-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Μέχρι στιγμής, και διορθώστε με αν κάνω λάθος, έχουμε ακούσει για προβλήματα με το ραδιόφωνο, τα παράθυρα, την ηλιοροφή, το ντουλαπάκι, κάποια κολάρα στο χώρο της μηχανής... Ε, δεν είναι και τίποτε σοβαρό, αλλά δεν είναι και αυτό που ακούγαμε συνέχεια πως με τα Honda δεν πας ποτέ απρογραμμάτιστα στο συνεργείο...Φαίνεται πως και με αυτά πας! **Μάλλον είναι αυτό που έχω πει κάμποσες φορές, όσο περισσότερα τα μπιμπλίκια, τόσο περισσότερες και οι βλάβες!
**συγνώμη ρε γίγαντα αλλά δεν καταλαβαίνω πως τα στοιχεία είναι τόσα που σου επιτρέπουν να γενικεύσεις...επειδή έσπασε το ντουλαπάκι ο άλλος το αυτοκίνητο είναι αναξιόπιστο; Επειδή η πανασονικ έχει μέτριο tuner και rds αυτό χαλάει την αξιοπιστία ενός μοντέλου;
Σε μένα και σε πόσους ακόμα γιατί δουλεύουν όλα καλά;
Με την δική σου λογική δηλαδή επειδή τρίζουν οι αεραγωγοί σε μερικά γκολφ θα τα βγάλεις ζημιάρικα...έλεος!
Σιγά τις ζημιές που έχουμε εμφανίσει σε τελική ανάλυση τα σιβίκ...θέλεις να μπούμε σε ένα γερμανο-γαλλικο-ιταλικο-ισπανικό site για να καταλάβεις τι εννοούμε όταν λέμε πρόβλημα;
Εγώ χαίρομαι που αφενός δεν κρύβουμε τα όσα μας δυσαρεστούν από τα χόντα μας και τα παραθέτουμε δημόσια αλλά και αφετέρου που αυτά είναι αναλογικά ασήμαντα...Αντε για να ανταποδώσω την...φιλοφρόνηση ρε....ΤΕΡΑΣΤΙΕ, ποιος γενικεύει εδώ μέσα; Εγώ; Πριν λίγες μέρες δεν μας τα είχατε κάνει ΓΙΓΑΝΤΙΑ με την άποψη πως αν πάρεις Honda, ξεχνάς τα συνεργεία; Κι εγώ τότε τσακωνόμουν με έναν άλλον ...γιγάντιο τύπο καλή του ώρα, πως δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα συμπεράσματα γι' αυτά τα θέματα και πως όλα τ' αυτοκίνητα μπορεί να χαλάσουν ή μπορεί να πάθουν κάτι;
Είπα εγώ πως είναι αναξιόπιστα τα Honda; Εσύ δεν έλεγες πως είναι αναξιόπιστα τα VAG, τα ιταλικά ή τα γαλλικά όταν εμφάνιζαν ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ βλάβες με αυτές που διαβάζουμε τώρα;
Το Golf δεν το έχεις θάψει επανειλλημένα για τα παράθυρα; Τώρα που είδαμε προβληματικά παράθυρα στο Civic, ξαφνικά βγάζουμε οι υπόλοιποι βιαστικά συμπεράσματα για την αξιοπιστία;
Ξαναλέω: στην εγκαθετίλα είμαι πρώτος (λείπει ο lkar χορεύουν τα ποντίκια...), αλλά να μην εγκαλούμαι μόνον εγώ!
Για να βοηθήσω την κουβέντα: με τα παραπάνω ΔΕΝ συνάγεται το συμπέρασμα πως τα Honda είναι αναξιόπιστα! Τέτοιο συμπέρασμα δεν θα μπορούσες να βγάλεις με τέτοια στοιχεία! Αβίαστα όμως βγαίνει το συμπέρασμα πως: ΚΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ HONDA ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ!
