-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Υ.Γ. Κανείς δεν είναι εναντίον του σιβικ εκτός από εκείνους που έχουν υλικά συμφέροντα να στηρίξουν τον ανταγωνισμό... Εσύ είσαι εναντίον;
Αγαπητέ φίλε, η ουσία είναι: 'κανείς δεν είναι εναντίον του σιβικ'. Τελεία. Μην ψάχνεις για φαντάσματα. Μια χαρά αυτοκίνητο είναι, αν σου αρέσει και είσαι ευχαριστημένος μαζί του, τι σε απασχολούν οι άλλοι ? Στο κάτω-κάτω, το να σχολιάσει κανείς μια τιμή 200 ευρώ για αλλαγή τακακιών δε δείχνει πως είναι 'εναντίον' του αυτοκινήτου (πολύ παραταξιακό μου φέρνει αυτό...), είναι όσο να 'ναι αξιομνημόνευτο, δε βρίσκεις ?
πες τα ρε συ nass, θα μας βγαλουν και τρελους στο τελος!
και ολα αυτα τη στιγμη, που εγω τουλαχιστον λεω, οτι ειναι βλακεια να αλλαζεις τακακια στις αντιπ/πιες και να σου πιανουν τον πισινο! Θα πρεπει να συμπληρωσω μαλιστα οτι μιλαω για ολες τις φιρμες, γιατι αν δε το γραψω, θα ξαναβγουν τα φαντασματα εξω!
-
πάντως ρε παιδιά στη συγκεκριμένη περίπτωση, η χρονολογική σειρά κύλησε κάπως έτσι :
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
[...]Καλώ τους Γερμανούς να αναφέρουν πόσο πάνε τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά (από κανά golf), μπας και κάνουμε καμιά σύγκριση της προκοπής[...][ειρωνικά emoticons]
[...]πολλά χρήματα...λάθος η σύγκριση με τα ανταλλακτικά τουγκολφ διότι εκεί είναι ακριβότερα. Η σωστή είναι με την τογιότα ή με την μιτσουπίσι ή με την μαζντα.
μιας και φαινεσαι γνωστης, για πες μας ποσο κοστιζουν σε αυτα που λες... [...]
Ρε Σπύρο (απλέ) τον προκαλείς εδώ υπονοώντας ότι λέει ανακρίβειες για το golf και τον ειρωνεύεσαι με τα ? Δλδ τι περιμένεις μετά; Πρώτα πετάς τα και μετά 'βλεπει φαντάσματα' όταν σου ανταπαντάει και εσύ κινέζος ότι δε σε νοιάζει και δεν είδες δεν άκουσες;
Σημερα πηγα το golfaki [V] για service στο παζαροπουλο!
[...]
Πριν κανα 15 λεπτο με καλει ο τεχνικος συμβουλος και μου λεειουτε ξερω ποσο εχουν τα τακακια στο γκολφ, ουτε με νοιαζει!
Δεν νομίζω ότι ο Σπύρος(.s) άρχισε μόνος του να βλέπει φαντάσματα... Η ίδια ιστορία ρε παιδιά, δλδ έλεος. Γράφει κάτι κάποιος, αρχίζετε τις ειρωνίες και τα γελάκια, και μετά όταν ανταπαντά το γυρνάτε στο κινεζιλίκι και στις περισσότερες ειρωνίες.
-
mjacob
τα ανταλλακτικα απο τα ΧΨΖΩ ειναι πανακριβα, δε συγκρινονται με του ΡΤΦΓΗΞ, αλλα δε σας λεω και ποσο εχουν γιατι δεν ξερω...
σας το ξαναλεω ομως οτι ειμαι σιγουρος γιαυτο, αλλο που στη πραξη δεν εχω ιδεα. Αν μαλιστα καποιος πει οτι δεν ειναι ετσι, θεωρειται Οχτρος, για να μην πω οτι τα παιρνει κιολας!!!!
ε, δε μπορεις μετα να μη ρωτησεις! Αλλωστε και εγω να μαθω ηθελα, γιατι οντως δεν ξερω!
-
Αφού ρε παιδιά, πάλι δεν θα βγάλουμε άκρη, δεν επιστρέφουμε στο θέμα με το Civic;
Ας σταματήσει ο φαγωμός!!! Υγεία-Αγάπη-Αδελφοσύνη!
