-
σίγουρα κάτι έχει αλλάξει στη χόντα τελευταία. Διαφημίσεις σε όλα τα μοντέλα πλην jazz και σ2000 που βρίσκονται χρόνια στην αγορά. Το θέμα είναι να βελτιωθεί το after sales από τον Σ. Αν το κάνει και διώξει την ρετσινιά οι πωλήσεις θ' ανέβουν ακόμα περισσότερο. Τώρα για το type-s συμφωνώ ότι δεν πουλάει. Αυτό έχει να κάνει με την τσιμπημένη τιμή σε σχέση με το πεντάθυρο αφού τα σπόιλερ και τα ταμπελάκια οδήγησαν σε εκπτώσεις σε εξοπλισμό όπως το cc και τα προβολάκια ομίχλης με παράλληλη επιβάρυνση 1000-2000 ευρώ. Η κίνηση λοιπόν με την σπορ μάσκα και τον έξτρα στο πεντάθυρο, λεβιέ ταχυτήτων συν την γενναία έκπτωση είναι διορθωτική κίνηση της τιμολογιακής πολιτικής που επιλέχθηκε και απέτυχε τουλάχιστον σε σχέση με το πεντάθυρο. Μην ξεχνάμε ότι το σιβικ δεν είναι πια σπάνιο στους δρόμους αλλά καταλαμβάνει κορυφαίες θέσεις στις πωλήσεις του c segment στη χώρα. Παλαιότερα λοιπόν περιμέναμε μήνες για το μοντέλο διότι ήταν σπάνιο στο δρόμο(εμένα με είχαν σταματήσει πολλές φορές το φλεβάρη για να το δουν και γύριζε βλέμματα η σπανιότητα και το πρωτοποριακό design) και μας άρεσε αυτό. Πλέον που... γέμισαν οι δρόμοι σιβικ ο πελάτης το θέλει ετοιμοπαράδοτο. Αν δεν το έχει πάει δίπλα...έχει πολλές πορτοκαλιές το ...κτήμα, δόξα το Θεό...
-
Το κοντερ εγραψε σημερα 1480 χλμ. Μετα απο βολτα Βυτινα και επιστροφη απο Τριπολη το πλακωσα λιγο, αφου εκανα τα πρωτα 1000 χλμ Μεχρι τωρα το ειχα παει μεχρι 3200-3500 στροφες. Σημερα το πηγα μεχρι 4000. Το αμαξι ειναι τρενο. Αλλα οταν περασα τις 3500 στροφες και πλησιαζοντας τις 3900 ακουσα ενα θορυβο εκωφαντικο ο οποιος διαταραξε την μεχρι τοτε αθορυβη βολτα μας! Ειχα ακουσει για το θορυβο μεταξυ 3500 και 4500 στροφων αλλα οχι κι ετσι!Λες και τραβαει πολυ ζορι η μηχανη Η γυναικα μου μού ειπε πως δεν πειραζει....να πηγαινεις μεχρι 3200 στροφες να απολαμβανουμε τη βολτα Της εξηγησα πως διαβασα σε καποια φορουμ πως αυτος ο ηχος δεν ειναι τοσο ενοχλητικος μετα τις 4500 στροφες, οποτε αν το πηγαινω στα κοκκινα θα απολαμβανουμε τη βολτα μας με οχι τοσο πολυ θορυβο Αεροδυναμικο θορυβο δεν ακουσα. Παντως αν και ειναι ηχος που τρομαζει πιστευω οτι συνηθιζεται ευκολα.....Ειχα βαλει και λιγο Black Sabbath στο cd
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Ειχα βαλει και λιγο Black Sabbath στο cdIced Earth - High Water Mark Intro στη διαπασών ή
Eroica (Beethoven) το φινάλε ή
Metallica - One (outro) ή
Megadeth - Hangar 18 (πρακτικά το σύνολο του κομματιού) ή
Holst - Mars the Bringer of War (από το 40'' δεύτερο και μετά)
Βοηθάνε για να μην ακούς το συγκεκριμένο ενοχλητικό θόρυβο.....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ειχα βαλει και λιγο Black Sabbath στο cd
Iced Earth - High Water Mark Intro στη διαπασών ή
Eroica (Beethoven) το φινάλε ή
Metallica - One (outro) ή
Megadeth - Hangar 18 (πρακτικά το σύνολο του κομματιού) ή
Holst - Mars the Bringer of War (από το 40'' δεύτερο και μετά)
Βοηθάνε για να μην ακούς το συγκεκριμένο ενοχλητικό θόρυβο.....
