-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Πρώτο ταξίδι για το Υβριδικό.Κατάσταση: Πλήρες φορτίο 4 άτομα και αποσκευές (στα 360 κιλά σύνολο) και πλήρης κλιματισμός.
Διαδρομή: Αθήνα - Βόλος (Άφησσος) - Αθήνα.
Κύριε Δήμου σας είδα γύρω στη μία το μεσημέρι της Κυριακής στην εθνική. Σας αναγνώρισα από τον σπασμένο-κολλημένο καθρέπτη.
Το 5θ civic galaxy-grey, με αυτοκόλλητο '46' στο πίσω παράθυρο, αν προσέξατε.Καλημέρα!
-
Ο χρήστης karampelas έγραψε:
Πρώτο ταξίδι για το Υβριδικό.
Κατάσταση: Πλήρες φορτίο 4 άτομα και αποσκευές (στα 360 κιλά σύνολο) και πλήρης κλιματισμός.
Κύριε Δήμου σας είδα γύρω στη μία το μεσημέρι της Κυριακής στην εθνική. Σας αναγνώρισα από τον σπασμένο-κολλημένο καθρέπτη.
Το 5θ civic galaxy-grey, με αυτοκόλλητο '46' στο πίσω παράθυρο, αν προσέξατε.Καλημέρα!
αμα γίνει ληστεία σε τράπεζα, προβλέπω ότι θα γίνει με civic με σπασμένο καθρεπτη..... Και ξέρετε ποιον θα κατηγορίσουν....
-
Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον για να τοποθετήσω 'καρφάκι' (για MP3 player). To έχετε κάνει εσείς? Υπάρχει δυνατότητα (στο ήδη εγκατεστημένο σύστημα στο CIVIC) για τέτοια σύνδεση?
Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον για να τοποθετήσω 'καρφάκι' (για MP3 player). To έχετε κάνει εσείς? Υπάρχει δυνατότητα (στο ήδη εγκατεστημένο σύστημα στο CIVIC) για τέτοια σύνδεση?
Ευχαριστώ!στο http://www.civinfo.co.uk είχε βγάλει κάποιος DIY οδηγίες για κάτι τέτοιο...
-
Ο χρήστης karampelas έγραψε:
Πρώτο ταξίδι για το Υβριδικό.
Κατάσταση: Πλήρες φορτίο 4 άτομα και αποσκευές (στα 360 κιλά σύνολο) και πλήρης κλιματισμός.
Μου φαινεται πλεον οσοι ειναι σε αυτο το φορουμ εχουν και απο ενα χαρακτηριστικο στο αμαξι τους για να γνωριζονται μεταξυ τους(σπασμενος καθρεπτης,Νο 46 στο πισω παραθυρο κτλ.)
Προχθες πετυχα ενα type S μαυρο στην βουλιαγμενη.
Ηταν κανεις απο εδω μεσα? -
Αθήνα-Λουτράκι-Σκαλωσιά με την πιο ήρεμη οδήγηση που έχω καταφέρει (100-130 στην εθνική, μέχρι και cruise control έβαλα ) συν την 'ανάβαση' μέχρι τη Σκαλωσιά, 6.7 lt/100km σε μια διαδρομή ~110χλμ με κλιματισμό συνεχώς ON και ένα άτομο συνοδηγό
Στην επιστροφή με λίγο λιγότερο ηρεμία 7.1 lt/100km.Πάντως ρυθμισμένο στους 23 βαθμούς και με εξωτερική θερμοκρασία 30-34, η ανακύκλωση έμπαινε μόνο όταν είχα φάτσα τον ήλιο.
Και μέσα στην Αθήνα σε κυκλοφοριακό, όταν 'πιάνει' εσωτερικά τη θερμοκρασία το γυρνάει σε 'φρέσκο' αέρα... -
Ο χρήστης civgr έγραψε:
πραγματι πρεπει να εχουν πολλες ακυρωσεις.σημερα περασα απο τον δικο μου να παραπονεθω για την αργοπορια (αφου ακομα και ο διονυσης πηρε) και μου ειπαν οτι θ αργησει λογω ηλιοροφης παντως μου ειπε οτι εντος του μηνα εχει να μου δωσει (μαλλον απο ακυρωση) 1.8 σπορτ σε γκρι ή μαυρο. επειδη το μαυρο δε με χαλαει, βρωμιζει τοσο ευκολα οσο λενε? απο μουρη λεει αλλα μην ειμαι και με το ξεσκονοπανο στο χεριΔεν θα εισαι με το ξεσκονοπανο στο χερι, αλλά με το φτερό!