Οχι μόνον οι άλλοι λοιπόν, αλλά και οι κάτοχοι Honda, ΜΠΟΡΕΙ να πάθουν μια μικρή απρογραμμάτιστη αβαρεία, μπορεί κάτι να χαλάσει, κάτι να μην έγινε σωστά και όλα αυτά θα λυθούν με μια επίσκεψη στο συνεργείο... Ο,τι συμβαίνει και για ΟΛΑ τ' αυτοκίνητα λοιπόν!
Στατιστικά, μέχρι σήμερα, τέτοιες βλάβες συνέβαιναν σπανιότερα στα Honda... Αλλά ίσως αυτό ν' αλλάξει. Προς το παρόν, δεν βλέπω γιατί πρέπει να θεωρώ το Civic πιο stress free από τα άλλα! Εσύ αν έχεις διαφορετική άποψη, πολύ καλά κάνεις! Εγώ απλά, όταν αγοράζω ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ καινούριο αυτοκίνητο, ΔΕΝ περιμένω πως ΟΛΑ θα λειτουργούν πάντοτε τέλεια, καθώς ως γνωστόν Shit Happens και τα πατάμε ΟΛΟΙ!
Προς το παρόν έχετε το προνόμιο να πατάτε στατιστικά λιγότερα... Αλλά κανείς δεν γλιτώνει (μπουαχαχαχααααα...), όποιος νύχτα περπατεί κλπ κλπ -
Μέχρι στιγμής, και διορθώστε με αν κάνω λάθος, έχουμε ακούσει για προβλήματα με το ραδιόφωνο, τα παράθυρα, την ηλιοροφή, το ντουλαπάκι, κάποια κολάρα στο χώρο της μηχανής... Ε, δεν είναι και τίποτε σοβαρό, αλλά δεν είναι και αυτό που ακούγαμε συνέχεια πως με τα Honda δεν πας ποτέ απρογραμμάτιστα στο συνεργείο...Φαίνεται πως και με αυτά πας! **Μάλλον είναι αυτό που έχω πει κάμποσες φορές, όσο περισσότερα τα μπιμπλίκια, τόσο περισσότερες και οι βλάβες!
**συγνώμη ρε γίγαντα αλλά δεν καταλαβαίνω πως τα στοιχεία είναι τόσα που σου επιτρέπουν να γενικεύσεις...επειδή έσπασε το ντουλαπάκι ο άλλος το αυτοκίνητο είναι αναξιόπιστο; Επειδή η πανασονικ έχει μέτριο tuner και rds αυτό χαλάει την αξιοπιστία ενός μοντέλου;
Σε μένα και σε πόσους ακόμα γιατί δουλεύουν όλα καλά;
Με την δική σου λογική δηλαδή επειδή τρίζουν οι αεραγωγοί σε μερικά γκολφ θα τα βγάλεις ζημιάρικα...έλεος!
Σιγά τις ζημιές που έχουμε εμφανίσει σε τελική ανάλυση τα σιβίκ...θέλεις να μπούμε σε ένα γερμανο-γαλλικο-ιταλικο-ισπανικό site για να καταλάβεις τι εννοούμε όταν λέμε πρόβλημα;
Εγώ χαίρομαι που αφενός δεν κρύβουμε τα όσα μας δυσαρεστούν από τα χόντα μας και τα παραθέτουμε δημόσια αλλά και αφετέρου που αυτά είναι αναλογικά ασήμαντα...ημαστε και εμεις μια παρεα εδω με 3 σιβικ 5θ και ενα 4θ .τα 5θ εχουν το ενα 40.000 το αλλο 15.000 και το δικο μου 5.000 ενω το 4θ εχει 18.000 κανενα απο αυτα δεν εχει κανενα απολυτος προβλημα.μονο το ενα 5θ ετριζε λιγο το ενα παραθυρο και βαλαμε αλοιφη μεσα και εξω απο το τζαμι και σταματισε.αυτα προς το παρον.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ απλά, όταν αγοράζω ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ καινούριο αυτοκίνητο, ΔΕΝ περιμένω πως ΟΛΑ θα λειτουργούν πάντοτε τέλεια, καθώς ως γνωστόν Shit Happens και τα πατάμε ΟΛΟΙ!
