-
Παιδιά το κόκκινο και το μαύρο είναι μεταλλικά χρώματα;
Ποιο θεωρείται το καλύτερο service στην Αθήνα;
-
το κοκκινο και το μαυρο δεν είναι ποτε μεταλικα
-
Το μαυρο είναι βρε!
-
Από εχθές το βράδυ το τουτού είναι στον SARAS της Γλυφάδας. Πρόβλημα παρουσιάστηκε στα εξεζητημένα Xenon (που μου κόστισαν 700 γιούργια αν θυμόσαστε) στα οποία δεν ανάβει ο ένας προβολέας. Επίσης, από της αρχικής παράδοσης του αυτοκινήτου, το αμπραγιάζ παρουσιάζει ένα τρίξιμο κατά τη χρήση του μετά το ζέσταμα του αυτοκινήτου (μετά από περίπου 10' οδήγησης). Οι μπροστά αναρτήσεις χτυπούν (μετά από σαμαράκια) δίνοντας την αίσθηση οτι είναι 'χαλαρές'. Για να κλείσω, το δεξί πίσω φανάρι είναι 'λάσκα' και χρειαζόταν σφίξιμο. Σήμερα το πρωί το έπιασαν, και περιμένουν ανταλλακτικό για τα φώτα. Ούτε κουβέντα για κόστος (μου είπαν οτι καλύπτονται όλα από την εγγύηση). Παρ'όλα αυτά θα ήθελα να δω την ποιότητα δουλειάς τους καθώς ακόμα δεν ξέρω που θα το πηγαίνω για σέρβις. Μένω Πεύκη και είναι ταλαιπωρία, αλλά εάν κάνουν καλή δουλειά τότε αξίζει λίγη παραπάνω ταλαιπωρία.
Κανείς εναλλακτική πρόταση για σέρβις κοντά στην Πεύκη? -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Το μαυρο είναι βρε!nighthawk Black pearl. Δεν είναι μεταλλικό.
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Από εχθές το βράδυ το τουτού είναι στον SARAS της Γλυφάδας. Πρόβλημα παρουσιάστηκε στα εξεζητημένα Xenon (που μου κόστισαν 700 γιούργια αν θυμόσαστε) στα οποία δεν ανάβει ο ένας προβολέας. Επίσης, από της αρχικής παράδοσης του αυτοκινήτου, το αμπραγιάζ παρουσιάζει ένα τρίξιμο κατά τη χρήση του μετά το ζέσταμα του αυτοκινήτου (μετά από περίπου 10' οδήγησης). Οι μπροστά αναρτήσεις χτυπούν (μετά από σαμαράκια) δίνοντας την αίσθηση οτι είναι 'χαλαρές'. Για να κλείσω, το δεξί πίσω φανάρι είναι 'λάσκα' και χρειαζόταν σφίξιμο. Σήμερα το πρωί το έπιασαν, και περιμένουν ανταλλακτικό για τα φώτα. Ούτε κουβέντα για κόστος (μου είπαν οτι καλύπτονται όλα από την εγγύηση). Παρ'όλα αυτά θα ήθελα να δω την ποιότητα δουλειάς τους καθώς ακόμα δεν ξέρω που θα το πηγαίνω για σέρβις. Μένω Πεύκη και είναι ταλαιπωρία, αλλά εάν κάνουν καλή δουλειά τότε αξίζει λίγη παραπάνω ταλαιπωρία.
Κανείς εναλλακτική πρόταση για σέρβις κοντά στην Πεύκη?Διονύση είχα πετύχει στον αντιπρόσωπο κάποιον που του είχε βάλει νερό στα φώτα ύστερα από την τοποθέτηση ξένον και την προφανώς κακή επανατοποθέτηση. Θα την βρουν την άκρη εκεινοι που τα βάλανε. Για το τρίξιμο το έχω διαβάσει και στο civinfo οπότε μάλλον δεν είσαι ο πρώτος. Τώρα για τ' αμορτισερ 99% έχουν χαλαρώσει τα μπαμπ στοπς και γιαυτό κοπανάνε. Να στα σφίξουν ή να σου αλλάξουν τα μπροστινά αμορτισέρ.
Να δούμε πότε θα τους τελειώσει το στοκ από τα ελαττωματικά αμορτισερ για να βάλουμε όλοι τα νέα... Η τακτική τους είναι η ακόλουθη: αλλάζουμε ΜΟΝΟ σε όποιον διαμαρτύρεται. Κάτι διάβασα για νέα αμορτισερ με λευκά μπαμπ στοπς όπως εικάζω ότι έχει το αυτοκίνητο του civgr. -
καλα, και εγώ θα αλλάξω και τα 2 πίσω φανάρια γιατί μου φαίνονται ότι όταν βρέχει θολώνουν....
