-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αν επιτρέπεται το sport ή το exclusive????? Αν το 2ο τότε επιβάλεται ένα test drive καθώς για κάποιους ο περιορισμός του ύψους λόγω ηλιοοροφής ήταν απαγορευτικός για την αγορά.....
Μη με τρελαινεις γιατι σε ενα μηνα υπολογιζω να παραλαβω με ηλιοροφη ειχα κανει μια αναφορα παλιοτερα στο φορουμ για το ποσο υψος κοβει η γυαλινη και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα 1.82 ειμαι....λες να το κοιταξω; μην το πραλαβω και οδηγω σκυφτος
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Χρήστο θα μου επιτρέψεις να σου θυμίσω την βενζίνη που χρησιμοποιούν στα γκολφ οι Γερμανοί(98άρα) ενώ όλοι χρησιμοποιούν 95άρα στα σιβικ. Αυτό από μόνο του μπορεί να οδηγήσει σε διαφορετικά αποτελέσματα.
Εγώ διαφωνώ με το sprintmonitor.DE διότι ο κάθε χρήστης ορίζει με υποκειμενικά κριτήρια την αστική-ημιαστική-επαρχιακή οδήγηση.
Ακόμα βέβαια και έτσι να είναι και οι άνθρωποι να έχουν δίκιο (δηλαδή το σιβίκ να καίει τα... ίδια με το tsi παρά τις διαφορές που δηλώνουν τα περιοδικά παγκοσμίως ) οι καταναλώσεις που κάποιοι ισχυρίζονται για τα γκοlφ είναι χαμηλότερες και από σιβικ 1,4.(coyote πες μας τι καίει για να συγκρίνουμε με 1.
Σας παραθέτω για περαιτέρω συγκρίσεις τεστ του φιλογερμανικού σε βαθμό κακουργήματος, περιοδικού autotriti ανα φορικά με την οικονομία των ΜΙΚΡΩΝ αυτοκινήτων για να καταλάβετε γιατί δεν πιστεύω τους ιδιοκτήτες golf.
http://www.autotriti.gr/Autotriti/_maga ... 308&admin=-
Η βενζίνη 98 ή 100 οκτανίων δεν επηρεάζει ούτε κατ' ελάχιστον την κατανάλωση καθώς παρουσιάζει την ίδια ακριβώς θερμιδική ικανότητα. Το γεγονός ότι στο Ελλάντα τα 95 οκτάνια είναι μόνον κατ' εφημισμόν και πολλοί κινητήρες χτυπούν πειράκια δεν αναιρεί τις μετρήσεις που γίνονται σε όλη την Ευρώπη. Αν τώρα ο μέσος Έλληνας θέλει να πληρώνει 10 σεντς παραπάνω για την 98 λες και κάτι θα γίνει καλώς να το κάνει. Στο sprintmonitor.de είδα ακόμα και σε οχήματα με τον κινητήρα των 170 ίππων να δηλώνεται ως καύσιμο τα 91 οκτάνια.
-
Αυτά που ανακοινώνονται από τους χρήστες εδώ δεν συνεπάγεται ότι είναι και αντιπροσωπευτικά. Εγώ π.χ. στην Ελλάντα έχω πολύ βαρύ πόδι και οι συνθήκες δεν βοηθούν. Πως να λειτουργήσει ομαλά το έρημο το auto-stop όταν μένεις μόνον για 15 δεύτερα στο φανάρι και μετά και πάλι το ίδιο. Τώρα το γεγονός ότι κάποιοι ανακοινώνουν καταναλώσεις που βλέπεις συνήθως σε 1000 κυβικά δεν σημαίνει ότι είναι και αδύνατες αλλά είναι one off καταστάσεις. Και εγώ αν μου τύχει να πάω για δουλειά στην Ανατολική Αττική και κάνω τώρα τον Αύγουστο 300 χιλιόμετρα εκεί και ανακοινώσω κατανάλωση 4.8 λίτρα δεν σημαίνει ότι θα έχω πάντα 4.8 λίτρα. Τώρα αν ο άλλος μένει με κλειστά τα παράθυρα χωρίς clima και stereo στο τσάκα τσάκα έχει γλυτώσει το 1 λίτρο στα 100 χιλιόμετρα καθώς και τα δύο τρώνε.
