May 28, 2007, 7:59 PM

Ο χρήστης spyros.s έγραψε:

Μέχρι στιγμής, και διορθώστε με αν κάνω λάθος, έχουμε ακούσει για προβλήματα με το ραδιόφωνο, τα παράθυρα, την ηλιοροφή, το ντουλαπάκι, κάποια κολάρα στο χώρο της μηχανής... Ε, δεν είναι και τίποτε σοβαρό, αλλά δεν είναι και αυτό που ακούγαμε συνέχεια πως με τα Honda δεν πας ποτέ απρογραμμάτιστα στο συνεργείο...Φαίνεται πως και με αυτά πας! **Μάλλον είναι αυτό που έχω πει κάμποσες φορές, όσο περισσότερα τα μπιμπλίκια, τόσο περισσότερες και οι βλάβες!
**

συγνώμη ρε γίγαντα αλλά δεν καταλαβαίνω πως τα στοιχεία είναι τόσα που σου επιτρέπουν να γενικεύσεις...επειδή έσπασε το ντουλαπάκι ο άλλος το αυτοκίνητο είναι αναξιόπιστο; Επειδή η πανασονικ έχει μέτριο tuner και rds αυτό χαλάει την αξιοπιστία ενός μοντέλου;
Σε μένα και σε πόσους ακόμα γιατί δουλεύουν όλα καλά;
Με την δική σου λογική δηλαδή επειδή τρίζουν οι αεραγωγοί σε μερικά γκολφ θα τα βγάλεις ζημιάρικα...έλεος!
Σιγά τις ζημιές που έχουμε εμφανίσει σε τελική ανάλυση τα σιβίκ...θέλεις να μπούμε σε ένα γερμανο-γαλλικο-ιταλικο-ισπανικό site για να καταλάβεις τι εννοούμε όταν λέμε πρόβλημα;
Εγώ χαίρομαι που αφενός δεν κρύβουμε τα όσα μας δυσαρεστούν από τα χόντα μας και τα παραθέτουμε δημόσια αλλά και αφετέρου που αυτά είναι αναλογικά ασήμαντα...

Αντε για να ανταποδώσω την...φιλοφρόνηση ρε....ΤΕΡΑΣΤΙΕ, ποιος γενικεύει εδώ μέσα; Εγώ; Πριν λίγες μέρες δεν μας τα είχατε κάνει ΓΙΓΑΝΤΙΑ με την άποψη πως αν πάρεις Honda, ξεχνάς τα συνεργεία; Κι εγώ τότε τσακωνόμουν με έναν άλλον ...γιγάντιο τύπο καλή του ώρα, πως δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα συμπεράσματα γι' αυτά τα θέματα και πως όλα τ' αυτοκίνητα μπορεί να χαλάσουν ή μπορεί να πάθουν κάτι;
Είπα εγώ πως είναι αναξιόπιστα τα Honda; Εσύ δεν έλεγες πως είναι αναξιόπιστα τα VAG, τα ιταλικά ή τα γαλλικά όταν εμφάνιζαν ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ βλάβες με αυτές που διαβάζουμε τώρα;
Το Golf δεν το έχεις θάψει επανειλλημένα για τα παράθυρα; Τώρα που είδαμε προβληματικά παράθυρα στο Civic, ξαφνικά βγάζουμε οι υπόλοιποι βιαστικά συμπεράσματα για την αξιοπιστία;
Ξαναλέω: στην εγκαθετίλα είμαι πρώτος (λείπει ο lkar χορεύουν τα ποντίκια...), αλλά να μην εγκαλούμαι μόνον εγώ!
Για να βοηθήσω την κουβέντα: με τα παραπάνω ΔΕΝ συνάγεται το συμπέρασμα πως τα Honda είναι αναξιόπιστα! Τέτοιο συμπέρασμα δεν θα μπορούσες να βγάλεις με τέτοια στοιχεία! Αβίαστα όμως βγαίνει το συμπέρασμα πως: ΚΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ HONDA ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ!
Οχι μόνον οι άλλοι λοιπόν, αλλά και οι κάτοχοι Honda, ΜΠΟΡΕΙ να πάθουν μια μικρή απρογραμμάτιστη αβαρεία, μπορεί κάτι να χαλάσει, κάτι να μην έγινε σωστά και όλα αυτά θα λυθούν με μια επίσκεψη στο συνεργείο... Ο,τι συμβαίνει και για ΟΛΑ τ' αυτοκίνητα λοιπόν!
Στατιστικά, μέχρι σήμερα, τέτοιες βλάβες συνέβαιναν σπανιότερα στα Honda... Αλλά ίσως αυτό ν' αλλάξει. Προς το παρόν, δεν βλέπω γιατί πρέπει να θεωρώ το Civic πιο stress free από τα άλλα! Εσύ αν έχεις διαφορετική άποψη, πολύ καλά κάνεις! Εγώ απλά, όταν αγοράζω ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ καινούριο αυτοκίνητο, ΔΕΝ περιμένω πως ΟΛΑ θα λειτουργούν πάντοτε τέλεια, καθώς ως γνωστόν Shit Happens και τα πατάμε ΟΛΟΙ!
Προς το παρόν έχετε το προνόμιο να πατάτε στατιστικά λιγότερα... Αλλά κανείς δεν γλιτώνει (μπουαχαχαχααααα...), όποιος νύχτα περπατεί κλπ κλπ