-
Ο χρήστης nevermore έγραψε:
Ερωτηση 1η: Τα αυτοκινητα ερχονται με τρενο;γιατι εμενα ο αντιπροσωπος ειπε με καραβι
Ερωτηση 2η: Ποτε προβλεπεται FL?αμα ειναι να περιμενω
Ερωτηση 3η:Ποτε εκανες την παραγγελια και παραλαμβανεις 13/9;
Ερωτηση 4η: Γιατι καθε τοσο εμφανιζεται καποιος που παραλαμβανει πριν απο μενα;ποτε το παρηγγειλες. γιατι εγω το παρηγγειλα 26/1 και το πηρα πριν 20μερες.
17/1/07 1.8 με γυαλινη οροφη (η οποια και ο λογος που καθυστερει )
-
Ερωτηση 1η: Τα αυτοκινητα ερχονται με τρενο;γιατι εμενα ο αντιπροσωπος ειπε με καραβι
Ερωτηση 4η: Γιατι καθε τοσο εμφανιζεται καποιος που παραλαμβανει πριν απο μενα;ποτε το παρηγγειλες. γιατι εγω το παρηγγειλα 26/1 και το πηρα πριν 20μερες.
15/6/07
-
Πως επιτυγχάνω τη μέγιστη επιτάχυνση?
Έστω ότι κινούμε με 5η στις 3500 στροφές και θέλω να περάσω τον μπροστά όσο το δυνατό γρηγορότερα. Κατεβάζω μία σχέση ή 2 για να ανεβάσει στροφές όσο γίνεται πιο κοντά στις 6000? -
Ο χρήστης Bezbozny έγραψε:
Έστω ότι κινούμε με 5η στις 3500 στροφές και θέλω να περάσω τον μπροστά όσο το δυνατό γρηγορότερα. Κατεβάζω μία σχέση ή 2 για να ανεβάσει στροφές όσο γίνεται πιο κοντά στις 6000?Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαβάσεις καλά το διάγραμμα δυναμομέτρησης του αυτοκινήτου σου!Εκεί θα δεις και το φάσμα μέγιστης ροπής!
-
Σωστος ο saxogus και συγχρονως ως οδηγος Civic σου λεω ότι με 3500 και 5η είσαι περίπου στα 100 με 110. Κατά συνέπεια, μια τεταρτη είναι ότι πρέπει. (Η τριτη θα το 'σκισει' και θα τελειωσει και γρηγορα)
-
Ο χρήστης Bezbozny έγραψε:
Έστω ότι κινούμε με 5η στις 3500 στροφές και θέλω να περάσω τον μπροστά όσο το δυνατό γρηγορότερα. Κατεβάζω μία σχέση ή 2 για να ανεβάσει στροφές όσο γίνεται πιο κοντά στις 6000?Η μέγιστη ροπή του κινητήρα (υποθέτω ότι είναι 1. είναι στα 4,300. Κατεβάζεις μία σχέση οπότε ανεβαίνεις στα 4000+ και πατάς το γκάζι σαν να είδες κατσαρίδα. Δεν κατεβάζεις δύο σχέσεις εκτός και αν ξέρεις ότι δεν θα τερματίσει η επιτάχυνση κατά τη φάση του προσπεράσματος. Δηλαδή αν ήταν να προσπεράσω ένα μικρό όχημα τότε ίσως και να κατέβαζα δύο σχέσεις για να πάω στις 5,000 καθώς μέχρι της 6,500 θα ήμουν ήδη εμπρός. Αν όμως έχω να περάσω σε σημαντική απόσταση τότε θέλω να έχω και το καλύτερο τράβηγμα και την μεγαλύτερη διάρκεια. Τώρα αν μπορείς να αλλάξεις ταχύτητα σαν τον Σουμάχερ τότε ίσως να βολεύει και η καρφωτή αλλαγή από 3η σε 4η αλλά τις περισσότερες φορές αυτό το δεύτερο έχει σαν αποτέλεσμα να μένεις περισσότερη ώρα στο αντίθετο ρεύμα.
