-
Τελικά κανείς δεν έχει κάνει προσαρμογή για εξωτερικό MP3 player (ΟΧΙ IPOD)? (καρφάκι ή άλλη λύση)? Σε ποιόν?
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Τελικά κανείς δεν έχει κάνει προσαρμογή για εξωτερικό MP3 player (ΟΧΙ IPOD)? (καρφάκι ή άλλη λύση)? Σε ποιόν?Καλημέρα,
έχω αγοράσει αυτό: http://www.connects2.com/images/prodima ... HOX001.jpg
http://www.connects2.com/c2search.aspx? ... 77&catID=4Δεν το έχω τοποθετήσει ακόμη όμως. Ευελπιστώ αύριο που έχω το service των 20Κ να τοποθετηθεί.
-
Ο χρήστης karampelas έγραψε:
Τελικά κανείς δεν έχει κάνει προσαρμογή για εξωτερικό MP3 player (ΟΧΙ IPOD)? (καρφάκι ή άλλη λύση)? Σε ποιόν?
Καλημέρα,
έχω αγοράσει αυτό: http://www.connects2.com/images/prodima ... HOX001.jpg
http://www.connects2.com/c2search.aspx? ... 77&catID=4Δεν το έχω τοποθετήσει ακόμη όμως. Ευελπιστώ αύριο που έχω το service των 20Κ να τοποθετηθεί.
Πρόσεξες όμως τη συσκευή με την οποία είναι συμβατό το Connects2; Λέει Pioneer και προσωπικά δεν ξέρω τι συσκευή θα έχω (μπορεί και Panasonic). Παραλαμβάνω σήμερα και δεν ξέρω καν αν μπορούν από Σαρακάκη Γλυφάδας να μου πουν (τι music unit φοράει). Πόσο σου κόστισε το όλο και από τι κομμάτια αποτελείται?
-
Ο χρήστης sharkman έγραψε:
στα θετικά πάντως ο φοβερός ήχος μετά τις 5000...αυτός είναι καλύτερος και από το σφύριγμα της τουρμπίνας του παλαιού μου αυτοκινήτου. Άλλα κόλπα...
Ο ηχος γινεται ακομα καλυτερος αν περασουν τα πρωτα 3-4000 χλμ και 'καψει' λιγο η εξατμιση.Ο ηχος μετα σε κανει να το πατας ασυναισθητα για να το ακους.....
και σε μένα έτσι έγινε...
-
-
ΚΛΕΙΝΩ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ.
-
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ; ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΨΗΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
-
Καλως ηλθες!!
Γραφε με μικρα ,τα μεγαλα ειναι σαν να φωναζεις
-
Ο χρήστης nevermore έγραψε:
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ; ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΨΗΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.O επιλογεας ειναι σε ιδανικη θεση.Γενικα μεχρι στιγμης ολα τα οργανα ελεγχου δειχνουν να ειναι εκει που πρεπει.....οδηγοκεντρικα δηλαδη!
Αν και απο θεμα εμφανισης του επιλογεα θα προτιμουσα κατι πιο....σπορτιφ...οπως πχ στο καινουριο typeR.
Εχει γενικα κοιταξει κανεις για αξεσουαρ απο honda?(μασκα μπροστα,σποιλερ κτλ) ?
Οταν το ειχα παρει εγω δεν υπηρχε τιποτα ακομα στην Ελλαδα.....κλασσικα -
ΚΛΕΙΝΩ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ.Αύγουστο 2007 ή 2008?
-
2007
-
2007Εγω θα σου πω κάτι συμβουλευτικά....
Μη το αφήσεις για μετά τις 5. Ολα υπολειτουργούν τον 15 Αυγουστο
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
2007
Εγω θα σου πω κάτι συμβουλευτικά....
Μη το αφήσεις για μετά τις 5. Ολα υπολειτουργούν τον 15 Αυγουστο
Πραγματι.Κυνηγησε τους να στα φτιαξουν ολα τσακ μπαμ μην φας καμμια πικρα!περιμενε τους στην πορτα το ξημερωμα!