Περιμένω μία καλή βροχή για να το πάω.... (ή κανενα πλύσιμο)
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Διονύση είχα πετύχει στον αντιπρόσωπο κάποιον που του είχε βάλει νερό στα φώτα ύστερα από την τοποθέτηση ξένον και την προφανώς κακή επανατοποθέτηση. Θα την βρουν την άκρη εκεινοι που τα βάλανε. Για το τρίξιμο το έχω διαβάσει και στο civinfo οπότε μάλλον δεν είσαι ο πρώτος. Τώρα για τ' αμορτισερ 99% έχουν χαλαρώσει τα μπαμπ στοπς και γιαυτό κοπανάνε. Να στα σφίξουν ή να σου αλλάξουν τα μπροστινά αμορτισέρ.
Να δούμε πότε θα τους τελειώσει το στοκ από τα ελαττωματικά αμορτισερ για να βάλουμε όλοι τα νέα... Η τακτική τους είναι η ακόλουθη: αλλάζουμε ΜΟΝΟ σε όποιον διαμαρτύρεται. Κάτι διάβασα για νέα αμορτισερ με λευκά μπαμπ στοπς όπως εικάζω ότι έχει το αυτοκίνητο του civgr.Πώς βλέπω αν ειναι λευκα ή όχι? φαίνονται 'δια γυμνού οφθαλμού'; Τα παλια τι χρώμα έχουν;
-
Σπύρο το πάω λάου-λάου. Αν το φτιάξουν και δεν με ξαναπροβληματίσει (μένω Πεύκη κοντά στο Ψαλλίδι οπότε οι πανταχού παρούσες λακούβες θα βάλουν σύντομα σε δοκιμασία τις αναρτήσεις) τότε δεν τρέχει τίποτα. Αν όμως διαπιστώσω οτι το πρόβλημα παραμένει, τότε πάω βουρ για αλλαγή θέλουν δεν θέλουν. Δεν μπορεί το ιμπιζάκι μου να μην νοιώθει τίποτα και το civ να χτυπάει τόσο....
Όσο για τα Xenon θα τους πάρει και θα τους σηκώσει με 700 ευρώ κόστος.... Να λειτουργούν όπως πρέπει αφού τα πλήρωσα.....
Το αμπραγιάζ πάει για γρασάρισμα, και πιστεύω οτι ή πρέπει να το αλλάξουν (μπορεί να έχει πάρει νερό κάπου ???) ή να έχει ελαττωματικό κάποιο εξάρτημα (????). -
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Πώς βλέπω αν ειναι λευκα ή όχι? φαίνονται 'δια γυμνού οφθαλμού'; Τα παλια τι χρώμα έχουν;στους θόλους των τροχών -σκύψε- και δες πάνω πάνω. Φαίνονται. Τα παλιά είναι κίτρινα.
-
και τα δικά μου ακούγονται αλλά όχι όπως παλιά πριν την αλλαγή. Αυτό που με βιδώνει είναι ότι πρόκειται για πρόβλημα που σίγουρα λύνεται με την τοποθέτηση άλλων αμορτισέρ πέραν των εργοστασιακών και απορώ που η χόντα ενώ το γνωρίζει δεν το λύνει οριστικά. Αυτό αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα που έχω πέρα από ένα σπαστικό -ίσως από την βρώμα που έχει μαζέψει με τις τελευταίες βροχές- τρίξιμο στα παράθυρα όταν ανεβοκατεβαίνουν.
Ο κινητήρας όσο ανοίγει με ικανοποιεί και περισσότερο ενώ νομίζω ότι βελτιώνεται και ο ήχος του. Απλά πλέον η κατανάλωση κινείται γύρω στο 9,5 μέσα στην πόλη αφού το στροφάρω ψηλά...Θέλω να τ' ακούω που λένε και στο αξιόπιστο γκρουπ
Κάτι άσχετο τώρα... έχει αλλάξει κανείς υαλοκαθαριστήρες;;; Σε μένα άρχισαν να τρίζουν και μάλλον έχουν...'καεί' μετά από 10 μήνες. Δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα και δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω κάτι άλλο στους διαφορετικούς από το συνηθισμένο υαλοκαθαριστήρες ή πρέπει να βάλω γνήσιους. Ξέρει κανείς σχετικά; Από κόστος;;; Δεν θέλω να πάω στον αντιπρόσωπο διότι και μόνο με την ιδέα ότι θα μου πει ότι πρέπει να περιμένω μια εβδομάδα για να τα ...παραγγείλουν από τον Σ θα γίνω... Πλέον φυσάμε και το γιαούρτι με αυτούς... -
..πέρα από ένα σπαστικό -ίσως από την βρώμα που έχει μαζέψει με τις τελευταίες βροχές- τρίξιμο στα παράθυρα όταν ανεβοκατεβαίνουν.Θα κατεβάσεις τα παράθυρα (για να μη λερωθούν) και θα ψεκάσεις καλά με σπρέι σιλικόνης τα λάστιχα και τους οδηγούς του παραθύρου.
Αν δεν το κάνεις θα χειροτερέψει το τρίξιμο και όταν βρέχει θα ανεβαίνει το παράθυρο πηδώντας.
-
Που βρίσκονται οι οδηγοί και με τι μοιάζουν? Είναι οι ράγες πάνω στις οποίες κινείται το παράθυρο?
