-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Προσωπικά δεν μου έχει κάψει τίποτα. Βέβαια εγώ έχω...γεράσει και δεν το 'σπάω'.
είσαι παπούς δεν μετράς.... εδώ σε ενοχλεί ένας μικρός γδούπος.... στο μοτέρι σου πιστεύω ότι σπάνια θα ανοίγει το VTEC
Σε μένα βέβαια το μοτέρι μου θα πεθάνει από Alzheimer..... καθώς δεν γνωρίζει πως είναι να γυρνά πάνω από τις 4000 στροφές (εντάξει ξέρει αλλά τι είναι μερικά λεπτά στις δεκάδες ώρες λειτουργίας....)
πλάκα κάνω..... μην παρεξηγηθείς....
δεν μ' ενοχλεί που το γράφεις...μ' ενοχλεί που ισχύει.
-
@ cmarin
O γαμπρός μου είναι έτοιμος να πάρει ένα 4D Hybrid που ήταν test drive σε μία αντιπροσωπεία. Έχει 14Κ χιλ και παζαρεύει την τιμή τώρα.
Εφόσον είναι υβριδικό
α. Δεν έχει αυτόματο 5 ταχυτήτων αλλά CVT.
β. Το EPS είναι Electronic Power Steering άρα δεν έχει υδραυλικό αλλά full ηλεκτρικό.
γ. όλα όσα αναφέρεις είναι standard. Δεν βλέπω κάτι extra. (ακόμα και η αεροτομή!!!)@ spyros.s
Έλα ρε παππού... κερνάω χαμομήλι στην Ακαδημία.
Πάντως σήμερα έπεσα σε συζήτηση των Ελληνών Αθανάτων. Μέσος όρος ηλικίας τα 90+ χρόνια κοινώς συμμαθητές του Κατσαντώνη και του Καποδίστρια και μαθητές του Περικλή!!! Το σφρίγος όμως και η ένταση τους και η θέρμη στο να υποστηρίζουν τις θέσεις τους ούτε σε Συνδικαλιστή της ΓΣΕΕ (χωρίς όμως τις ακρότατες και τους Λεονταρισμούς άλα κοκοτέ των τελευταίων).
Μακάρι στην ηλικία τους να έχω απλά την ικανότητα να λογιέμαι (που λένε και οι Κύπριοι).
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Προσωπικά δεν μου έχει κάψει τίποτα. Βέβαια εγώ έχω...γεράσει και δεν το 'σπάω'.
είσαι παπούς δεν μετράς.... εδώ σε ενοχλεί ένας μικρός γδούπος.... στο μοτέρι σου πιστεύω ότι σπάνια θα ανοίγει το VTEC
Σε μένα βέβαια το μοτέρι μου θα πεθάνει από Alzheimer..... καθώς δεν γνωρίζει πως είναι να γυρνά πάνω από τις 4000 στροφές (εντάξει ξέρει αλλά τι είναι μερικά λεπτά στις δεκάδες ώρες λειτουργίας....)
πλάκα κάνω..... μην παρεξηγηθείς....
δεν μ' ενοχλεί που το γράφεις...μ' ενοχλεί που ισχύει.
ειδες που ειναι προτιμοτερη η ροπη στις μεσαιες απο την ισχυ στις ψηλες?
γερναμε ρεεε!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
@ cmarinO γαμπρός μου είναι έτοιμος να πάρει ένα 4D Hybrid που ήταν test drive σε μία αντιπροσωπεία. Έχει 14Κ χιλ και παζαρεύει την τιμή τώρα.
Εφόσον είναι υβριδικό
α. Δεν έχει αυτόματο 5 ταχυτήτων αλλά CVT.
β. Το EPS είναι Electronic Power Steering άρα δεν έχει υδραυλικό αλλά full ηλεκτρικό.
γ. όλα όσα αναφέρεις είναι standard. Δεν βλέπω κάτι extra. (ακόμα και η αεροτομή!!!)thanks
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μεγάλοι dealers πινακιδωμένα αυτοκίνητα (η γνωστή μέθοδος για να πιάσουν στόχους) με 0χλμ τα δίνουν 20-23% κάτω της αρχικής του τιμής (το ποσό αφαιρείται από την καθαρή αξία του αυτοκινήτου πρό φόρων, τελών κτλ).Οπότε σε test drive αυτοκίνητα με κάμποσα χιλιόμετρα και αρκετών μηνών, η τιμή σηκώνει αρκετό παζάρεμα...
