-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
http://img64.imageshack.us/img64/8972/005gz8.jpgΠώς το είπατε εκείνο το αυτοκίνητο που είχε εντυπωσιακό εσωτερικό; Golf;;;
Back to the future...(Που να το είχα και καθαρό...)
είπαμε...
άλλο εντυπωσιακό, άλλο όμορφο, άλλο...
εμένα, ούτε μέσα μ' αρέσει
-
Σου έχω ξαναγράψει ΜΓΜ...αλλά επιμένεις...
μάλλον είσαι λιώμα από την μαυροδάφνη...όταν είσαι νηφάλιος τα λέμε...(δηλαδή υπάρχει μικρομεσαίο με ομορφότερο εσωτερικό από αυτό; Ρε technik μήπως βλέπεις πολύ 'Μαρία η Άσχημη' και τα κριτήρια σου περί ομορφιάς έχουν πιάσει πάτο;Έλεος...)
-
Μετά από 1700 χιλιόμετρα και πρώτη αλλαγή λαδιών (προαιρετικά στα 1500) η οικονομία είναι αυτό που με εντυπωσιάζει. Έχει δύο μετρητές όπου τον έναν τον μηδενίζω κάθε φορά που βάζω βενζίνη ενώ τον δεύτερο τον έχω να γράφει από το πρώτο χιλιόμετρο. Έτσι λοιπόν ο «μεγάλος» μετρητής βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα 7,2 λιτ με μικτές διαδρομές (εντός επαρχιακής πόλης τα περισσότερα και αποστάσεις στα ταξίδια όχι μεγαλύτερες από 100 χιλιόμετρα). Το πρώτο σέρβις μου στοίχισε περίπου 82
-
μάλλον είσαι λιώμα από την μαυροδάφνη...όταν είσαι νηφάλιος τα λέμε...(δηλαδή υπάρχει μικρομεσαίο με ομορφότερο εσωτερικό από αυτό; Ρε technik μήπως βλέπεις πολύ 'Μαρία η Άσχημη' και τα κριτήρια σου περί ομορφιάς έχουν πιάσει πάτο;Έλεος...)
Σπύρο πολύ όμορφο το αμάξι σου από μέσα. Συμφωνό απόλυτα μαζί σου αν και όταν το πρωτο είδα στην έκθεση με ξένισε λίγο. Το καλύτερο όμως είναι η θέση οδήγησης. Εγώ λόγω ύψους δίσκολα βολεύομαι σε πολλά αμάξια. Που να φανταστώ όμως ότι θα πάρω αυτοκίνητο με ηλιοροφη και θα κάθομαι και άνετα μέσα. ( για ένα διάστημα το είχα πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να χωρέσω σε αυτοκίνητο με ηλιοροφή)
Παρεμπίπτοντος. Μια ερώτηση. Είναι καλό να χρησιμοποιήσω κάνα ειδικό υγρό για το λάστιχο της ηλιοροφής ή να το αφήσω όπως είναι. Καλό είναι να ξέρεται ότι αν το λάστιχο χαλάσει, αλλάζει μαζί με το κρύσταλλο τις οροφής. Το κόστος για αυτό είναι τραγικά μεγάλο. -
Ο χρήστης kastorianos έγραψε:
Το μόνο που με έχει προβληματίσει μέχρι τώρα είναι το ραδιόφωνο. Φαίνεται ότι είναι πολύ επιλεκτικό στους σταθμούς που πιάνει. Εδώ στην επαρχία όταν σκανάρεις τους σταθμούς σταματάει μόνο σε αυτούς που έχουν πολύ ισχυρό σήμα (κάνα 3- 4 δηλαδή). Αν και προσπάθησα με τις ρυθμίσεις του ραδιοφώνου δεν κατάφερα τίποτα καλύτερο. Είναι πολύ σπαστικό να συντονίζεις χειροκίνητα τον σταθμό που θέλεις. Ίσως φταίει που δεν έχει εξωτερική κεραία.
