-
Ο χρήστης nevermore έγραψε:
Μην το λες... Αν όχι τα 3000, τα 10000 σίγουρα κάνουν κακό.
αυτο λεω και εγω
1000,2000 ή 3000 ......με λιγα λογια μετα τα 1000 αρχισε σιγα σιγα να ανεβαζεις στροφες(μην του πιεις αμεσως το αιμα!).
Ετσι και το αυτοκινητο θα στρωσει μια χαρα και εσυ με κανα δυο ανοιγματα θα ...ξεφουντωνεις!Ειναι γλυκο το ατιμο το γκαζι.......
-
και ιδιως απο i-vtec....
Εγω το δικο μου το εχω στα 2.800χλμ και το ανοιγω συχνα πυκνα εως τις 5.000στρ.
Μεχρι τα 1000χλμ το πηγαινα ως τις 3.500.
Λαδι εχει καψει κανενος?Το δικο μου ουτε γραμμαριο.Απο αναβαθμισεις-πειραγματα εχει κυκλοφορησει τπτ στην πιατσα επιτελους για αυτον τον κινητηρα εκτος απ την χοανη και την εξατμιση της Remus?
-
ερωτηση: εχει βγαλει κανεις απο πισω τα γραμματα; το civic και το πιο ενοχλητικο Σ (σαρακακης). θελω να τα βγαλω οπως τα ειχα βγαλει και στο προηγουμενο αυτοκινητο αλλα εχω την εντυπωση πως δεν ειναι μονο με κολλα.
-
ερωτηση: εχει βγαλει κανεις απο πισω τα γραμματα; το civic και το πιο ενοχλητικο Σ (σαρακακης). θελω να τα βγαλω οπως τα ειχα βγαλει και στο προηγουμενο αυτοκινητο αλλα εχω την εντυπωση πως δεν ειναι μονο με κολλα.Το Σ το εβγαλα μεσα στην αντιπροσωπεια με το που πηρα το κλειδι στα χερια μου..
Ειναι απλα με κολλα οποτε οσο πιο νωρις το βγαλεις,τοσο καλυτερα.
Για το civic δεν ξερω...αλλωστε εμενα προσωπικα μου αρεσει. -
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
και ιδιως απο i-vtec....Εγω το δικο μου το εχω στα 2.800χλμ και το ανοιγω συχνα πυκνα εως τις 5.000στρ.
Μεχρι τα 1000χλμ το πηγαινα ως τις 3.500.
Λαδι εχει καψει κανενος?Το δικο μου ουτε γραμμαριο.Απο αναβαθμισεις-πειραγματα εχει κυκλοφορησει τπτ στην πιατσα επιτελους για αυτον τον κινητηρα εκτος απ την χοανη και την εξατμιση της Remus?
Η χοανη απο ποια εταιρια ειναι?εχεις βαλει ή μηπως ξερεις τιμη?
Επισης η τοποθετηση της δημιουργει καποιο προβλημα στα θεματα της εγγυησης? -
το Σ θα φυγει οπωσδηποτε. μη του κανουμε και διαφημιση.
-
το Σ ειναι με κολλα. αστο λιγο στον ηλιο να μαλακωσει και βγαινει ευκολα. η ιδια δουλεια γινεται και με πιστολακι.
για το civic δεν ξερω
-
το Σ θα φυγει οπωσδηποτε. μη του κανουμε και διαφημιση.σε μένα ο αντιπρόσωπος ήταν ενήμερος...του είχα πει να μην έχει σήμα...τώρα τι το έκανε δεν ξέρω...γνωρίζω απλά ότι όταν παρέλαβα δεν ήταν εκεί. Το σήμα 'civic' δεν είναι κάτι το άσχημο. Απορώ γιατί να το βγάλεις.
