-
Ο χρήστης tifozi έγραψε:
Γεια σας συνφορουμίτες. Πήγα και είδα το civic 5d 1.8 αλλά δυστυχώς δεν το είχανε test drive. Πάντως πλέον είναι ετοιμοπαράδοτα μου είπαν, 10-15 ημέρες!
Για τα service μου είπαν η πρώτη αλλαγή λαδιών στα 7500 χλμ και μετα κάθε 10000 χλμ. Ενώ λέει το γενικό service στα 70000χλμ. Υπάρχει επίσημη θέση για τα διαστήματα συντήρησης;
Επίσης, ο συναγερμός που σύμφωνα με το φυλλάδιο είναι στάνταρ είναι από το εργοστάσιο (uk) ή από το Σαρακάκη;ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ 10 000 ΧΛΜ Η ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ (ΟΤΙ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΟ).
Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΣ.
ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΕχουν περιπου 150+ ετοιμοπαραδοτα...
μαλλον εσυ εισαι τυχερος tifozi γιατι παρελαβες μολις σε 6 ενω εγω περιμενα 9+ -
Λοιπον...χτες μεσημερακι η πρωτη βολτα εκτος Αθηνων...Πηγα Ναυπλιο οπου στο παρκινγκ της παραλιας ειδα τουλαχιστον αλλα 4 5θυρα....
Πρωτες εντυπωσεις...
Αναρτησεις. Σε αντιθεση με οτι ειχα διαβασει, δεν ειναι καθολου κουραστικες ακομα και σε κινηση με πολλες λακουβες. Σημειωτεον οτι ο πισινος μου ειχε καλομαθει με την xsara. Ουτε ο υιος ουτε η συζυγος παραπονεθηκαν.
Εσωτερικο. Καλυτερο απ οτι περιμενα . Φοβερα σε υφη η ταπετσαρια και τα καθισματα και με πολυ καλη στηριξη Τα πλαστικα του ταμπλω θα μπορουσε να ειναι λιγο καλυτερα, αλλα φαινονται καλα δεμενα. Φοβερη η μαυρη γυαλινη επιφανεια του ταμπλω αλλα λερωνει πολυ ευκολα.
Η ηλιοροφη ολα τα λεφτα.
Το μηχανακι (μεχρι 3600 το πηγα) δεν ακουγεται καθολου. Στο ρελαντι δε, με φωταγανε αν πραγματι δουλευει ο κινητηρας.
Δε μου αρεσε η χειρολαβη της πορτας....πολυ φτηνιαρικη (πλαστικουρα), ενω φαινεται ωραια σε απογοητευει οταν την πιανεις. Η ταπα βενζινης μουρατη αλλα εξισου φτηνιαρικη και λερωνει εξισου ευκολα. Το χρωμα μαματο! Ισως το καλυτερο χρωμα που εχω δει Μηπως το δικο μου επειδη αργησε το φτιαξανε καλυτερα οι Εγγλεζοι;
Αυτες οι πρωτες εντυπωσεις και ειχαν δικιο οσοι ελεγαν οτι αξιζει η αναμονη. Ολα τα φιλαρακια που το ειδαν επαθαν πλακα
Οι πρωτες μου φωτογραφιες..
-
CivGr σου εύχομαι πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. Μετέδιδε όποτε μπορείς τις εντυπώσεις σου.
-
Πολύ ωραίο το αμαξάκι, άξιζε η αναμονή.
Να μη το οδηγάς τόσο μαλακά. Πάτα το λίγο - ΜΗ ΤΟ ΣΚΙΖΕΙΣ, κανονικά να πηγαίνεις.
-
ωραιος ο σιβικακης!
-
Civgr, καλοτάξιδο! Φανταστικό χρώμα.
Και μία ερώτηση: πώς ξεχωρίζουμε ένα civic 1.4 από ένα 1.8;
-
καλορίζικο και καλοτάξιδο civgr.
Πολλά από τα ελαττώματα των δικών μας μπορεί αν έχουν διορθωθεί στο δικό σου οπότε δεν με εκπλήσσουν οι διαφορές στις εντυπώσεις. Η χειρολαβή της πόρτας είναι πράγματι πλαστικούρα και φθηνή κάτι που είχα εντοπίσει και εγώ τότε. Ο αντιπρόσωπος μου είχε πει ότι το έχουν ήδη αναφέρει στην χόντα και θα βελτιωθεί στο μέλλον(;;;)... Πάντως η αίσθηση του είναι μέτρια.
