-
Ο χρήστης jimpa έγραψε:
Καλα το εγραψες,φτιαξε το μιξερακι του φραπε σαν ηλεκτρολογος που εισαι και ασχολησου με τα ηλεκρολογικα σου. Τα μηχανολογικα αστα γι'αυτους που περασαν ωρες στα εργαστηρια, που εκαναν εργασιες πανω στα λαδια, που εγραψαν πτυχιακες για το vtec της Honda και αλλα πολλα. Μαλλον η ζηλεια σου που δεν εχεις Honda σε εχει κυριεψει.Την επομενη φορα κοιτα να κανεις καλυτερη επιλογη !!!!:
Ωωωω μου την είπες τώρα νομίζω!
Πω πωωωω!
Εχεις δίκιο, πάω να κοιτάξω το μιξεράκι μου και να σ'αφήσω εσένα να ...γυαλίσεις τα ...original spoiler!Ρεεεε θα μας τρελάνουν αυτοί εδώ! Δεν με λες...για να λες πτυχιακή, να υποθέσω πως δεν έχεις τελειώσει και πολυτεχνείο σωστά;
Μόλις τελειώσεις με τα λάδια, πήγαινε δες λίγο παραπέρα θα σε συμβούλευα, γιατί η Honda έκανε πολλά παραπάνω από original spoilers: 200 πατέντες μονάχα για τα ελατήρια της NR.
Αλλά προφανώς, εγώ ξέρω μόνον από μίξερ!Βρε τον λαδέμπορα πως τα λέει!
-
Γρηγόρη, μην ασχολείσαι ρε συ. Όταν βλέπεις άτομα να έχουν θεοποιήσει μια μάρκα, και ως απάντηση στα επιχειρήματά σου να απαντάνε με μίξερ και φραπελιές, η μπάλα έχει χαθεί προ πολλού.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γρηγόρη, μην ασχολείσαι ρε συ. Όταν βλέπεις άτομα να έχουν θεοποιήσει μια μάρκα, και ως απάντηση στα επιχειρήματά σου να απαντάνε με μίξερ και φραπελιές, η μπάλα έχει χαθεί προ πολλού.Kωνσταντίνε, άσε μας ρε συ, αφού ούτε εσύ έχεις Honda γι'αυτό τα λες αυτά!
Ζηλιάρη!
Ουυυυυ!Εμπρός φανερωθείτε και παραδεχτείτε το Κωνσταντίνε και Σπύρο, είμαστε άθλιοι φτωχομπινέδες που δεν μας πήρε ο μπαμπάς μας Honda με original spoilers γι'αυτό δεν μάθαμε ποτέ από καλό λάδι!
( )
-
Ο χρήστης jimpa έγραψε:
Καλα το εγραψες,φτιαξε το μιξερακι του φραπε σαν ηλεκτρολογος που εισαι και ασχολησου με τα ηλεκρολογικα σου. Τα μηχανολογικα αστα γι'αυτους που περασαν ωρες στα εργαστηρια, που εκαναν εργασιες πανω στα λαδια, που εγραψαν πτυχιακες για το vtec της Honda και αλλα πολλα. Μαλλον η ζηλεια σου που δεν εχεις Honda σε εχει κυριεψει.Την επομενη φορα κοιτα να κανεις καλυτερη επιλογη !!!!Καλα και με τετοιο βιογραφικο πως και δεν σε τσιμπησε καμια Spoon κλπ?
Εστω η Honda, να ασχολησε με τα απλα αμαξακια παραγωγης.
Ρε την παλευεται? Αυτη την στιγμη γιατι να παρει καποιος το σιβικ το 1800 και οχι το οποιοδηποτε αλλο κωλαμαξο ιδιου μεγεθους και αντιστοιχων επιδωσεων. Ποιο εινα ιτο συγκριτικο του πλεονεκτημα?
Κανονιστε να πεταξετε τιποτα πιπες βραδιατικο μονο, για υπεραξιοπιστια κλπ.
-
Σας ευχαριστούμε, φίλους και πολέμιους της φίρμας που κάνατε το τόπικ του σιβικ πουτ@ν@...
Ν' ανακεφαλαιώσουμε...