Προς το παρόν έχετε το προνόμιο να πατάτε στατιστικά λιγότερα... Αλλά κανείς δεν γλιτώνει (μπουαχαχαχααααα...), όποιος νύχτα περπατεί κλπ κλπΠρώτα απ' όλα το 'γίγαντας' ήταν φιλοφρόνηση και όχι ειρωνεία...το πήρες λάθος και έγραψες ότι έγραψες.
Για την υπόθεση σου ότι δεν περιμένεις σε ένα νέο αυτοκίνητο να δουλεύουν όλα πάντα τέλεια διαφωνώ...ΑΠΑΙΤΩ να δουλεύουν όλα τέλεια και αν αυτό δεν συμβαίνει οφείλουν να μου αποκαταστήσουν την όποια βλάβη ότι αυτοκίνητο και αν έχω. Θα μου κακοφανεί να έχει προβλήματα κάτι που το πήρα ακριβώς για να μην έχω προβλήματα.(Αλλιώς θα κράταγα το παλιό...)Πάντως φυσικά και ένα χόντα μπορεί να χαλάσει όπως κάθε άλλο κατασκεύασμα όμως όπως ορθά έγραψες αυτό συμβαίνει στατιστικά σπανιότερα. Μέχρι εδώ συμφωνώ... εσύ όμως έγραψες για πολλά 'μπλιμπλίκια' που συνεπάγονται συχνότερες βλάβες...είδες κανέναν να παραπονεθεί για την λειτουργία των όποιων γκατζετς έχει το σιβίκ;
Επιμένω λοιπόν ότι τα όσα έχουν κατά καιρούς γραφτεί για προβλήματα στο νέο σιβικ είναι αναλογικά ασήμαντα και εύχομαι να μην το ανακαλέσω αυτό στο μέλλον. -
Εγώ απλά, όταν αγοράζω ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ καινούριο αυτοκίνητο, ΔΕΝ περιμένω πως ΟΛΑ θα λειτουργούν πάντοτε τέλεια, καθώς ως γνωστόν Shit Happens και τα πατάμε ΟΛΟΙ!
Προς το παρόν έχετε το προνόμιο να πατάτε στατιστικά λιγότερα... Αλλά κανείς δεν γλιτώνει (μπουαχαχαχααααα...), όποιος νύχτα περπατεί κλπ κλπΠρώτα απ' όλα το 'γίγαντας' ήταν φιλοφρόνηση και όχι ειρωνεία...το πήρες λάθος και έγραψες ότι έγραψες.
Για την υπόθεση σου ότι δεν περιμένεις σε ένα νέο αυτοκίνητο να δουλεύουν όλα πάντα τέλεια διαφωνώ...ΑΠΑΙΤΩ να δουλεύουν όλα τέλεια και αν αυτό δεν συμβαίνει οφείλουν να μου αποκαταστήσουν την όποια βλάβη ότι αυτοκίνητο και αν έχω. Θα μου κακοφανεί να έχει προβλήματα κάτι που το πήρα ακριβώς για να μην έχω προβλήματα.(Αλλιώς θα κράταγα το παλιό...)Πάντως φυσικά και ένα χόντα μπορεί να χαλάσει όπως κάθε άλλο κατασκεύασμα όμως όπως ορθά έγραψες αυτό συμβαίνει στατιστικά σπανιότερα. Μέχρι εδώ συμφωνώ... εσύ όμως έγραψες για πολλά 'μπλιμπλίκια' που συνεπάγονται συχνότερες βλάβες...είδες κανέναν να παραπονεθεί για την λειτουργία των όποιων γκατζετς έχει το σιβίκ;
Επιμένω λοιπόν ότι τα όσα έχουν κατά καιρούς γραφτεί για προβλήματα στο νέο σιβικ είναι αναλογικά ασήμαντα και εύχομαι να μην το ανακαλέσω αυτό στο μέλλον.Καταρχήν δεν έχω καμία διάθεση να τσακωθώ (οδηγείς Honda, μόνον για Seat, Skoda και ολίγη από Κορέα καταδέχομαι τσακωμό... ), αλλά και τώρα που ξαναδιαβάζω το ποστ σου, φιλοφρόνηση δυσκολεύομαι ν' ανακαλύψω...Αλλά δεν έχει σημασία, απλά δεν μ' αρέσουν οι χαρακτηρισμοί ακόμη και από φιλοφρόνηση εκπορευόμενοι: είναι εύκολο να παρεξηγηθούν...