υπερβολικός νομίζω για το 20%
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μεγάλοι dealers πινακιδωμένα αυτοκίνητα (η γνωστή μέθοδος για να πιάσουν στόχους) με 0χλμ τα δίνουν 20-23% κάτω της αρχικής του τιμής (το ποσό αφαιρείται από την καθαρή αξία του αυτοκινήτου πρό φόρων, τελών κτλ).
Οπότε σε test drive αυτοκίνητα με κάμποσα χιλιόμετρα και αρκετών μηνών, η τιμή σηκώνει αρκετό παζάρεμα...
υπερβολικός νομίζω για το 20%
Καθόλου υπερβολικός.
Βγήκαν αυτό το μήνα (πινακιδωμένα με 0 χλμ) και είναι με αυτή την έκπτωση 2 συγκεκριμένα μοντέλα.
-
για δωσε... pm
-
Παρέλαβα σήμερα μετά από 6 εργάσιμες το αυτοκίνητο από την επισκευή. Συνολικό κόστος για αλλαγή δύο πόρτες, επισκευή-φανοποιείο σε ένα βαθούλωμα και εργατικά 1.863 ευρώ. Έβγαλε τα λεφτά της η μικτή.
Οι εντυπώσεις μου από το συνεργείο? Οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ
Αναλυτικά, και προσπερνώντας την αναμονή των 4 εβδομάδων που χρειάστηκε από την παραγγελία μέχρι την παραλαβή των ανταλλακτικών, έχουμε :
- Το εσωτερικό της πόρτας του συνοδηγού που αντικαταστάθηκε και το παράθυρο είχαν αρκετές κηλίδες λαδιών-κόλλας.
- Γύρω από τις πόρτες πολλές μικρές γρατζουνιές που 1000% δεν υπήρχαν πριν. Όταν τις έδειξα στον υπεύθυνο δεν αρνήθηκε ότι έγιναν κατά την επισκευή, και μου είπε να μπει αλοιφή αλλά αρνήθηκα αφού ήθελα να το καθαρίσω καλά πρώτα.
- Το κερασάκι στην τούρτα? Στην επιστροφή διαπίστωσα μέση κατανάλωση σε 65 χιλιόμετρα 14.8. Σημείωση τα χιλιόμετρα δεν ήταν δικά μου, για την μεταφορά στο φανοποιείο έβαλαν βενζίνη (είχε το θράσος να μου πει ότι του το πήγα και άδειο) και είχαν κάνει 65 ΔΙΚΑ τους χιλιόμετρα. Όποιος το πήρε, το έσκισε όσο δεν πάει άλλο, δεν έχω δει ποτέ πριν κατανάλωση πάνω από 12.5 με πολύ σκίσιμο.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
Τελευταία φορά λοιπόν για μένα ο Σωτηρόπουλος στην Κηφισίας. Ξεφτίλες.
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Παρέλαβα σήμερα μετά από 6 εργάσιμες το αυτοκίνητο από την επισκευή. Συνολικό κόστος για αλλαγή δύο πόρτες, επισκευή-φανοποιείο σε ένα βαθούλωμα και εργατικά 1.863 ευρώ. Έβγαλε τα λεφτά της η μικτή.Οι εντυπώσεις μου από το συνεργείο? Οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ
Αναλυτικά, και προσπερνώντας την αναμονή των 4 εβδομάδων που χρειάστηκε από την παραγγελία μέχρι την παραλαβή των ανταλλακτικών, έχουμε :
- Το εσωτερικό της πόρτας του συνοδηγού που αντικαταστάθηκε και το παράθυρο είχαν αρκετές κηλίδες λαδιών-κόλλας.
- Γύρω από τις πόρτες πολλές μικρές γρατζουνιές που 1000% δεν υπήρχαν πριν. Όταν τις έδειξα στον υπεύθυνο δεν αρνήθηκε ότι έγιναν κατά την επισκευή, και μου είπε να μπει αλοιφή αλλά αρνήθηκα αφού ήθελα να το καθαρίσω καλά πρώτα.
- Το κερασάκι στην τούρτα? Στην επιστροφή διαπίστωσα μέση κατανάλωση σε 65 χιλιόμετρα 14.8. Σημείωση τα χιλιόμετρα δεν ήταν δικά μου, για την μεταφορά στο φανοποιείο έβαλαν βενζίνη (είχε το θράσος να μου πει ότι του το πήγα και άδειο) και είχαν κάνει 65 ΔΙΚΑ τους χιλιόμετρα. Όποιος το πήρε, το έσκισε όσο δεν πάει άλλο, δεν έχω δει ποτέ πριν κατανάλωση πάνω από 12.5 με πολύ σκίσιμο.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
Τελευταία φορά λοιπόν για μένα ο Σωτηρόπουλος στην Κηφισίας. Ξεφτίλες.