-
ακριβως!!!το λαστιχο περιμετρικα του παραθυρου.σκουπισε και με αζαξ και το βουρτσακι το οποιο 'χαιδευει' το παραθυρο οταν μπαινει μεσα στην πορτα και εισαι οκ.
Το μαυρο ειναι μεταλλικο.Μονο το κοκκινο δεν ειναι.Μπορει και το ασπρο αν δεν απαιτουμαι.
Αυτο με τους υαλοκαθαριστηρες με ενδιαφερει και μενα.Γνωριζει κανεις?
-
Κάτι διάβασα για νέα αμορτισερ με λευκά μπαμπ στοπς όπως εικάζω ότι έχει το αυτοκίνητο του civgr.Και τα δικα μου κιτρινα ειναι (μαλλον προς καναρινί)!Προς το παρον δε χτυπανε
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Σπύρο το πάω λάου-λάου. Αν το φτιάξουν και δεν με ξαναπροβληματίσει (μένω Πεύκη κοντά στο Ψαλλίδι οπότε οι πανταχού παρούσες λακούβες θα βάλουν σύντομα σε δοκιμασία τις αναρτήσεις) τότε δεν τρέχει τίποτα. Αν όμως διαπιστώσω οτι το πρόβλημα παραμένει, τότε πάω βουρ για αλλαγή θέλουν δεν θέλουν. Δεν μπορεί το ιμπιζάκι μου να μην νοιώθει τίποτα και το civ να χτυπάει τόσο....
Όσο για τα Xenon θα τους πάρει και θα τους σηκώσει με 700 ευρώ κόστος.... Να λειτουργούν όπως πρέπει αφού τα πλήρωσα.....
Το αμπραγιάζ πάει για γρασάρισμα, και πιστεύω οτι ή πρέπει να το αλλάξουν (μπορεί να έχει πάρει νερό κάπου ???) ή να έχει ελαττωματικό κάποιο εξάρτημα (????).Το αμπραγιάζ μάλλον πάει για γρασσάρισμα. (το έκανε το παλιό ιμπιζακι μου στις πρώιμες μέρες του) 'Οσον αφορά τα 'ξένα' κάποια φίσσα μπορεί να μην είχε τοποθετηθεί σωστά και να μετακινήθηκε λόγω τραντάγματος-λακούβας ή απλά να είναι αστοχία υλικού. Μην αγχώνεσαι. Συμβαίνουν αυτά ακόμη και στις καλύτερες οικογένειες (ποιες είναι αυτές, ε?)
Το πήγες στην Γλυφάδα λόγω του γνωστού? -
Xαίρετε!
Συγχωρήστε μου την επανάληψη του θέματος, αφού φαντάζομαι ότι όλο και θα'χει κάτι αναφερθεί στις 451 σελίδες που συμπληρώθηκαν, αλλά...
θα ήθελα πληροφορίες για το **αυτόματο κιβώτιο **του Civic.
Ένας φίλος θα πάρει το 4θυρο και σκέφτεραι μήπως αλλάξει την παραγγελία για το αυτόματο. Το έχει κανείς???Υ.Γ. Ξεκίνησα να διαβάζω από την πρώτη σελίδα για να βρω κατι σχετικό αλλά καποια στιγμή κουράστηκα... Scusate mi!
-
@ Lippi
To πήγα Γλυφάδα λόγω του οτι εκείνοι είχαν εγκαταστήσει τα φώτα. Το μόνο που δεν έλεγξαν (είπαν οτι το 'είδαν' αλλά δεν τα άλλαξαν) είναι τα αμορτισέρ τα οποία και βρήκαν οκ. Πάντως δεν θα το αφήσω έτσι. Αν το συνεχίσει αυτήν την εβδομάδα, θα πάω ξανά για να τ'αλλάξουν.
-
@ Νεκτάριος
To αυτόματο κιβώτιο του Civic είναι 5 σχέσεων με paddles στο τιμόνι και με λογικό κόστος.
Θα πληρώνει κάτι παραπάνω σε καύσιμα (περίπου ένα λίτρο στα 100) αλλά η ευκολία είναι μεγάλη.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
@ ΝεκτάριοςTo αυτόματο κιβώτιο του Civic είναι 5 σχέσεων με paddles στο τιμόνι και με λογικό κόστος.
Θα πληρώνει κάτι παραπάνω σε καύσιμα (περίπου ένα λίτρο στα 100) αλλά η ευκολία είναι μεγάλη.
Η λειτουργία του πώς είναι?
Έχω οδηγήσει του Jazz που βέβαια είναι 7τάχυτο και μου φάνηκε εξαιρετικό!
Αν και του Civic είναι εξίσου ποιοτικό,με καλές αλλαγές κλπ τότε σίγουρα αξίζει! Απλά κατι θυμάμαι να διάβασα όταν πρωτοβγήκε το Civic ότι δεν είχαν ενθουσιαστεί με το αυτόματό του, γι'αυτό ρωτάω...Ευχαριστώ!!
Ηonda Civic 2005