-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.Δεν είναι οικονομικό το θέμα. Είναι θέμα απροσεξίας από μέρους μου και αυτό με εκνευρίζει. Διάολε τόσο καιρό στην Αθήνα με ένα σαράβαλο (TIPO) και δεν μου είχε συμβεί κάτι. Σήμερα με όλα τα εχέγγυα δεν θα έπρεπε να ήμουν τόσο απρόσεκτος.
Πραγματικά αυτά τα 'χαζά' χτυπήματα που συμβαίνουν σε άσχετες στιγμές και όχι εν κινήσει (που είναι το λογικότερο), σε στεναχωρούν περισσότερο. Εύχομαι μακριά από άλλες αναποδιές.
Αυτό που ενοχλεί είναι το γενικότερο επίπεδο εγρήγορσης μου το οποίο και δεν θεωρώ και το καλύτερο τελευταία κυρίως λόγω σωματικής και ψυχικής κούρασης. Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι σκέφτομαι σοβαρά να περάσω ένα μήνα αποχής από την οδήγηση (τουλάχιστον στις καθημερινές ψυχοφθόρες μετακινήσεις) για να αποφύγω τίποτα χειρότερο.
Όσες φορές έχω βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση (να επικρατεί πανικός στο μυαλό από σκέψεις, εκκρεμότητες, θέματα κτλ), προσπαθούσα να αφήνω το αυτοκίνητο λίγα μέτρα μακρύτερα (γενικότερα να περιορίζω τη χρήση του) και να περπατάω. Βοηθούσε.
Μου λείπουν τα βράδια παλαιά όπου έμπαινα στο UNO και αλώνιζα πάνω κάτω χωρίς σκοπό τους δρόμους μόνον για τη χαρά της οδήγησης (άλλες χώρες άλλοι άνθρωποι). Σήμερα για να βρεις στην Αθήνα δρόμο να το κάνεις αυτό πρέπει να φύγεις 150 χιλιόμετρα μακριά..... (και αν).
Βράδια καθημερινής μετά τις 10-10.30. Αισθητά περιορισμένη κίνηση. Δεν υπάρχει ωραιότερο μετά από μια πηγμένη ημέρα, να βγεις το βράδυ για μια χαλαρωτική βολτούλα χωρίς περιττές σκέψεις.
-
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.Δεν είναι οικονομικό το θέμα. Είναι θέμα απροσεξίας από μέρους μου και αυτό με εκνευρίζει. Διάολε τόσο καιρό στην Αθήνα με ένα σαράβαλο (TIPO) και δεν μου είχε συμβεί κάτι. Σήμερα με όλα τα εχέγγυα δεν θα έπρεπε να ήμουν τόσο απρόσεκτος.
Αυτό που ενοχλεί είναι το γενικότερο επίπεδο εγρήγορσης μου το οποίο και δεν θεωρώ και το καλύτερο τελευταία κυρίως λόγω σωματικής και ψυχικής κούρασης. Δεν μπορώ να σας κρύψω ότι σκέφτομαι σοβαρά να περάσω ένα μήνα αποχής από την οδήγηση (τουλάχιστον στις καθημερινές ψυχοφθόρες μετακινήσεις) για να αποφύγω τίποτα χειρότερο.
Μου λείπουν τα βράδια παλαιά όπου έμπαινα στο UNO και αλώνιζα πάνω κάτω χωρίς σκοπό τους δρόμους μόνον για τη χαρά της οδήγησης (άλλες χώρες άλλοι άνθρωποι). Σήμερα για να βρεις στην Αθήνα δρόμο να το κάνεις αυτό πρέπει να φύγεις 150 χιλιόμετρα μακριά..... (και αν).
Χρήστο 'κάνε με προφήτη να σε κάνω πλούσιο' λέει ο σοφός λαός μας. Αν ήξερες πότε θα τύχει η στραβή θα την απέφευγες.
Δεν είναι λοιπόν θέμα οδηγικής εμπειρίας...Απλά αποσπάστηκε η προσοχή σου και το χτύπησες...Φτιάχνουν αυτά φίλε...εμείς να είμαστε καλάΓια τους άδειους δρόμους...σε όλους λείπουν ρε γαμώτο!
-
ε κάτσε και λίγο σπίτι να κάνουμε καμιά βόλτα και οι μεγαλύτεροι
-
θελετε αδειους δρομους?? Μια βολτα παραλιακη μερια απο βουλα κ κατω καθημερινη πρωι θα σας πεισει οτι υπαρχουν ακομα βεβαια αν δουλευεις γραφειο λιγο δυσκολο να βγεις ετσι χωρις λογο , αλλα αν βρεις μια λογικη...προφαση , (εχει ερθει ο πρεσβης του γκουανταλχιδιρ σπιτι μου κ θελει να με δει... ) κατι γινεται...
-
Θέλω να βλέπω πράσινο παίδες στις διαδρομές μου. Θέλω να κινούμε σε ένα δρόμο και να μπορώ με ανοιχτό το παράθυρο να ακούω τους θορύβους ενός οικοσυστήματος που ενοχλείτε ελαφρά από τον μηχανικό επισκέπτη.
