-
Ο χρήστης kastorianos έγραψε:
Στα service επίσης πρέπει να έκαναν κάποιες αλλαγές. Στα πρώτα λάδια 10.000 χλμ ή 6 μήνες και στα επόμενα κάθε 10.000 χλμ ανεξαρτήτως διάρκειας.Αυτο απο ποτε ισχυει? Ειναι σιγουρο?? Αν ναι ειναι αρκετα θετικο γι'αυτο αν γνωριζει καποιος λεπτομερειες ας ενημερωσει!
Οσον αφορα τη χωρα προελευσης του 4θυρου ειναι σιγουρο οτι ερχεται τωρα πια απο Τουρκια. Τωρα εδω κ ποσο καιρο δεν ξερω, τελευταια παντως... Ισως απο το 2008
-
kastorianos
Κοίταξε σε παρακαλώ το τελευταίο γράμμα πριν την τελική αρίθμηση στο VIN. Αν είναι S τότε μιλάμε για Suzuka Ιαπωνία.
Πάντως για να επαινέσω τα γένια μου (που δεν έχω) το υβριδικό για την ώρα είναι final assembly JAPAN.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
kastorianosΚοίταξε σε παρακαλώ το τελευταίο γράμμα πριν την τελική αρίθμηση στο VIN. Αν είναι S τότε μιλάμε για Suzuka Ιαπωνία.
Πάντως για να επαινέσω τα γένια μου (που δεν έχω) το υβριδικό για την ώρα είναι final assembly JAPAN.
Χρήστο δεν χρειάζεται να κοιτάξω το Vin. Το ταμπελάκι στην πόρτα του οδηγού το γράφει ξεκάθαρα. Made in turkey. Ακόμα και στην άδεια κυκλοφορίας γράφει ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: ΗΟΝDA TURKEY. Στο δικό μου στο ταμπελάκι γράφει japan.
Παναγιώτη δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτό που είπα για τα service (θα το διασταυρώσω και από άλλους). Αν ισχύει πάντως, θα ισχύει για τα αυτοκίνητα που έχουν 10 ετη εγγύηση.
-
Ο χρήστης kastorianos έγραψε:
....ΟK δώσε και σε εμάς το VIN για να γνωρίζουμε και το designation των Συμμάχων...
-
σημερα εκλεισα το TYPE S , ελπιζω να πανε ολα καλα...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
σημερα εκλεισα το TYPE S , ελπιζω να πανε ολα καλα...Καλοτάξιδο να είναι και εσύ να είσαι καλά να το χαίρεσαι!
-
thanx φιλε... κ επισης ευχαριστω πολυ τον pipikikino για τις πληροφοριες του.
-
Προφανώς η νέα διοίκηση αποφάσισε να κάνει εισαγωγή από εκεί για λόγους διαθεσιμότητας και κερδοφορίας
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Προφανώς η νέα διοίκηση αποφάσισε να κάνει εισαγωγή από εκεί για λόγους διαθεσιμότητας και κερδοφορίαςθεωρώ αμφίβολη την κερδοφορία αφού το made in japan και το συνώνυμο της ποιότητας κατασκευής που αυτό συνεπάγεται, αντικαθίσταται από το εργοστάσιο χώρας που δημιουργεί τουλάχιστον ...αμηχανία στους Έλληνες. Δεν θεωρώ όμως ότι το αυτοκίνητο θα είναι χειρότερο...ψυχολογικό θα είναι το θέμα.
-
θα αγόραζε για παράδειγμα κάποιος αυτοκίνητο made in 'Macedonia' (*);;;
Είναι ρίσκο για κάποιον εισαγωγέα αυτό. Εδώ σφουγγάρια αγοράζεις και αν βλέπεις το made in turkey χαλιέσαι... Τέλος πάντων η αγορά θα δείξει...(*) Για όσους δεν ξέρουν πρόκειται για το κρατίδιο στα βόρεια μας σύνορα γνωστό μέχρι πρόσφατα ως Σκόπια, Γιουγκοσλαβία, βαρδάσκα ή κάτι τέτοιο γαμώ το διάολο τους
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Προφανώς η νέα διοίκηση αποφάσισε να κάνει εισαγωγή από εκεί για λόγους διαθεσιμότητας και κερδοφορίας
θεωρώ αμφίβολη την κερδοφορία αφού το made in japan και το συνώνυμο της ποιότητας κατασκευής που αυτό συνεπάγεται, αντικαθίσταται από το εργοστάσιο χώρας που δημιουργεί τουλάχιστον ...αμηχανία στους Έλληνες. Δεν θεωρώ όμως ότι το αυτοκίνητο θα είναι χειρότερο...ψυχολογικό θα είναι το θέμα.
Οι αποφάσεις της διοίκησης κρίνονται μακροπρόθεσμα και κυρίως από την νέα διοίκηση. Δηλαδή ποτέ δεν είναι στη θέση τους οι διοικούντες όταν αυτή η απόφαση θα επιφέρει θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα. Στατιστικά μιλάω
-
Η αλήθεια είναι ότι με διάφορες συζητήσεις που έγιναν για το made in turkey Honda είδα μεγάλο προβληματισμό από πολλούς. Πολλοί έλεγαν ότι δεν θα το αγόραζαν λόγω καταγωγής. Κάποιος είπε μάλιστα στον φίλο μου να τους το γυρίσει πίσω και να απαιτήσει τα λεφτά του. Το κακό είναι ότι ο φίλος μου πήρε ένα καινούργιο αυτοκίνητο που το είχε μεράκι και την επόμενη μέρα είχε ήδη χαλαστεί.
