-
Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
...πήραμε τον lkar στον Σαρακάκη...πρόκειται για μεταγραφή βόμβα που ανακοινώθηκε πριν λίγο!
Ήδη κυκλοφορεί με εταιρικό civic 1.4 με 20άρες ζάντες για να χαίρεται τον ημιάκαμπτο στους τέλειους ελληνικούς δρόμους.
Πλέον με βάση το νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που αποδέχθηκε θα θάβει κάθε τι μη σχιστομάτικο στο θέμα ταξινομήσεις κάθε μήνα ενώ θα αναφέρεται με κολακευτικά σχόλια σε οποιονδήποτε έχει ή θέλει να αποκτήσει Χόντα! Τρέμετε λοιπόν VAGάδες!!!
Η χόντα τον έκλεψε την τελευταία στιγμή από τα χέρια της Αλφα Ρομέο που επιθυμούσε διακαώς την συμμετοχή του στο νέο διαφημιστικό της εταιρείας για την προώθηση της Brera. Σκοπός της ιαπωνικής εταιρείας είναι να εργαστεί αποκλειστικά στην προώθηση του legend για το οποίο η Χόντα προσδοκά 10000 πωλήσεις στην Ελλάδα μέσα στο 2008.Καλό μήνα σε όλους παιδιά να είστε καλά και να χαίρεστε οτιδήποτε οδηγείτε ανεξαρτήτως μάρκας.
Υ.Γ. Ξέρω τι με περιμένει πλέον στο γνωστό θέμα...αγόρασα πανοπλία!!!
-
η πλακα ειναι οτι τον ανθρωπο τον εχετε κανει με το ζορι υπαλληλο συγκεκριμενης φιρμας...
το θεμα ειναι οτι GTI πηγε στην ακρη και βρεθηκε με corolla εταιρικο
θα μπει να γραψει και εντυπωσεις μολις το στρωσει.
εννοειται οτι εχει πεσει το δουλεμα της αρκουδας...
-
παιδια πηρα χτες το αυτοκινητο προς βαρκιζα μερια να το δω πως συμπεριφερεται κ στις στροφες. Ειλικρινα δεν το περιμενα τοσο στιβαρο , σιγουρα δεν το πατησα κ πολυ μιας κ εχω μολις 5 μερες που το εχω..., αλλα με κεκτημενη ταχυτητα εμπαινα κ εβγαινα πολυ ανετα στις σροφες. Επισης , εκπληκτικα γρηγορο τιμονι. Αυτο που θα ενοχλουσε καποιον αλλο ειναι οτι κοπαναει αρκετα σε δρομους με ανωμαλιες η λακουβες. Εμενα οχι. Γενικα , ολα καλα ως τωρα αν κ πολυ νωρις
-
Εγώ εχθές έλαβα πρόσκληση για την έκθεση των ΑΠΕ από το Σ ως ανταμοιβή που επέλεξα το ΙΜΑ....
-
Θα ήθελα να ρωτήσω αν με την αλλαγή στην εγγύηση που δίνει ο Σ (10 αντί για 7) έχει αλλάξει και το χρονοδιάγραμμα σέρβις και αλλαγής λαδιών για το Honda Civic.
Ένας πωλητής μου έλεγε ότι πλέον είναι 20.000 χλμ ή έτος και για τα δύο...αλλά αργότερα ένας άλλος (μάλλον πιο υπεύθυνος) μου είπε σέρβις κάθε 20.000 χλμ ή έτος και αλλαγή λαδιών κάθε 10.000χλμ ή 6 μήνες.
Τελικά τι ισχύει? -
ότι λέει το βιβλιαράκι του Σ panayiotis....
-
Στο νέο κολτ πάντως που έχουμε 10ετη εγγύηση η αλλαγή λαδιών γίνεται κάθε έτος μαζί με την ετήσια συντηρηση.
-
Δυο ερωτησεις.