-
τα δεν ξέρει δεν έχει ιδέα κλπ κλπ φαντάζομαι είναι αυταπόδεικτα και κατα συνέπεια αποτελούν βάση 'συζήτησης'.
Και μιας που λες ότι εσύ δεν ξέρεις, πως ειρωνεύεσαι τόσο εύκολα μια άποψη, που δεν ξέρεις αν ισχύει ή όχι;
το γεγονός ότι τελικά ψιλοισχύουν αυτά που έγραψε, δεν σε έκαναν καν να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου.
κι εις ανώτερα!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Υ.Γ. Κανείς δεν είναι εναντίον του σιβικ εκτός από εκείνους που έχουν υλικά συμφέροντα να στηρίξουν τον ανταγωνισμό... Εσύ είσαι εναντίον;
Αγαπητέ φίλε, η ουσία είναι: 'κανείς δεν είναι εναντίον του σιβικ'. Τελεία. Μην ψάχνεις για φαντάσματα. Μια χαρά αυτοκίνητο είναι, αν σου αρέσει και είσαι ευχαριστημένος μαζί του, τι σε απασχολούν οι άλλοι ? Στο κάτω-κάτω, το να σχολιάσει κανείς μια τιμή 200 ευρώ για αλλαγή τακακιών δε δείχνει πως είναι 'εναντίον' του αυτοκινήτου (πολύ παραταξιακό μου φέρνει αυτό...), είναι όσο να 'ναι αξιομνημόνευτο, δε βρίσκεις ?
Νάσο πρόσεξε τι γράφω...είπα ότι εναντίον του σιβικ είναι μόνο οι ανταγωνιστές του που έχουν συμφέροντα υπέρ του προϊόντος που προωθούν. Ρώτησα λοιπόν αν είναι ένας από εκείνους. Αυτό δεν είναι κυνήγι φαντασμάτων ή μαγισσών απλά μία ερώτηση.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το ακόλουθο:
Είναι οπαδικό (ή όπως κομψά το έθεσες παραταξιακό) να παραξενεύομαι που κάποιοι συγκεκριμένοι συμφορουμίτες επεμβαίνουν στα τεκταινόμενα του τόπικ όταν και μόνο αυτό προσφέρεται για flame baiting;
Φυσικά και στην περίπτωση που μας απασχολεί ήταν πολλά τα χρήματα που ζητήθηκαν αλλά τόσα ζητάνε στις αντιπροσωπείες και του ανταγωνισμού. Μόλις αναφέρουμε ένα παράδειγμα που δεν τους αρέσει για να το αποδείξουμε αρχίζουν τα emoticons και τις ειρωνείες. Δεν καταλαβαίνω επομένως το γιατί εστιάζεις σε μένα προσωπικά και όχι στους κάθε λογής... . -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
τα δεν ξέρει δεν έχει ιδέα κλπ κλπ φαντάζομαι είναι αυταπόδεικτα και κατα συνέπεια αποτελούν βάση 'συζήτησης'.Και μιας που λες ότι εσύ δεν ξέρεις, πως ειρωνεύεσαι τόσο εύκολα μια άποψη, που δεν ξέρεις αν ισχύει ή όχι;
το γεγονός ότι τελικά ψιλοισχύουν αυτά που έγραψε, δεν σε έκαναν καν να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου.
κι εις ανώτερα!
οταν γραφεις οτι δεν συγκρινονται εννοεις οτι ξερεις, διαφορετικα δεν λες τιποτε φιλε.
δεν ειρωνευτηκα, αμαν!
α, και δεν εγραψα μονο εγω εδω μεσα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οταν γραφεις οτι δεν συγκρινονται εννοεις οτι ξερεις, διαφορετικα δεν λες τιποτε φιλε.
δεν ειρωνευτηκα, αμαν!
α, και δεν εγραψα μονο εγω εδω μεσαΡε συ Σπύρο, τελικά αποδεικνύεται ότι ήξερε ή όχι;
Εσύ εκ των προτέρων πως αποφάσισες ότι δεν ξέρει δεν έχει ιδέα, τη στιγμή που λες πως εσύ ο ίδιος δεν έχεις ιδέα!
