο χρόνο έχω για να ασχοληθώ με τέτοιες εργασίες, όταν πήγαμε με τον πατέρα μου για να το διαλέξω είπα με την πρώτη ασημί.
Και αυτό τωρα με αποζημιώνει αφού το πλένω όταν δεν μπορώ να ακουμπήσω την χειρολαβή για να ανοίξω την πόρτα(βασικά το δίνω να μου το πλύνουν).
Το μέσα τωρα είναι άλλη υπόθεση.Καθαρίζεται εξίσου σπάνια με το εξωτερικό και το πορτμπαγκάζ είναι γεμάτο ρούχα και παπούτσια(κ.α.Α!!Το έχω και κλειστό σε γκαράζ αφού μένω σε μονοκατοικία). -
πλυσιμο?..
-
Εγώ το έπλυνα σήμερα και το ευχαριστήθηκα! Δεν είχε τις επιπλέον περιποιήσεις (κερί, κρέμα στα λάστιχα, κτλ) αλλά έγινε κουκλί!
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Εγώ το έπλυνα σήμερα και το ευχαριστήθηκα! Δεν είχε τις επιπλέον περιποιήσεις (κερί, κρέμα στα λάστιχα, κτλ) αλλά έγινε κουκλί!και εγω σκεφτομουν το πλυσιμο αλλα.... ευτυχως που πρυτανευσε η τεμπελιτιδα γιατι μετα απο λιγες ωρες εριξε μια βροχη...αστα
-
Το πλενω οποτε λερωθει, απο μεσα ειναι παντα καθαρο.
Γενικα, λιγες φορες ειναι βρωμικο... -
Απο μέσα και το δικό μου είναι καθαρό, σαν καινούργιο!
Το απέξω όταν έχω χρόνο και βολέψει να περάσω απο κανα self service πλυντήριο! -
κάθε μεσημέρι που σχολάω, το βάζω μπρος....
μέχρι να ζεσταθεί λίγο το καθαρίζω με μια βούρτσα...
αυτό κάθε μέρα ακόμα και Σ/Κ (τότε το κάνω πρωί ή όποτε φύγω)!!
για μέσα τα πατάκια φυσάω και το πλένω όποτε το πλύνω κι έξω....τα τζάμια θα είναι πάντα καθαρά ό,τι και να γίνει.....
κόλλημα -
Εγώ το πλένω 2 φορέςτην εβδομάδα, έχει και χαζόχρωμα(σκούρο μπλε) που λερώνει αμέσως, αλλά δεν γουστάρω να οδηγώ βρώμικο αυτοκίνητο.
το κολλημα μου είναι ότι πλένω και του πατέρα μου, που το κινεί ελάχιστα, αλλά και του παππού μου, που κινείται ακόμη πιο σπάνια...πολλή κούραση. -
Χτες το βράδυ οδήγησα με δυνατή βροχή και πλύθηκε καλά το αμάξι - σαν καινούριο έγινε.
(έφυγαν και τα αλάτια που μαζεύτηκαν όλο το χειμώνα)
-
λοιπον εχουμε και λεμε
εξωτερικα, (μονος μου ή πλυντηριο) 1 φορα την εβδομαδα,-καθε 15 μερες σχολαστικα τις ζαντες με σφουγγαρι -
εσωτερικα καθε 3 εβδομαδες (ξεσκονισμα, ηλεκτρικη, πατακια, τζαμια)
καθε 4 μηνες φροντιζω τα δερματα με αλοιφες(καθαριστικο/ενυδατικο)
καθε 6 μηνες φροντιζω τα εσωτερικα.εξωτερικα πλαστικα με ενυδατικες
τον αλλον μηνα σκεφτομαι να αφορασω ενα karcher, ..θα δουμε
-
τυχερε, και εγω τις βροχες περιμενω πλέον, περασανε τα χρόνια
Μια άλλη καλη λυση ειναι η υγρασία το πρωι , με ενα σφουγγαρι ειναι σα να εχει να πλυθει μόνο ενα μηνα .
Επιπλεον σε ολα αυτα βοηθαει το οτι ειναι ασπρο -
Πρέπει να έχεις τη τύχη να οδηγείς όταν βρέχει δυνατά. Τότε καθαρίζει καλά το αμάξι.
Μια δυνατή βροχή όταν είσαι παρκαρισμένος σίγουρα βγάζει τη σκόνη αλλά δεν το πλένει καλά στο πλάι.
-
Ε δεν το ξαναπλένω , πήγα σε χώμα σήμερα , φοβόμουνα μη το βρωμίσω...
άσε δεν το ξαναπλένω , τουλάχιστον εξωτερικά.... -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πρέπει να έχεις τη τύχη να οδηγείς όταν βρέχει δυνατά. Τότε καθαρίζει καλά το αμάξι.Μια δυνατή βροχή όταν είσαι παρκαρισμένος σίγουρα βγάζει τη σκόνη αλλά δεν το πλένει καλά στο πλάι.
Ναι αλλά αν έχεις την ατυχία να συνεχίσεις να οδηγείς αφού σταματήσει η βροχή, η λασπουριά πιάνει μέχρι και το παρμπριζ
-
-
εγω επειδη το εχω βαρεθει το αμαξι μου δεν το πολυπλενω και ειναι βρωμικουτσικο συνηθως...
Πόσο... βρώμικο αυτοκίνητο οδηγείτε???