Πέρα από πλάκα σηκώνει σχετική βρωμιά, εκτός αν είσαι 'ψυχάκιας' με την καθαριοτητα του αμαξωματος.
Ασε που για μενα είναι το must χρωμα σε αυτο το αμαξι. -
Καλησπέρα....είμαι κι εγώ πιθανός αγοραστής ένος Civic και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με GPS σύστημα...
Απο ότι είδα δεν δίνεται κάτι στον εξοπλισμό...υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να μπεί; δεν θα ήθελα κάποια λύση σαν αυτές που βλέπω με pda's να είναι κολημένα κάπου μέσα στο αμάξι....
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης dkaris έγραψε:
Καλησπέρα....είμαι κι εγώ πιθανός αγοραστής ένος Civic και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με GPS σύστημα...Απο ότι είδα δεν δίνεται κάτι στον εξοπλισμό...υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να μπεί; δεν θα ήθελα κάποια λύση σαν αυτές που βλέπω με pda's να είναι κολημένα κάπου μέσα στο αμάξι....
Ευχαριστώ
oxi δεν εχουν χαρτες. Αφου στο crv δε δουλευει
-
Ο χρήστης dkaris έγραψε:
Καλησπέρα....είμαι κι εγώ πιθανός αγοραστής ένος Civic και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με GPS σύστημα...Απο ότι είδα δεν δίνεται κάτι στον εξοπλισμό...υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να μπεί; δεν θα ήθελα κάποια λύση σαν αυτές που βλέπω με pda's να είναι κολημένα κάπου μέσα στο αμάξι....
Ευχαριστώ
Aftermarket δεν μπαίνει νομίζω κάτι που να χρησιμοποιεί την ίδια οθόνη με το ΟΕΜ.
Μπορείς να κάνεις 'πατέντα' ξηλώνοντας τη βασική οθονούλα και συνδέοντας δική σου οθόνη/σύστημα στον ίδιο χώρο.
Κάποιος από το φόρουμ πρέπει να είχε κάνει κάτι αντίστοιχο σε C4 αν θυμάμαι καλά (ή ήταν στο citrenclub ;). Πρέπει να υπάρχει και DIY guide στο civinfo.co.uk, αλλά όπως καταλαβαίνεις θέλει τουλάχιστον χρόνο, μεράκι και να πιάνουν λίγο τα χέρια σου.Δεν ξέρω αν επιλέγοντας το εργοστασιακό (που δεν έχει χάρτες για Ελλάδα) μπορείς μετά να αλλάξεις το λογισμικό του. Λογικά κάπως θα γίνεται.
-
θα προτιμούσα να μην μπώ σε διαδικασία να ξηλώνω κλπ κλπ....θα δώ τι μπορεί να γίνει με το εργοστασιακό....είναι πολύ παράδοξο πάντως το γεγονός οτι δεν έχουν χάρτες....
ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να τους προσθέσουν;
-
Καλησπέρα σας.Μπορώ να ρωτήσω και εγώ κάτι ;
Από ποιότητα κατασκευής / συναρμολόγησης πώς πάει ;
Κάτι πήρε το αυτί μου για τριγμούς, ότι είναι κατώτερο των προηγουμένων / άλλων Honda.
Ισχύει ;Επίσης, ένα μέσο κόστος σέρβις ; (δεν αναφέρομαι μόνο σε αλλαγή λαδιών.)
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης dkaris έγραψε:
θα προτιμούσα να μην μπώ σε διαδικασία να ξηλώνω κλπ κλπ....θα δώ τι μπορεί να γίνει με το εργοστασιακό....είναι πολύ παράδοξο πάντως το γεγονός οτι δεν έχουν χάρτες....ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να τους προσθέσουν;
ναι θα το κάνουν κάποτε, ετσι ειπαν σε έναν γνωστό μου που πηρε το crv.... Θα ρωτησω κι αυριο θα σου πω πάλι... τι παίζει (αν δηλαδη θα τους χρεωσουν κλπ...)