Το σιβικάκι είναι καλό αυτοκίνητο με τα υπέρ και τα κατά του αλλά δεδομένα με ξεχωριστό χαρακτήρα. Είναι διαφορετικό από τα πολλά, πρωτότυπο και προσωπικά χαίρομαι που το επέλεξα ασχέτως αν και σου φεύγουν τα σφραγίσματα από τα κούτσουρα αναρτήσεις. Είναι συγκριτικά οικονομικό, ευρύχωρο, σταθερό και αρκούντως δυνατό. Από την άλλη είναι ακριβό...
Σίγουρα ο ανταγωνισμός διαθέτει πολλές ανάλογες προτάσεις. Προτάσεις, για άλλους καλύτερες για εμάς εδώ όχι. Ο καθένας έχει τους λόγους της επιλογής του.
Τώρα γιατί το παιδεύετε ρε παιδιά ο θεός και η ψυχή σας.
Tόσο εσύ Γρηγόρη και πολύ περισσότερο εσύ Σπύρο, βγάζετε σχεδόν παραδοσιακά χολή για την εταιρεία...δεν καταλαβαίνω το γιατί...τι κερδίζετε από αυτό...
Δικαίωμα του σε τελική ανάλυση του jimpa να επιλέξει τα λάδια της αρεσκείας του για το αυτοκίνητο του και να νιώθει καλά υπερασπίζοντας την αγορά του. Εγώ από την άλλη βάζω ότι θέλει ο αντιπρόσωπος. Ποικιλία επιλογών και προσεγγίσεων στο ίδιο θέμα.
Ας το σταματήσουμε λοιπόν εδώ. Δεν κερδίζουμε κάτι. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Tόσο εσύ Γρηγόρη και πολύ περισσότερο εσύ Σπύρο, βγάζετε σχεδόν παραδοσιακά χολή για την εταιρεία...δεν καταλαβαίνω το γιατί...τι κερδίζετε από αυτό...
Καλά σοβαρολογείς τώρα Σπύρο (with an s , yes!); Βλεπεις να βγάζω χολή; Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ τα τελευταία ποστ!
Θα έλεγα πως σε αντίθεση με κάποιους μηχανολόγους , γνωρίζω κάτι παραπάνω για την Honda από original spoilers! Επιπλέον, είμαι σίγουρος πως ο αγαπημένος μας λαδέμπορος, θα ψάχνει εδώ και ώρα να βρει 'τι είναι αυτό το NR' και μάλλον ψάχνει λάθος, γιατί ΟΧΙ , ΔΕΝ είναι μιξεράκι του φραπέ!Δεν πίνω και φραπέ πανάθεμά με!
Πρέπει σώνει και καλά ν'αναγνωρίσω πως το Civic είναι τεχνολογικά πρωτοποριακό;
Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να δω κάτι τέτοιο! Μπορείς μήπως να μου πεις , τι το πρωτοποριακό έχει;
Μην μου πεις για το υβριδικό, αυτό δεν....διατίθεται με original spoiler οπότε δεν μετράει!Μιλώ για τα 3Θ και 5Θ που αγοράζει η συντριπτική πλειοψηφία (ειδικά τα τελευταία...).
Σαφώς ο καθένας είναι ελεύθερος να βάλει Ο,ΤΙ λάδι γουστάρει και τηγανόλαδο ακόμη, εγώ θα του πω όχι; Αλλά να μας επιτρέπετε κι εμάς να έχουμε αντιρρήσεις αν καμιά φορά κάποιος μιλάει για...δράκους! -
Ειχα την εντυπωση οτι στα φορουμς θα παρεις, θα δωσεις πληροφοριες,θα συζητησης. Δεν ηξερα οτι θα βρω παντογνωστες και ειρωνες. Σημερα το εμαθα και αυτο.....