Πάμε παρακάτω...Κι εγώ απαιτώ να δουλεύουν τέλεια τα πάντα σε καινούριο αυτοκίνητο κι αν εμφανιστεί το οτιδήποτε θα πάω και θα απαιτήσω να το κάνουν φύλλο και φτερό για να βρουν και να λύσουν το πρόβλημα. Αυτό είναι δικαίωμά μου αναφαίρετο! Απλά δεν είμαι αφελής να πιστεύω, πως επειδή πήρα καινούριο αυτοκίνητο , ή Honda ή Bentley δεν πρόκειται ποτέ να χαλάσει κάτι απρογραμμάτιστα! Εγώ αυτό θέλω να τονίσω: πως όλα καμιά φορά μπορεί να χαλάσουν, αλλά δεν έγινε και τίποτε, θα το φτιάξουν στην εγγύηση. Αυτό ισχύει ΓΙΑ ΚΑΘΕ αυτοκίνητο, ακόμη και Atos να έχεις!
Τώρα για τα μπιμπλίκια: αν πάρεις ένα Civic και ένα Atos, το Atos είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως θα είναι πιο αξιόπιστο: δεν έχει τίποτε αξιολογο να χαλάσει, καθώς είναι ένας κουβάς με ρόδες που καθίζει 4 ενήλικες εντός και προσπαθεί να τους μεταφέρει από το Α στο Β. Επειδή όμως είναι ένα απλό αυτοκινητάκι, δεν σπάει , δεν χαλάει, δεν σε στέλνει στο συνεργείο! Το Civic όμως έχει ένα σκασμό αυτοματισμούς και κόλπα πάνω, που χρειάζεται κάμποσους μικροεπεξεργαστές για να τα συντονίσει όλα στην εντέλεια! Ε, ίσως στην προσπάθεια ν' αποσυντονιστεί ένα παράθυρο ή ν' ανάψει ένα λαμπάκι από 3562 που έχει! Δεν είναι κακό, είναι ένα μικρό τίμημα που κάποιοι θα πληρώσουν για να οδηγούν όλοι ένα καλύτερο αυτοκίνητο!
Μια προσωπική ιστορία: το μόνο πράγμα που χάλασε στην Xsara του πατέρα μου από την μέρα που την πήραμε ήταν ο αισθητήρας του αυτόματου κλιματισμού, ξαφνικά άρχισε να κάνει ένα μικρό σφύριγμα και ήταν ενοχλητικό. Πήγαμε στο συνεργείο, έγινε η παραγγελια του ανταλλακτικού και ξαναπήγαμε να μας το τοποθετήσουν. Ελάχιστος χρόνος, αλλά 2 φορές πήγαινε-έλα. Μπορεί να ...ταλαιπωρήθηκα εξαιτίας του, αλλά χαίρομαι που εν έτει 2003, με μόλις 15500 -
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Σε ότι αφορά την οθόνη, μήπως κατά λάθος κατέβασες την φωτεινότητά της ?
Όχι δεν ήταν η φωτεινότητα... Απλά την είχε ακούσει η οθόνη από τη ζέστη...
-
Ο χρήστης karampelas έγραψε:
Apli lysi (sorry gia ta Greeklish alla stin Toyrkia den paizoyn Ellinika Pliktrologia) einai na afiseis to parathyro ligo anoixto.
Pio exizitimeni lysi i memvrani. otan epistrepsw tha psazw na vrw kapoia lysi....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Apli lysi (sorry gia ta Greeklish alla stin Toyrkia den paizoyn Ellinika Pliktrologia) einai na afiseis to parathyro ligo anoixto.
