-
Τον τελευταιο καιρο συνανταω ολο και περισσοτερα civic το πρωι στην Κατεχακη προς Μεσογειων(καθε μερα το μαρτυριο αυτο λογο δουλειας)
Περναει κανεις αλλος απο εκει απο τους συνομιλητες στο forum?
Να ριχνουμε και κανενα κορναρισμα υπερ του γκρουπ!
Χθες πετυχα ενα ακομα μαυρο στην ανηφορα της κατεχακη στο υψος της γεφυρας Αττ.ΟδουΠληθαινουμε παρα την μεγαλη αναμονη!!!
-
Επισης οσοι εχετε αλλαξει λαδια ,τι λαδι εχετε χρησιμοποιησει?
-
Για σας και από μένα. Αν και έχω κάποιο καιρό που παρακολουθώ το forum και αυτό το θέμα, δεν έχω γράψει ποτέ.
Πρόσφατα - και μετά απο πολύ διάβασμα και ψάξιμο - έκανα μια παραγγελία για ένα Type S. Με όσα έχω ακούσει και διαβάσει, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να χρησιμοποιήσω after-market ανταλλακτικά, όπως λάδια, τακάκια φρένων κτλ. Επίσης, το Type S στην βασική του έκδοση δεν έρχεται με προβολάκια ομίχλης, άρα θα πρέπει να τα βάλω μετά. Η αντιπροσωπεία δεν τα έχει φέρει ακόμα, και ίσως κάνουν και 300
-
Ο χρήστης sharkman έγραψε:
Τον τελευταιο καιρο συνανταω ολο και περισσοτερα civic το πρωι στην Κατεχακη προς Μεσογειων(καθε μερα το μαρτυριο αυτο λογο δουλειας)
Χθες πετυχα ενα ακομα μαυρο στην ανηφορα της κατεχακη στο υψος της γεφυρας Αττ.ΟδουΠληθαινουμε παρα την μεγαλη αναμονη!!!
σιγά μη πάμε απο εκεί,...... Στην ανηφόρα παω και το σκίζω!!!! (παλιό εχω αλλά δε πειράζει)
-
[quote='varkon']Για σας και από μένα. Αν και έχω κάποιο καιρό που παρακολουθώ το forum και αυτό το θέμα, δεν έχω γράψει ποτέ.
Πρόσφατα - και μετά απο πολύ διάβασμα και ψάξιμο - έκανα μια παραγγελία για ένα Type S. Με όσα έχω ακούσει και διαβάσει, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να χρησιμοποιήσω after-market ανταλλακτικά, όπως λάδια, τακάκια φρένων κτλ. Επίσης, το Type S στην βασική του έκδοση δεν έρχεται με προβολάκια ομίχλης, άρα θα πρέπει να τα βάλω μετά. Η αντιπροσωπεία δεν τα έχει φέρει ακόμα, και ίσως κάνουν και 300
-
Η HONDA ισχυρίζεται ότι τα κρύσταλλα της είναι υδροφοβικά (hydrophobic coating).
και απ'ότι βλέπω ο ισχυρισμός είναι ΟΚ. Παρατηρώντας χθες το πως 'σκάνε' οι σταγόνες πάνω στο πίσω τζάμι, φαίνεται όντως πως κάτι διαφορετικό συμβαίνει με το συγκεκριμένο τζάμι. Και ναι δεν υπάρχει πρόβλημα ορατότητας από νερό.
Πρόβλημα ορατότητας υπάρχει στο παρκάρισμα, το μόνο που βλέπεις από το πίσω αυτοκίνητο είναι το παρμπρίζ του, ακόμη και από απόσταση. Ψηλός πισινός γαρ.
Πρόβλημα ορατότητας έχει επίσης η πίσω δεξιά μεριά, που λόγω φαρδιάς κολώνας έχει ένα νεκρό σημείο ΝΑΑΑΑΑΑ... Με δυσκολεύει ιδιαίτερα η είσοδος σε δρόμο από την αριστερή μεριά.
Επίσης πρόβλημα ορατότητας έχω λόγω αεροτομής. ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ρε γαμώτο! Η αεροτομή είναι ακριβώς στο ύψος του προσώπου τους σε μικρές αποστάσεις.