-
νομίζω ότι το σκεπτικό μου είναι ξεκάθαρο. Δεν δίνω δίκιο στο jimpa αλλά διαφωνώ και με την ειρωνική προσέγγιση του θέματος από την μεριά σας. Άσχετα αν από εσένα ενίοτε το δικαιολογώ λόγω...καταγωγής
Για το σιβικ τα έχω γράψει και πάλι. Θα σας τα ξαναγράψω...είναι το πλέον ευρύχωρο με τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, τα καλύτερα φρένα και με πλούσιο εξοπλισμό. Όλα αυτά αποτελώντας και μία από τις οικονομικότερες -σε κατανάλωση καυσίμου- προτάσεις στην κατηγορία έχοντας ένα μοτέρ τουλάχιστον γρήγορο. Τέλος είναι το πιο high tech εμφανισιακά με το πλέον όμορφο εσωτερικό στην κατηγορία και ίσως την καλύτερη εργονομία. Πρόσθεσε σε αυτό την αξιοπιστία που έχουν (συνήθως) τα χόντα. Αυτά δεν φτάνουν για να το κάνουν μία από τις καλύτερες επιλογές; Ίσως όχι την καλύτερη με τα δικά σας κριτήρια όμως είναι αξιόλογη. Δεν καταλαβαίνω τι σας ενοχλεί σε αυτό και δεν το αποδέχεστε. -
Οσο ζεις μαθαινεις. μπορεις να τ οβαλεις και αυτο στο βιογραφικο σου.
οτι δινεις παιρνεις φιλε μου.
-
νομίζω ότι το σκεπτικό μου είναι ξεκάθαρο. Δεν δίνω δίκιο στο jimpa αλλά διαφωνώ και με την ειρωνική προσέγγιση του θέματος από την μεριά σας. Άσχετα αν από εσένα ενίοτε το δικαιολογώ λόγω...καταγωγής
Για το σιβικ τα έχω γράψει και πάλι. Θα σας τα ξαναγράψω...είναι το πλέον ευρύχωρο με τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, τα καλύτερα φρένα και με πλούσιο εξοπλισμό. Όλα αυτά αποτελώντας και μία από τις οικονομικότερες -σε κατανάλωση καυσίμου- προτάσεις στην κατηγορία έχοντας ένα μοτέρ τουλάχιστον γρήγορο. Τέλος είναι το πιο high tech εμφανισιακά με το πλέον όμορφο εσωτερικό στην κατηγορία και ίσως την καλύτερη εργονομία. Πρόσθεσε σε αυτό την αξιοπιστία που έχουν (συνήθως) τα χόντα. Αυτά δεν φτάνουν για να το κάνουν μία από τις καλύτερες επιλογές; Ίσως όχι την καλύτερη με τα δικά σας κριτήρια όμως είναι αξιόλογη. Δεν καταλαβαίνω τι σας ενοχλεί σε αυτό και δεν το αποδέχεστε.Καλά όλα αυτά Σπύρο, αλλά δεν μιλούσαμε ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! Η κουβέντα ήταν αν χρειάζεται το Civic 'ειδικά' λάδια, λόγω προχωρημένης τεχνολογίας...
Ξαναδιάβασε αν θέλεις τι γράφτηκε και το ξανασυζητάμε. -
μα σας το είπα...για μένα δεν χρειάζεται. Ακόμα και μάπα να είναι τα λάδια των αντιπροσώπων αλλάζονται τόσο συχνά που αν κάποιος κάνει λίγα συγκριτικά χιλιόμετρα (6-7χιλιάδες το εξάμηνο το πολύ) δεν χρειάζεται να ψάχνεται. Ο καθένας έχει την άποψη του και ο jimpa την δική του. Εγώ προσωπικά την σέβομαι.
-
Εγω πουθενα δεν εγραψα για ειδικα λαδια. Η αποψη μου η απορια μου μηπως τα γνησια λαδια της Χοντα να εχουν λιγο καλυτερες προδιαγραφες.Δεν ειρωνευτικα κανεναν.
-
3 lonely birds were sitting.....
Προς spiros.... αν δεν θέλεις να βάλεις τα ARAL έχω τηγανόλαδο. Στο δίνω δωρεάν για το επόμενο service.
Προς highfidelity σου συνιστώ τα SELENIA κάνουν θαύματα. Η προσφορά για το τηγανόλαδο ισχύει το ίδιο...
Προς honda-owners μην πρίζεται τα συκώτια των άλλων του forum. Συζητήσεις για λάδια μόνον σε PM!!!
Προς εμένα... ΑΙΝΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.... over!!
