-
Η αναμονή τώρα δικαιώνεται
Καλοτάξιδο φίλε Σπύρο με άπειρα και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα
Και στους υπόλοιπους που αναμένουμε καρτερικά, ένα ρητό από τις Γραφές: ' Όποιος περιμένει αμειφθήσεται' Ή κάπως έτσι τέλος πάντων
Και πάλι καλοτάξιδο και εδώ είμαστε να τα λέμε.
-
Πόσες ώρες Σπύρο ???
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Αιντε βρε Σπύρο!!!
Με το καλό!!!
1461 posts εγραψες περιμένοντας!!!...τώρα να δείς
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Πόσες ώρες Σπύρο ???εφυγε πήγε στο μαγαζί.....
Χτες είδα μία νταλίκα με civic στο κέντρο.... λες να ήταν του Σπύρου μέσα?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πόσες ώρες Σπύρο ???
εφυγε πήγε στο μαγαζί.....
Χτες είδα μία νταλίκα με civic στο κέντρο.... λες να ήταν του Σπύρου μέσα?
Και φαντασου να του πουνε
'Συγνωμη κυριε ,ηρθαν το εκλεψαν αλλα μας αφησαν και τα χρηματα...καποιος απ την λιστα αναμονης σας εφαγε την σειρα'!!!Τραγικό
-
Μην είδατε τον Παναΐ ....
Αν δεν βάλει Ιντερνετ στο Honda μέσα μην περιμένετε να ακούσετε σύντομα νέα του Σπύρου
-
Προσεδάφιση...προσωρινή
Μετά από 1,5 ώρα οδήγησης και κλασσικής επεξεργασίας οτιδήποτε στο αυτοκίνητο πείνασα...οπότε εν αναμονή της μάσας...
Πρώτη εντύπωση...όλα μου φαίνονται καταπληκτικά-φοβερά κλπ σαν να βάζεις τον ikar σε golf tsi και πάνω...2 πράγματα με ξενίζουν για την ώρα...το μπροστά μέρος που δεν βλέπω από την θέση του οδηγού(μέχρι που να το συνηθίσω) και οι λακούβες στον δρόμο που τα 225 ο ημιάκαμπτος και η εν γένει ρύθμιση της ανάρτησης τις κάνει αντιληπτές. Εντάξει δεν τρίζει τίποτα (σιγά μην έτριζε καινούριο αυτοκίνητο) και το εσωτερικό είναι χάι...τα κρεμ κορυφαία επιλογή και δένουν φοβερά με το υπόλοιπο διαστημόπλοιο.
high light της ημέρας:Πάω καμαρωτός να βάλω βενζίνη στο βενζινάδικο που φατσικά με γνωρίζουν...μόλις κατεβαίνω σκάει μύτη μια φεράρι και όλοι ξαφνικά περικύκλωσαν εκείνο... Το σιβικ μου απλά πήρε 43 λίτρα και έφυγα...Νεώτερα στο μέλλον. Έβγαλα και το αβατάρ αφού η αναμονή τελείωσε...
(Άσχετο πως θα ανεβάσω νέο;) -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
όλα μου φαίνονται καταπληκτικά-φοβερά κλπ σαν να βάζεις τον ikar σε golf tsi και πάνω... -
Προσεδάφιση...προσωρινήΜετά από 1,5 ώρα οδήγησης και κλασσικής επεξεργασίας οτιδήποτε στο αυτοκίνητο πείνασα...οπότε εν αναμονή της μάσας...
Πρώτη εντύπωση...όλα μου φαίνονται καταπληκτικά-φοβερά κλπ σαν να βάζεις τον ikar σε golf tsi και πάνω...2 πράγματα με ξενίζουν για την ώρα...το μπροστά μέρος που δεν βλέπω από την θέση του οδηγού(μέχρι που να το συνηθίσω) και οι λακούβες στον δρόμο που τα 225 ο ημιάκαμπτος και η εν γένει ρύθμιση της ανάρτησης τις κάνει αντιληπτές. Εντάξει δεν τρίζει τίποτα (σιγά μην έτριζε καινούριο αυτοκίνητο) και το εσωτερικό είναι χάι...τα κρεμ κορυφαία επιλογή και δένουν φοβερά με το υπόλοιπο διαστημόπλοιο.
high light της ημέρας:Πάω καμαρωτός να βάλω βενζίνη στο βενζινάδικο που φατσικά με γνωρίζουν...μόλις κατεβαίνω σκάει μύτη μια φεράρι και όλοι ξαφνικά περικύκλωσαν εκείνο... Το σιβικ μου απλά πήρε 43 λίτρα και έφυγα...Νεώτερα στο μέλλον. Έβγαλα και το αβατάρ αφού η αναμονή τελείωσε...