Από την άλλη βράδυ σχεδόν ποτέ δεν έχω γυρίσει τον καθρέπτη στο 'σκοτεινό' αφού η ίδια αεροτομή κόβει λίγο τα φώτα του πίσω.Μερικές φορές στην εθνική η αεροτομή μπορεί να κρύψει και ολόκληρο αυτοκίνητο(!)...
Και τώρα κάτι για να σας τρομάξω. Πριν από 2-3 εβδομάδες που ήλιος τσουρούφλιζε και το είχα αφήσει κανα 4ωρο μπας και μαυρίσει (είναι galaxy grey), η οθονούλα η μικρή που γράφει καταναλώσεις, χιλιομετρητή κτλ κτλ ΜΑΥΡΙΣΕ!!!! Δε διακρινόταν τίποτα παρα μόνο πολύ αχνά. Μόλις κρύωσε συνήλθε. Βουρ για σκίαστρο παιδιά!!!!
Αυτά!
-
Doctor, πες μας κι' αλλα για το hybrid!
ακομα και ασημαντες-χαζες λεπτομερειες, εχω αρχισει σοβαρα να το σκεφτομαι καθως κανω 140km τη μεραποιες ειναι οι ρεαλιστικές καταναλωσεις του αυτοκινητου? καθε ποτε εχει σερβις-λαδια?
-
Ο χρήστης karampelas έγραψε:
Η HONDA ισχυρίζεται ότι τα κρύσταλλα της είναι υδροφοβικά (hydrophobic coating).
και απ'ότι βλέπω ο ισχυρισμός είναι ΟΚ. Παρατηρώντας χθες το πως 'σκάνε' οι σταγόνες πάνω στο πίσω τζάμι, φαίνεται όντως πως κάτι διαφορετικό συμβαίνει με το συγκεκριμένο τζάμι. Και ναι δεν υπάρχει πρόβλημα ορατότητας από νερό.
Πρόβλημα ορατότητας υπάρχει στο παρκάρισμα, το μόνο που βλέπεις από το πίσω αυτοκίνητο είναι το παρμπρίζ του, ακόμη και από απόσταση. Ψηλός πισινός γαρ.
Πρόβλημα ορατότητας έχει επίσης η πίσω δεξιά μεριά, που λόγω φαρδιάς κολώνας έχει ένα νεκρό σημείο ΝΑΑΑΑΑΑ... Με δυσκολεύει ιδιαίτερα η είσοδος σε δρόμο από την αριστερή μεριά.
Επίσης πρόβλημα ορατότητας έχω λόγω αεροτομής. ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ρε γαμώτο! Η αεροτομή είναι ακριβώς στο ύψος του προσώπου τους σε μικρές αποστάσεις.
Από την άλλη βράδυ σχεδόν ποτέ δεν έχω γυρίσει τον καθρέπτη στο 'σκοτεινό' αφού η ίδια αεροτομή κόβει λίγο τα φώτα του πίσω.Μερικές φορές στην εθνική η αεροτομή μπορεί να κρύψει και ολόκληρο αυτοκίνητο(!)...
Και τώρα κάτι για να σας τρομάξω. Πριν από 2-3 εβδομάδες που ήλιος τσουρούφλιζε και το είχα αφήσει κανα 4ωρο μπας και μαυρίσει (είναι galaxy grey), η οθονούλα η μικρή που γράφει καταναλώσεις, χιλιομετρητή κτλ κτλ ΜΑΥΡΙΣΕ!!!! Δε διακρινόταν τίποτα παρα μόνο πολύ αχνά. Μόλις κρύωσε συνήλθε. Βουρ για σκίαστρο παιδιά!!!!
Αυτά!