Οπως και να εχει η κατάσταση πάντως θεωρώ ότι οι λύσεις http://www.ngi.gr ειναι κορυφαίες πλέον
-
coyote θα περιμένω αν μπορέσεις να μάθεις κάτι θα ήταν πολύ χρήσιμο....ευχαριστώ....
Όσο για το Link φαίνεται πολύ καλό αλλά όπως προείπα θα προτμούσα να μην έχω κάποιο pda....εκτός αν τα δεομένα τους μπορούν με κάποιο τρόπο να φορτωθούν στον εργοστασικό navigator
ευχαριστώ
-
@ karampelas
Θυμάμαι κάτι στο πέταλο του Μαλιακού (The deadly horse shoe of Maliakos .....).
Πάντως πρόσεξα πολλά 5θυρα....
@ coyote
Για τη ληστεία χρησιμοποιούμε και μόνον 500 Abarth. Αυτό ξέρουμε αυτό εμπιστεύομαστε.
@ mjacob
Δεν έχω πετύχει ποτέ να γυρνά αυτόματα στο fresh.
ΙΜΗΟ για το κομμάτι Αθήνα Βόλος εξαιτίας των πολλών ανέβα κατέβα θεωρώ ότι το CC δεν είναι και το πιο οικονομικό.
Όσον αφορά με το .... Στην αρχή όλοι είμαστε .... μετά όμως από λίγο.....
Υ.Σ. Ο καιρός γαρ εγγύς. Την Πέμπτη πρωί ΠΑΘΕ για Πάτρα..... Δοκιμή χωρίς φορτίο και CC όπου απαιτείται.
Υ.Σ. (2) Ήδη βλέπω κόσμο που κορνάρει διακριτικά όταν με προσπερνά (Galaxy Grey Hybrid με σπασμένο καθρέπτη μοναδικός συνδυασμός). Αυτό φαίνεται ότι θα συνεχιστεί για ακόμα καιρό καθώς (τι πρωτότυπο) ο Σ δεν έχει ακόμα φέρει το ανταλακτικό καθρέπτη.
-
κανενα civic exclusive προς πωληση; μεχρι 21500 τα δινω μετρητα....πληρης απογοητευση μετα απο 6 σχεδον μηνες
-
Ο χρήστης dkaris έγραψε:
coyote θα περιμένω αν μπορέσεις να μάθεις κάτι θα ήταν πολύ χρήσιμο....ευχαριστώ....Όσο για το Link φαίνεται πολύ καλό αλλά όπως προείπα θα προτμούσα να μην έχω κάποιο pda....εκτός αν τα δεομένα τους μπορούν με κάποιο τρόπο να φορτωθούν στον εργοστασικό navigator
ευχαριστώ
Κοιτα, λογικά αν η Honda φέρει τους συμβατούς χάρτες σε όσους αγόρασαν το εργαστασιακό GPS θα το βάζει τσάμπα... Κάνει πολλά λεφτά αν δεις στο crv executive που το εχει στάνταρ... Οποτε μάλλον θα τους βάζουν
-
πάντως μέχρι πρόσφατα η χόντα ευρώπης δεν είχε χάρτες για την ανατολική ευρώπη και τα βαλκάνια. Από την άλλη τα 2600
-
Loipon, egw eimai pleon sta 3500km me to type S. Apo trigmous kai tetoia den exw tipota na anaferw, kai exw arxhsei shga shga na to anoigw to amaksi... (o kosmos panw apo tis 4500 strofes einai yperoxos) an kai eimai dystaktikos akoma.
To mono pou exw parathrhsei egw einai pws se kapoia shmeia ta lastixa pou einai gyrw apo ta tzamia, fainetai na exoun aliw8ei h ypoxwrhsei. Den kserw ti symbainei, alla safws sthn prwth episkepsh sto service 8a to anaferw.
Ωχ! Συγγνώμη για τα greeklish.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
στα θετικά πάντως ο φοβερός ήχος μετά τις 5000...αυτός είναι καλύτερος και από το σφύριγμα της τουρμπίνας του παλαιού μου αυτοκινήτου. Άλλα κόλπα...
Ο ηχος γινεται ακομα καλυτερος αν περασουν τα πρωτα 3-4000 χλμ και 'καψει' λιγο η εξατμιση.Ο ηχος μετα σε κανει να το πατας ασυναισθητα για να το ακους.....
Ηonda Civic 2005