Και για να γλυτωσεις χρονο κλεισε την ασφαλεια του αυτοκινητου ωστε με το που θα παρεις τον αριθμο πλαισιου να σου βγαλουν κατευθειαν ασφαλεια. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αύγουστο 2007 ή 2008?
τι εχεις παραγγειλει?γιατι κι εγω σε 5 μερες κλεινω εξαμηνο και ακομα δε ξερει να μου πει ο παπρας.μηπως τελικα φταιει η κολοηλιοροφη?ή μηπως φταιει ο παπρας και γινει της πουτανας?
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Αύγουστο 2007 ή 2008?
τι εχεις παραγγειλει?γιατι κι εγω σε 5 μερες κλεινω εξαμηνο και ακομα δε ξερει να μου πει ο παπρας.μηπως τελικα φταιει η κολοηλιοροφη?ή μηπως φταιει ο παπρας και γινει της πουτανας?
Φίλε civgr
Επειδή έχω προσωπική γνώμη για τον Παπρά μάλλον είναι η ηλιοροφή που δημιουργεί πρόβλημα ίσως και σε συνδυασμό με το χρώμα.
Είχα αγοράσει στον Παπρά ένα Colt και τα παιδιά καμία σχέση με τον Σαρακάκη σε επίπεδο εξυπηρέτησης.
-
το πλοιο ερχεται μεσα ιουλιου και θελει 15 μερεσ διαδικασια να το παραγγειλω. μαυρο civic 1.8 5θ με ηλιοροφη.
-
το πλοιο ερχεται μεσα ιουλιου και θελει 15 μερεσ διαδικασια να το παραλαβω. μαυρο civic 1.8 5θ με ηλιοροφη.
-
Πριν από 1-2 μήνες έπινα καφέ στο μικρολίμανο και σε μια ανύποπτη στιγμή πέρασε από μπροστά μου ένα honda civic si coupe (ναι ναι καλα διαβάσατε honda civic si coupe) με ελληνικές πινακίδες! Δεν έδωσα μεγάλη σημασία γιατί πέρασε αρκετά γρήγορα και νόμιζα οτι δεν είδα κάλα. Χτες όμως το ξαναείδα παρκαρισμένο στη Βάρκιζα! Ναι είναι ένα honda civic si coupe σαν αυτά που κυκλοφορούν μόνο στο Αμέρικα(!) και έχει μάλιστα ελληνικές πινακίδες. Αν δεν καταλαβαίνετε για ποιο αμάξι μιλάω μπείτε στο σαιτ της Honda αν και ξέρω οτι πολύ από εδώ μέσα γνωρίζουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Λοιπόν αναρωτιέμαι πως γίνεται να παραγγείλεις ή να φέρεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο από Αμερική στην Ελλάδα και πόσο μπορεί να κοστίσει ένα τέτοιο εγχείρημα
-
Aγαπητοί συνφορουίτες,
Εδώ και 1,5 ώρες είμαι και εγώ πλέον, οδηγός-ιδιοκτήτης ενός civ. Προς όσους περιμένουν ακόμα: παιδιά κουράγιο, κρατάτε γερά, αξίζει (μήπως σε επαναλαμβάνω Σπύρο S?). Προς τους ιδιοκτήτες: την προκαταβολή σας την είχαν περάσει στο τελικό τιμολόγιο? (εμένα όχι) Με τι αξία το ασφαλίσατε (εγώ με 20.000)?
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Aγαπητοί συνφορουίτες,Εδώ και 1,5 ώρες είμαι και εγώ πλέον, οδηγός-ιδιοκτήτης ενός civ. Προς όσους περιμένουν ακόμα: παιδιά κουράγιο, κρατάτε γερά, αξίζει (μήπως σε επαναλαμβάνω Σπύρο S?). Προς τους ιδιοκτήτες: την προκαταβολή σας την είχαν περάσει στο τελικό τιμολόγιο? (εμένα όχι) Με τι αξία το ασφαλίσατε (εγώ με 20.000)?
Δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία με πόσο το ασφαλίζεις. Ο νόμος υποχρεώνει τις ασφαλιστικές να αναπροσαρμόζουν αυτόματα την αξία του οχήματος.
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ....
Ηonda Civic 2005