-
Χαχα! Μήπως θα πρέπει να του περνάω και κερί κάθε Χ μέρες για να μην χάσω την Σαρακο-εγγύηση; Μπλέξιμο μου μυρίζει... τεσπα, για να μην μου την λένε, όταν θα είμαι κοντά στα km του service θα πρέπει να το πηγαίνω 'πρίν' το δεδομένο νούμερο (πχ 10.000km);
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Παιδιά, μπορεί κανείς μου την κάνει λίγο πιο λιανά την εγγύηση; Γιατί και εγω ακούω για 7 χρόνια, και στο βιβλιαράκι βλέπω 3... τι συμβαίνει;
3 χρονια εργοστασιακη εγγυηση απ'την Honda
4 χρονια εγγυηση απο τον Σαρακακη,που για να την εχεις πρεπει να τηρεις τους ορους που αναγραφονται στο βιβλιαρακι...καθε 6 μήνες.
-
Ο χρήστης varkon έγραψε:
Χαχα! Μήπως θα πρέπει να του περνάω και κερί κάθε Χ μέρες για να μην χάσω την Σαρακο-εγγύηση; Μπλέξιμο μου μυρίζει... τεσπα, για να μην μου την λένε, όταν θα είμαι κοντά στα km του service θα πρέπει να το πηγαίνω 'πρίν' το δεδομένο νούμερο (πχ 10.000km);μου έχουν πει ότι δεν ασχολούνται για +-1 μήνα. Παραπάνω χάνεις την επιπλέον άσφαλιστική εγγύηση.
Άσχετο...σήμερα μου είπαν ότι θα περιμένω ΩΣ και 15 μερες επιπλέον για τα μπροστινά αμορτισερ διότι δεν γινεται αιρ-μαιλ παραγγελία από τον ΣΑΡ λόγω κόστους και περιμένουμε την παραγγελία από το βέλγιο. Μίλησα με τους υπαλλήλους του αντιπροσώπου οι οποίοι με αντιμετώπισαν ευγενικότατα μεν μην έχοντας όμως κάτι άλλο να προσθέσουν δε...
Αυτό που μου είπαν και χαμογέλασα είναι ότι στην μιτσου τα πράματα είναι χειρότερα -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Παιδιά, μπορεί κανείς μου την κάνει λίγο πιο λιανά την εγγύηση; Γιατί και εγω ακούω για 7 χρόνια, και στο βιβλιαράκι βλέπω 3... τι συμβαίνει;
4 χρονια εγγυηση απο τον Σαρακακη,που για να την εχεις πρεπει να τηρεις τους ορους που αναγραφονται στο βιβλιαρακι...καθε 6 μήνες.
νομιζω πως ειναι λαθος το καθε 6 μηνες.εγω σημερα πηγα και αλλαξα λαδια και φιλτρο με το ζορι.!εχω 5.000 χιλ.και τους ελεγα οτι θελω να τα αλλαξω και μου ελεγαν να παω στις 10000χιλ. το αμαξι το εχω 6 μηνες και κατι.
καπιος φιλος ειχε κανει παραγελια ενα 5θ civic sport 1.8 vivid blue και το ακυροσε για προσοπικους λογους ,το αμαξι ερχετε την αλλη εβδομαδα αν το θελει κανενας απελπισμενος ας μου πει για να παει να το παρει. -
Ο χρήστης JAPAN έγραψε:
νομιζω πως ειναι λαθος το καθε 6 μηνες.εγω σημερα πηγα και αλλαξα λαδια και φιλτρο με το ζορι.!εχω 5.000 χιλ.και τους ελεγα οτι θελω να τα αλλαξω και μου ελεγαν να παω στις 10000χιλ. το αμαξι το εχω 6 μηνες και κατι.
καπιος φιλος ειχε κανει παραγελια ενα 5θ civic sport 1.8 vivid blue και το ακυροσε για προσοπικους λογους ,το αμαξι ερχετε την αλλη εβδομαδα αν το θελει κανενας απελπισμενος ας μου πει για να παει να το παρει.πως είναι δυνατόν να σε πάνε στις 10.000, Και τι θα γράψουν στο βιβλιαράκι....
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Χαχα! Μήπως θα πρέπει να του περνάω και κερί κάθε Χ μέρες για να μην χάσω την Σαρακο-εγγύηση; Μπλέξιμο μου μυρίζει... τεσπα, για να μην μου την λένε, όταν θα είμαι κοντά στα km του service θα πρέπει να το πηγαίνω 'πρίν' το δεδομένο νούμερο (πχ 10.000km);
μου έχουν πει ότι δεν ασχολούνται για +-1 μήνα. Παραπάνω χάνεις την επιπλέον άσφαλιστική εγγύηση.
