-
Δεν χρειάζεται να πάρεις τηλέφωνο, αλλά να πας απο εκεί και να εξηγήσεις τι ακριβώς συμβαίνει ... Κανονικά έπρεπε να κάνεις αναστροφή την ημέρα που το πήρες.
Μην το φορτώνεις με χιλιόμετρα, μην σου πουν ότι το ανέβασες και σε κανένα βουνό ...
Και κάντους και μια ερώτηση ... 'Δεν βρέθηκε κανένας κατα την μετακίνηση του αυτοκινήτου, κατα το κατέβασμα απο το φορτηγό, όταν το πήγαιναν για πλύσιμο για την παράδοση ... δεν άκουσαν τους διάφορους dolby surround ήχους?'
Και μια πρόβλεψη με την ελπίδα της διάψευσης ... Δυστυχώς η αντιπροσωπία έχει ΠΑΝΤΑ δίκιο και όχι ο πελάτης ...
Βάλε και το γνωστό 'μετά την απομάκρυνση απο το ταμείο ... ουδέν λάθος αναγνωρίζεται'. -
Mήπως ξεχάσανε να βγάλουνε τους τάκους απο την ανάρτηση?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Mήπως ξεχάσανε να βγάλουνε τους τάκους απο την ανάρτηση?...και 60 psi στα λάστιχα;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Mήπως ξεχάσανε να βγάλουνε τους τάκους απο την ανάρτηση?
...και 60 psi στα λάστιχα;
αυτό είχε συμβεί και στο δικό μου. Αφήνουν τα λάστιχα τέρμα φουσκωμένα όπως τα οχήματα μπαίνουν στο καράβι για να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες. Το κουφό είναι ότι στο χαρτί που υπογράφεις την παραλαβή γράφει ότι ελέχθησαν τα λάστιχα...
-
...νταξ εμένα στο χαρτί έλεγε πως ελέγθηκε για την καλη του λειτουργία και το SatNav
Λειτουργεί απρόσκοπτα δια της απουσίας του -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
...νταξ εμένα στο χαρτί έλεγε πως ελέγθηκε για την καλη του λειτουργία και το SatNav
Λειτουργεί απρόσκοπτα δια της απουσίας τουκαι πανω που θα ρωταγα..... από ποτε το δίνουνε!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Λειτουργεί απρόσκοπτα δια της απουσίας τουκαι πανω που θα ρωταγα..... από ποτε το δίνουνε!!!!
δεν το δίνουνε...
-
Επρεπε...αλλα οταν το παρελαβα εφυγα απο κιφισσιας και ατικκη οδο οπου η ασφαλτος ειναι οκ οποτε δεν ακουσα τιποτα. Οταν εφτασα ομως στους γνωστους καροδρομους στην περιοχη μου αρχισαν τα dolby surround!!! Ηταν ομως παρασκευη αργα οποτε πρεπει να περιμενω μεχρι δευτερα...
Παντως δεν νομιζω να μπορεσουν να βρουν απο τι προερχΟνται ολοι αυτοι οι τριγμοι... .Ακουγονται απο παντου!!Γαμωτο μου..το πληρωσα ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΛΕΨΑ!!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Mήπως ξεχάσανε να βγάλουνε τους τάκους απο την ανάρτηση?Ποιοι ειναι αυτοι οι τακοι? Φαινονται??
-
Ο αεραγωγος τπυ συνοδηγου κανει εδω και δευο μερες σαν κουδουνιστρα....καμια λυση;
Οσον αφορα τον Αλεξανδρο, υποτιθεται οτι το αμαξι πριν φυγει απο Αγγλια περναει απο ελεγχο. Αν τα προβληματα ειναι τοσα πολλα οπως αναφερεις δωστο πισω να το βαλουν στον πατο τους. Ενας φιλος πριν δυο χρονια πετυχε αντικατασταση του ενος ετους αυτοκινητου του (opel astra)ενω ειχε μπει συνεργειο σε ενα χρονο πανω απο 5 φορες και το αμαξι ειχε μεινει συνολικα μεσα πανω απο 3 μηνες. Εστειλε γραμμα στη μαμα εταιρια στη Γερμανια τονιζοντας την αναγκη αντικαταστασης αφου δεν υπηρχε γιατρεια και ενημερωνοντας παραλληλα την ενωση καταναλωτων. Παντως ειναι μαμακια να δινεις τοσα λεφτα για ενα αμαξι υποτιθεται αξιοπιστο και να σου βγαινει μουφα. Ελπιζω τα προβληματα να ειναι λιγοτερα απ οσα νομιζεις και να στα φτιαξουν χωρις να χρειαστει περαιτερω τρεξιμο και ταλαιπωρια. -
Τριγμούς από πράγματα της καμπίνας ακούς, ή κινήσεις της ανάρτησης;
-
Δεν μπορω να καταλαβω ακριβως μιας και ειναι κατεγισμος απο παντου!!