-
Τα πραγματικά δεδομένα μεταξύ των δύο αυτών οχημάτων δείχνουν ότι στη βενζίνη το civic είναι 0.25 λίτρα πιο οικονομικό και στο diesel είναι στο ίδιο επίπεδο (0.03 λίτρα εμπρός το Golf). Αυτά στην Ευρώπη καθώς δεν είδα κανέναν από τους δικούς μας να ανακοινώνουν καταναλώσεις στο sprintmonitor (εξαίρεση ο coyote που και αυτός όμως ανήκει στους βαρυπόδιδες της ομάδας).
-
Η διαδρομή που δηλώνει το autotriti είναι ο ορισμός της ημί-αστικης διαδρομής καθώς κινείται σε μεγάλο βαθμό σε δρόμους με όρια ταχύτητας άνω των 50 και χωρίς φανάρια. Τώρα από εκεί και πέρα αν εκκινούντο μέσα στην πόλη θα έβλεπε κανείς το Hummer να πηγαίνει στα 30+ λίτρα όχι μόνον στα 23.5.
-
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Αν επιτρέπεται το sport ή το exclusive????? Αν το 2ο τότε επιβάλεται ένα test drive καθώς για κάποιους ο περιορισμός του ύψους λόγω ηλιοοροφής ήταν απαγορευτικός για την αγορά.....
Μη με τρελαινεις γιατι σε ενα μηνα υπολογιζω να παραλαβω με ηλιοροφη ειχα κανει μια αναφορα παλιοτερα στο φορουμ για το ποσο υψος κοβει η γυαλινη και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα 1.82 ειμαι....λες να το κοιταξω; μην το πραλαβω και οδηγω σκυφτος
Χωρίς test drive και ιδιαίτερα με το έτερον ήμισυ να μην κάνεις καμία κίνηση. Με τα ίδια μου τα μάτια στην Αθήνα είδα άνθρωπο να αγοράζει με βαριά καρδιά το sport καθώς το exclusive δημιουργούσε πρόβλημα στη σύζυγο και η αιτία ήταν ο ήλιος.
Πάντως το 1.82 δεν πρέπει να δημιουργεί πρόβλημα. Είμαι 1.87 και όπως οδηγούσα είχα 5 πόντους χώρο στο κεφάλι.
-
Χρήστο δεν θα αμφισβητήσω την γνώση σου στο θέμα της βενζίνης και της θερμιδικής ικανότητας αυτής ανεξαρτήτου οκτανίων.
Προφανώς λοιπόν είναι πλασέμπο η άποψη πολλών(μεταξύ εκείνων και εμού) ότι με την v-power 95 ή την 100 κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα από ότι με την απλή 95άρα.Το περίεργο είναι όμως ότι με 98άρα πετυχαίνουν καλύτερες καταναλώσεις στο site που αναφέρεσαι οι έχοντες tsi:hmmm:
Στα υπόλοιπα όμως συμφωνούμε...Έχω δώσει άλλωστε στο γκολφ τόπικ το παράδειγμα με τα 2 οχήματα που κινούνται στον κιφησσό σε ώρα αιχμής και μη και την διαφορά στην κατανάλωση τους παρόλο που κινούνται στον ίδιο δρόμο.