Η εμπειρία θα σου δείξει τι είναι καλύτερο. ΙΜΗΟ με φίλο κάλο να πας σε έναν άδειο δρόμο με μεγάλη ευθεία και να τον βάλεις να πάει με 4η και 3500 και να δεις κατεβάζοντας 2α με αλλαγή ή 3η χωρίς αλλαγή τι σου έρχεται καλύτερα.... Το μέγεθος του οχήματος το προσομοιώνεις εύκολα με φίλο με νομογράφημα που θα παρακολουθεί την ταχύτητα και θα σου λέει πότε μπορείς να μπαίνεις μέσα.......
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
και μενα με γυαλινη οροφη ειναι.
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
15/6/07
πες μου οτι παρελαβες κι εσυ να σαλταρω
-
απο πού ρε φιλε? μπας και με δουλευουνε στον παπρα να γινει της πόπης;
ελπιζω να μην ειναι και galaxy grey ισως να ειναι το χρωμα δυσκολο -
@ CivGr
Φίλε ζήτα από Παπρά τον αριθμό πλαισίου. Αν το αυτοκίνητο είναι υπό κατασκευή (ή ακόμα και καθ'οδόν) θα μπορούσε να τον μάθει και να στον δώσει.
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
το χρωμα μου ηταν οντως δυσκολο. μαυρο. τελος παντων. εξιμιση μηνες εκανε συνολικα.
απο πού ρε φιλε? μπας και με δουλευουνε στον παπρα να γινει της πόπης;
ελπιζω να μην ειναι και galaxy grey ισως να ειναι το χρωμα δυσκολο -
Ο χρήστης civgr έγραψε:
15/6/07
Καταλάθος έγραψα 15 αντί για 25/6/07
Σε 10 ημέρες θα το έχω!(χωρίς γυάλινη οροφή!) -
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
15/6/07
Καταλάθος έγραψα 15 αντί για 25/6/07
Σε 10 ημέρες θα το έχω!(χωρίς γυάλινη οροφή!)Οπως ειπα σημερα και στον αντιπροσωπο -τον οποιο και ψιλοεχεσα- αν δεν το εχω μεχρι 20/9 θα ακυρωσω. 'Η ο αντιπροσωπος δουλευει εμενα, ή ο Σαρακάκης τον αντιπροσωπο. Μπορει το αμαξι να το εδωσε σε καποιο γνωστο του. Σε καθε περιπτωση τραβηξε μακρια η βαλιτσα.
Θα κοιταξω απο αυριο κιολας για κανενα ξεμπαρκο σε αλλον αντιπροσωπο. Αν δε βρω, ή θα παω για αρχες Γεναρη οπου ερχονται νεα μοντελα για κατι αλλο, ή θα περιμενω το face lifting του civic. Ετσι κι αλλιως με την αναμονη στον αντιπροσωπο αυτο, για εκει παμε....αν δε κανω λαθος 2008 κανει fl...οποτε 2 μηνες πανω , 2 κατω, τι πειραζει εκει που φτασαμε... Αμαξι να κινηθω εχω....Δεν ειναι οτι χρειαζομαι το αμαξι αμεσα αλλα δε θελω να μου πιανουν και τον κολο.... Ε ρε νταλγκα που βαλαμε!!!! -
CivGr αν το τουτού σου είναι καθ'οδόν (είτε στην παραγωγή είτε στο καράβι) τότε ζήτα του τον αριθμό πλαισίου
Παιδιά κανείς με μάυρο Civic πάει στο Δαϊς?