Εγώ σε αστικές περιοχές που κινούμαι δεν έχω συναντήσει πρόβλημα και η λήψη είναι άψογη...στο civinfo όμως αρκετοί ανέφεραν προβληματική λήψη σε εκτός πόλης περιοχές γεγονός που οδήγησε την χόντα στην αναβάθμιση λογιστικού του ραδιοφώνου...στην Ελλάδα θα κάνει μερικούς μήνες να φτάσει οπότε απλά πίεσε τον τοπικό ντίλερ για να προμηθευτεί το upgrade cd από την εταιρεία όταν αυτό έρθει στην Ελλάδα...Είμαι σίγουρος ότι αν είχε εξωτερική κεραία τι πρόβλημα δεν θα υφίστατο...Ορίστε και το σχετικό λινκ
http://www.civinfo.com/forum/showthread.php?t=3494 -
Καταρχήν καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά.
Ρε Σπύρο τι χαλιέσαι άδικα. Αφού βλέπεις ότι μερικοί είναι απάλεφτοι. Άσπρο θα πεις, μαύρο θα σου πουν, μαύρο θα πεις, άσπρο αυτοί
-
Σπύρο μήπως να δείξεις εσύ λίγο έλεος;
Και μένα δεν μ' αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ! Μπορεί να είναι εντυπωσιακό, ποιοτικό, να κάνει καφέ, να ψήνει μπριζόλες, αλλά η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό!
Δεν μπορείς να 'υποχρεώσεις' όλους να έχουν τα ίδια γούστα με σένα.
Χαίρομαι που είσαι ερωτευμένος με το αυτοκίνητό σου, αλλά μη κατηγορείς όλους τους υπόλοιπους.
-
Είστε όλοι κακόγουστοι
Τολμάτε κι εκφράζεστε αρνητικά για ένα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ζήτημα
ρε τι μου θυμίζει
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και μένα δεν μ' αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ! Μπορεί να είναι εντυπωσιακό, ποιοτικό, να κάνει καφέ, να ψήνει μπριζόλες, αλλά η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό!
Χαίρομαι που είσαι ερωτευμένος με το αυτοκίνητό σου, αλλά μη κατηγορείς όλους τους υπόλοιπους.
Φυσικά και είναι σεβαστή η κρίση σου όπως και η ομορφιά πράγματι είναι υποκειμενική...( the beauty's in the eyes of the beholder ή κάπως έτσι λένε οι Βρετανοί...) όμως όταν θεωρούν το εσωτερικό του γκολφ όμορφο το οποίο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ έχει τις βασικές ιδιότητες του...νερού(τουτέστιν άοσμο-άγευστο-άχρωμο) είναι επόμενο να παρεκτρέπεσαι.
Εδώ είναι το Χόντα σιβικ τόπικ στο οποίο συνήθως αναφερόμαστε στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο με τα θετικά και τα αρνητικά του...οι αντιδράσεις μου έρχονται πάντα ύστερα από πρόκληση των γνωστών εγκάθετων και πλέον μετα τα . Αυτό δεν είναι κατηγόρια προς τους υπόλοιπους αλλά προς τους συγκεκριμένους που βρίσκουν μόνο θετικά στις δικές τους επιλογές κατακρίνοντας σε μόνιμη βάση τους υπόλοιπους.
Μία επισήμανση... δεν μπορώ να ερωτευτώ κάτι μη ζωντανό όπως ένα αυτοκίνητο...απολαμβάνω όμως όσο μπορώ αυτά που μου προσφέρει η χρήση του... Αν ο ενθουσιασμός μου για αυτό σου φαντάζει ως ερωτική σχέση τότε κάτι κάνουμε και οι 2 λάθος... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Είστε όλοι κακόγουστοιΤολμάτε κι εκφράζεστε αρνητικά για ένα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ζήτημα
ρε τι μου θυμίζει
...ακριβώς αυτό εννοώ charmak66.