- Ειχα το αμαξι παρκαρισμενο για 1 μερα και οταν εβγαλα το χειροφρενο , μολις ξεκινησα με νεκρα σε κατηφορα, ακουστηκε ενας θορυβος, σα να ηταν κολλημενα τα πισω δισκοφρενα και ξεμπλοκαριζαν. Το εκανε για μερικα μετρα και σταματησε. Το εκανε αλλη μια φορα αλλα οχι τοσο εντονα. Αν το αμαξι ειναι παρκαρισμενο για πολυ καιρο το καταλαβαινω,αλλα για μονο μιαμιση μερα;
- Καποιες φορες τα χερια ιδρωνουν υπερβολικα. Στο παλιο μου αμαξι που ειχε δερματινο επισης τιμονι, σ΄ ενα καλοκαιρι που ειχα παει διακοπες, ιδρωνα ξεϊδρωνα και το τιμονι εγινε τοσο κ@λος που αναγκαστηκα να βαλω καλυμμα. Εσκασε σε πολλα σημεια. Καμμια λύση; (Σκεφτηκα γαντια, αλλα φοβαμαι οτι θα με παρουν για ψωναρα )
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Στο νέο κολτ πάντως που έχουμε 10ετη εγγύηση η αλλαγή λαδιών γίνεται κάθε έτος μαζί με την ετήσια συντηρηση.Σε εμένα έλεγε ... 12 μήνες ή 10000 χιλιόμετρα λάδια, 24 μήνες ή 20000 service. Το έκαναν τώρα το service ετήσιο?????
-
Ρε παιδια.... λέει σε πολλά σημεία μαλακίες...
το μικρότερο που θα βρούμε ισχύει.... δυστυχώς
-
Προχθές άναψε το λαμπάκι του λαδιού. Το έβλεπα και δεν το πίστευα. Μισό λίτρο λάδι χρειάστηκε. Έχει συμβεί και σε κανένα άλλον?
Κουφό! Δεν το έχω ξανακούσει αυτό! Να μας κρατήσεις ενήμερους.
Σίγουρα!!!!
Είχα κάνει service 60.000 τον Ιανουάριο, και τώρα έχω 67.000 χλμ.
Εντάξει ανεβοκατέβηκα Μπράλο, και αυτό συνέβη στα Γιάννενα. Ο δε αντιπρόσωπος της HONDA στα Γιάννενα το θεώρησε φυσιολογικό!!!!. Δεν είμαστε καθόλου καλά. -
Προσωπικά δεν μου έχει κάψει τίποτα. Βέβαια εγώ έχω...γεράσει και δεν το 'σπάω'.
-
Προσωπικά δεν μου έχει κάψει τίποτα. Βέβαια εγώ έχω...γεράσει και δεν το 'σπάω'.είσαι παπούς δεν μετράς.... εδώ σε ενοχλεί ένας μικρός γδούπος.... στο μοτέρι σου πιστεύω ότι σπάνια θα ανοίγει το VTEC
Σε μένα βέβαια το μοτέρι μου θα πεθάνει από Alzheimer..... καθώς δεν γνωρίζει πως είναι να γυρνά πάνω από τις 4000 στροφές (εντάξει ξέρει αλλά τι είναι μερικά λεπτά στις δεκάδες ώρες λειτουργίας....)
πλάκα κάνω..... μην παρεξηγηθείς....
-
O γαμπρός μου είναι έτοιμος να πάρει ένα 4D Hybrid που ήταν test drive σε μία αντιπροσωπεία. Έχει 14Κ χιλ και παζαρεύει την τιμή τώρα.
Τι να προσέξει? Τι τιμή θα ήταν καλή?
-
να προσεξει να μην το αγορασει...
(just kidding..)
καλη επιλογη με τα δεδομενα οπως παμε..