Σήμερα επιβεβαίωσα την παραπάνω ιδιότητα του πίσω τζαμιού αφού παρά την βροχή έβλεπα μια χαρά από το πίσω τζάμι. Για τις 'νεκρές γωνίες' και την ορατότητα δεν έχω άποψη αφού με τους αισθητήρες παρκάρω μια χαρά. Ότι η αεροτομή εμποδίζει τα φώτα των πίσω να σε τυφλώσουν το βράδυ το έχω παρατηρήσει και εγώ όπως επίσης και την μειωμένη ορατότητα στα πρόσωπα των οδηγών-συνοδηγών των οχημάτων που ακολουθούν. Αυτό το κουφό με την οθόνη πολλαπλών ενδείξεων δεν το έχω ξανακούσει...θυμάμαι κάποιον από το civinfo που έγραφε για διαφορετικό φωτισμό στις διαφορες ενδείξεις.(κάποια στοιχεία ήταν πιο φωτεινά από κάποια άλλα, είχε ανεβάσει και φωτο.) Να το αναφέρεις στο σερβις φυσικά.
-
Ο χρήστης panos122 έγραψε:
Doctor, πες μας κι' αλλα για το hybrid!
ακομα και ασημαντες-χαζες λεπτομερειες, εχω αρχισει σοβαρα να το σκεφτομαι καθως κανω 140km τη μεραποιες ειναι οι ρεαλιστικές καταναλωσεις του αυτοκινητου? καθε ποτε εχει σερβις-λαδια?
που να ειχες 2000 σαν το δικό μου
Θα έκοβες φλέβες
-
Ο χρήστης sharkman έγραψε:
That would be me (probably!)...
Σχεδόν κάθε μέρα λόγω σχολής πάω από Διόνυσο Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου μέσω ΑΟ-Περιφερειακό Υμηττού και βγαίνω Κατεχάκη, οπότε ίσως είδες εμένα... Μάυρο με πινακίδες ΖΧΑ-****.
-
κανε στην άκρη ρε.... καθυστερεις τον κόσμο!!!
-
Καααλά, μεεεεεέχρι να πάρω πτυχίο...
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Καααλά, μεεεεεέχρι να πάρω πτυχίο...αυτό κανονίζεται......
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Καααλά, μεεεεεέχρι να πάρω πτυχίο...
αυτό κανονίζεται......
το ξέρω...
-
Κάτι έχασα??
-
εκβιασμός...
-
Ρε που να καταλάβω εγώ είμαι αγνός, σα τον Kaka' ένα πράγμα...
-
Ξερει κανείς τίποτα σχετικά με το εάν θα εμφανιστεί κινητήρας 1.6 και πότε? 3η φορά που ρωτάω....
-
Ο χρήστης oceanborn έγραψε:
Ξερει κανείς τίποτα σχετικά με το εάν θα εμφανιστεί κινητήρας 1.6 και πότε? 3η φορά που ρωτάω....Σε έχουμε δει, αλλά (υποθέτω και για τους άλλους) δεν ξέρουμε... Κάτι είχε ακουστεί, νομίζω μάλιστα στην Κύπρο υπάρχει ο συγκεκριμένος κινητήρας (κάτι τέτοιο θυμάμαι να έχει γράψει κάποιος εδώ...), αλλά επίσημα δεν υπάρχει κάτι από Σαρακάκη. Εδώ τα type-S και type-R αποτελούν μυστήριο ακόμα...
-
Ο χρήστης oceanborn έγραψε:
Ξερει κανείς τίποτα σχετικά με το εάν θα εμφανιστεί κινητήρας 1.6 και πότε? 3η φορά που ρωτάω....φίλε μου υπήρχε μια φήμη πέρυσι για εμφάνιση ενός 1.6 125 ίππων μοτέρ για τον οποίο δεν μάθαμε ποτέ νεώτερα. Έλεγαν ότι θα μπει -αν πει- στο 4θυρο. Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί να πάρεις 1.6 σε σχέση με τον συγκεκριμένο 1.8 που είναι φοβερά οικονομικός και αρκετά γρήγορος. Τα τέλη είναι ίδια με 1400 και απλά η ασφάλεια είναι παραπάνω...θα στα έχει γλυτώσει σε βενζίνες το 1.8 οπότε το θεωρώ μονόδρομο αν θέλεις σιβικ. (Το 1.4 είναι πανάκριβο κατά την γνώμη μου και δεν θα το πρότεινα σε κανέναν)
Ηonda Civic 2005