-
Μία επισήμανση... δεν μπορώ να ερωτευτώ κάτι μη ζωντανό όπως ένα αυτοκίνητο...απολαμβάνω όμως όσο μπορώ αυτά που μου προσφέρει η χρήση του... Αν ο ενθουσιασμός μου για αυτό σου φαντάζει ως ερωτική σχέση τότε κάτι κάνουμε και οι 2 λάθος...Ε, δεν είπα ότι θα φτιάξετε κιόλας. Νομίζω πως κατάλαβες τι θέλω να πω.
Όσοι θεωρούν το εσωτερικο του Golf όμορφο, μπορεί να ελκύονται από απλά, συμβατικά σχήματα. Προσωπικά μ' αρέσει πολύ το εσωτερικο του Α4, παρ' όλο που είναι ένα τετραγωνισμένο πράμα, χωρίς φαντασία. Και δεν θυμάμαι να με χει πει κανείς κακόγουστο. Εδώ σε κάποιους αρέσει η Paris Hilton, στο golf κολλήσαμε...
-
Μία επισήμανση... δεν μπορώ να ερωτευτώ κάτι μη ζωντανό όπως ένα αυτοκίνητο...απολαμβάνω όμως όσο μπορώ αυτά που μου προσφέρει η χρήση του... Αν ο ενθουσιασμός μου για αυτό σου φαντάζει ως ερωτική σχέση τότε κάτι κάνουμε και οι 2 λάθος...
Ε, δεν είπα ότι θα φτιάξετε κιόλας. Νομίζω πως κατάλαβες τι θέλω να πω.
Όσοι θεωρούν το εσωτερικο του Golf όμορφο, μπορεί να ελκύονται από απλά, συμβατικά σχήματα. Προσωπικά μ' αρέσει πολύ το εσωτερικο του Α4, παρ' όλο που είναι ένα τετραγωνισμένο πράμα, χωρίς φαντασία. Και δεν θυμάμαι να με χει πει κανείς κακόγουστο. Εδώ σε κάποιους αρέσει η Paris Hilton, στο golf κολλήσαμε...
το Α4 μου αρέσει και μένα...(Πριν καταλήξω σε καινούριο και παραγγείλω το civic έριξα μια ματιά σ' ένα 1.8tq 163 του 2003 από γερμανία και μου άρεσε πάρα πολύ...απλά φοβήθηκα το άγνωστο, την αξιοπιστία, την κατανάλωση κτλ). Πάντως επιμένω στο θέμα της πρόκλησης...αυτή είναι πάντα η αιτία της έντασης που συχνά φαίνεται στα γραφόμενα μου
-
Είστε όλοι κακόγουστοι
ρε τι μου θυμίζει
κοίτα τι έγραψες πιο πάνω και πως αυτοαναιρείσαι
-
Πάντως επιμένω στο θέμα της πρόκλησης...αυτή είναι πάντα η αιτία της έντασης που συχνά φαίνεται στα γραφόμενα μουΚαταλαβαίνω τι εννοείς...
lkar, δε αναφέρεται στο περιεχόμενο του ποστ, αλλά στον τρόπο σου.
Μη αρχίσουμε πάλι την κουβέντα 'αφού υπάρχουν τα γιατί να μη τα βάζουμε', 'αξιόλογοι χρήστες', 'να κάνει η μάνα' κλπ, γιατί βαριέμαι.... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Είστε όλοι κακόγουστοι
ρε τι μου θυμίζει
κοίτα τι έγραψες πιο πάνω και πως αυτοαναιρείσαι
πάμε να πετάξουμε αετό καλύτερα; Μετά από σχεδόν 20 χρόνια... σήμερα για χάρη του ανιψιού μου θα ξαναγίνω... πιλότoς
-
Πάντως επιμένω στο θέμα της πρόκλησης...αυτή είναι πάντα η αιτία της έντασης που συχνά φαίνεται στα γραφόμενα μου
Καταλαβαίνω τι εννοείς...
lkar, δε αναφέρεται στο περιεχόμενο του ποστ, αλλά στον τρόπο σου.
