-
εννοεις ότι παλιά είχαν ένα???
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εννοεις ότι παλιά είχαν ένα???Μπορεί και κανένα.Δεν ξέρω!
Πάντως η ατάκα που μου είπαν ότι 'οι υπάλληλοι στα κεντρικά βγάζουν φωτοτυπίες με αριθμό πρωτοκόλου 'ελέγχεται ως ......αληθής με τα τελευταία που ακούω και διαβάζω! -
εγω ξέρω ότι εχουν πρωτόκολλο...
Εδω εχουν και εγγυκλίους!!!
-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Χρόνια τώρα κατηγορούν τον Σαρακάκη ακριβώς γι' αυτό. Δηλαδή για το κακό δίκτυο και την καθυστέρηση παραλαβής ή γενικότερη έλλειψη ανταλλακτικών.
Λέγεται ότι έχουν βελτιωθεί τα πράγματα πάντως.
Μάλλον δεν έχουν βελτιωθεί καθόλου.
Όταν πήγα να περάσω τις πινακίδες, στην Θεσαλλονίκη, ήταν ένας κακομοίρης με ένα Mitsubishi. Είχε σπάσει η ποδιά που κρατούσε το ψυγείο. 2 μήνες περίμενε ο άνθρωπος.
Οταν ο υπάλληλος είδε τα γουρλωμένα μάτια μου με παρηγόρησε λέγοντάς μου ότι το πρόβλημα ήταν στην Mitsubishi και με την HONDA τα προβλήματα είχαν σε μεγάλο βαθμό λυθεί.Γιατί δεν τους πιστεύω?
Αυτά γράφτηκαν 1 χρόνο πριν. Σαν να μην πέρασε μια μέρα
Θυμάστε την ιστορία με το ντουλαπάκι που έσπασε? Μου είπανε σε 2 βδομάδες. Σήμερα, μετά από δύο βδομάδες και μου απάντησαν (εγώ πήρα τηλέφωνο) ότι αύριο θα είναι εδώ. Δέχομαι στοιχήματα ότι δεν θα είναι εδώ.
Αναρωτιέμαι, υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσουμε μαζικά με την μαμά Honda και να μοιραστούμε τις θετικές σκέψεις που έχουμε για τον Σαρα? -
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Χρόνια τώρα κατηγορούν τον Σαρακάκη ακριβώς γι' αυτό. Δηλαδή για το κακό δίκτυο και την καθυστέρηση παραλαβής ή γενικότερη έλλειψη ανταλλακτικών.
Λέγεται ότι έχουν βελτιωθεί τα πράγματα πάντως.
Μάλλον δεν έχουν βελτιωθεί καθόλου.
Όταν πήγα να περάσω τις πινακίδες, στην Θεσαλλονίκη, ήταν ένας κακομοίρης με ένα Mitsubishi. Είχε σπάσει η ποδιά που κρατούσε το ψυγείο. 2 μήνες περίμενε ο άνθρωπος.
Οταν ο υπάλληλος είδε τα γουρλωμένα μάτια μου με παρηγόρησε λέγοντάς μου ότι το πρόβλημα ήταν στην Mitsubishi και με την HONDA τα προβλήματα είχαν σε μεγάλο βαθμό λυθεί.Γιατί δεν τους πιστεύω?
Αυτά γράφτηκαν 1 χρόνο πριν. Σαν να μην πέρασε μια μέρα
Θυμάστε την ιστορία με το ντουλαπάκι που έσπασε? Μου είπανε σε 2 βδομάδες. Σήμερα, μετά από δύο βδομάδες και μου απάντησαν (εγώ πήρα τηλέφωνο) ότι αύριο θα είναι εδώ. Δέχομαι στοιχήματα ότι δεν θα είναι εδώ.
Αναρωτιέμαι, υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσουμε μαζικά με την μαμά Honda και να μοιραστούμε τις θετικές σκέψεις που έχουμε για τον Σαρα?Yπαρχει λυση...να τον κραξεις στα χαρτια που σου στελνει για το ποσο ευχαριστημενος εισαι απο το αμαξι και απο της 'παρεχωμενες υπηρεσιες'
Εμεις παντως τον ειχαμε καρακραξει και ειχαμε επισυναψει και επιστολη στο φακελο ..που πηγαινε Αγγλια,αποτελεσμα ...μετα απο λιγες μερες μας πηρανε τηλ για το τι ειχε γινει, και λυθηκαν μετα απο λιγο καβγαδακι ..
-
Aναλαμβάνω να συντάξω την επιστολή εάν συμφωνείτε. Πρέπει όμως να έχουμε απτά παραδείγματα. Μπορούμε να συναντηθούμε σε ένα cafe και να τα γράψω στο laptop.