-
Οπως ειπα σημερα και στον αντιπροσωπο -τον οποιο και ψιλοεχεσα- αν δεν το εχω μεχρι 20/9 θα ακυρωσω. 'Η ο αντιπροσωπος δουλευει εμενα, ή ο Σαρακάκης τον αντιπροσωπο. Μπορει το αμαξι να το εδωσε σε καποιο γνωστο του. Σε καθε περιπτωση τραβηξε μακρια η βαλιτσα.
Θα κοιταξω απο αυριο κιολας για κανενα ξεμπαρκο σε αλλον αντιπροσωπο. Αν δε βρω, ή θα παω για αρχες Γεναρη οπου ερχονται νεα μοντελα για κατι αλλο, ή θα περιμενω το face lifting του civic. Ετσι κι αλλιως με την αναμονη στον αντιπροσωπο αυτο, για εκει παμε....αν δε κανω λαθος 2008 κανει fl...οποτε 2 μηνες πανω , 2 κατω, τι πειραζει εκει που φτασαμε... Αμαξι να κινηθω εχω....Δεν ειναι οτι χρειαζομαι το αμαξι αμεσα αλλα δε θελω να μου πιανουν και τον κολο.... Ε ρε νταλγκα που βαλαμε!!!!Εισθε εγκαθετος κυριε.Αποκαλυφθηκατε.Τα οσα ισχυριζεστε ειναι τερατωδη και παντελως ανυποστατα.Καθυστερησεις περαν των προβλεπομενων 6 εβδομαδων δεν εχουν παρατηρηθει σε καμμια παραδοση.Υπερβηκατε τα εσκαμμενα.Κατηγορειτε εναν επαγγελματια εγνωσμενου κυρους.Αν εχετε στοιχεια να απευθυνθειτε στην δικαιοσυνη.Αλλιως ειστε ενας κοινος συκοφαντης
-
Omikrone3, αν επιτρέπεται, τι αυτοκίνητο έχεις?
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Omikrone3, αν επιτρέπεται, τι αυτοκίνητο έχεις?matchbox
-
παιδια οποιος θελει ο γεωργιου στην λειβαδια εχει κανα 3αρι ετοιμοπαραδοτα 5d και 3d και typer.εγω το πηρα απο εκει ενα μαυρο 5d.εδω πατρα μου ελεγαν 9 μηνες και το βρηκα εκει ετοιμοπαραδοτο!οποιος θελει ας μου πει να του δωσω στοιχεια!!!!
-
Τεχνικά και άλλα
Στον autotypos του Σεπτεμβρίου θα βρείτε δοκιμή του IMA.
Δεν θα ήταν είδηση αν στο συγκεκριμένο περιοδικό δεν ανέφεραν κατανάλωση στην πόλη από 9,5 ως 10,5 λίτρα ανά εκατό και δεν προσέθεταν και το γεγονός ότι αντίστοιχη κατανάλωση είδαν και με το 1.8 5d.
Προσωπικά το καλοκαίρι δεν μέτρησαν πάνω από 7.7 λίτρα ανά εκατό και μαθαίνοντας το όχημα είδα ότι θέλει ένα λίγο διαφορετικό τρόπο για να αποδώσει τα μέγιστα.
Με προβληματίζει το γεγονός ότι για το LS600h το ίδιο περιοδικό δίνει 12~13 λίτρα στην πόλη που είναι κοντά στην πραγματικότητα που θα περίμενε κανείς για ένα όχημα που ζυγίζει 80% παραπάνω από το ΙΜΑ σε σχέση με την κατανάλωση που περιμένω εγώ για το IMA (7~7.5 λτ/100).
Πάντως στο spritmonitor τέτοιες καταναλώσεις δεν είδα όπως και σε κανένα άλλο περιοδικό του ειδικού τύπου (Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική).
-
αμα πατας τερμα το γκάζι θα κάψει... αυτό δεν τους νοιάζει
Δημοσιογράφοι ειναι του χωρου που εχει την λιγότερη κριτική... δηλαδη εφημερίδες.
Ηonda Civic 2005