Μη αρχίσουμε πάλι την κουβέντα 'αφού υπάρχουν τα γιατί να μη τα βάζουμε', 'αξιόλογοι χρήστες', 'να κάνει η μάνα' κλπ, γιατί βαριέμαι....ναι, καλύτερα να γράφα 'είσαι λιώμα και δεν ξέρεις τι λες'
-
Δεν έχετε ιδέα από Honda. Άλλη είναι η προτεραιότητα του σχεδιαστή/κατασκευαστή, όχι η ομορφιά. Αν είναι όμορφο στο τέλος είναι καλό, η πραγματική ομορφιά όμως είναι η λειτουργικότητα και ΚΥΡΙΩΣ η αντοχή στο χρόνο. Πρέπει να καταλαβαίνεις τι βλέπεις όταν κοιτάς ένα honda (ή άλλο καλό γιαπωνέζικο).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν έχετε ιδέα από Honda. Άλλη είναι η προτεραιότητα του σχεδιαστή/κατασκευαστή, όχι η ομορφιά. Αν είναι όμορφο στο τέλος είναι καλό, η πραγματική ομορφιά όμως είναι η λειτουργικότητα και ΚΥΡΙΩΣ η αντοχή στο χρόνο. Πρέπει να καταλαβαίνεις τι βλέπεις όταν κοιτάς ένα honda (ή άλλο καλό γιαπωνέζικο).
Δε νομίζω η Honda να αδιαφορεί πλέον για την εμφάνιση. Σε αυτή ποντάρει κατά ένα μεγάλο μέρος με το τελευταίο civic, άλλωστε.
Ούτε από ιαπωνική παραδοσιακή μουσική έχω ιδεά, αλλά μπορώ να πω ότι δεν μ' αρέσει!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
έτσι διάλεξα κι εγώ γυναίκα? Κοίταξα την πεθερά μου?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
έτσι διάλεξα κι εγώ γυναίκα? Κοίταξα την πεθερά μου?
Εμένα πάντως με τρομάζουν τα λεγόμενα πολλών δημοσιογράφων γνωστών περιοδικών αυτοκινήτου....
«Δεν είναι σαν τα Honda που ξέραμε»
και το στηρίζουν στο ότι- Ημιάκαμπτος
- Δεν είναι και πολύ σβέλτος ο κινητήρας
- Σημεία ψευδό-κατασκευής (εξωτερικό). Προφανώς μιλάνε για τα πλαστικά προστατευτικά στους θόλους που και καινούργιο που το έχεις νομίζεις ότι η συναρμογή δεν είναι και η καλύτερη....
Είδα ένα στον δρόμο... που τα προστατευτικά πίσω είχαν ξεκολλήσει ..... και ένα από τα πλαστικά στους θόλους δεν ήταν καλά στην θέση του....
Έκατσα και το κοίταξα να δω αν είχε χτυπήματα ... και το αμάξι.... παρά την βρώμα που είχε πάνω.... (πρέπει να είχε να το πλύνει κανένα μήνα) δεν είχε σημάδια τρακαρίσματος.
Γενικά και όταν περίμενα ακόμα το Honda να το πάρω…. Και είχα πάει με έναν φίλο μου μέχρι την αντιπροσωπεία να το δει…. Το είχε παρατηρήσει πάνω σε αμάξι της έκθεσης…. Κλασικά εγώ τότε θολωμένος ακόμα με το Honda…. Το δικαιολόγησα με το κλασικό…. «ΕΤΥΧΕ» στο συγκεκριμένο.
Ηonda Civic 2005