-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
@winmik.
Β. Δεν διδάσκω στο ΕΜΠ (αν και ορισμένα lectures σε Πολιτικούς Μηχανικούς περί στοχαστικών μεθόδων βελτιστοποίησης τα έχω δώσει) αλλά όπως πάρα πολλοί άλλοι μετά το Ph.D. ασχολούμε σε ερευνητικό πρόγραμμα..... Για διδασκαλία σε άλλα Ιδρύματα......
Μάλιστα! Να ξέρω ποιον θα χαιρετήσω άμα πετύχω το υβριδικό καμιά μέρα
-
@wannabeA. Μαύρο δύσκολο. Μολυβί είναι το χρώμα. Τώρα αν μιλάς για την Τρίτη ναι το είχα παρκάρει ολίγον άτσαλα εκεί.
χα!
για να πω την αλήθεια δεν πρόσεξα τόσο καλά το χρώμα
απλά επειδή όπως θα ξέρεις και εσύ το παρ/μα στο ΕΜΠ είναι λίγο θέμα, ανάλογα την ώρα πάντα, μου έκατσε λίγο άσχημα(ειδικά για το περιβαλλοντικό ιματζ του συγκεκριμένου αυ/του.)
Γενικά στο ΕΜΠ κυκλοφορούν αρκετά υβριδικά (prius κυρίως)εσϋ winmik έχεις το μαύρο που είναι συνήθως στο υπόγειο παρκινγκ (το κάτω)?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
A. Μαύρο δύσκολο. Μολυβί είναι το χρώμα. Τώρα αν μιλάς για την Τρίτη ναι το είχα παρκάρει ολίγον άτσαλα εκεί.
χα!
για να πω την αλήθεια δεν πρόσεξα τόσο καλά το χρώμα
απλά επειδή όπως θα ξέρεις και εσύ το παρ/μα στο ΕΜΠ είναι λίγο θέμα, ανάλογα την ώρα πάντα, μου έκατσε λίγο άσχημα(ειδικά για το περιβαλλοντικό ιματζ του συγκεκριμένου αυ/του.)
Γενικά στο ΕΜΠ κυκλοφορούν αρκετά υβριδικά (prius κυρίως)εσϋ winmik έχεις το μαύρο που είναι συνήθως στο υπόγειο παρκινγκ (το κάτω)?
Ζητώ συγνώμη.... ήμουν ολίγον γάιδαρος.....
Το Prius μου έχει κάτσει λίγο στο λαιμό ειδικά τώρα που ο κάθενας των 300 της Βουλής για λόγους εκλογικούς εμφανίζεται με το συγκεκριμένο όχημα.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
εσϋ winmik έχεις το μαύρο που είναι συνήθως στο υπόγειο παρκινγκ (το κάτω)?Όχι, το δικό μου 7 στις 10 είναι στο Θωμαϊδειο (Νέα Κτήρια Ηλεκτρολόγων...), και τις υπόλοιπες κοντά στην Πύλη Ζωγράφου (καφετέριες )...
-
Προς τους ιδιοκτήτες Civic και Honda του Ε.Μ.Π.
Δεν οργανώνουμε κάμια συνάντηση (απόγευμα) για κανένα καφέ.... (εφόσον βλέπω ότι κάποιοι από εσάς είναι και θαμώνες του 222 και των λοιπών καφέ).
@all
Α. Επιτέλους είδα ακόμα ένα υβριδικό Civic. Μάλιστα του ίδιου χρώματος και ίδιας χρονικής περιόδου. Νιώθω σαν κάτι ζώα που ζουν στις αβύσσους των Ωκεανών... Κάνω τόσο καιρό για να δω έναν άλλο εκπρόσωπο του ίδιου είδους που....
Β. Την Πέμπτη 14 του μήνα είχα και πάλι μία στενή επαφή με τη τροχαία εμπρός της Βουλής. Ο τροχονόμος ζήτησε την άδεια εισόδου στο δακτύλιο και όταν πήγα να δώσω την άδεια μου το επανέλαβε με ιδιαίτερη ένταση.
όταν του έδειξα την άδεια που αναφέρετε ο όρος 'υβριδικό' μόνο που δεν με έβρισε και έφυγε χωρίς να βγάλει άχνα. Μάλλον του χάλασα τη διάθεση καθώς από μένα δεν έχει μπόνους.... -
Προς τους ιδιοκτήτες Civic και Honda του Ε.Μ.Π.Δεν οργανώνουμε κάμια συνάντηση (απόγευμα) για κανένα καφέ.... (εφόσον βλέπω ότι κάποιοι από εσάς είναι και θαμώνες του 222 και των λοιπών καφέ).
@all
Α. Επιτέλους είδα ακόμα ένα υβριδικό Civic. Μάλιστα του ίδιου χρώματος και ίδιας χρονικής περιόδου. Νιώθω σαν κάτι ζώα που ζουν στις αβύσσους των Ωκεανών... Κάνω τόσο καιρό για να δω έναν άλλο εκπρόσωπο του ίδιου είδους που....
Β. Την Πέμπτη 14 του μήνα είχα και πάλι μία στενή επαφή με τη τροχαία εμπρός της Βουλής. Ο τροχονόμος ζήτησε την άδεια εισόδου στο δακτύλιο και όταν πήγα να δώσω την άδεια μου το επανέλαβε με ιδιαίτερη ένταση.
όταν του έδειξα την άδεια που αναφέρετε ο όρος 'υβριδικό' μόνο που δεν με έβρισε και έφυγε χωρίς να βγάλει άχνα. Μάλλον του χάλασα τη διάθεση καθώς από μένα δεν έχει μπόνους....Βάλε μία τεράστια ταμπέλα μπροστά που να λέει υβριδικό....