Άσχετο...σήμερα μου είπαν ότι θα περιμένω ΩΣ και 15 μερες επιπλέον για τα μπροστινά αμορτισερ διότι δεν γινεται αιρ-μαιλ παραγγελία από τον ΣΑΡ λόγω κόστους και περιμένουμε την παραγγελία από το βέλγιο. Μίλησα με τους υπαλλήλους του αντιπροσώπου οι οποίοι με αντιμετώπισαν ευγενικότατα μεν μην έχοντας όμως κάτι άλλο να προσθέσουν δε...
Αυτό που μου είπαν και χαμογέλασα είναι ότι στην μιτσου τα πράματα είναι χειρότεραΠόσο χειρότερα δηλαδή; Τα στέλνουμε με...καραβάνι μουλαριών από το Βέλγιο ή πας και τα παίρνεις μόνος σου;
Και με τα πόδια!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
καπιος φιλος ειχε κανει παραγελια ενα 5θ civic sport 1.8 vivid blue και το ακυροσε για προσοπικους λογους ,το αμαξι ερχετε την αλλη εβδομαδα αν το θελει κανενας απελπισμενος ας μου πει για να παει να το παρει.πως είναι δυνατόν να σε πάνε στις 10.000, Και τι θα γράψουν στο βιβλιαράκι....
Τα λαδια ειναι στανταρ καθε 6 μηνες ή 10000 χλμ.
Οποιο απο τα δυο ερθει πρωτο.
Το ειχα ρωτησει και ηταν σαφεστατοι σε αυτο.Οποτε προσοχη με την εγγυηση μην εχετε τρεξιματα μετα! -
To service book τι γραφει?
Καθε 6 μηνες?
Ειχα το ιδιο προβλημα με το colt μου και μπορω να σας πω την ολη ιστορια και την απαντηση της Ιασων αλλα ας μη βγαινω off topic αν δεν ισχυουν τα ιδια.
Παντως ηταν σαφεστατοι και στην δικη μου περιπτωση (6 μηνες ελεγαν) και τελικα ελεγαν ΨΕΜΑΤΑ. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
To service book τι γραφει?
Καθε 6 μηνες?
Ειχα το ιδιο προβλημα με το colt μου και μπορω να σας πω την ολη ιστορια και την απαντηση της Ιασων αλλα ας μη βγαινω off topic αν δεν ισχυουν τα ιδια.
Παντως ηταν σαφεστατοι και στην δικη μου περιπτωση (6 μηνες ελεγαν) και τελικα ελεγαν ΨΕΜΑΤΑ.τι ψέματα έλεγαν? για πες μας?
-
Στο club η πλειοψηφια των μελων μας ειχε αντιπετωπισει το ιδιο προβλημα.
Δηλαδη παρ'οτι το service book εγραφε ανα 1 χρονο η 10.000 χλμ ο.τι ερθει πρωτο,τα εξουσιοδοτημενα ελεγαν 6 μηνες αλλιως παει η εγγυηση.
Πιστευα οτι δεν θα εχω το ιδιο προβλημα εδω στη Πατρα,αμ δε...
Αντιγραφω αυτουσιο το Post μου στο jazzclub,παρομοιο αλλα οχι τοσο αναλυτικο εχω και στο coltclub: -
Λοιπόν εγω διαβάζοντας και κοιτώντας και το βιβλιαράκι κατάλαβα ότι μία φορά το εξάμηνο πρέπει να περνάς από εκει.
ή αν έχει 7500 κμ ή αν έχει 10κμ
Ειδα και αυτά που λέτε στο φορουμ του colt και πιστεύω ότι ο παπρας αυτά που σας λεει.... ελάτε μετά από ένα χρόνο, δε θα μπορέσει να τα τηρήσει για 7 χρόνια εγγύηση. Η απάντηση που σας έδωσε αυτός ο ΤΟΜΙΤΣ ή ΤΑΡΛΑΤΣ ή πως τον λένε,.... δε μου φαίνεται σοι.... Πολυ διπλωματική
Εμένα το βιβλιαράκι μου λέει λάδια κάθε 7500. (αν και πιστεύω αφου είναι αγορά 2006 έπρεπε να λέει 10000΄, αλλά θα το λύσω άλλη φορά)
Τωρα αν πας για λάδια και έχει 3000 κμ τι γίνεται.... έ δε ξέρω.... μπορεί και να τα αφήσεις μέσα και να σου βάλουνε σφραγίδα γιατί σε λυπούνται!!!