(Άσχετο πως θα ανεβάσω νέο;)Το avatar από τα settings.
Νομίζω ότι ο ikar είναι ο lkar
1η ερώτηση. Πίσω βλέπεις δηλαδή?????
2η ερώτηση. Η τάπα ok?
3η ερώτηση. μόνον 43 λίτρα ρε θηρίο? Πόσα παίρνει το μαραφέτι???? Μη μου πείς ότι σου έκαναν 5 λίτρα βενζίνη δώρο για 5 μήνες αναμονή....???
4η ερώτηση. Τώρα τι περίμενες δηλ.??? ότι επειδή αγόρασες ένα καβουρδιστήρι από τα Τζαπώνια θα πέφτουν οι γκόμενες σαν το χαλάζι και εγώ τι Φερράρι θα βλεφάριαζα... Ήταν η 430 ή κάτι πιο εξωτικό??? (ήτοι 612, 599 ή κάτι πιο παλαιό....). Κοινώς καλή η Νίκη Κάρτσωνα αλλά μπροστά στη Gigel δεν πιάνει μία......Καλοτάξιδο φίλε......
-
Ποιος σε πιάνει!
Καλοτάξιδοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!
-
Προσεδάφιση...προσωρινήΜετά από 1,5 ώρα οδήγησης και κλασσικής επεξεργασίας οτιδήποτε στο αυτοκίνητο πείνασα...οπότε εν αναμονή της μάσας...
(Άσχετο πως θα ανεβάσω νέο;)7 λίτρα δώρο του κάνανε.......
Με γειά!!!!!!
-
Kαλορίζικο καταρχήν και καλά χιλιόμετρα!
Κατά δεύτερον.... ( )
Πάω καμαρωτός να βάλω βενζίνη στο βενζινάδικο
(ξέροντας ότι καίει απλή αμόλυβδη), γελόντας χαιρέκακα για την100αρα που έβαζε ο κάτοχος GT δίπλα μου -
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Ποιος σε πιάνει!Καλοτάξιδοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!
Tα TSI/GT σίγουρα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ποιος σε πιάνει!
Tα TSI/GT σίγουρα
Ο άνθρωπος περίμενε 5,5 μήνες για να τον πιάνουν τα TSi/GT!!! Άντε και τον έπιασαν, τώρα δεν τον ρίχνει τίποτα!
Φήμες λένε ότι πέθανε από ασιτία ενώ μελετούσε την αρχιτεκτονική του πορτ-μπαγκάζ!
-
Μεγειές, μεγειές, σου εύχομαι πολλά ημιάκαμπτα χιλιόμετρα!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ποιος σε πιάνει!
Tα TSI/GT σίγουρα
Μέχρι τη πρώτη στάση στο συνεργείο για το λύσιμο των συνηθισμένων (για να μη χαλάει και η παράδοση) μικροπροβλημάτων. Μετά θα τους κάνει διαφορά.
Kαλορίζικο καταρχήν και καλά χιλιόμετρα!
Κατά δεύτερον.... ( )
Πάω καμαρωτός να βάλω βενζίνη στο βενζινάδικο
(ξέροντας ότι καίει απλή αμόλυβδη), γελόντας χαιρέκακα για την100αρα που έβαζε ο κάτοχος GT δίπλα μουΜεγειές, μεγειές, σου εύχομαι πολλά ημιάκαμπτα χιλιόμετρα!
Μη κλέβεις τις ατάκες του όμικρον.
Καλοτάξιδοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μέχρι τη πρώτη στάση στο συνεργείο για το λύσιμο των συνηθισμένων (για να μη χαλάει και η παράδοση) μικροπροβλημάτων. Μετά θα τους κάνει διαφορά.
βγάζει το Civic προβλήματα;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ως εδώ ...
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ποιος σε πιάνει!
Tα TSI/GT σίγουρα
Βλέπω δεν αφήνεις να πέσει τπτ κάτω . Καλά κάνεις βέβαια γιατί πες ότι έπεσε, άντε μετά να περάσεις από πάνω του με τον ημιάκαμπτο χωρίς να πάθεις κάκωση μεσοσπονδύλιου
lkar>
Πάντως με επίσημη έρευνα όποιος θέλει ήσυχο το κεφάλι του mazda ή honda θα πρέπει να πάρει , όλα τα άλλα απλά και μόνο ονειρεύονται ανάλογες επιδόσεις.
Ηonda Civic 2005