Συγγνώμη, αλλά τα 'εσύ που είσαι γνώστης ' είναι blatant ειρωνία. Δεν κατλαβαίνω τι προσπαθείς να κάνεις τώρα.
Τελικά ήταν ο Σπύρος(.s) που ξεκίνησε την κουβέντα για το Golf, ή αυτός που προσπάθησε να την αποφύγει;
End of story. Κάποιος προτεινε να συγκριθούν οι ακριβές τιμές με αυτές του Golf. O Σπύρος(.s) λέει δεν μας νοιάζει με αυτό γιατί το Golf είναι ούτως ή άλλως ακριβό, με άλλα έχει νόημα η σύγκριση που έχουν πιο λογικές τιμες. Πετάγεσαι και ειρωνεύεσαι χωρίς να ξέρεις όπως λες -ΓΙΑΤΙ?- και ζητάς εξηγήσεις, υποννοώντας ότι λέει ανακρίβειες. Παρουσιάζονται και 'μαρτυρίες' που καταδεικνύουν ότι είχε δίκιο σε αυτό που έγραψε.-
ΔΕν καταλαβαίνω γιατί δεν λήγει εκέι το θέμα έστω και σιωπηρά, δεν περίμενα από κάποιον που ειρωνεύεται με την πρώτη ευκαιρία να παραδεχτεί λάθος. Αντ' αυτού το γυρνάμε αλλού γι' αλλού !
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
δεν ειρωνευτηκα, αμαν!
α, και δεν εγραψα μονο εγω εδω μεσαΡε συ Σπύρο, τελικά αποδεικνύεται ότι ήξερε ή όχι;
Εσύ εκ των προτέρων πως αποφάσισες ότι δεν ξέρει δεν έχει ιδέα, τη στιγμή που λες πως εσύ ο ίδιος δεν έχεις ιδέα!
Συγγνώμη, αλλά τα 'εσύ που είσαι γνώστης ' είναι blatant ειρωνία. Δεν κατλαβαίνω τι προσπαθείς να κάνεις τώρα.
Τελικά ήταν ο Σπύρος(.s) που ξεκίνησε την κουβέντα για το Golf, ή αυτός που προσπάθησε να την αποφύγει;
End of story. Κάποιος προτεινε να συγκριθούν οι ακριβές τιμές με αυτές του Golf. O Σπύρος(.s) λέει δεν μας νοιάζει με αυτό γιατί το Golf είναι ούτως ή άλλως ακριβό, με άλλα έχει νόημα η σύγκριση που έχουν πιο λογικές τιμες. Πετάγεσαι και ειρωνεύεσαι χωρίς να ξέρεις όπως λες -ΓΙΑΤΙ?- και ζητάς εξηγήσεις, υποννοώντας ότι λέει ανακρίβειες. Παρουσιάζονται και 'μαρτυρίες' που καταδεικνύουν ότι είχε δίκιο σε αυτό που έγραψε.-
ΔΕν καταλαβαίνω γιατί δεν λήγει εκέι το θέμα έστω και σιωπηρά, δεν περίμενα από κάποιον που ειρωνεύεται με την πρώτη ευκαιρία να παραδεχτεί λάθος. Αντ' αυτού το γυρνάμε αλλού γι' αλλού !
δεν ειρωνευτηκα, αν ετσι εγινε κατανοητο, ζητω συγνωμη καθως δεν ειχα τετοια προθεση.
στα υπολοιπα δεν απανταω, αν θες με p.m.
παμε για αλλα....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τα δεν ξέρει δεν έχει ιδέα κλπ κλπ φαντάζομαι είναι αυταπόδεικτα και κατα συνέπεια αποτελούν βάση 'συζήτησης'.
Και μιας που λες ότι εσύ δεν ξέρεις, πως ειρωνεύεσαι τόσο εύκολα μια άποψη, που δεν ξέρεις αν ισχύει ή όχι;
κι εις ανώτερα!
δεν ειρωνευτηκα, αμαν!