Το έχουμε αναλύσει αλλού αυτό το θέμα?
-
Eσυ coyote μπορει να καταλαβες 6μηνο,το service book του Honda σας,τι λεει?
Αναφερει 6μηνο?
Και για ποιο λογο αν το πηγαινεις καθε χρονο δεν θα ισχυει η 7ετης?
Αφου ακολουθω το βιβλιο συντηρησης και την επισημη απαντηση της Ιασων.
Γιατι ο καθε συνεργειας να ειναι πιο εγκυρος απο τις οδηγιες που μου δωσανε? -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Αναφερει 6μηνο?
Γιατι ο καθε συνεργειας να ειναι πιο εγκυρος απο τις οδηγιες που μου δωσανε?γιατί στο τέλος απο το βιβλίο μας έχει μέρος για κάθε 6 μήνες που μπαίνει σφραγίδα....
Εσας δεν έχει τέτοιο πίνακα?
-
Λοιπόν φιλαράκια παρέλαβα το καινούργιο μου civic πριν μια εβδομάδα και όσον αφορά την εγγύηση μου είπαν τα εξής. Η Honda δίνει τρία χρόνια εγγύηση χωρίς περιορισμούς. Δηλαδή το αμάξι το πας όποτε γουστάρεις για service χωρίς να κοιτάς εξάμηνα χιλιόμετρα και λοιπά και η εγγύηση ισχύει (για 3 χρόνια όπως είπα). Ο Σαρακάκης δίνει άλλα 4 χρόνια και για να ισχύουν αυτά τα επιπλέον 4 χρόνια πρέπει να το πήγαίνεις είτε κάθε 6 μήνες (+- 1 μήνα) είτε κάθε 10000χλμ (+-1500χλμ) ανάλογα ποίο έρχεται πρώτο. Συνεπώς έχουμε δύο επιλογές: είτε πάμε το διαστημοπλοιάκι μας για service όποτε γουστάρουμε και έχουμε μόνο 3 χρόνια εγγύηση, είτε όποτε μας λέει ο σαράκας (6μήνες/10000χλμ) και έχουμε 7.
-
Ο χρήστης talos7 έγραψε:
Λοιπόν φιλαράκια παρέλαβα το καινούργιο μου civic πριν μια εβδομάδα και όσον αφορά την εγγύηση μου είπαν τα εξής. Η Honda δίνει τρία χρόνια εγγύηση χωρίς περιορισμούς. Δηλαδή το αμάξι το πας όποτε γουστάρεις για service χωρίς να κοιτάς εξάμηνα χιλιόμετρα και λοιπά και η εγγύηση ισχύει (για 3 χρόνια όπως είπα). Ο Σαρακάκης δίνει άλλα 4 χρόνια και για να ισχύουν αυτά τα επιπλέον 4 χρόνια πρέπει να το πήγαίνεις είτε κάθε 6 μήνες (+- 1 μήνα) είτε κάθε 10000χλμ (+-1500χλμ) ανάλογα ποίο έρχεται πρώτο. Συνεπώς έχουμε δύο επιλογές: είτε πάμε το διαστημοπλοιάκι μας για service όποτε γουστάρουμε και έχουμε μόνο 3 χρόνια εγγύηση, είτε όποτε μας λέει ο σαράκας (6μήνες/10000χλμ) και έχουμε 7.αυτο κατάλαβα κι εγω. Τωρα σε κάποιος γράφει 7500 σε κάποιους 10.000, μάλλον εξαρτάται πότε το πήρες. Το εξάμηνο όμως είναι δεδομένο.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Λοιπόν φιλαράκια παρέλαβα το καινούργιο μου civic πριν μια εβδομάδα και όσον αφορά την εγγύηση μου είπαν τα εξής. Η Honda δίνει τρία χρόνια εγγύηση χωρίς περιορισμούς. Δηλαδή το αμάξι το πας όποτε γουστάρεις για service χωρίς να κοιτάς εξάμηνα χιλιόμετρα και λοιπά και η εγγύηση ισχύει (για 3 χρόνια όπως είπα). Ο Σαρακάκης δίνει άλλα 4 χρόνια και για να ισχύουν αυτά τα επιπλέον 4 χρόνια πρέπει να το πήγαίνεις είτε κάθε 6 μήνες (+- 1 μήνα) είτε κάθε 10000χλμ (+-1500χλμ) ανάλογα ποίο έρχεται πρώτο. Συνεπώς έχουμε δύο επιλογές: είτε πάμε το διαστημοπλοιάκι μας για service όποτε γουστάρουμε και έχουμε μόνο 3 χρόνια εγγύηση, είτε όποτε μας λέει ο σαράκας (6μήνες/10000χλμ) και έχουμε 7.