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατί τα περιοδικά βρίσκουν τέτοιες διαφορές ανάμεσα στα 2 μοντέλα που δεν επαληθεύονται στην πράξη. Η μόνη λογική δικαιολογία που σκέφτομαι είναι ότι η ροπή του tsi επιτρέπει την κίνηση με χαμηλές στροφές γεγονός που οδηγεί σε χαμηλή κατανάλωση, εκεί, που το σιβίκ χρειάζεται περισσότερες στροφές χάνοντας μερικώς το πλεονέκτημα του οικονομικότερου συνολικά μοτέρ. Όμως από την άλλη η χρήση του κομπρέσσορα δεν θα επιβάρυνε ούτως ή άλλως την κατανάλωση;Το τούρμπο που θα έμπαινε δεν θα ανέβαζε την κατανάλωση;
Τι να πω... μόνο στην πράξη θα πεισθώ για την οικονομία του σε σχέση με το σιβικ...(πάντως τα οχήματα με το μοτέρ του gt που θα είδες να κινούνται με 91 οκτάνια θα πρέπει να έχουν ήχο από τρακτέρ John Deere αφού ακόμα και εκείνα που καίνε 98αρα κάνουν σαν ντηζελ...δεν πιστεύω να το τολμήσει κανείς στην Ελλάδα αυτό...θα κάνει υπερωρίες ο knock sensor)
-
Χρήστο δεν θα αμφισβητήσω την γνώση σου στο θέμα της βενζίνης και της θερμιδικής ικανότητας αυτής ανεξαρτήτου οκτανίων.
Προφανώς λοιπόν είναι πλασέμπο η άποψη πολλών(μεταξύ εκείνων και εμού) ότι με την v-power 95 ή την 100 κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα από ότι με την απλή 95άρα.Το περίεργο είναι όμως ότι με 98άρα πετυχαίνουν καλύτερες καταναλώσεις στο site που αναφέρεσαι οι έχοντες tsi:hmmm:Μπορεί και να μην είναι. Αν αγοράζεις βενζίνη νοθευμένη του κερατά τότε τα 95 οκτάνια πάνε περίπατο και ο κινητήρας προσπαθεί να κάψει το συγκεκριμένο μείγμα νάφθας με μειωμένη απόδοση και αυξημένη κατανάλωση . Απλά η 98 νοθεύεται με 95 και έχεις βενζίνη των 96 οκτανίων με την οποία φαίνεται ότι οι κινητήρες δουλεύουν χωρίς πρόβλημα αλλά όταν φεύγεις από τον βενζινά που μόλις σου έφαγε 5 ευρώ μέσα ακούς το γνωστό (στην υγεία του κορόιδου).
Για το Civic που στον πολιτισμένο κόσμο δουλεύει και με 91 οκτάνια τι στην οργή θα μπορεί να κάψει και την καθαρή τουλουόλη
Πλέον αυτού μην αγνοούμε και τα λαμόγια τους βενζινάδες. Συγκρίσεις μπορούν να γίνουν μόνον αν βάζεις πάντα από τον ίδιο βενζινά (και αυτός δεν αλλάζει το πόσο σε κλέβει....).[/b]
-
Η τολουόλη έχει πολλά οκτάνια, απλά δουλεύει με υπερβολικά πλούσιο μείγμα όταν βάζεις τέτοιο 'καύσιμο'.
-
Για τα φώτα ομίχλης δεν έχει ακουστεί κάτι στην Ελλάδα και μάλλον έχει να κάνει με την ιδιομορφία των βρετανικών δρόμων και τα κατασκευαστικά υλικά αυτών(πλακόστρωτοι δρόμοι με αρκετά πετραδάκια ίσως).
Παρατήρησε ότι οι περισσότεροι από τους καταγγέλλοντες τα κρύσταλλα στο civinfo μένουν στην βρετανική ύπαιθρο με ότι αυτό συνεπάγεται για τους δρόμους στους οποίους κινούνται.
Οι γρατσουνιές στο ταμπλό των πεντάθυρων σιβικ έχουν να κάνουν με την δυσκολία καθαρισμού του πλαισίου γύρω από τον πίνακα οργάνων. Πράγματι είναι δύσκολο στον καθαρισμό αλλά μέχρι εκεί. Πολλοί βάζουν το πλαίσιο από τάπερ ή άλλοι -όπως εγώ- απλά το καθαρίζουν προσεκτικά. Δεν το θεωρώ πρόβλημα άξιο αναφοράς.