-
αν δεν φτιάξουν στο άμεσο μελλον τις αναρτήσεις...θα πιούμε καφέ
-
Φίλε Σπύρο και όλοι οι Σιβικόπληκτοι (με παραλαβή ή χωρίς) είμαι στη διάθεσή σας. Νομικός δεν είμαι αλλά ένα αξιοπρεπέστατο γράμμα διαμαρτυρίας θα το γράψουμε.
Εξάλλου είμαστε ομοιοπαθούντες (κι ας μην το έχω παραλάβει ακόμα). -
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Φίλε Σπύρο και όλοι οι Σιβικόπληκτοι (με παραλαβή ή χωρίς) είμαι στη διάθεσή σας. Νομικός δεν είμαι αλλά ένα αξιοπρεπέστατο γράμμα διαμαρτυρίας θα το γράψουμε.
Εξάλλου είμαστε ομοιοπαθούντες (κι ας μην το έχω παραλάβει ακόμα).Καλή ιδέα. Προς το παρόν ας συγκεντρώσει ο κάθε ένας τα παράπονά του και βλέπουμε.
Όσοι πιστεύουν ότι την σημερινή εποχή μπορούν να δουλεύουν σαν μεταπολεμικοί μπακάληδες θα πρέπει να ξυπνήσουν. -
Να στείλετε γράμμα για να τους βοηθήσετε
ειδικά με τις παραλλαβές θα τους κάνετε καλό.... καθώς θα πουνε στους Αγγλους ότι ο κόσμος εξαγριώνεται.....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Να στείλετε γράμμα για να τους βοηθήσετεειδικά με τις παραλλαβές θα τους κάνετε καλό.... καθώς θα πουνε στους Αγγλους ότι ο κόσμος εξαγριώνεται.....
To θέμα είναι οτι οι Άγγλοι όταν πήζουν στο Σουίντον αρχίζουν να βιδώνουν ανάποδα αμορτισέρ, τοποθετούν λάθος τα παρμπρίζ με αποτέλεσμα να ραγίζουν στην πρώτη ευκαιρία, βάζουν λάθος τις τάπες στις πόρτες με αποτέλεσμα να συγκρατούν νερό κτλ Νομίζω οτι πρέπει να τα φτιάχνουν στην Ιαπωνία και από εκεί να μας τα φέρνουν. Τουλάχιστον δεν θα έχουμε τόση ανασφάλεια στην αξιοπιστία....
-
κανενα νεο απο παραδοσεις?και να κανω ακυρωση δε βλεπω καμια εναλλακτικη
-
Εθεάθη σήμερα το μεσημέρι στη Σινα, ενω προσπαθούσε να μπει στον προαύλιο χωρο του Πανεπιστημίου ο δόκτωρ μας με το υβριδικό.
Πως το κατάλαβα ότι είναι αυτός?
Λέτε να κυκλοφορούν πολλά υβριδικά Civic με 'μπανταρισμένο' καθρέφτη οδηγού και να είναι κι αγορασμένα από τον Μαλταμπέ?
Δόκτωρ, ωραίο το χρωματάκι και του πάει αρκετά! -
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Να στείλετε γράμμα για να τους βοηθήσετε
ειδικά με τις παραλλαβές θα τους κάνετε καλό.... καθώς θα πουνε στους Αγγλους ότι ο κόσμος εξαγριώνεται.....
To θέμα είναι οτι οι Άγγλοι όταν πήζουν στο Σουίντον αρχίζουν να βιδώνουν ανάποδα αμορτισέρ, τοποθετούν λάθος τα παρμπρίζ με αποτέλεσμα να ραγίζουν στην πρώτη ευκαιρία, βάζουν λάθος τις τάπες στις πόρτες με αποτέλεσμα να συγκρατούν νερό κτλ Νομίζω οτι πρέπει να τα φτιάχνουν στην Ιαπωνία και από εκεί να μας τα φέρνουν. Τουλάχιστον δεν θα έχουμε τόση ανασφάλεια στην αξιοπιστία....
αυτό δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί διότι το εργοστάσιο που παράγει πεντάπορτα στο σουίντον είναι μοναδικό για όλες τις αγορές της Ευρώπης-μέσης ανατολής και ...νότιας αφρικής. Μόνο τα 4θυρα φτιάχνονται στην ιαπωνία οπότε θα έπρεπε να τροποποιήσουν την μονάδα παραγωγής για κάτι που δεν θα προόριζαν ποτέ για την τοπική αγορά. Αυτό δεν ταιριάζει στον τρόπο σκέψης των Ιαπώνων οπότε το ξεχνάμε...