Τα Toyota δηλαδή πως τα αγοράζουμε εμείς οι Έλληνες (από τις πρώτες εταιρείες σε πωλήσεις στην Ελλάδα) που τα περισσότερα γίνονται στην γείτονα χώρα? -
Νομίζω ότι μόνο το verso γίνεται στην Τουρκία και τόσα χρόνια οι δημοσιογράφοι το πνίγουνε... Να δουμε αν θα πνίξουν και το honda τώρα..
Οταν λέω το πνίγουνε εννοω ότι δεν γράφουν το άρθο... 'Το τούρκικο αυτοκίνητο' ... όπως όταν γράφουν 'Το ιαπωνικό.....'
-
η σενταν κορόλλα δεν κατασκευάζεται στην γείτονα χώρα;;; Βέβαια θα έχει και τα θετικά της η όλη κατάσταση...γρηγορότερη αποστολή ανταλλακτικών(συνδυάστε το με την αναμενόμενη συνεργασία του Σ με εξωτερικό συνεργάτη στον τομέα των ανταλλακτικών) ενώ ίσως αυτή είναι και φθηνότερη με νέα τιμολογιακή πολιτική. Μην τα βάψετε μαύρα...ίσως δεν είναι κακό αυτό που συνέβη. Την υπόλοιπη Ευρώπη την τροφοδοτεί αποκλειστικά το εργοστάσιο της Τουρκίας
-
Molis evala azoto (30psi) anti gia aera se ola ta lastixa tou Civic.
Paratirisa arketi miosi sta kopanimata kai genika kalyteri aporofisi ton kradasmon apo tis diafores lakouves kai anomalies tou dromou.Episis 8etiko einai oti den afksomionete h piesi sta elastika toso oso otan einai gemismena me kanoniko aera.
Domikaste to. Aksizei! Kostizei 5Euro se ka8e lastixo.
-
μου κάνει εντύπωση που είδες τόση μεγάλη διαφορά. Μάλλον είχες παραφουσκωμένα τα λάστιχα με αέρα(πολλές φορές τα μηχανήματα στα βενζινάδικα δείχνουν στο γάμο του καραγκιόζη ή τα μετράμε ζεστά και έχουμε λαθεμένη ένδειξη) οπότε είδες τρελή βελτίωση. Στο σιβικ με τα 225 η παραπάνω πίεση γίνεται πάντα αντιληπτή...
Πέρα από το πλεονέκτημα της μη ανάγκης ελέγχου των ελαστικών σε τακτά χρονικά διαστήματα δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώσει κανείς για άζωτο. Σε τελική ανάλυση θα το έκαναν και οι κατασκευαστές...Ερώτηση προς γνώστες: Εφόσον το άζωτο είναι ελαφρύτερο από τον αερά (αν θυμαμαι καλά ο αέρας περιέχει 78% από αυτό ) υπάρχει περίπτωση να έχεις δυσαρεστες αλλαγές στην συμπεριφορά του ελαστικού;;;
-
Ερώτηση προς γνώστες: Εφόσον το άζωτο είναι ελαφρύτερο από τον αερά (αν θυμαμαι καλά ο αέρας περιέχει 78% από αυτό ) υπάρχει περίπτωση να έχεις δυσαρεστες αλλαγές στην συμπεριφορά του ελαστικού;;;
Με τον αέρα να βρίσκεται στο 1.0 το ατμοσφαρικό Ν2 είναι στο 0.972 και το εργαστηριακό Ν2 στο 0.97 (πηγή http://www.engineeringtoolbox.com/speci ... d_334.html) δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι.
Το θετικό με το Ν2 είναι ότι συμπεριφέρεται καλύτερα στις αλλαγές θερμοκρασίας καθώς είναι λιγότερο δραστικό από τον αέρα. Βέβαια από την Φ1 μαθαίνουμε ότι η Φερράρι πέρυσι έπαιζε με CO2 που είναι πολύ πιο σταθερό.
-
Δηλαδή εσύ Χρήστο θεωρείς ότι το άζωτο είναι καλή επιλογή για τα λάστιχα μας; Είναι δυνατόν ο φίλος μας να είδε πράγματι βελτίωση με την αλλαγή αυτή; Δεν το έχω ακούσει ποτέ αυτό...
-
Δηλαδή εσύ Χρήστο θεωρείς ότι το άζωτο είναι καλή επιλογή για τα λάστιχα μας; Είναι δυνατόν ο φίλος μας να είδε πράγματι βελτίωση με την αλλαγή αυτή; Δεν το έχω ακούσει ποτέ αυτό...Το άζωτο προσφέρει κάποια πλεονεκτήματα μέσα σε μία πίστα αλλά στην καθημερινή οδήγηση θεωρώ πρακτικά αδύνατο να διακρίνει κανείς διαφορά.
Συμφωνώ στο προηγούμενο post ότι τα ελαστικά ήταν φουσκωμένα στο Θεό που είναι πολύ πιο plausible. Είναι πολύ πιο κρίσιμο να υπάρχει η σωστή πίεση στα ελαστικά και αυτός είναι ο κύριος παράγοντας.
-
EXOYME KANENA REVIEW ΤΟ HYBRID???
Ηonda Civic 2005