Δίκιο έχεις... τα 65 κμ γιατί τα κάνανε? πήγανε με αυτό να παρουνε τις πόρτες 2 φορές?
-
Το πήγανε στο φανοποιείο για το βαθούλωμα, το οποίο μου είχε πει ότι είναι κάπου στην Ηλιούπολη αν θυμάμαι καλά...
-
Χθες με πήρανε τηλέφωνο να πάω και γω για το χειρόφρενο. Αυτή η βδομάδα είναι η τελευταία των αντικαταστάσεων από ότι κατάλαβα. Μια ώρα λένε ότι διαρκεί η εργασία αντικατάστασης/επισκευής?. Άντε να δούμε.
-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Χθες με πήρανε τηλέφωνο να πάω και γω για το χειρόφρενο. Αυτή η βδομάδα είναι η τελευταία των αντικαταστάσεων από ότι κατάλαβα. Μια ώρα λένε ότι διαρκεί η εργασία αντικατάστασης/επισκευής?. Άντε να δούμε.γιατί ειναι η τελευταία;;;;Όποτε θέλεις πας. Μισή ώρα δουλειά κάνουν λέει.
-
θα πάνε διακοπές?
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Χθες με πήρανε τηλέφωνο να πάω και γω για το χειρόφρενο. Αυτή η βδομάδα είναι η τελευταία των αντικαταστάσεων από ότι κατάλαβα. Μια ώρα λένε ότι διαρκεί η εργασία αντικατάστασης/επισκευής?. Άντε να δούμε.
γιατί ειναι η τελευταία;;;;Όποτε θέλεις πας. Μισή ώρα δουλειά κάνουν λέει.
Δεν ξέρω. Τους είπα ότι θα βγω εξωτερικό και να πάω μετά και επέμεναν ότι είναι η τελευταία προθεσμία. Ίσως να παίρνουν και αυτοί άδειες. Και μια και είπαμε για εξωτερικό. Αν περάσεις από χώρα εκτός ΕΟΚ χρειάζεται διεθνές δίπλωμα. Μόνο η ΕΛΠΑ και ενα φυστικάκι 85€. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩχ!!! Καλά ξεκινάμε.
-
τα περί προθεσμίας δεν τα καταλαβαίνω...
-
κι εγώ χτες από το συνεργείο ήμουν (για άλλο αυτοκίνητο). Τους θυμησα ότι έχουμε κάτι αμορτισέρ να αλλάξουμε στο civic και ότι μου έχει έρθει και η ανάκληση για το χειρόφρενο, οπότε για να μην πηγαινοέρχομαι, μόλις τους έρθουν να με πάρουν τηλ να γίνουν και οι δυο δουλειές. Δεν είδα να μου λένε τπτ για προθεσμίες για το χειρόφρενο...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
O γαμπρός μου είναι έτοιμος να πάρει ένα 4D Hybrid που ήταν test drive σε μία αντιπροσωπεία. Έχει 14Κ χιλ και παζαρεύει την τιμή τώρα.Τι να προσέξει? Τι τιμή θα ήταν καλή?
Τελικά δεν ενέδωσε για το αυτοκίνητο για 2 λόγους:
- δεν κατέβαινε η τιμή κάτω από 20Κ και
- δεν ικανοποιήθηκε καθόλου από τους χώρους για 4μελή οικογένεια με μεγάλα παιδιά.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
O γαμπρός μου είναι έτοιμος να πάρει ένα 4D Hybrid που ήταν test drive σε μία αντιπροσωπεία. Έχει 14Κ χιλ και παζαρεύει την τιμή τώρα.
Τι να προσέξει? Τι τιμή θα ήταν καλή?
Τελικά δεν ενέδωσε για το αυτοκίνητο για 2 λόγους:
- δεν κατέβαινε η τιμή κάτω από 20Κ και
- δεν ικανοποιήθηκε καθόλου από τους χώρους για 4μελή οικογένεια με μεγάλα παιδιά.
20k!!! Δεν είναι σοβαροί.......
Για το 2ο συμφωνώ και εγώ.
-
Ποτε δεν είναι σοβαροί στα μετ/να. Δεν εχω βρει ποτε ευκαιρία
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ποτε δεν είναι σοβαροί στα μετ/να. Δεν εχω βρει ποτε ευκαιρίααυτοι που τα παιρνουν ευκαιρια τα θεωρουν..
Ηonda Civic 2005