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
O γαμπρός μου είναι έτοιμος να πάρει ένα 4D Hybrid που ήταν test drive σε μία αντιπροσωπεία. Έχει 14Κ χιλ και παζαρεύει την τιμή τώρα.Τι να προσέξει? Τι τιμή θα ήταν καλή?
test drive & 14k??? Πολλά χιλιόμετρα.
Αν είναι 12 μηνών θα ζητήσει περί τα 3000 μείον από τα 22,300 τιμή πρώτης αγοράς. Μετά θα ζητήσει βέβαια νέα αμορτισέρ και πρέπει να ψάξει ενδελεχώς το εσωτερικό για σκισίματα και άλλες φθορές. Το κιβώτιο δεν έχει προβλήματα καθώς δεν παθαίνει τίποτα (συνήθως) αλλά οι μπαταρίες ίσως να έχουν κλείσει και 1000 κύκλους φόρτισης εκφόρτισης οπότε και εκεί μπορεί να πιέσει για μία μείωση τιμής. Εξωτερικά δεν πρέπει να υπάρχουν προβλήματα ή αποχρωματισμοί. Προσοχή να έχει μηχανικό μαζί του για τυχόν τρακαρίσματα.
Αν το αφήσουν στα 18k με σετάκι αμορτισέρ και την 7ετή εγγύηση για κινητήρα και ηλεκτρικά (8 χρόνια για τα εξαρτήματα του ΙΜΑ) ας το πάρει λοιπόν.
Αν είναι πάνω από έτος τότε η πτώση είναι 25% στην εργοστασιακή και το ποσό αντίστοιχα μειώνεται στα 16.5 με 17k.
-
5000 xiliarika κάτω μές το νερό... Οποιος το αγοράσει μετά θα το θεωρεί κακομεταχειρισμένο
-
Thanks#, θα σας πω αύριο λεπτομέρειες για την τιμή. Δεν είναι σίγουρος για τα 14Κ χιλ ίσως είναι 4Κ
-
Μεγάλοι dealers πινακιδωμένα αυτοκίνητα (η γνωστή μέθοδος για να πιάσουν στόχους) με 0χλμ τα δίνουν 20-23% κάτω της αρχικής του τιμής (το ποσό αφαιρείται από την καθαρή αξία του αυτοκινήτου πρό φόρων, τελών κτλ).
Οπότε σε test drive αυτοκίνητα με κάμποσα χιλιόμετρα και αρκετών μηνών, η τιμή σηκώνει αρκετό παζάρεμα...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μεγάλοι dealers πινακιδωμένα αυτοκίνητα (η γνωστή μέθοδος για να πιάσουν στόχους) με 0χλμ τα δίνουν 20-23% κάτω της αρχικής του τιμής (το ποσό αφαιρείται από την καθαρή αξία του αυτοκινήτου πρό φόρων, τελών κτλ).Οπότε σε test drive αυτοκίνητα με κάμποσα χιλιόμετρα και αρκετών μηνών, η τιμή σηκώνει αρκετό παζάρεμα...
Αχα!
Λοιπόν το αυτοκίνητο έχει 7500 χιλ. είναι μαύρο και τον παρακάτω εξοπλισμό:
- ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΤΟΜΟΝΙΕ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ 5 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
ABS NME EBD & BRAKE ASSIST
ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΡΘΥΡΑ (ΕΜΠΡΟΣ - ΠΙΣΩ)
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΟΔΗΓΟΥ-ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ
ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΡΤΙΝΑΣ (ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ)
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 15 ΄
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ IMMOBILISER
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ
VSA
EPS
ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΙΜΟΝΙ8 ΜΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
CRUISE CONTROL
6ΔΙΣΚΟ R/CD MP3 PLAYER
ΑΕΡΟΤΟΜΗ
Νομίζω ότι μία τιμή 18-19Κ θα ήταν καλά.
- ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΤΟΜΟΝΙΕ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ
Ηonda Civic 2005