-
Ερωτηση: Η βεργα λαδιου κατω κατω εχει ενα μπακλαβωτο. Εκει πρεπει να ειναι η σταθμη του λαδιου;γιατι δε βλεπω min ή max. Απ οτι τσεκαρισα η σταθμη ειναι στη μεση του μπακλαβωτου. Αν χρειαζεται συμπληρωμα λαδι τι βαζουμε;
-
δε πας να το δουνε καλύτερα. Σε όλα τα αμάξια είναι διαφορετικό. Γενικά δεν ακούγετε καλό να είναι στη μέση
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Ερωτηση: Η βεργα λαδιου κατω κατω εχει ενα μπακλαβωτο. Εκει πρεπει να ειναι η σταθμη του λαδιου;γιατι δε βλεπω min ή max. Απ οτι τσεκαρισα η σταθμη ειναι στη μεση του μπακλαβωτου. Αν χρειαζεται συμπληρωμα λαδι τι βαζουμε;στο σιβινφο έχει φωτογραφίες της βέργας με τις ενδείξεις. Ψαξε και βρες το για να καταλαβεις
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Ερωτηση: Η βεργα λαδιου κατω κατω εχει ενα μπακλαβωτο. Εκει πρεπει να ειναι η σταθμη του λαδιου;γιατι δε βλεπω min ή max. Απ οτι τσεκαρισα η σταθμη ειναι στη μεση του μπακλαβωτου. Αν χρειαζεται συμπληρωμα λαδι τι βαζουμε; -
Θέλω να κάνω μία ερώτηση. Θα φύγω για δουλειές στο εξωτερικό για 6-9 μήνες. Το αυτοκίνητο να το αφήσω σε γκαράζ ή πρέπει να κινείται σε αυτό το διάστημα που και που; Με την εγγύηση και το service τί να κάνω; Να πω σε κάποιο συγγενή μου να το πάει στο 6μηνο έστω και ενώ έχει κάνει 0χμ (θα φύγω αμέσως αφού του κάνω το πρώτο service των πρώτων 6μηνών);
Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
-
Καλο ειναι να κινηθει που κ που. Αν οχι βγαλε πολους απο μπαταρια και τουμπανιασε τα λαστιχα με αερα για να μη στραβωσουν. Τουλαχιστον υπαρχει καποιος να το βαζει μπροστα μια φορα την εβδομαδα για λιγο χωρισ να το κουναει??
-
αν το αυτοκίνητο δεν πάει για σέρβις στο εξάμηνο(+-1 μήνα) τότε χάνεις την ασφαλιστική εγγύηση. Καλύτερα να το στείλεις με κάποιον δικό σου. Εγώ στην θέση σου θα έλεγα σε κάποιον δικό μου να το βάζει μπροστά και να το κινεί ενίοτε.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι αν υπάρχει λόγος θα βρω κάποιο συγγενή μου να το πηγαίνει καμια βόλτα γύρω από το σπίτι που και που (δε θα πληρώσω την ασφάλεια για το επόμενο 6-9μηνο όπως είναι λογικό, οπότε μεγάλες βόλτες αποκλείονται).
-
Eμενα παντως για το λαδι στου Σ μου ειπανε αν δεν αναψει φωτακι στο ταμπλω οτι επεσε η σταθμη τοτε ειναι ΟΚ.
-
και άμα έχει καεί το λαμπάκι?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και άμα έχει καεί το λαμπάκι?δεν έχει απλό λαμπάκι αλλά ένδειξη στην οθόνη πολλαπλών ενδείξεων συνοδευόμενη από το μήνυμα check engine oil level. Προσωπικά ο μόνος λόγος που έχω ανοίξει καπό είναι για να βάλω νερό στους γυαλοκαθαριστήρες. Ανά έξι μήνες ή 10000χλμ αλλάζει λάδια σιγά μην τα κάψει κιόλας.
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Ερωτηση: Η βεργα λαδιου κατω κατω εχει ενα μπακλαβωτο. Εκει πρεπει να ειναι η σταθμη του λαδιου;γιατι δε βλεπω min ή max. Απ οτι τσεκαρισα η σταθμη ειναι στη μεση του μπακλαβωτου. Αν χρειαζεται συμπληρωμα λαδι τι βαζουμε;Εκεί πρέπει να είναι η στάθμη (στο διαγραμμισμένο). Δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις, όμως αν θέλεις το γεμίζεις μέχρι να φτάσει η στάθμη στο άνω όριο (max).
-
1,5 giga στοιχεία έχω μαζέψει ειδικά τον καιρό της αναμονής...έχω στοιχεία ακόμα και για το τι χρώμα σώβρακο φόραγε ο Yoshiyuki Matsumoto όταν το σχεδίασε
Ας σου δώσω λοιπόν civgr την φώτο που θέλεις.http://xs.to/xs.php?h=xs321&d=07481&f=CivicDipStick.jpg
Ελπίζω να λύνει τις απορίες σου σε συνδυασμό με το manual
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
1,5 giga στοιχεία έχω μαζέψει ειδικά τον καιρό της αναμονής...έχω στοιχεία ακόμα και για το τι χρώμα σώβρακο φόραγε ο Yoshiyuki Matsumoto όταν το σχεδίασε
Ας σου δώσω λοιπόν civgr την φώτο που θέλεις.http://xs.to/xs.php?h=xs321&d=07481&f=CivicDipStick.jpg
Δεν φόραγε
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Ειδα το manual. Το min max οριζεται απο το μπακλαβωτο. Στη φωτο που ανεβασες το 'Α' τι ειναι? Απ οτι διαβασα στο civinfo θελει ελεγχο γιατι τα καιει τα λαδακια του, κυριως στο στρωσιμο.
-
Ηonda Civic 2005