Παντως δεν εχεις ελπίδα καθώς από μπροστά είναι ίδιο. Αρα κοιτα να εχεις και όλα τα άλλα γιατί μπορεί να σε γράψουν για κάτι άλλο μιας και σταματάνε (ε να μη φύγεις έτσι)
-
Ποιά η άποψη σας για το Honda Civic 1.8 5d ;
-
Για τα mp3 και wma,
Ο τρόπος αναπαραγωγής ακολουθεί το τρόπο εγγραφής των αρχείων. Το αρχείο root είναι το 01. Ο πρώτος φάκελλος είναι το 02 και αν αυτός ο φάκελος περιέχει υποφακέλλους αυτοί είναι οι 03, ... 0ν. Ο 2ος φάκελλος θα είναι ο 0ν+1 και ούτω καθ' εξής.
Αν πατήσετε στο τιμόνι συνεχώς το + ή - (για τα κομμάτια στο CD) και έχετε mp3 ή wma σας πηγαίνει στο επόμενο ή προηγούμενο folder.
-
Προς τους ιδιοκτήτες Civic και Honda του Ε.Μ.Π.Δεν οργανώνουμε κάμια συνάντηση (απόγευμα) για κανένα καφέ.... (εφόσον βλέπω ότι κάποιοι από εσάς είναι και θαμώνες του 222 και των λοιπών καφέ).
Αν το κανονισετε ριχτε και ενα μηνυμα και σε μενα αν και πληρω μονο το ΕΜΠ οχι το Honda
-
Ο χρήστης paparoupas έγραψε:
Προς τους ιδιοκτήτες Civic και Honda του Ε.Μ.Π.
Δεν οργανώνουμε κάμια συνάντηση (απόγευμα) για κανένα καφέ.... (εφόσον βλέπω ότι κάποιοι από εσάς είναι και θαμώνες του 222 και των λοιπών καφέ).
Αν το κανονισετε ριχτε και ενα μηνυμα και σε μενα αν και πληρω μονο το ΕΜΠ οχι το Honda
Καλώς εσένα θα σε σέρνουμε από τον ημιάκαμπτο....
-
Ρε παιδιά, μου είπανε σήμερα ότι 3θυρα αμάξια υπάρχουν για πούλημα....
Τι είναι αυτά που διαβάζω για χρόνους αναμονής κλπ.....
Αφου λέει ότι έχουν
-
Σ' εμένα είχαν πει οτι αναμένεται να έχουν το ίδιο πρόβλημα με τα 5θ, αλλά πράγματι, αυτή την στιγμή έχουν αμάξια για πούλημα.. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως δεν έχω δει - εκτός απο το δικό μου - κανένα άλλο στην Θεσσαλονίκη.. μόνος μου είμαι !;;;!
-
υπάρχουν πολλά φίλε απ' ότι κατάλαβα. Πολλά
-
...υπάρχουν πολλά αλλά στις βασικές εκδόσεις.... (τάδε έφη Σαρακά Γλυφάδας)...
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
...υπάρχουν πολλά αλλά στις βασικές εκδόσεις.... (τάδε έφη Σαρακά Γλυφάδας)...στις τύπου σπορτ δηλαδή?
-
στην ξανθη εχει ενα πλας και περιμενη ακομα ενα πλας + ενα απλο.και type r εχει.αρα για να εχει η ξανθη που ειναι σχετικα μικρη αγορα πιστευο η μεγαλες πολης να εχουν πιο πολα.
-
Σύντομα θα μάθω και το κόστος αγοράς και αντικατάστασης του αριστερού καθρέπτη στο 4θυρο... (ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι δεν θα περιμένω κανένα μήνα....)
Πολλά στραβά γαμώτο... Μάλλον πρέπει να κάνω ευχέλαιο.....
-
:rant: Σύντομα θα μάθω και το κόστος αγοράς και αντικατάστασης του αριστερού καθρέπτη στο 4θυρο... (ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι δεν θα περιμένω κανένα μήνα....)Πολλά στραβά γαμώτο... Μάλλον πρέπει να κάνω ευχέλαιο.....
δες αν μπορεις να το βαλεις με θραυσει κρυσταλων στην ασφαλεια γιατι μαλλον θα ειναι ακριβος!
-
:rant: Σύντομα θα μάθω και το κόστος αγοράς και αντικατάστασης του αριστερού καθρέπτη στο 4θυρο... (ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι δεν θα περιμένω κανένα μήνα....)Πολλά στραβά γαμώτο... Μάλλον πρέπει να κάνω ευχέλαιο.....
εγώ περιμένω Χρήστο 15 μέρες για να μου φέρουν τα νέα αμορτισερ και ακόμα δεν έχω νέα τους...την Δευτέρα θα επικοινωνήσω. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι ευρωπαϊκές αποθήκες βρίσκονται στην Ολλανδία. Τώρα γιατί δεν έχουν ένα στοκ ανταλλακτικών στην Ελλάδα δεν ξέρω...
Ο Σ moves in mysterious ways... -
Ο χρήστης JAPAN έγραψε:
:rant: Σύντομα θα μάθω και το κόστος αγοράς και αντικατάστασης του αριστερού καθρέπτη στο 4θυρο... (ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι δεν θα περιμένω κανένα μήνα....)
Πολλά στραβά γαμώτο... Μάλλον πρέπει να κάνω ευχέλαιο.....
δες αν μπορεις να το βαλεις με θραυσει κρυσταλων στην ασφαλεια γιατι μαλλον θα ειναι ακριβος!
Δεν μου έχουν σπάσει κανένα κρύσταλλο θα μιλήσω αύριο με την ασφαλιστική να δω τι μπορεί να καλυφτεί....
Ηonda Civic 2005