Pio exizitimeni lysi i memvrani. otan epistrepsw tha psazw na vrw kapoia lysi....
Με την...απλή λύση που προτείνεις, κάνεις απλούστερη και τη ζωή του...κλέφτη!
Ασε που δεν νομίζω να πετύχει... Η Honda το θεωρεί φυσιολογικό αυτό το πρόβλημα; ΟΚ, σαφώς αφορά τον τρόπο λειτουργίας των υγρών κρυστάλλων της οθόνης, αλλά τόσα και τόσα αυτοκίνητα έχουν τέτοιες οθόνες, γιατί εκεί δεν συμβαίνει;
Μήπως πρέπει να παραπονεθείτε στην μαμά εταιρεία και στον Σαρακάκη; Δεν έχετε να χάσετε τίποτε εξάλλου... -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Η μεμβράνη απ'όσο ξέρω δε μπαίνει σε παρμπρίζ, παρά μόνο στα πλαϊνά παράθυρα.
-
Ο χρήστης karampelas έγραψε:
Οχι η μεμβρανη μπαινει και στο μπροστα.
Εχω βαλει εγω και στο μπροστινο,απλα ειναι πιο ανοιχτο απο οτι τα πλαινα.
Δεν βαζουν ολοι παντως στο μπροστα μεμβρανη.Θελει λιγο ψαξιμο....
Παντως με τις μεμβρανες οι διαφορα θερμοκρασιας ειναι τεραστια(ειδικα στο μαυρο που μαζευει περισσοτερο θερμοτητα) -
Αν εχεις βαλει μεμβρανες, θα μπορουσες να μας φωτισεις λιγο σχετικα με το κόστος και την τυχον βελτιωση που ειδες?
Ελπίζω να μην εννοεις το τελειως φυμε που απαγορευεται -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Αν εχεις βαλει μεμβρανες, θα μπορουσες να μας φωτισεις λιγο σχετικα με το κόστος και την τυχον βελτιωση που ειδες?
Ελπίζω να μην εννοεις το τελειως φυμε που απαγορευεταιόπως επίσης τυχόν παρενέργειες σε λήψη σήματος κινητών/GPS?
-
είχα στο τούρμπο μου φιμε και μάλιστα είχα βάλει και μπροστά...πέρα από τα αισθητικά αποτελέσματα που εκεί στα τέλη της...χιλιετίας είχαν νόημα για μένα το a/c απέδιδε σαφώς καλύτερα ενώ και οι εσωτερικές θερμοκρασίες ήταν χαμηλότερες. Αν ξαναέβαζα -λέμε τώρα...- δεν θα έβαζα στο μπροστινό παρμπρίζ γιατί έχω εκ των υστέρων την εντύπωση ότι τα φώτα των διερχομένων με ενοχλούσαν περισσότερο ενώ είχα την εντύπωση ότι τα φώτα ήταν αδύναμα...από την άλλη με τον καιρό υπάρχουν ψιλοφθορές στα φιμέ οι οποίες φαίνονται. Pimp my ride θα το κάνω το civic αν αρχίσω με φιμέ...
Άσχετο...του 'χω ρίξει κάτι 5,5-6αρες τελευταία....
Παίδες ο ήχος ψηλά είναι ερεθιστικός ενώ το αυτοκίνητο 'δίνει' αρκετά...χαμηλά βέβαια επιμένω ότι μου φαίνεται αργό (η turbo era βλέπετε...) -
Pimp my ride θα το κάνω το civic αν αρχίσω με φιμέ...Ελα βρε Σπυράκο μου pimp my ride....
Eμενα δεν θα με χαλαγε, αν εβαζα στα πισω τζαμια που καθεται η κοριτσαρα μου, αρκει να μην ειναι 'PIMP MY RIDE' -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Pimp my ride θα το κάνω το civic αν αρχίσω με φιμέ...
Ελα βρε Σπυράκο μου pimp my ride....