Το πρόβλημα με την τάπα βενζίνης αφορά τα 2006 μοντέλα και στα δικά μας 2007 απλά δεν υφίσταται. Παρόλα αυτά έχει ήδη γίνει διόρθωση από την χόντα και τα αυτοκίνητα επιδιορθώνονται προληπτικά στα πρώτα σέρβις.
Τα περί μπογιάς φίλε μου δεν θα σου τα σχολιάσω διότι δεν έχω πρόβλημα στο δικό μου μαύρο σιβικ. Αυτό δεν αναιρεί τις αναφορές των βρετανών. Το msn cars test πάντως το είχε βάλει στα αρνητικά του οχήματος. Μάλιστα το κόκκινο σιβικ του τεστ το είχαν χαρακτηρίσει ως το πιο κακοβαμμένο που είχαν δει. Τι να σου πω...ρώτα και άλλους ιδιοκτήτες.
Για τους αντιπροσώπους με κάλυψε ο Χρήστος...με τα χρήματα σου την ψάχνεις για τον καλύτερο.
Αυτό που εγώ θα σε συμβουλέψω είναι να προσέξεις στο τεστ ντραιβ αν σε ικανοποιεί η άνεση της ανάρτησης. Αυτό σε συνδυασμό με θορύβους που προέρχονται από αυτή είναι το μόνο μελανό σημείο στην μέχρι τώρα συμβίωση μου με το σιβικάκι. Ελπίζω να σε βοήθησα.Ax να μην τα έλεγες έτσι...μου άναψες φωτιές ρεεε
Και έρχετε μεσα στο 8 ο έρωτας μου ο αγίατρευτος... -
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
Να διακόψω λίγο τη συζήτησή σας;
Έχοντας καταλήξει κατά μεγάλο ποσοστό στην αγορά του civic θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα:
α) Έχει αγοράσει κανείς civic από την metalaxis στη Λάρισα και αν ναι, είναι ευχαριστημένος από την εκεί αντιμετώπιση και το service;
b) Στο civinfo.com έχουν ψιλολυσσάξει με τα φώτα ομίχλης τους να διαλύονται. Εδώ συμβαίνουν τέτοια περιστατικά; Οι δρόμοι μας δεν είναι και ό,τι καλύτερο και τα πετραδάκια που αναφέρουν οι Άγλλοι, εδώ είναι απλά πταίσματα της ασφάλτου.thx!
ναι πολλές φορές... Ειναι μια χαρά τα παιδιά .
-
οι καταναλώσεις που κάποιοι ισχυρίζονται για τα γκοlφ είναι χαμηλότερες και από σιβικ 1,4.(coyote πες μας τι καίει για να συγκρίνουμε με 1.εκαιγα στην εθνική 6-7 (μέχρι 140) και στην πόλη 10,5 με 11
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
οι καταναλώσεις που κάποιοι ισχυρίζονται για τα γκοlφ είναι χαμηλότερες και από σιβικ 1,4.(coyote πες μας τι καίει για να συγκρίνουμε με 1.
εκαιγα στην εθνική 6-7 (μέχρι 140) και στην πόλη 10,5 με 11
Είδες;;;Αυτό εννοώ...ειλικρινά απορώ πως πετυχαίνουν τέτοιες καταναλώσεις...Μάλλον μπερδεύουν την μεικτή-ημιαστική χρήση με την αστική.
Θεωρώ πάντως ότι μπορώ να πετύχω κατανάλωση γύρω στο 7 στην εθνική σε ανάλογες ταχύτητες με το 1.8 και την βοήθεια του cruise control. Στην πόλη καίμε τα ίδια μην σου πω περισσότερα εγώ...