α, και δεν εγραψα μονο εγω εδω μεσα
Σπύρο δεν έχω πρόσβαση σε τιμολόγια όπως εσύ ή οι γνωστοί σου για να μπορώ να τα επικαλούμαι ανά πάσα στιγμή. Το μόνο που μπορούσα να κάνω επομένως ήταν να σου φέρω αντίστοιχα στοιχεία που έχει ανεβάσει κάποιος ιδιοκτήτης γκολφ, κάτι που έκανε τελικά πρώτος ο mjacob. Με την λογική σου βέβαια και αυτά μπορεί να είναι κατασκευασμένα οπότε και πάλι δεν θα βρούμε άκρη. Το γεγονός ότι δικαιώθηκα βέβαια φυσικά το αγνόησες για να συνεχίσεις την συνηθισμένη δράση σου.
Το θέμα είναι ότι και η παραμικρή αναφορά στην vw(ακόμα και με αγαθές προθέσεις απλής σύγκρισης όπως συνέβη στην περίπτωση μου) σε έκανε να ξεκινήσεις τον κλασσικό πλέον πόλεμο ειρωνειών και emoticons στον οποίο ομολογώ ότι δεν μπορώ να σε ακολουθήσω διότι είσαι αήττητος.
Τι άλλο να γράψω -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
[...]
Πριν κανα 15 λεπτο με καλει ο τεχνικος συμβουλος και μου λεειτώρα θα πλακώσουν τα τιμολόγια και τα ....
ρε με αφηνουν να αγιασω!!!
αυτο που εγραψες πως ονομαζεται ξερεις???
αυτα περι ιππικου που θα πλακωσει???σταματαω εδω, αν θελεις με p.m.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
[...]
Πριν κανα 15 λεπτο με καλει ο τεχνικος συμβουλος και μου λεειτώρα θα πλακώσουν τα τιμολόγια και τα ....
ρε με αφηνουν να αγιασω!!!
αυτο που εγραψες πως ονομαζεται ξερεις???
αυτα περι ιππικου που θα πλακωσει???σταματαω εδω, αν θελεις με p.m.
modus operandi το λένε...πρόκειται για περιγραφή του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζετε τους συμφορουμιτες σας στα διάφορα τόπικ. Το έχετε κάνει τόσες φορές σε όποιον διαφωνείτε που σας έμαθα πλέον...Απλά το εφαρμόζω για να μην το κάνετε και σε μένα...πάλι
-
Τωρα καταλαβα πώς αυξανονται οι σελίδες του thread.
Εχουμε τον πονο μας με την αναμονη εχουμε και τη φαγουρα civic εναντιον golf. Εγω εχω παραγγειλλει civic, εσεις αντε παρτε οτι θελετε...ολα τα αμαξια καλα ειναι σημερα -οπως ειπε ενας φιλος- ο οποιος εχει παρει golf και μολις ηρθε μαζι μου για το τεστ ντραιβ με το civic τραβαγε τις *&%@τριχες του για τη λαλακια που εκανε
Την ατακα την εχει ριξει ο Γεωργιου . Σχολιαζοντας τους διαγωνισμούς στην τηλεόραση τύπου ''βρες τη διαφορα'', ''συμπληρωσε την παροιμια'' όπου το θύμα ειναι στην αναμονή για 3 ώρες και τελικά δεν πιάνει γραμμή πληρώνοντας τα μαλλιοκέφαλά του ειπε: Κάποτε στην Ελλάδα οι Έλληνες πλήρωναν το μουνί, τώρα πληρώνουν την ΑΝΑΜΟΝΗ!!! Ατάκα που ταιριάζει σε όλους εμάς που αναμένουμε....
Το βιντεάκι εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=H_tH8cTioUo -
Εχθές έμαθα ότι μια γνωστή που της είχαν κλέψει το αμάξι τα χριστούγεννα παρήγγειλε Civic 1.4 και το έχει παραλάβει ήδη. Να υποθέσω ότι το 1.4 δεν έχει μεγάλη αναμονή όπως το 1.8 γιατί δεν το παίρνει κανείς;
-
Εδώ στην Κύπρο συμβαίνει το αντίθετο: Η συντριπτική πλειοψηφία παίρνει το 1.4 γιατί το 1.8 είναι αρκετά ακριβο (βλ περίπου 26000 ευρώ ) Γνωρίζω άτομα που πήραν το 1.4 τους σε 4.5 & 5 μήνες και επίσης πωλητής της Honda μου το είπε ξεκάθαρα για την μεγάλη αναμονή... Ίσως να φταίει και ότι είμαστε μικρή αγορά...