@sharkman:είδα και στο civinfo που ψάχνεσαι για βελτιώσεις... Λόγω λοιπόν που το μοτέρ είναι φιμωμένο ελέω οικονομίας και ελέγχεται ηλεκτρονικά η πεταλούδα του γκαζιού είναι λίγα αυτά που μπορείς να κάνεις σύμφωνα με τους άγγλους. Τα αμερικανά έχουν προσθέσει μέχρι και τούρμπο βέβαια αλλά εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά. Επίσης το μικρό engine bay δεν επιτρέπει πολλά κολπάκια. Χαρακτηριστική είναι η πατέντα που έχει κάνει κάποιος στο civinfo για να χωρέσει μια τεράστια χοάνη...
Προσωπικά αν ψαχνόμουν για βελτίωση θα έφτανα μέχρι εξάτμιση-κάνα φίλτρο ή κάνα cai αλλά δεν ψάχνομαι...στην τελική θα έβλεπα 10-15 άλογα στην πλέον άριστη των περιπτώσεων έχοντας ξοδέψει δυσανάλογα του κέρδους χρήματα. Μια χαρά είναι το αυτοκινητάκι και 'μαμα' -
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Λαδι εχει καψει κανενος?Το δικο μου ουτε γραμμαριο.
κάποιος είχε πει κάτι πριν μήνες...έκτοτε κανείς δεν έχει παραπονεθεί ούτε και εγώ φυσικά...βέβαια λόγω της ύπαρξης των piston oil jets θα δικαιολογούνταν μια ελάχιστη κατανάλωση που εγώ ως ερασιτέχνης δεν αντιλήφθηκα. Μην δηλώνεις λοιπόν ότι δεν σου έκαψε έστω ελάχιστα ml λαδιού. Τα έχει κάψει σίγουρα απλά είναι τόσο λίγα που δεν τα έχουμε πάρει χαμπάρι.
-
coyote έγραψε:
matchbox
Χα χα χα.Να σαι καλα μ'εκανες και γελασα!
βαλε τωρα μεθαυριο μες στην κουρσαρα την πεθερα & την φαμιλια να πατε καμμια εκδρομη τωρα που χει καλο καιρο ακομη.
και προσοχη:Μπαμπα μην τρεχεις!
Στα δικα μας τωρα.
Ο γειτονας αγορασε,μαλλον παρελαβε καινουργιο τσιλικο civic μαλλον 5θυρο αν και μου κανει για s απο το μπαλκονι.Σε σχετικη συζητηση μου αποκαλυψε οτι αναρωτιεται για το πως πρεπει να στρωσει τον κινητηρα(οριο στροφων,αλλαγες κτλ)
Υπαρχει κατι συγκεκριμενο που πρεπει να προσεξει εκτος απο τα κλασσικα?
-
Ομικρονε δεν μας είπες όμως τι αυτοκίνητο έχεις.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
το Σ θα φυγει οπωσδηποτε. μη του κανουμε και διαφημιση.
σε μένα ο αντιπρόσωπος ήταν ενήμερος...του είχα πει να μην έχει σήμα...τώρα τι το έκανε δεν ξέρω...γνωρίζω απλά ότι όταν παρέλαβα δεν ήταν εκεί. Το σήμα 'civic' δεν είναι κάτι το άσχημο. Απορώ γιατί να το βγάλεις.
@sharkman:είδα και στο civinfo που ψάχνεσαι για βελτιώσεις... Λόγω λοιπόν που το μοτέρ είναι φιμωμένο ελέω οικονομίας και ελέγχεται ηλεκτρονικά η πεταλούδα του γκαζιού είναι λίγα αυτά που μπορείς να κάνεις σύμφωνα με τους άγγλους. Τα αμερικανά έχουν προσθέσει μέχρι και τούρμπο βέβαια αλλά εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά. Επίσης το μικρό engine bay δεν επιτρέπει πολλά κολπάκια. Χαρακτηριστική είναι η πατέντα που έχει κάνει κάποιος στο civinfo για να χωρέσει μια τεράστια χοάνη...