Ταξίδια ως το Σούνιο έχω κάνει αρκετά αλλά κανένα μα κανένα δεν με ευχαρίστησε τόσο όσο εκείνο το ταξίδι ένα βράδυ κατεβαίνοντας από Νεραϊδοχώρι σε Πύλη.... (Τρίκαλα). Και όποιοι το έχουν κάνει καταλαβαίνουν τι εννοώ.
-
Θέλω να βλέπω πράσινο παίδες στις διαδρομές μου. Θέλω να κινούμε σε ένα δρόμο και να μπορώ με ανοιχτό το παράθυρο να ακούω τους θορύβους ενός οικοσυστήματος που ενοχλείτε ελαφρά από τον μηχανικό επισκέπτη.Ταξίδια ως το Σούνιο έχω κάνει αρκετά αλλά κανένα μα κανένα δεν με ευχαρίστησε τόσο όσο εκείνο το ταξίδι ένα βράδυ κατεβαίνοντας από Νεραϊδοχώρι σε Πύλη.... (Τρίκαλα). Και όποιοι το έχουν κάνει καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Ανεβαίνεις Κηφισίας προς τα πάνω, στρίβεις στο Διόνυσο δεξιά και επιστρέφεις από Πεντέλη. Καθημερινή μετά τις 10.30 έχει ελάχιστη κίνηση.
-
phgaine pros araxova meria file,an exeis oreksh proxwrato kai pros nafpakto....exw dei polla civic ekei pera me athinaikes pinakides gia weekend.
-
Ποιος θυμάται το περιστατικό με την εξαγορά του ερωτηματολογίου της Honda έναντι 50 € από τον αντιπρόσωπο μου?
Ε λοιπόν εκεί που κι εγώ είχα ξεχάσει την όλη ιστορία με θυμήθηκαν αυτοί.
Το ερωτηματολόγιο το είχα συμπληρώσει και το είχα αφήσει για πολύ καιρό στο ντουλάπι του αυτοκινήτου με σκοπό να περάσω να τους το αφήσω. Είχα αποφασίσει άλλωστε αφού δεν τους είχα βαθμολογήσει ιδιαιτέρα αυστηρά-ίσα ίσα που στο σύνολο είμαι ευχαριστημένος- να τους το έδινα να βγάλω κι εγώ το κάτι τις μου!
Χθες τηλεφώνημα
-……τα κλασικά εισαγωγικά και προκαταρτικά……σας τηλεφωνούμε σχετικά με το ερωτηματολόγιο που θα σας έστελνε η Honda, το έχετε λάβει;- ναι εδώ και πολύ καιρό
- το έχετε στείλει ;(τρομαγμένη)
- όχι το αμέλησα αλλά θα το κάνω άμεσα
-μου ξαναθυμίζει την καταπληκτική προσφορά/εξαγορά……..αν δεν το έχετε συμπληρώσει θα θέλαμε να έρθετε από εδώ να το συμπληρώσουμε εμείς για εσάς
-για ποιο λόγο να γίνει αυτό; - εεε να, θα θέλαμε να το συμπληρώσουμε εμείς για να βάλουμε κάποια standards σε σχέση με τους υπόλοιπους αντιπροσώπους στην Ελλάδα
- ξέρετε αυτό είναι κάτι σαν δωροδοκία( διακριτικά και χαμογελαστά ,να μη στεναχωρήσω και την κυρία με την ωραία φωνή)
-……….και δε θυμάμαι τι άλλο μου είπε γιατί ήδη είχα αποφασίσει να τους «δώσω» στη ψύχρα στα κεντρικά.
Τόσο κοροϊδία πια;
Καλά κανένας άλλος που πήρε από εκεί δεν το έψαξε λίγο.
Εδώ και 3 μήνες που παρέλαβα δεν έκαναν ούτε ένα τυπικό τηλεφώνημα για το αν είμαι ευχαριστημένος και σε θυμούνται τώρα για το ερωτηματολόγιο;
Δύο επιλογές έχω……ή τους δίνω κανονικά και αρχίζω να ψάχνω σε άλλη περιοχή αντιπρόσωπο για να εξυπηρετούμαι ή τους εκβιάζω κανονικά (λόγω και των ημερών πια) για κάποια πολύ ωραία αυθεντικά αξεσουαρ που έχω βρει αλλά συνεχίζω να ψάχνω αντιπρόσωπο άλλης περιοχής γιατι η αξιοπιστια τους χάθηκε για πάντα!
-
Κοστολόγιο της επισκευής (λόγω της απεργίας της ΔΕΗ καθυστέρησε κατά μία ημέρα η επισκευή και τελικά το πήρα σήμερα το πρωί).
Προφυλακτήρας 225.05 € (αναμενόμενο)
Τραβέρσα 127.54 € (μικρό το κόστος εδώ)
Ψυγείο Clima 352.54 €!!!!! (αυτό πόνεσε)Εργασία 350 €
Συν Φ.Π.Α. συν κάτι ψιλα = 1263 € (με τις υγείες μου)
Όταν το είδα δεν το αναγνώρισα καθώς το είχαν πλύνει (το μολυβί είναι πιο φωτεινό από όσο περίμενα).