Φαντάσου πάντως ότι εσύ οδηγούσες το πιο οικονομικό μοτέρ στα 1,4 λίτρα(τουλάχιστον στην υλοποίηση του jazz)... -
οι καταναλώσεις που κάποιοι ισχυρίζονται για τα γκοlφ είναι χαμηλότερες και από σιβικ 1,4.(coyote πες μας τι καίει για να συγκρίνουμε με 1.
εκαιγα στην εθνική 6-7 (μέχρι 140) και στην πόλη 10,5 με 11
Είδες;;;Αυτό εννοώ...ειλικρινά απορώ πως πετυχαίνουν τέτοιες καταναλώσεις...Μάλλον μπερδεύουν την μεικτή-ημιαστική χρήση με την αστική.
Θεωρώ πάντως ότι μπορώ να πετύχω κατανάλωση γύρω στο 7 στην εθνική σε ανάλογες ταχύτητες με το 1.8 και την βοήθεια του cruise control. Στην πόλη καίμε τα ίδια μην σου πω περισσότερα εγώ...
Φαντάσου πάντως ότι εσύ οδηγούσες το πιο οικονομικό μοτέρ στα 1,4 λίτρα(τουλάχιστον στην υλοποίηση του jazz)...πάντως εγώ έχω φτάσει και σε ένα πολύ ενδιαφέρον συμπέρασμα,,,,
Πηδώντας ένα 1400 εκαψα 12.... μεσο όρο
Αρα.... η κίνηση είναι αυτή που το πηδάει το αμάξι κι όχι η χρήση στην πόλη...Το ταπερ το πηδας δε το πηδας τα ίδια καίει περίπου στην πόλη...
Στην εθνική όμως από τα 8,5 πας στα 12 άνετα αν θέλεις να βλέπεις πάνω από 200 στο κοντέρ
-
Προφανώς λοιπόν είναι πλασέμπο η άποψη πολλών(μεταξύ εκείνων και εμού) ότι με την v-power 95 ή την 100 κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα από ότι με την απλή 95άρα.Το περίεργο είναι όμως ότι με 98άρα πετυχαίνουν καλύτερες καταναλώσεις στο site που αναφέρεσαι οι έχοντες tsi:hmmm:Διάβασε αυτό ο τίτλος είναι αποκαλυπτικός.....
Fact or Fiction?: Premium Gasoline Delivers Premium Benefits to Your Car
Exploding the myth that premium gasoline delivers better performance in the average automobile
By David Biello
http://www.sciam.com/article.cfm?chanID ... 05197C1D4F
-
Εγώ Χρήστο επιλέγω την v-power 95 εδώ και 4 σχεδόν χρόνια για τ' αυτοκίνητα που είχα-έχω. Θεωρώ ότι είναι καλό να έχει το καύσιμο τα πρόσθετα που βάζουν σε αυτή. Γνωρίζω το βενζινάδικο που φουλάρω εδώ και χρόνια και είμαι ευχαριστημένος...βέβαια δεν έχω μέτρο σύγκρισης διότι δεν βάζω από αλλού έκτοτε για να επιβεβαιώσω όσα γράφει το ενδιαφέρον άρθρο που με παραπέμπεις. Το γεγονός πάντως ότι ξεπερνώ τα 500χλμ με ένα ρεζερβουάρ κάνοντας κυρίως αστική χρήση, επιβεβαιώνει, αφενός την οικονομία του συγκεκριμένου μοτέρ, αφετέρου το γεγονός ότι τα πρώτα -αντα με έχουν κάνει φλώρο και δεν του πίνω το αίμα όσο θα έπρεπε:lol:
-
Νέα από το μέτωπο. Πήγα και το είδα -πάλι.
Αυτή τη φορά με ένα φίλο γνωστό για το πόσο ψειρίζει το αυτοκίνητο.
