-
Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει για τις τιμές των προγραμματισμένων service για το 1,8 5D ;
-
85€ η 1η αλλαγή λαδιού, και 180€ το πρώτο service.. αυτά εως τώρα
-
**85€ η 1η αλλαγή λαδιού, και 180€ το πρώτο service.. αυτά εως τώρα **
Να υποθέσω οτι αυτά είναι για 6μηνο και χρόνο αντίστοιχα , σωστά ; Έχει κάνει κανείς το service των 2 χρόνων ;
-
Ουσιαστικά το αυτοκίνητο κλείνει 2 χρόνια στην ελληνική αγορά τον Απρίλιο.Άρα είναι πολύ σπάνιο να υπάρχει κάποιος ιδιοκτήτης από τότε. Μάλλον πρέπει να βρεις κάποιον με περισσότερα των 20000χλμ που να έχει κάνει 4 προγραμματισμένες επισκέψεις στο συνεργείο!
-
Ο winmik ή ο kastorianos είναι αυτοί με τα πολλά χιλιόμετρα το χρόνο??
-
Πρώτη καλησπέρα μετά το lifting του forum. Η αλήθεια είναι ότι με δυσκολεύει μέχρι να το συνηθίσω.
Επίσης σας γράφω πλέον γρατσουνισμένος. Δυστυχώς όσο και να θέλεις να προσέξεις το αυτοκίνητο σου, έρχεται μία μέρα που καταλαβαίνεις δύο πράγματα 1) Πόσο μ@κ@κ@ς ήταν αυτός που ήταν παρκαρισμένος πίσω σου αλλά για κακή σου τύχη δεν θυμάσαι πιο αυτοκίνητο ήταν και 2) τι υπάρχει κάτω από την μπογιά του αυτοκινήτου σου. Με ενοχλεί αισθητικά αλλά παλεύω να το συνηθίσω μέχρι να δω τι θα κάνω. Ευτυχώς είναι μόνο προφυλακτήρας η ζημιά. Πταίσμα φυσικά σε σχέση με τον Χρήστο και το ΙΜΑ του.
14 μήνες πλέον και 27000 χλμ στο κοντέρ και είναι η πρώτη φορά που θα πρέπει να κάνω service λόγω εξαμήνου και όχι λόγω χιλιομέτρων. Κάτι ο χειμώνας, κάτι η κυρία που είναι σε ενδιαφέρουσα, κόπηκαν οι πολλές μετακινήσεις. Έτσι λοιπόν τον άλλο μήνα θα πάω για το τρίτο service (λαδάκι) όποτε τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα δεν έχω να προσθέσω και τίποτα σε σχέση με αυτά που έχουν γραφτεί. -
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας . Φίλε kastorianos26 με το καλό να δεχτείς το νεο μέλος και αν μπορείς ενημέρωσε μας για το κόστος του επόμενου service .
-
Ο χρήστης miriam7m έγραψε:
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας . Φίλε kastorianos26 με το καλό να δεχτείς το νεο μέλος και αν μπορείς ενημέρωσε μας για το κόστος του επόμενου service .Πάντως στο βιβλιαράκι θα δεις το χρόνο που προτείνεται για το 4ο service και μπορείς να έχεις μία καλή εκτίμηση.....
Τα 85 ευρώ σαν πολλά μου φαίνονται.... (για λάδια μόνον).
-
Λάδια και φίλτρο λαδιού. 83€ για την ακρίβεια. Καλά και εγώ αισθάνομαι οτι μου τον έπιασαν λίγο, και τώρα πείρα δικά μου λαδάκια...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ο winmik ή ο kastorianos είναι αυτοί με τα πολλά χιλιόμετρα το χρόνο??O gxaral...
Εγώ έχω μετά από 18 μήνες 34.000χλμ, δηλαδή 20k/χρόνο περίπου. Δυστυχώς όμως είμαι εκτός Αθηνών μέχρι την Τρίτη και με περιορισμένο internet access, άμα γυρίσω Αθήνα να βοηθήσω αν μπορώ...
-
Ηρθε σημερα το ενημερωτικο απο τη honda για το χειροφρενο
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Ηρθε σημερα το ενημερωτικο απο τη honda για το χειροφρενογια το αυτό που έλεγαν παλαιότερα στην Αγγλία???
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
για το αυτό που έλεγαν παλαιότερα στην Αγγλία???
Ναι. Και σε μένα έφτασε την προηγούμενη εβδομάδα...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
για το αυτό που έλεγαν παλαιότερα στην Αγγλία???
Ναι. Και σε μένα έφτασε την προηγούμενη εβδομάδα...
Τι έγινε με το χειρόφρενο ρε παιδιά?
Πως σας φαίνεται η νέα σχεδίαση?
Πάντως η ώρα εξακολουθεί να είναι λάθος (+1) -
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Τι έγινε με το χειρόφρενο ρε παιδιά?
Τπτ. Ένα ενημερωτικό σημείωμα για τη σωστή χρήση του (όταν 'δένεις' μην πατάς το κουμπί κλπ)
Πως σας φαίνεται η νέα σχεδίαση?
Πάντως η ώρα εξακολουθεί να είναι λάθος (+1)Τίνος η σχεδίαση; Του site φαντάζομαι... Το μόνο 'ενοχλητικό' για μένα είναι που το έχουν fixed width και ο περισσότερος χώρος της οθόνης παραμένει άδειος.
-
σε αυτό με το χώρο έχεις δίκιο Mjacob
-
To περιοδικο Auto motor and sport που κυκλοφορει τωρα, στο αφιερωμα για τα καλυτερα αυτοκινητα του 2008 ανα κατηγορια,εβγαλε δευτερο καλυτερο αυτοκινητο στα μικρομεσαια το Honda Civic,πρωτο βγηκε το Α3 και τριτο το γκολφ....μου εκανε εντυπωση γιατι το περιοδικο ειναι γερμανοφιλο αρκετα να χωνει ενα ιαπωνικο αμαξι στην λαοφιλεστερη κατηγορια των μικρομεσαιων....σε ολες της αλλες κατηγοριες κυριαρχουν τα γερμανικα στα τρια πρωτα.απο τα μεσσαια μεχρι τα πολυτελη.
-
Μου κάνει εντύπωση το αποτέλεσμα αυτό.
-
Ρε παίδες, στην TV παίζει διαφήμιση για το CIVIC παρουσιάζοντας το TYPE-S και αναφέρει 'Ετοιμοπαράδοτο από 19.100 ευρώ'. Ακρίβυναν οι τιμές και αυτή είναι η τιμή του 1.4 η φθήνυνε το 1.8? Ξέρει κανείς?
-
Να φτήνυνε τοσο το 1.8 αποκλείεται. Στο 1.4 θα αναφέρεται...
Ηonda Civic 2005