Eμενα δεν θα με χαλαγε, αν εβαζα στα πισω τζαμια που καθεται η κοριτσαρα μου, αρκει να μην ειναι 'PIMP MY RIDE'εσύ Γιώργο σκέφτεσαι την κοράκλα σου και καταλαβαίνω ότι θέλεις να την προστατεύεις από τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά και από τον ήλιο. Για τα παιδιά μου εγώ θα είμαι πιο άρρωστος ακόμα...
Πάντως μια 10ετία πριν θα είχαν νόημα τα φιμέ για μένα αισθητικά και πρακτικά... πλέον με το καλό κλιματιστικό του σιβικ δεν νομίζω να τα χρειάζομαι...Υ.Γ. Ρε σεις φλώρεψα επικίνδυνα;
-
ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΤΕΡΕΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥ ΟΠΟΣ Η ΧΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ 7 ΕΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΥΛΙΚΩΝ.ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΒΟΛΚΣΒΑΓΚΕΝ (ΕΙΧΑ ΓΚΟΛΦ ΠΡΙΝ) ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
-
Ο χρήστης sharkman έγραψε:
Παντως με τις μεμβρανες οι διαφορα θερμοκρασιας ειναι τεραστια(ειδικα στο μαυρο που μαζευει περισσοτερο θερμοτητα)Μεμβράνες βάζουν ορισμένοι μπροστά αλλά πλέον απαγορεύεται συν ότι θα έχετε πρόβλημα με το Κ.Τ.Ε.Ο..
-
Σήμερα περιεργαζόμουν με την ησυχία μου το πρώτο Type-S που μας ήρθε...
Χρώμα ασημί (Alabaster Silver), έκδοση Plus (έχει τα πάντα εκτός από οροφή)
Το αυτοκίνητο είναι όμορφο και μου φαίνεται πιο αρμονικό από το 5θυρο!
Κάποιες λεπτομέρειες όπως οι πιο όμορφες ζάντες, τα ενσωματωμένα σποΐλεράκια και τα καθίσματα με αλκαντάρα δίνουν κάτι το ξεχωριστό κατα τη γνώμη μου. -
κανα κοκκινο 5θ ή 3θ ή Type r ειδε κανεις?Πως δειχνει το χρωμα αυτο?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Παντως με τις μεμβρανες οι διαφορα θερμοκρασιας ειναι τεραστια(ειδικα στο μαυρο που μαζευει περισσοτερο θερμοτητα)Μεμβράνες βάζουν ορισμένοι μπροστά αλλά πλέον απαγορεύεται συν ότι θα έχετε πρόβλημα με το Κ.Τ.Ε.Ο..
Για τα ΚΤΕΟ ειναι μυθος καθως πηρα και χαρτι για να περασει το ΚΤΕΟ χωρις προβλημα.
Η μεμβρανη προστατευει εκτος απο τα αδιακριτα ματια και την υπεριωδη ακτινοβολια που μπορει να προκαλεσει φθορες με το περασμα του χρονου στα πλαστικα τμηματα του ταμπλο.
Η διαφορα θερμοκρασιας ειναι μεγαλη και τα συνιστω ανεπιφυλακτα.
Το κοστος μαζι με το μπροστινο εφτασε τα 280ευρω.(όλοι τα ιδια ζητανε.220 μου ειχαν πει και σε αλλους που ρωτησα χωρις το μπροστινο)
Για να μην γινει Pimp my Ride δεν εβαλα dark τελειως μεμβρανες και για το μπροστινο δεν εχεις κανενα προβλημα ουτε το βραδυ με τα φωτα που ειπε ο Spyros.s.Αλλα οπως και να το κανουμε αγριευει με τα φιμε!
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
κανα κοκκινο 5θ ή 3θ ή Type r ειδε κανεις?Πως δειχνει το χρωμα αυτο?Εχω πετυχει κανα δυο φορες στο δρομο κοκκινο 5θ.
Το μονο που το χαλαει ειναι τα πλαστικα γυρω απο τους θολους και τα πλαινα.Χανει αρκετα εμφανισιακα.
Σε type-r ομως ειναι φοβερο απο μερικα που εχω δει στο civinfo
Ηonda Civic 2005