Το καπάκι του ρεζερβουάρ είναι επίσης φθηνοκατασκευή απλά δεν χαλάει οπότε μην σε νοιάζει. Το μαύρο περίβλημα του ταμπλό δυστυχώς λερώνει ακόμα και με την...αναπνοή οπότε να το χαρείς τώρα που είναι καθαρό...
Ο θόρυβος στο μοτέρ είναι κάτι που ακούγεται στις 3800-4500. Απλά δεν το έχεις φτάσει ακόμα.
Στα υπόλοιπα απλά συμφωνούμε... -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Και μία ερώτηση: πώς ξεχωρίζουμε ένα civic 1.4 από ένα 1.8;αν δεν τις έχει αλλάξει, από τις εξατμίσεις πίσω.
Το 1.4 δεν έχει τα μεταλλικά τρίγωνα. Εϊναι κλειστά με το γκρι πλαστικό. -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Civgr, καλοτάξιδο! Φανταστικό χρώμα.Και μία ερώτηση: πώς ξεχωρίζουμε ένα civic 1.4 από ένα 1.8;
το 1,4 δεν έχει διπλές μπούκες πίσω αλλά καλυμμένες με πλαστικό.
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
[...]Καλοτάξιδο civ
Κοίτα να κάνεις γρήγορα τα χιλιόμετρα για να χαρείς το αυτοκίνητο στις στροφές που του αρμόζει
+1 για την ποιότητα των 'ασημί' πλαστικών που είναι
Για το ταμπλό, ένα φτερό swiffer να έχεις μέσα ! Κάνει απίστευτη δουλειά !
-
Καλοτάξιδο
-
Kαλά χιλιόμετρα!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kαλά χιλιόμετρα!!+38
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Civgr, καλοτάξιδο! Φανταστικό χρώμα.Και μία ερώτηση: πώς ξεχωρίζουμε ένα civic 1.4 από ένα 1.8;
Το 1.8 έχει δύο εξατμίσεις αντί για μίας.....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Civgr, καλοτάξιδο! Φανταστικό χρώμα.
Και μία ερώτηση: πώς ξεχωρίζουμε ένα civic 1.4 από ένα 1.8;
Το 1.8 έχει δύο εξατμίσεις αντί για μίας.....
Επίσης το 1.4 φοράει 16' ζάντες αντί για 17' του 1.8...
-
Σας ευχαριστω ολους....Εκανα ηδη 370χλμ. Το παω μεχρι 3600 στροφες.Θα το παω ετσι μεχρι τα 2000χλμ. Απο εκει μεχρι τα 4000-5000χλμ θα το πηγαινω μεχρι 4200 στροφες. Επειτα μεχρι τα 10000 και αλλαγη λαδιων θ ανοιγω περιστασιακα μεχρι και 4800-5000 στροφες. Μετα, αλλαγη λαδιων και θα του γ@μησω τα μπιστονια. Χθες στην εθνικη με περνουσαν σχεδον ολοι Οταν επιστρεψαμε, η γυναικα μου ειπε οτι ευχαριστηθηκε την εκδρομη γιατι δεν ετρεχα οπως αλλες φορες Καιρος γαρ εγγυς που λεει και ο Λιακο
Να μην ξεχασω να αναφερω οτι τα φρενα ειναι ΦΟΒΕΡΑ σε αισθηση και αποδοση!!!! -
...το αυτοκολλητάκι civinfo το είχες βλέπω...!
Καλά χιλιόμετρα
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Σας ευχαριστω ολους....Εκανα ηδη 370χλμ. Το παω μεχρι 3600 στροφες.Θα το παω ετσι μεχρι τα 2000χλμ. Απο εκει μεχρι τα 4000-5000χλμ θα το πηγαινω μεχρι 4200 στροφες. Επειτα μεχρι τα 10000 και αλλαγη λαδιων θ ανοιγω περιστασιακα μεχρι και 4800-5000 στροφες. Μετα, αλλαγη λαδιων και θα του γ@μησω τα μπιστονια.Ευτυχώς που είσαι εκπαιδευμένος στις αναμονές πλέον
Πάντως, δε νομίζω ότι χρειάζονται τέτοιες υπερβολές στο στρώσιμο. -
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
...το αυτοκολλητάκι civinfo το είχες βλέπω...!Καλά χιλιόμετρα
Το ειχα παρει πριν το αυτοκινητο
-
civgr
Kαλοταξιδο!
Και του χρονου! τοτε θα ναι η επομενη παραλαβη
Ηonda Civic 2005