-
Ο χρήστης GrMikeD έγραψε:
Εχθές έμαθα ότι μια γνωστή που της είχαν κλέψει το αμάξι τα χριστούγεννα παρήγγειλε Civic 1.4 και το έχει παραλάβει ήδη. Να υποθέσω ότι το 1.4 δεν έχει μεγάλη αναμονή όπως το 1.8 γιατί δεν το παίρνει κανείς;λογικά και εκείνη θα είχε μερικούς μήνες αναμονή. (υπολογίζω περίπου 2 όπως τα γράφεις.) Φυσικά ισχύει αυτό που γράφεις πάντως για την μικρότερη αναμονή και το 1.4. Θυμάμαι ότι το είχε πει και ο ντίλερ μπροστά μου σε κάποιον... Βέβαια πλέον πολλά αυτοκίνητα και άλλων εταιριών έχουν αναμονή 3-5 μηνών (χαρακτηριστικό το νέο Νισσαν που ανέφερε συμφορουμίτης σε προηγούμενες σελίδες ή το auris όπως διάβασα στο σχετικό τόπικ ή ακόμα και το golf έχει αναμονή μερικούς μήνες σε συγκεκριμένες εκδόσεις). Πάντως τα δικά μας χάλια δεν τα φτάνουν. Μπήκε τουλάχιστον ο νέος μήνας άρα κάποιοι θα χαμογελάσετε σε λίγες μέρες. Υπομονή...
-
Guys and ladies για να ξεφύγουμε από τη μιζέρια των αντεγκλήσεων, διάβασα στο CIVINFO τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τους προβολείς ομίχλης. Σπάνε (μπροστά-με ραγίσματα που ξεκινούν από το σημείο επαφής τους με τον πλαστικό προφυλακτήρα) και πολλοί δεν αποζημιώνονται (εγγύηση) επειδή τους λένε οτι δεν υφίσταται αστοχία υλικού.
Ερώτηση 1η: αντιμετωπίζετε/σατε τέτοιο πρόβλημα.
Ερώτηση 2η: αν είχατε τέτοιο πρόβλημα τι κάνατε
Ερώτηση 3η: που μπορεί να ευθύνεται αυτό το πρόβλημαΣτην τρίτη ερώτηση τα αγγλοσαξονάκια (και λοιποί ευρωπαίοι) έδιναν-ο καθένας- διαφορετικές εξηγήσεις χωρίς να συμφωνούν όλοι.
-
κοίτα η αλήθεια είναι ότι όλοι οι προβολείς ομίχλης που βρίσκονται χαμηλά (δεν είναι ενσωματωμένοι στα φώτα δλδ) είναι πολύ εύκολο να σπάσουν από πετραδάκια που εκτοξεύονται από τους μπροστινούς.
Το να ραγίσουν από την επαφή με το πλαστικό μου φαίνεται αρκετά δύσκολο. Μήπως τους έσπασαν από κάτι άλλο;
Δώσε αν θες και link για το thread, γιατί δεν είχα πετύχει κάποια τέτοια συζήτηση.
-
Διονύση παρατήρησε ότι όσοι γράφουν σχετικά ζουν στην Αγγλική επαρχία. Δεν γνωρίζουμε ποιότητα οδοστρώματος ούτε τρόπο χρήσης. (Οι Αγγλοι στο σιβινφο αλλάζουν αυτοκίνητα ανά 3 χρόνια αν το προσέξεις). Από την άλλη ίσως τα σπάνε και μετά πάνε να τα περάσουν στην εγγύηση...
Τι να πω δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό στην Ελλάδα ούτε φυσικά μου έχει συμβεί εμένα. Προσωπικά μου φαίνονται μια χαρά στερεωμένα. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Μπήκε τουλάχιστον ο νέος μήνας άρα κάποιοι θα χαμογελάσετε σε λίγες μέρες. Υπομονή...
Άντε να δούμε γιατί το τελευταίο διάστημα γελάω μόνο με τα χάλια μας , αν και πολύ φοβάμαι ότι θα με πάει Απρίλη. Αλήθεια αν δεν παραλάβω αυτό το μήνα, πότε είναι η επόμενη καραβιά; Απρίλη ή Μάη;
Ηonda Civic 2005