-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
:rant: Σύντομα θα μάθω και το κόστος αγοράς και αντικατάστασης του αριστερού καθρέπτη στο 4θυρο... (ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι δεν θα περιμένω κανένα μήνα....)
Πολλά στραβά γαμώτο... Μάλλον πρέπει να κάνω ευχέλαιο.....
δες αν μπορεις να το βαλεις με θραυσει κρυσταλων στην ασφαλεια γιατι μαλλον θα ειναι ακριβος!
Δεν μου έχουν σπάσει κανένα κρύσταλλο θα μιλήσω αύριο με την ασφαλιστική να δω τι μπορεί να καλυφτεί....
αυτο κανονίζεται....
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
:rant: Σύντομα θα μάθω και το κόστος αγοράς και αντικατάστασης του αριστερού καθρέπτη στο 4θυρο... (ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι δεν θα περιμένω κανένα μήνα....)
Πολλά στραβά γαμώτο... Μάλλον πρέπει να κάνω ευχέλαιο.....
εγώ περιμένω Χρήστο 15 μέρες για να μου φέρουν τα νέα αμορτισερ και ακόμα δεν έχω νέα τους...την Δευτέρα θα επικοινωνήσω. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι ευρωπαϊκές αποθήκες βρίσκονται στην Ολλανδία. Τώρα γιατί δεν έχουν ένα στοκ ανταλλακτικών στην Ελλάδα δεν ξέρω...
Ο Σ moves in mysterious ways...Και μένα για το ντουλαπάκι 2 βδομάδες μου είπαν γιατί 'είναι καινούργιο και δεν έχουν ανταλλακτικά και τα φέρνουν από έξω'... να δούμε. Το κοιτάω να κρέμεται και τρελαίνομαι.
Άσχετο.. όσοι θέλουν να διορθώσουν την ορθογραφία τους ας κατεβάσουν τον Firefox και ας προσθέσουν ένα add-on το Greek Spelling Dictionary 0.7.Κάνει θαύματα!!! -
Κόστος καθρέπτη 180€+ΦΠΑ.
Παράδοση σε 15 ημέρες.
Με ενημέρωσαν ότι θα μπορούσα να κάνω την παραγγελία μέσω air-mail και ο χρόνος θα ήταν μόνον 5 ημέρες αλλά το κόστος +20%.
Τους απάντησα ότι θα τους στείλω τον Τριανταφυλλόπουλο, την Τατιάνα και τις Ερυθρές Ταξιαρχίες (έμαθε ο Σ και το γρηγορόσημο).
Να δούμε αν για το καλοκαίρι θα έχω καθρέπτη...
Στο μέτωπο της ασφαλιστικής το honnesty δεν δούλεψε. Δεν πειράζει από τον Σεπτέμβριο σε άλλη Ασφαλιστική που η μικτή είναι φθηνότερη και σέβονται λίγο πιο πολύ τον πελάτη.
-
[quote='christos.dimou']Κόστος καθρέπτη 180
-
[quote='civgr'][quote='christos.dimou']Κόστος καθρέπτη 180
-
[quote='christos.dimou']Κόστος καθρέπτη 180
-
[quote='spyros.s'][quote='christos.dimou']Κόστος καθρέπτη 180
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αντί να κάτσεις να διαβάσεις έχει ξεσκιστεί στις βόλτες?
τι να διαβάσω ρε συ coyote...μια πρόταση για διδακτορικό ετοιμάζω και την δουλεύω σαν την... Πηνελόπη...την μία γράφω την άλλη την σβήνω...άσε μην το ψάχνεις...
Ελπίζω να με βοηθήσει ο ...χειμώνας και να το ξεκινήσω...
Αν δεν μου φτιάξουν το αυτοκίνητο άμεσα δεν θα μπορέσω να συγκεντρωθώ στο αντικείμενο... με αποσπούν οι θόρυβοι της ανάρτησης -
τι να διαβάσω ρε συ coyote...μια πρόταση για διδακτορικό ετοιμάζω και την δουλεύω σαν την... Πηνελόπη...την μία γράφω την άλλη την σβήνω...άσε μην το ψάχνεις...
Αν δεν μου φτιάξουν το αυτοκίνητο άμεσα δεν θα μπορέσω να συγκεντρωθώ στο αντικείμενο... με αποσπούν οι θόρυβοι της ανάρτησηςδε βάζεις μυαλό τελικά....
-
Στοκάρισμα ανταλλακτικών χρειάζεται αποθήκη=κόστος απόκτησης ή ενοικίασης. Παραμονή ανταλλακτικών στην αποθήκη=κεφάλαιο δεσμευμένο και αναξιοποίητο (κάλλιο στην τράπεζα με 3% και οι ιδιοκτήτες MITSU+HONDA τα τρία του Σαρακά).
Μπορεί όλα αυτά να σας φαίνονται κάπως, είναι όμως πεζά και αληθινά. Μια κερδοφόρα επιχείρηση σαν τον Σαρακά δεν έχει γίνει τυχαία κερδοφόρα. Χρειάστηκαν (με τα απαρχαιωμένα μυαλά τους) πολλές εξοικονομήσεις εις βάρος του customer service, το οποίο όμως τελικά θα μπορούσε να τους έχει αποφέρει πολλά περισσότερα αν τηρούσαν έστω κάποια στοιχειώδη όπως πχ τα ανταλλακτικά, την σχετικά άμεση παράδοση αυτοκινήτου και βεβαίως την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση (σε όλους τους τομείς ανεξαιρέτως).