Σιγουρα η αναρτηση μπρος και πισω και ισως και η κρεμαργιερα κανουν διαφορα, αλλα ακουγονται και αλλα οπως πχ τριξιματα σαν πλαστικο η λαστιχο να τριβεται με σιδερο, η πλαστικα απο πισω να τρεμοπαιζουν κτλ....
Εχει μονο 42 χλμ τ αμαξι γ@μωτο -
αν πιεσεις το καπω στην ακρη, συμπιεζεται η αναρτηση?
-
Ο χρήστης αλεξανδρος έγραψε:
Δεν μπορω να καταλαβω ακριβως μιας και ειναι κατεγισμος απο παντου!!
Σιγουρα η αναρτηση μπρος και πισω και ισως και η κρεμαργιερα κανουν διαφορα, αλλα ακουγονται και αλλα οπως πχ τριξιματα σαν πλαστικο η λαστιχο να τριβεται με σιδερο, η πλαστικα απο πισω να τρεμοπαιζουν κτλ....
Εχει μονο 42 χλμ τ αμαξι γ@μωτοΔεν κάνεις έναν κόπο να του ρίξει μια ματιά ένας καλός φανοποιός;
-
Ταπεινή μου γνώμη.
ΑΜΕΣΑ στην αντιπροσωπεία.
Τσεκάρισμα και να ζητήσεις έγγραφο ότι όλα είναι οκ (αν σου πούνε έτσι).
Αν το πρόβλημα επιμείνει υπάρχουν αρκετές ανεξάρτητες αρχές να προσφύγεις. -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Ταπεινή μου γνώμη.
ΑΜΕΣΑ στην αντιπροσωπεία.
Τσεκάρισμα και να ζητήσεις έγγραφο ότι όλα είναι οκ (αν σου πούνε έτσι).
Αν το πρόβλημα επιμείνει υπάρχουν αρκετές ανεξάρτητες αρχές να προσφύγεις.ακριβώς αυτό. Δεν δέχομαι ότι ένα καινούριο αυτοκίνητο -πόσο μάλλον ένα χόντα με την φήμη που το συνοδεύει- θα είναι ξεβιδωμένο και θα τρίζει σαν κουδουνίστρα. Ν' απαιτήσεις αντικατάσταση και να τους βάλεις να το συγκρίνουν με το τεστ ντραιβ που σίγουρα θα έχουν. Πόσοι αλεξιπτωτιστές έχουν μαζευτεί στην εμπορία αυτοκινήτων ρε γαμώτο. Σκίστους!!! Να μας δώσεις και το όνομα του αντιπροσώπου να τον ...προτιμήσουμε και εμείς...Έλεος πια με τα λαμόγια!!!
-
Μήπως έχει σπάσει κανένα αμορτισέρ; Στο δρόμο πως το νοιώθεις; Είναι σταθερό ή κάνει ότι νά ναι σε συμπεριφορά;
-
Εχουμε κανενα νεο αλεξανδρε ??? Τι εγινε με το αμαξι???
-
Αλέξανδρε περιμένουμε νέα σου .κι ελπίζω ευχάριστα!
-
Εχθές το βράδυ είδαμε στη Γλυφάδα, ένα Civic που πρέπει να ήταν κουπέ. Ήταν η μούρη ίδια με του sedan, αλλά είχε 2 πόρτες, και πιο σφηνοειδές σχήμα. Μπροστά έγραφε si στη μάσκα, ενώ από όσο μπόρεσα να δω δεν είχε πινακίδα. Έπαθα πλάκα, καθώς δεν ήξερα πως βγαίνει έτσι και το τελευταίο μοντέλο. Θα το έκανε κανένας εισαγωγή απέξω προφανώς. Κουκλί πάντως..
edit: αυτό εδώ ήταν => http://automobiles.honda.com/civic-si-coupe/
Ηonda Civic 2005