Προσωπικά αν ψαχνόμουν για βελτίωση θα έφτανα μέχρι εξάτμιση-κάνα φίλτρο ή κάνα cai αλλά δεν ψάχνομαι...στην τελική θα έβλεπα 10-15 άλογα στην πλέον άριστη των περιπτώσεων έχοντας ξοδέψει δυσανάλογα του κέρδους χρήματα. Μια χαρά είναι το αυτοκινητάκι και 'μαμα'Και στο προηγουμενο αυτοκινητο που ειχα η βελτιωση που ειχα κανει δεν ηταν παρα πολυ μεγαλη,απλα μια χοανη και μια εξατμιση περαν τον εξτρα ιππων δινουν και καλυτερη λειτουργια του κινητηρα(χοανη ιδιαιτερα) και φυσικα ακομα πιο....αγριο ηχο στο εργαλειο!
Εξατμιση και χοανη προκαλουν προβληματα με εγγυηση?Υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα μετα αν τα βαλω? -
κάνε μια κουβέντα με τον αντιπρόσωπο να σε βεβαιώσει...αν πάντως βάλεις προτίμησε εκείνα της remus ή το νέο κιτ που ετοιμάζει η typhoon όπως διάβασα στο civinfo πριν λίγο καιρό. Προσωπικά βέβαια δεν καταλαβαίνω τον λόγο της βελτίωσης...μάλλον γερνάω...πρώτα απαρνήθηκα τα τούρμπο...μετά πήρα πεντάθυρο...με βλέπω στο μέλλον με κάνα cr-v, παιδάκια γυναίκα και πεθερά σαν τον coyοte...μόνο που στο δικό μου θα έχω και μπαγκαζιέρα για να χωράει η πεθερά...all of it
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
coyote έγραψε:matchbox
Χα χα χα.Να σαι καλα μ'εκανες και γελασα!
βαλε τωρα μεθαυριο μες στην κουρσαρα την πεθερα & την φαμιλια να πατε καμμια εκδρομη τωρα που χει καλο καιρο ακομη.
και προσοχη:Μπαμπα μην τρεχεις!
για αυτό την βάζω μέσα, για της κοπεί η λαλιά.....
Είπαμε δε τρέχω.... Απλώς καίει λίγο παραπάνω...
-
Κύριε Coyote σας εντοπίσαμε μάλλον σήμερα επί της Κηφησίας....
-
Αν δεν έχει πεθερά μέσα, δεν είναι ο coyote!
Πλάκα πλάκα, τι έχει ακούσει η γυναίκα τόσο καιρό! Θα φτερνίζεται σε κάθε ποστ!
Υ.Γ. Είδα κόκκινο type-R στον μεσαίο καθρέπτη σήμερα! Άγριον!
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Κύριε Coyote σας εντοπίσαμε μάλλον σήμερα επί της Κηφησίας....με τα ποδια σήμερα...
Ρε λαμόγια.... ΠΟΙΟΣ εχει VTI και μας κολλαγε χτες το βράδυ στην Σουνιου? Εχει χάρη που η γυναίκα μου μόλις το ειχε βαλει μπροστά και ήταν κρυο
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Ομικρονε δεν μας είπες όμως τι αυτοκίνητο έχεις.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
-
ερωτηση: εχει βγαλει κανεις απο πισω τα γραμματα; το civic και το πιο ενοχλητικο Σ (σαρακακης). θελω να τα βγαλω οπως τα ειχα βγαλει και στο προηγουμενο αυτοκινητο αλλα εχω την εντυπωση πως δεν ειναι μονο με κολλα.Δεν έχω παραλάβει ακόμα αλλά στην αντιπροσωπία με διαβεβαίωσαν ότι βγαίνει πολύ εύκολα αν το ζητήσεις.Το ζητάνε πολλοί απ'ότι φαίνεται!
-
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΜΙΚΡΟΝΕ?[/u][/b]
Ηonda Civic 2005