Συμπεράσματά ΤΟΥ:- Το εξωτερικό πόμολο στην πόρτα τρίζει -όντως- όταν πας να ανοίξεις γεγονός απαράδεκτο για 23000 ευρώ αυτοκίνητο. Και αν τρίζει της αντιπροσωπείας τότε έξω τι γίνεται με τον καιρό;
-Τα πίσω πλαστικά είναι -πώς να το πω;- ευπίεστα; Υποχωρούν στην παραμικρή πίεση με το δάχτυλο και σου αφήνει αίσθηση ψεύτικου αφήστε που είδε σκόνη μέσα τους -την οποία δυστυχώς είδα και εγώ.
-Διαπίστωσε (!) ότι παίζει μέσα έξω και το καπάκι για την τάπα της βενζίνης -κάνει κλικ όταν το πατάς πιθανοτατα επειδή είναι λεπτό- κάτι που επίσης δε συνάδει κατά την κρίση του με αυτοκίνητο 23000 ευρώ.
Δικά μου συμπεράσματα έπειτα από βόλτα με ένα civic -όχι το επίσημο test drive car της αντιπροσωπείας-.
Όλα καλά με επιτάχυνση, επιβράδυνση (στο φρενάρισμα κόλλησε το στομάχι μου στη ζώνη) και οδική συμπεριφορά. Αλλά μου έδωσαν πολύ άσχημη εικόνα τα καθίσματά του σε αντίθεση με αυτά του αυτοκινήτου της αντιπροσωπείας. Ειλικρινά δεν ξέρω τι έκανε ο τύπος στο αυτοκίνητό του (...) αλλά είχα την αίσθηση ότι μπήκα σε ταξί 20ετίας με καθίσματα που έχουν κάτσει. Ίσως το ότι είχε να το καθαρίσει από τον καιρό του Νώε να συνέβαλε στην αίσθηση αυτή. Αλλά η ιδέα οτι έτσι μπορεί να γίνουν τα δικά μου με άγχωσε!Ψιλοαπογοητεύτηκα να πω την αλήθεια. Ξενέρωσα. Άσχημες ιδέες για Α3, Golf, Αuris και C30 τριγυρνούν στο μυαλό μου! Τι να κάνω;
- Το εξωτερικό πόμολο στην πόρτα τρίζει -όντως- όταν πας να ανοίξεις γεγονός απαράδεκτο για 23000 ευρώ αυτοκίνητο. Και αν τρίζει της αντιπροσωπείας τότε έξω τι γίνεται με τον καιρό;
-
να παρεις κάτι άλλο, αν δε σου αρεσε μη το κουράζεις. Ετσι ειναι τα αμάξια
ΓΟΥΣΤΑ
-
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
Νέα από το μέτωπο. Πήγα και το είδα -πάλι.
Αυτή τη φορά με ένα φίλο γνωστό για το πόσο ψειρίζει το αυτοκίνητο.
Συμπεράσματά ΤΟΥ:- Το εξωτερικό πόμολο στην πόρτα τρίζει -όντως- όταν πας να ανοίξεις γεγονός απαράδεκτο για 23000 ευρώ αυτοκίνητο. Και αν τρίζει της αντιπροσωπείας τότε έξω τι γίνεται με τον καιρό;
-Τα πίσω πλαστικά είναι -πώς να το πω;- ευπίεστα; Υποχωρούν στην παραμικρή πίεση με το δάχτυλο και σου αφήνει αίσθηση ψεύτικου αφήστε που είδε σκόνη μέσα τους -την οποία δυστυχώς είδα και εγώ.
-Διαπίστωσε (!) ότι παίζει μέσα έξω και το καπάκι για την τάπα της βενζίνης -κάνει κλικ όταν το πατάς πιθανοτατα επειδή είναι λεπτό- κάτι που επίσης δε συνάδει κατά την κρίση του με αυτοκίνητο 23000 ευρώ.
Δικά μου συμπεράσματα έπειτα από βόλτα με ένα civic -όχι το επίσημο test drive car της αντιπροσωπείας-.