PS. Ρε coyote εντάξει σε κλέψανε στο ζύγι... Είναι ανάγκη να το γράφεις και το spitmonitor να γινόμαστε και διεθνώς ρεζίλι....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Προς highfidelity σου συνιστώ τα SELENIA κάνουν θαύματα. Η προσφορά για το τηγανόλαδο ισχύει το ίδιο...
Μα δόκτορά μου, Selenia 20Κ βάζω και τ'αλλάζω όταν συμπληρώσουν 10Κ και πάνω. Πληροφοριακά, αν και προφανώς δεν φτάνουν οι ιταλοί την μεγαλοσύνη των μηχανικών της Honda, δεν καίει λάδι, παρόλη την απόδοση των 70 ίππων στο λίτρο (μιλάμε για μοντέλο του 99' ενώ η σχεδίαση του μοτέρ κλείνει 10 χρονάκια και βάλε...).
Αυτό που έχω να πω είναι πως σαν τα Selenia υπάρχουν πολλά εκεί έξω, εγώ τα βάζω γιατί είναι φτηνά και καλά, πολύ καλύτερα από τα Selenia Gold που έβαζα πριν.
Αν κάποια φορά πάντως δεν τα βρω διαθέσιμα, υπάρχουν πολλά αντίστοιχα εκεί έξω, ευτυχως πολλές εταιρείες βγάζουν καλά λάδια.
Βέβαια, για το Civic που αποδίδει 77 ολόκληρους ίππους στο λίτρο, ίσως η Honda έχει βγάλει ειδικά λάδια για να δαμάσουν αυτήν την απόδοση, οπότε κάτι Motul, Redline, Aral, Amsoil κλπ, πρέπει να κάνουν κάνα έξτρα σεμιναριάκι για να καταφέρουν να βγάλουν ένα λάδι αντάξιό του, οπότε πάω πάσο...μα σας το είπα...για μένα δεν χρειάζεται. Ακόμα και μάπα να είναι τα λάδια των αντιπροσώπων αλλάζονται τόσο συχνά που αν κάποιος κάνει λίγα συγκριτικά χιλιόμετρα (6-7χιλιάδες το εξάμηνο το πολύ) δεν χρειάζεται να ψάχνεται. Ο καθένας έχει την άποψη του και ο jimpa την δική του. Εγώ προσωπικά την σέβομαι.
Προφανώς και συμφωνώ μαζί σου Σπύρο. Γιατί όπως είπα πολλές φορές, για χρήση δρόμου, αν βάζεις ένα καλό λάδι εντός προδιαγραφών, είσαι μια χαρά και δεν χρειάζονται ακρότητες. Αν κατάλαβες , τις ακρότητες ειρωνεύομαι και φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να μην σου αρέσει ο τρόπος που το κάνω.
Καλή καρδιά όμως πατρίδα! -
βρες ΕΝΑ ποστ μου που βγαζει χολη για τη Χοντα!
εκτος αν οι απαντησεις σε βλακειες ειναι χολη...εχω πει το παραμικρο για τα jazz, s2000, CRV?
ψαξε και αμα βρεις, πες μου να τα δω και γω
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Προφανώς και συμφωνώ μαζί σου Σπύρο. Γιατί όπως είπα πολλές φορές, για χρήση δρόμου, αν βάζεις ένα καλό λάδι εντός προδιαγραφών, είσαι μια χαρά και δεν χρειάζονται ακρότητες. Αν κατάλαβες , τις ακρότητες ειρωνεύομαι και φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα να μην σου αρέσει ο τρόπος που το κάνω.
Καλή καρδιά όμως πατρίδα!Όπως είδες (και προς τους υπόλοιπους αυτό) η απαντήσεις όλων εδώ μέσα ήταν ακριβώς αυτές που υποτίθεται ότι ήρθατε να δώσετε κι εσείς με τον ιδιαίτερο τρόπο σας.
Από το 'όλα τα εντός προδιαγραφών, που δεν είναι και περιοριστικές, καλά είναι', 'δεν υπάρχουν ιμιτασιόν', 'στα 7.500 τα αλλάζεις οπότε τι σημασία έχει' κ.ο.κ.