αυτο κατάλαβα κι εγω. Τωρα σε κάποιος γράφει 7500 σε κάποιους 10.000, μάλλον εξαρτάται πότε το πήρες. Το εξάμηνο όμως είναι δεδομένο.
Συμφωνώ με αυτό. Στο νέο σιβικ γράφει αλλαγή λαδιών ανά 6μήνες ή 10000χλμ. Το σέρβις γίνεται ανά 20000χλμ ή ένα έτος. Όταν συζήτησα με τον αντιπρόσωπο μου επιβεβαίωσε όσα γράφει ο talos7. Δυστυχώς πρέπει να περάσουμε από τον αντιπρόσωπο στο εξάμηνο για να διατηρήσουμε την εγγύηση. Πάντως η εγγύηση είναι διαφορετική στα 4 ασφαλιστικά χρόνια...ξεχάστε αλλαγές σε πλαστικά-επενδύσεις-φώτα κλπ που είναι δεδομένες στην 3ετία. Η ασφάλεια είναι φειδωλή στις παροχές άσχετα αν την έχουμε ...προπληρώσει με την αγορά.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
αυτο κατάλαβα κι εγω. Τωρα σε κάποιος γράφει 7500 σε κάποιους 10.000, μάλλον εξαρτάται πότε το πήρες. Το εξάμηνο όμως είναι δεδομένο.
Συμφωνώ με αυτό. Στο νέο σιβικ γράφει αλλαγή λαδιών ανά 6μήνες ή 10000χλμ. Το σέρβις γίνεται ανά 20000χλμ ή ένα έτος. Όταν συζήτησα με τον αντιπρόσωπο μου επιβεβαίωσε όσα γράφει ο talos7. Δυστυχώς πρέπει να περάσουμε από τον αντιπρόσωπο στο εξάμηνο για αν διατηρήσουμε την εγγύηση. Πάντως η εγγύηση είναι διαφορετική στα 4 ασφαλιστικά χρόνια...ξεχάστε αλλαγές σε πλαστικά-επενδύσεις-φώτα κλπ που είναι δεδομένες στην 3ετία. Η ασφάλεια είναι φειδωλή στις παροχές άσχετα αν την έχουμε ...προπληρώσει με την αγορά.
για καφέ?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αναφερει 6μηνο?
Γιατι ο καθε συνεργειας να ειναι πιο εγκυρος απο τις οδηγιες που μου δωσανε?γιατί στο τέλος απο το βιβλίο μας έχει μέρος για κάθε 6 μήνες που μπαίνει σφραγίδα....
Εσας δεν έχει τέτοιο πίνακα?
Exoυμε και αν θυμαμαι καλα,δεν αναφερει ο ιδιος ο πινακας χρονο,απλα λεει πρτωτο service,δευτερο κλπ.
Δεν ειμαι σιγουρος αλλα οπως και να εχει μπροστα αναφερει ανα χρονο service και μας ελεγαν ανα 6μηνο.
Σε εσας δεν ισχυει το ιδιο. -
και εμας μπροστά λέει ένα χρόνο και εξάμηνο αν σερνουμε τρέιλερ ή κάνει πάνω από 32 βαθμούς κελσίου
Πίσω όμως λέει ανα εξάμηνο
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
αυτό που το ξέρεις? είδες ισσολογισμούς... Για ψάξε να δεις
Αν μπεις στο site τους θα δεις οτι δεν εχουν την καταπληκτική κερδοφορία, αλλά είναι. Όσο για την ΙΑΣΩΝ δεν γνωρίζω μεμονομένα τα αποτελέσματα. Πρόκειται γενικά και σαφώς για: α)οικογενειακή επιχείρηση, β)με πολλές θυγατρικές πολλών αντικειμένων (μηχανήματα, ασφαλίσεις, χρώματα αυτοκινήτων, συμμετοχές, real estate).... Είναι πολλά τα λεφτά. Οι πελάτες της HONDA όμως έχουν μόνο την εγγύηση του αυτοκινήτου και τίποτα παραπάνω (αν λέει κάτι η εγγύηση από μόνη της).
Χωρίς να θάλω να παραπληροφορήσω, εκ των έσω μου έχουν πει ότι το 'μαγαζί' δουλεύει με μόλις δύο φωτοτυπικά μηχανήματα-Μιλάμε για χρόνια μπροστά!
Ηonda Civic 2005