Όλα καλά με επιτάχυνση, επιβράδυνση (στο φρενάρισμα κόλλησε το στομάχι μου στη ζώνη) και οδική συμπεριφορά. Αλλά μου έδωσαν πολύ άσχημη εικόνα τα καθίσματά του σε αντίθεση με αυτά του αυτοκινήτου της αντιπροσωπείας. Ειλικρινά δεν ξέρω τι έκανε ο τύπος στο αυτοκίνητό του (...) αλλά είχα την αίσθηση ότι μπήκα σε ταξί 20ετίας με καθίσματα που έχουν κάτσει. Ίσως το ότι είχε να το καθαρίσει από τον καιρό του Νώε να συνέβαλε στην αίσθηση αυτή. Αλλά η ιδέα οτι έτσι μπορεί να γίνουν τα δικά μου με άγχωσε!Ψιλοαπογοητεύτηκα να πω την αλήθεια. Ξενέρωσα. Άσχημες ιδέες για Α3, Golf, Αuris και C30 τριγυρνούν στο μυαλό μου! Τι να κάνω;
όσα έγραψες ισχύουν...ειδικά το πόμολο της πόρτας του οδηγού δεν έχει και την καλύτερη αίσθηση...ειδικά αν το συγκρίνεις με του συνοδηγού...τα υπόλοιπα που λες δεν σε επηρεάζουν διότι απλά δεν τρίζει τίποτα. Δεν το θεωρώ αιτία να μην το επιλέξεις. Τώρα βέβαια περί ορέξεως...
Υ.Γ. Τα δικά μου καθίσματα είναι μια χαρά πάντως...
Υ.Γ.2 Διάβασα στο σιβινφο ότι η χόντα ετοιμάζει fix για τις αναρτήσεις και τον θόρυβο αυτών (προερχόμενο μάλλον από ανεπαρκή bumps stops) οπότε μάλλον σύντομα θα έχουμε νεώτερα. Ίσως λυθεί το πρόβλημα μας μια και καλή...
- Το εξωτερικό πόμολο στην πόρτα τρίζει -όντως- όταν πας να ανοίξεις γεγονός απαράδεκτο για 23000 ευρώ αυτοκίνητο. Και αν τρίζει της αντιπροσωπείας τότε έξω τι γίνεται με τον καιρό;
-
Υ.Γ.2 Διάβασα στο σιβινφο ότι η χόντα ετοιμάζει fix για τις αναρτήσεις και τον θόρυβο αυτών (προερχόμενο μάλλον από ανεπαρκή bumps stops) οπότε μάλλον σύντομα θα έχουμε νεώτερα. Ίσως λυθεί το πρόβλημα μας μια και καλή...
απ'το keyboard σου και στο Σεού τ' αυτί!
-
-
Youtube Videoέτσι για να χαιρόμαστε
μολις γυρισα απο λαυριο που ειχα παει να παραλαβω ενα συγγενικο προσωπο απο το λιμανι.
Το διαστημοπλοιο οσο περναει ο καιρος(7000+χλμ.) ακουγετε και πιο....αγριο .....σε κεντριζει να το πατας περισσοτερο οταν βλεπεις ευθεια μπροστα σου.....-στο τσακ το γλυτωσα το μπλοκο σημερα....να ειναι καλα ο τυπος με το saab aero που ηταν μπροστα μου και εκοψε....Τα φρενα οσο περναει ο καιρος δειχνουν πιο οικεια και χρησιμα...να ειναι καλα τα μπρος-πισω δισκοφρενα στο βλακα που φρεναρε ανευ λογου και αιτιας στα 140+ μπροστα μου...
τελος για μια ακομη φορα πρεπει να γινει θετικη αναφορα στην καταναλωση(μεχρι και στοιχημα εβαζε κατοχος golf gt οτι αποκλειετε να καιει το spacecraft 8.0-9.0 εντος πολης σοκαριστηκε οταν ειδε την μεση καταναλωση!! )
PS προς spyros.s -->πως σου φανηκαν οι καινουριες ζαντες μου στο civinfo? περιμενω εντυπωσεις και σχολια....
-
Ηonda Civic 2005