Να πεις ότι όλοι αρχίζαμε να σιγοντάρουμε απόψεις περί Hondάρας και ειδικών λαδιών και δεν ξέρω γω τι, ναι ρε φίλε να μπείτε να κράξετε. Ο άνθρωπος ούτε για τπτ εξωτικά λάδια είχε μιλήσει, και οι απαντήσεις που του δόθηκαν είναι οι προφανείς και οι ίδιες που δήθεν δώσατε κι εσείς.
Την περίπτωση δλδ να του είπαν κάτι τέτοιο σε καμιά αντιπροσωπεία και να ήθελε να το συζητήσει τη δέχεστε;
Από πότε ρε γαμώ το κρτ μου είναι αξιοχλεύαστο να διερωτάται κάποιος; Και γιατί ρε γμτ από τη στιγμή που δεν έχετε να πρσθέσετε τίποτα σε ό,τι έχει γραφεί πρέπει να μπείτε να τα κάνετε πουτ@να;
Και νταξ μετά σκάτε εσείς, ο ένας με ευθείς ειρωνίες, ο άλλος με άσχετα δήθεν αντιπαραδείγματα που 'απλώς αναφέρθηκαν', τον τσιγκλάτε και αρχίζει -ω- άλλη μια αντιπαράθεση.
Μπράβο. Κι εις ανώτερα παιδιά. Ακόμα βρίσκετε κάποια χαρά ή απόλαυση ή αυτοεπιβεβαίωση στο να 'την πείτε σε κάποιον' να ειρωνευτείτε και δήθεν να γελοιοποιήσετε κάποιον για τις απόψεις του; Και για ένα θέμα που στο κάτω κάτω αφορά μόνο τον εαυτό του και το αυτοκίνητό του. Τι να πω... Εγώ μάλλον κρίνω εξ ιδίων γιατί μετά το πολυτεχνείο το βρίσκω εξαιρετικά βαρετό και εύκολο αυτό...
-
Παιδια δεν υπαρχουν ειδικα η εξωτικα λαδια.Υπαρχουν ομως καλυτερα η χειροτερα . Ειχα κανει εργασια στο ΤΕΙ Λαρισας. Πηρα λαδια απο το εμποριο με ιδιες αναγραφομενες προδιαγραφες και τα ελενξα για την αντοχη τους στη τριβη σε ειδικο εργαστηριο που ειχαμε. Δεν ειχαν ολα τα λαδια με τις ιδιες προδιαγραφες την ιδια αντοχη . Επισης παρατηρησα σε δυο συνεργεια τις Χοντα οτι ενα εχει Βρ το αλλο aral ενω ο Σ προτεινει Shell. Δε βλεπουμαι οτι εδω γινεται μπαχαλο? Οτι καθε συνεργειο προσπαθει να κανει τη δικη του συμφωνια με εμπορο λαδιων για να βγαλει περισσοτερα? Και ολα αυτα εις βαρος μας. Αυτα εγω ηθελα να μοιραστω μαζι σας και οχι να ειρωνευτω η να ειρωνευτηται...Ανταλαγη πληροφοριων δεν ειναι το φορουμ??? Τη τεταρτη το βραδυ ,εχει ο Ευαγγελατος στην εκπομπη του αποδειξεις θεμα τα συνεργεια αυτοκινητων.Για το αν βαζουν γνησια η ημιτασιον ανταλακτικα αλλα τα πληρωνουμε για γνησια. Θα εχει πολυ ενδιαφερον πιστευω....
-
Γι 'αυτό το πιο σωστό θεωρώ ότι είναι να διαλέγεις και να αγοράζεις εσύ τα λάδια του αμαξιού σου και να τα πηγαίνεις για τοποθέτηση.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
PS. Ρε coyote εντάξει σε κλέψανε στο ζύγι... Είναι ανάγκη να το γράφεις και το spitmonitor να γινόμαστε και διεθνώς ρεζίλι....
Αφου με κλέβουν!!!!
Αλλά το γράφω στα Ελληνικά άρα....το μαθαίνουν οι Ελληνες του εξωτερικου ή τουλάχιστον οι Θεσσαλοί....!!!!! -
ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ
Φτάνει με τα λάδια
Αλήθεια πως είναι οι δρόμοι στην Αθήνα τώρα με το χιόνι?
Ηonda Civic 2005