-
πάντα περιμένω έστω 6 μήνες..
μπορεί και παραπάνω για οικονομικούς κυρίως λόγους..
πολύ καλό forum.. στο vtec.. -
Ο χρήστης solar_energy έγραψε:
όποιος θέλει το παλιό
σίγουρα μπορεί να το πάρει σε καλή τιμή..προτιμώ το νέο.. 5θυρο..
Μεχρι να ξεπεραστούν και οι πρώτες ασθένειες του Σεπτεμβρίου στο νέο μοντέλο, που είναι επικίνδυνες όπως φαίνεται...
Βέβαια εδώ η ανάκληση αφορά στο αμερικάνικο 4θ civic το οποίο είναι σχεδιασμένο για τις ΗΠΑ και παράγεται αποκλειστικά εκεί.
-
Επί βρετανικού εδάφους και συγκεκριμένα στην έκθεση αυτοκινήτου του Λονδίνου η οποία θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2006 αναμένεται να προυσιαστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη το νέο Civic Type R.
Παράγοντες της αυτοκινητοβιομηχανίας υποστηρίζουν ότι η ιαπωνική εταιρεία έχει ήδη καταλήξει σε αυτή την απόφαση, καθώς επιθυμεί να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη συγκεκριμένη διοργάνωση αφού μια από τις βασικότερες μονάδες παραγωγής της βρίσκεται στο Swindon της Αγγλίας, ενώ η αγορά της Γηραιάς Αλβιόνας είναι σημαντική για την πορεία της Honda στην Ευρώπη.
Λίγους μήνες νωρίτερα, τον ερχόμενο Μάρτιο, θα αποκαλυφθεί στη Γενεύη η τρίθυρη έκδοση του Civic, στοιχείο που ανοίγει το δρόμο για την παρουσίαση του 'καυτού' Type R, τον Ιούλιο στην αγγλική πρωτεύουσα.
-
Το είδα από κοντά στην έκθεση την περασμένη Δευτέρα. Συνεχίζει να μου θυμίζει Saab (απορώ που κανείς δεν το αναφέρει - το μπαστούνι του χοκευ το έχουν βάλκει αυτούσιο μέσα στο σχέδιο) αλλά και συνεχίζω να το λατρεύω. Σίγουρα τράβηξε τα βλέμματα περισσότερο απο κάθε άλλο αυτοκίνητο, χωρίς κανένα απολύτως ίχνος υπερβολής. Το εσωτερικό μοιάζει λες και βγήκε από το Star Wars αλλά τα πλαστικά είναι μαλακά, με ωραία υφή και όψη. Μόνο το γυαλιστερό μαύρο πλαστικό που περιβάλλει τον πίνακα οργάνων θυμίζει κάπως παιδικό παιχνίδι και μαζί με το διαφανές κάλυμα των ψηφιακών οργάνων γεμίζει ενοχλητικές δαχτυλιές με το παραμικρό. Μεγάλοι χώροι, εξαιρετική πρακτικότητα, ιδιαίτερη ταυτότητα... και ο κόσμος έλεγε μόνο θετικά.
-
Ο χρήστης jimded έγραψε:
χτες ειδα στο δρομο το νεο σιβικ σε μπλε (αγγλια), πολυ φουτουριστικο μαρεσεΜπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί όλα τα μοντέλα έρχονται με 2-4 μήνες καθυστέρηση στην Ελλάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες Ευρωπαικές χώρες? Επειδή ήμαστε οι φτωχοί συγγενείς ή είναι κάποιο τρικ των εδώ αντιπροσώπων για να διώξουν το στοκ σε καλή τιμή?
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
χτες ειδα στο δρομο το νεο σιβικ σε μπλε (αγγλια), πολυ φουτουριστικο μαρεσε
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί όλα τα μοντέλα έρχονται με 2-4 μήνες καθυστέρηση στην Ελλάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες Ευρωπαικές χώρες? Επειδή ήμαστε οι φτωχοί συγγενείς ή είναι κάποιο τρικ των εδώ αντιπροσώπων για να διώξουν το στοκ σε καλή τιμή?