Προσωπικά αρχίζω να επανεξετάζω το ενδεχόμενο να ακυρώσω την παραγγελία μου. -
τώρα να σου γράψω ότι έχεις άδικο; Μάλλον δεν βάζω μυαλό...
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Στοκάρισμα ανταλλακτικών χρειάζεται αποθήκη=κόστος απόκτησης ή ενοικίασης. Παραμονή ανταλλακτικών στην αποθήκη=κεφάλαιο δεσμευμένο και αναξιοποίητο (κάλλιο στην τράπεζα με 3% και οι ιδιοκτήτες MITSU+HONDA τα τρία του Σαρακά).
Μπορεί όλα αυτά να σας φαίνονται κάπως, είναι όμως πεζά και αληθινά. Μια κερδοφόρα επιχείρηση σαν τον Σαρακά δεν έχει γίνει τυχαία κερδοφόρα. Χρειάστηκαν (με τα απαρχαιωμένα μυαλά τους) πολλές εξοικονομήσεις εις βάρος του customer service, το οποίο όμως τελικά θα μπορούσε να τους έχει αποφέρει πολλά περισσότερα αν τηρούσαν έστω κάποια στοιχειώδη όπως πχ τα ανταλλακτικά, την σχετικά άμεση παράδοση αυτοκινήτου και βεβαίως την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση (σε όλους τους τομείς ανεξαιρέτως).
Προσωπικά αρχίζω να επανεξετάζω το ενδεχόμενο να ακυρώσω την παραγγελία μου.αυτό που το ξέρεις? είδες ισσολογισμούς... Για ψάξε να δεις
-
Η ΙΑΣΩΝ δεν είναι κερδοφόρα......
Δεν περίμενα να έχει στοκ καθρέπτες. Δεν με ενοχλεί αυτό. Αυτό που με ενοχλήσε ήταν η λογική του Γρηγορόσημου.
Μία εταιρεία που σέβεται τον πελάτη της δεν λειτουργεί έτσι.
Μιλάμε για 15 ημερολογιακές αλλά είμαι ικανοποιημένος και με 15 εργάσιμες από αυτά που έχω ακούσει....
Θα έχετε στοιχεία.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Η ΙΑΣΩΝ δεν είναι κερδοφόρα......Δεν περίμενα να έχει στοκ καθρέπτες. Δεν με ενοχλεί αυτό. Αυτό που με ενοχλήσε ήταν η λογική του Γρηγορόσημου.
Μία εταιρεία που σέβεται τον πελάτη της δεν λειτουργεί έτσι.
Μιλάμε για 15 ημερολογιακές αλλά είμαι ικανοποιημένος και με 15 εργάσιμες από αυτά που έχω ακούσει....
Θα έχετε στοιχεία.
το γρηγοροσημο ειναι προφανως για το dhl
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αυτό που το ξέρεις? είδες ισσολογισμούς... Για ψάξε να δεις
Αν μπεις στο site τους θα δεις οτι δεν εχουν την καταπληκτική κερδοφορία, αλλά είναι. Όσο για την ΙΑΣΩΝ δεν γνωρίζω μεμονομένα τα αποτελέσματα. Πρόκειται γενικά και σαφώς για: α)οικογενειακή επιχείρηση, β)με πολλές θυγατρικές πολλών αντικειμένων (μηχανήματα, ασφαλίσεις, χρώματα αυτοκινήτων, συμμετοχές, real estate).... Είναι πολλά τα λεφτά. Οι πελάτες της HONDA όμως έχουν μόνο την εγγύηση του αυτοκινήτου και τίποτα παραπάνω (αν λέει κάτι η εγγύηση από μόνη της).
-
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΗΣ έγραψε:
Οι πελάτες της HONDA όμως έχουν μόνο την εγγύηση του αυτοκινήτου και τίποτα παραπάνω (αν λέει κάτι η εγγύηση από μόνη της).
[/u]η εγγύηση που λες είναι για 3 χρόνια. Μετά είναι απλά για τα μάτια του κόσμου...έτσι να λέμε ότι έχουμε πολυετή εγγύηση, να δεις ότι θα μας δουλεύουν μετά...
Με την ασφαλιστική εγγύηση μπλέκεις...
Μόνο της kia είναι 7ετης εργοστασιακή...
Να δούμε τι θα μου πουν αύριο που θα επικοινωνήσω... -
μια πρόταση για διδακτορικό ετοιμάζωΧμμμμ...Τι σχολη εισαι και κανεις proposal?! Στο ΕΜΠ παντως ενδιαμεση κριση το ονομαζουνε...
-
Αν δεν μου φτιάξουν το αυτοκίνητο άμεσα δεν θα μπορέσω να συγκεντρωθώ στο αντικείμενο... με αποσπούν οι θόρυβοι της ανάρτησηςΑς το αφησω ασχολιαστο το παραπανω γιατι ειμαι καλος ανθρωπος
-
Παιδιά, μπορεί κανείς μου την κάνει λίγο πιο λιανά την εγγύηση; Γιατί και εγω ακούω για 7 χρόνια, και στο βιβλιαράκι βλέπω 3... τι συμβαίνει;
-
Ο χρήστης varkon έγραψε:
Παιδιά, μπορεί κανείς μου την κάνει λίγο πιο λιανά την εγγύηση; Γιατί και εγω ακούω για 7 χρόνια, και στο βιβλιαράκι βλέπω 3... τι συμβαίνει;3 χρονια εργοστασιακη εγγυηση απ'την Honda
4 χρονια εγγυηση απο τον Σαρακακη,που για να την εχεις πρεπει να τηρεις τους ορους που αναγραφονται στο βιβλιαρακι...
Ηonda Civic 2005