-
καλά είσαι και γρήγορα
-
φτηνος ο προφυλακτηρας!!!,σε τετοιες περιπτωσεις φιλε η ποιοτητα της εργασιας μετραει και οχι τα λεφτα,υπαρχουν μαστορια που δεν ξερουν τι τους γινεται
-
Ο χρήστης GIANNIS-R έγραψε:
φτηνος ο προφυλακτηρας!!!,σε τετοιες περιπτωσεις φιλε η ποιοτητα της εργασιας μετραει και οχι τα λεφτα,υπαρχουν μαστορια που δεν ξερουν τι τους γινεταιΠροφυλακτήρας και τραβέρσα ως ανταλακτικά είναι φθηνά. Το πρόβλημα όπως είχα αναφέρει αγοράζοντας το όχημα είναι το φαινόμενο domino. Οι αποστάσεις μεταξύ των εξαρτημάτων είναι τόσο μικρές που σε μία σύγκρουση με κολωνάκι με 20 χιλιόμετρα την ώρα θα είχα τα ψυγεία το βεντιλάτερ και την πολλαπλή εξαγωγής στο χέρι. Αν έμπαινε και ο καταλύτης στο παιγνίδι θα μιλάγαμε σήμερα για πωλείται τρακαρισμένο υβριδικό για ανταλακτικά.........
Για την ποιότητα της εργασίας πραγματικά νομίζω ότι στα σύγχρονα οχήματα που όλα τα εξαρτήματα είναι Plug & play (δυστυχώς σε μεγάλα κομμάτια ) δεν τίθεται καν ζήτημα. Δεκά βίδες ήταν όλη η δουλειά για να φτάσουν στις προηγούμενες φωτό. Στο ψυγείο του κλιματισμού είχε δουλειά καθώς έπρεπε να προβούν σε αποσυμπίεση του ψυκτικού υγρού αφαίρεση και τοποθέτηση του νέου. Καθώς όλη τη κρούση την έφαγαν τα τρία αυτά εξαρτήματα (το κανονικό ψυγείου ευτηχώς τη γλύτωσε στο τσακ) η αντικατάσταση τους έλυσε και το πρόβλημα.
Για τη βαφή του πλαστικού προφυλακτήρα στο φούρνο δεν είναι και μεγάλο ζήτημα ειδικά στα μεταλλικά χρώματα όπου παρουσιάζουν αντοχή στο χρόνο και δεν χρειάζεται ο μάστορας να προσθέτει στο βασικό χρώμα λευκαντικό για να πετύχει την απόχρωση του υπόλοιπου οχήματος.
-
Να ΄μαστε και παλι στο forum!
Αλήθεια που έχετε παει όλοι?Μήπως εχετε μαζευτει αλλού? -
honda dream.....ηταν να παραλαβω αυτη την βδομαδα το type S κ μου ειπαν σε 5 μερες εργασιμες...Δεν με πειραζει αν ειναι 5 μερες μην παμε σε κανα μηνα αυτο φοβαμαι....
-
σε τι τιμη εκλεισες το type-s με το κλειδι στο χερι?(αν επιτρεπεται)
-
Ο χρήστης proctor έγραψε:
Να ΄μαστε και παλι στο forum!
Αλήθεια που έχετε παει όλοι?Μήπως εχετε μαζευτει αλλού?'Eχουμε και το ελληνικό topic στο civinfo!
-
24400 , full extra, εκτος απο ηλιοροφη κ αισθητηρες παρκαρισματος. Sunroof δεν ηθελα γιατι χαμηλωνει πολυ ο ουρανος , κ αισθητηρες δεν εβαλα γτ μου προτειναν φιμε τζαμια αντ αυτων.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
24400 , full extra, εκτος απο ηλιοροφη κ αισθητηρες παρκαρισματος. Sunroof δεν ηθελα γιατι χαμηλωνει πολυ ο ουρανος , κ αισθητηρες δεν εβαλα γτ μου προτειναν φιμε τζαμια αντ αυτων.Οι αισθητήρες είναι χρήσιμοι! Φρόντισε να βάλεις κάτι aftermarket.
-
24400 , full extra, εκτος απο ηλιοροφη κ αισθητηρες παρκαρισματος. Sunroof δεν ηθελα γιατι χαμηλωνει πολυ ο ουρανος , κ αισθητηρες δεν εβαλα γτ μου προτειναν φιμε τζαμια αντ αυτων.
Οι αισθητήρες είναι χρήσιμοι! Φρόντισε να βάλεις κάτι aftermarket.
+1000 για τους αισθητηρες!! ειναι Must επειδη εχει μεγαλες κολωνες το διαστημοπλοιο και 'περιεργο' τζαμι.
Τον τελευταιο καιρο κυκλοφορουν πολλα στην Κατεχακη που πηγαινοερχομαι καθημερινα(απο 5θυρα μεχρι και type-r).Ειναι κανεις απο εδω μεσα?
-
Εγώ είμαι κάθε μέρα σχεδόν, μαύρο 5θυρο...
Ηonda Civic 2005