Είναι θέμα ζήτησης φαντάζομαι που καθορίσει και τις προτεραιότητες της κάθε αυτοκινητοβιομηχανίας. Δεν είναι κανόνας ότι καθε μοντέλο αργεί να έρθει στην Ελλάδα. Εξαρτάται εν πολλοίς από την πορεία που αναμένεται να έχει αυτό στη χώρα μας.
-
Επίσης μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι μακράν από τις μικρότερες αγορές στην ΕΕ (των 15, στους 25 δεν ξέρω που τοποθετείται). Παρόλα αυτά υπάρχουν παραδείγματα που η χώρα μας επιλέγεται μεσα στις πρώτες που θα υποδεχτούν ένα μοντέλο (πχ Aygo)
-
Νομίζω ότι είναι θέμα εισαγωγέα το πόσο νωρίς θα έρθει ένα μοντέλλο.Γενικά ο Σαρακάκης τα αργεί τα Honda.To facelift του τωρινού 5θ ήρθε στην Ελλάδα με 6 μήνες καθυστέρηση.Το facelift του Μondeo σχεδόν αμέσως.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Επίσης μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι μακράν από τις μικρότερες αγορές στην ΕΕ (των 15, στους 25 δεν ξέρω που τοποθετείται). Παρόλα αυτά υπάρχουν παραδείγματα που η χώρα μας επιλέγεται μεσα στις πρώτες που θα υποδεχτούν ένα μοντέλο (πχ Aygo)Από τις 'μικρές' χώρες, είμαστε από τις μεγαλύτερες αγορές.
Η Πορτογαλία και η Ιρλανδία μερικές φορές είναι μεγαλύτερες (η Ολλανδία είναι εκτος συναγωνισμού). -
Τελικα τι μοτερ φοραει το νέο Type-R;
-
Απίστευτό ταμπλό 3D!!!
Εξωτερικά αυτή η συνεχώμενη φώτα-πλατικό-φώτα λουρίδα μπρος πίσω, Δεν μου άρεσε καθόλου.
Ας ελπίσουμε ότι στο Type-R Θα βρούνε κάποιο τρόπο να το φτιάξουν. -
Λοιπον τιμη στην Ιταλια για το 1.8 140ΗΡ ειναι 19500
-
[quote='tsardaklis']Λοιπον τιμη στην Ιταλια για το 1.8 140ΗΡ ειναι 19500
-
[quote='pankal'][quote='tsardaklis']Λοιπον τιμη στην Ιταλια για το 1.8 140ΗΡ ειναι 19500
-
δε ρωτησα ακριβως, αλλα και παλι, γιατι το φθηνοτερο μοντελο της σειρας στην Ελλαδα να το πληρωνουμε 3 χιλιαρικα πανω απο τους Ιταλους; αντε τωρα, τα 'χω παρει, στην Ελλαδα ΔΕΝ αξιζει να χωσεις λεφτα για αυτοκινητο: πληρωνεις πολλα και παιρνεις λιγα
-
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά στην Ιταλία έχει τρία χρόνια εγγύηση και στην Ελλάδα εφτά. (έστω και αυτή την ψεύτικη του Σαρακάκη). Φυσιολογικό είναι αυτά τα επιπλέον χρόνια εγγύησης να πληρώνονται παραπάνω.
-
http://www.autoexpress.co.uk/picture_li ... _22590.jpg
http://www.autoexpress.co.uk/picture_li ... _22591.jpg
http://www.autoexpress.co.uk/picture_li ... _22592.jpg
http://www.autoexpress.co.uk/picture_li ... _22594.jpg
http://www.autoexpress.co.uk/picture_li ... _22601.jpgΣτις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες η τιμή του 1.8 κυμαίνεται στα 19.000 ευρώ με αυτή του 1.4 να βρίσκεται στα 16.000 ευρώ.
-
σου έχει ξεφύγει ένα 'g' Παύλο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
σου έχει ξεφύγει ένα 'g' Παύλο!Ποτέ δε τα πήγα καλά με αυτό το 'g'
-
απαίσια μάσκα!
Ηonda Civic 2005