Άσχετο:Σήμερα με κάλεσαν για να τοποθετήσουν τα νέα αμορτισέρ αφού περίμενα μερικές ...ώρες για να έρθει η σειρά μου, μετά, όπως άλλωστε προστάζει ο νόμος του...Μέρφυ κόπηκε το ρεύμα και έμεινα με κάτι μεγάλο στο χέρι
Οι άνθρωποι στην αντιπροσωπεία θα μου το φτιάξουν αύριο -τι άλλο να κάνουν άλλωστε; -όμως αυτό που έχω να πώ είναι ότι... εκεί στην δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού κάνουν ότι μπορούν για να απαξιώσουν μια δημόσια μονοπωλιακή επιχείρηση που με τα έσοδα της θα έπρεπε θεωρητικά να ήταν άψογη. -
Ο χρήστης civgr έγραψε:
κανενα νεο απο παραδοσεις?και να κανω ακυρωση δε βλεπω καμια εναλλακτικηE τότε, συμβαίνουν δύο τινά:
- Δεν υπάρχουν άλλα εξίσου καλά ή καλύτερα αυτοκίνητα.
- Κάποιο πρόβλημα έχουν τα μάτια σου.
Παίζει βέβαια και κάποιο κόλλημα με το εν λόγω όχημα πάντα, που επηρεάζει κρίση και όραση.
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Εθεάθη σήμερα το μεσημέρι στη Σινα, ενω προσπαθούσε να μπει στον προαύλιο χωρο του Πανεπιστημίου ο δόκτωρ μας με το υβριδικό.
Λέτε να κυκλοφορούν πολλά υβριδικά Civic με 'μπανταρισμένο' καθρέφτη οδηγού και να είναι κι αγορασμένα από τον Μαλταμπέ?
Δόκτωρ, ωραίο το χρωματάκι και του πάει αρκετά!εμένα δε με είδες που καβάλησα στην Πανεπιστημίου το περίπτερο που ειχε βγάλει καρέκλα για να κρατήσει το χωρο στην Πρυτανεία!!!!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
E τότε, συμβαίνουν δύο τινά:
Παίζει βέβαια και κάποιο κόλλημα με το εν λόγω όχημα πάντα, που επηρεάζει κρίση και όραση.
Απαιχτος...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
E τότε, συμβαίνουν δύο τινά:
δωσε μου σε παρακαλω το φως μου πες μου στα λεφτα αυτα ενα εξισου καλο αυτοκινητο
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Δόκτωρ, ωραίο το χρωματάκι και του πάει αρκετά!εμένα δε με είδες που καβάλησα στην Πανεπιστημίου το περίπτερο που ειχε βγάλει καρέκλα για να κρατήσει το χωρο στην Πρυτανεία!!!!
Στην Ακαδημία πήγαινα.......
Ναι εγώ ήμουν!!!!!
-
Ξαναγυρνάμε στα λίγο σοβαρά....
Μετά τις στυλιστικές αλλαγές που προκλήθηκαν στο hybrid (ταινιά αδιαφανής για τον αριστερό καθρέπτη κ.λπ.) έχω να προτείνω στους ανθρώπους της HONDA 2 πράγματα.
-
Για το 4θυρο CIVIC. Η διατομή των αερογωγών του οδηγού είναι διπλάσια στο 4θυρο σε σχέση με αυτή του συνοδηγού. Λοιπόν τις 3 ημέρες του καύσωνα που το εκτελούσε και χρέη ταρίφα ανακάλυψα το πόσο σχεδιαστικά λάθος είναι το συγκεκριμένο γεγονός. Η σύζυγος να θέλει την θερμοκρασία στους 22 για να έχει αέρα και εγώ να λούζομαι κρύο αέρα (12 βαθμούς παρακαλώ).
-
Το κλαπέτο στο αριστερό αεραγωγό του συνοδηγού έχει τη γραμμικότητα της κοιλιάς της Θειάς μου της μαλάμως.... Πέραν των 2 θέσεων ανοιχτό και κλειστό δεν υπάρχει ενδιάμεσο.
άρα:
- Γιατί το 5θυρό να μην έχει τέτοιο πρόβλημα κύριοι της HONDA.
- Έχετε δώσει ένα σκασμό γιέν για τα 6 τμήματα του τιμονιού. Πόσα σεντ του γιέν θα στοίχιζε ένα λίγο καλύτερος μηχανισμός ρύθμισης της ποσότητας του αέρα.
Υ.Σ. Το πρόβλημα λύθηκε παίζοντας με την κατεύθυνση του αέρα αλλά το ότι θα ήθελα διζωνικό κλιματίσμο πραγματικά δεν το περίμενα....
-
Ηonda Civic 2005