-
Οπότε άσε το S3 και δώσε από τώρα τη παραγγελεία σου για ένα κατακόκκινο Ταπεράκι, ώστε να το πάρεις από τους πρώτους...
Για να δώσω και καμιά πληροφορία, αφού το thread δεν είναι ποιό θα είναι το επόμενο τουτού του lkar, να πώ πως ακόμα και με μόλις 5000 χλμ νιώθω πως ο κινητήρας αρχίζει να ανοίγει σιγά σιγά και τον χαίρομαι! Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι πως καμιά φορά δεν ανοίγει με τη πρώτη η τάπα της βενζίνης. Αλλά βαριέμαι να το πάω μόνο για αυτό. Στο σέρβις. Ώς προς το θέμα της κατανάλωσης, στα τελευταία χλμ, με μικτή χρήση και αρκετά βαρύ πόδι βρίσκομαι στα 8.1 λίτρα. Μια χαρά! Ά, και με 95άρα, έτσι?
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι πως καμιά φορά δεν ανοίγει με τη πρώτη η τάπα της βενζίνης. Αλλά βαριέμαι να το πάω μόνο για αυτό. Στο σέρβις.Όχι ρε γαμώτο...νόμιζα ότι αφορούσε μόνο τα δεξιοτίμονα αυτό...αποτελεί πρόβλημα του 90% των civic στην Αγγλία. Κάτι ακούγεται ότι θα κάνουν νέες τάπες πλέον διότι κάποιοι δεν μπορούσαν να ανοίξουν τα ρεζερβουαρ.
Η λύση που έδωσαν είναι να μην πατάς έντονα και δυνατά το κουμπί αλλά μαλακά. Είσαι ο πρώτος που το αναφέρει στην Ελλάδα διότι ούτε ο ντήλερ ήξερε όταν του το ανέφερα -
Εμένα πάντως σίγουρα δεν έχει τέτοιο πρόβλημα...
-
Να τονίσω πως αυτό συμβαίνει κάπου κάπου, και πάντοτε ανοίγει με τη 2η. Ίσως 1 φορά να χρειάστηκε κ 3η προσπάθεια, δεν θυμάμαι. Στα δεξιοτίμονα νομίζω πως δεν τους άνοιγε καθόλου σε κάποιες φάσεις.
-
Προβλημα με τις ταπες? Ετσι ετσι, ακαταδεκτο και για σερβις και για καυσιμα το civic
-
Φαίνεται πως η τάπα χαλάει από τον πολύ καιρό που μένει το αμάξι πάνω στο πλοίο
Έλεγα ότι θα πάρω τηλέφωνο την Honda ξανά στις 10 του μήνα να ρωτήσω για την εξέλιξη της παραγγελίας μου... (Περιμένω 5 μήνες + 5 μέρες)... Μάλλον όμως με βλέπω να παίρνω ξανά Αύριο.... άντε να δούμε τι θα μου πουν....
Εμείς spyros.s που είμαστε σχετικά στην ίδια μοίρα (και ας είσαι 1 μήνα αργότερα στην παραγγελία) μιας και ο Αύγουστος που το έκλεισα εγώ είναι νεκρή περίοδος ... θα έχω νεότερα να σου πω κατά τις 13:00
Εσένα τι σου έχουν πει τελικά? Σου έχουν πει ότι το αμάξι σου είναι υπό κατασκευή???? Γιατί εμένα όταν πήρα τηλέφωνο τον Δεκέμβριο δεν ήξεραν καν αν θα ήταν στην επόμενη γραμμή παραγωγής...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι πως καμιά φορά δεν ανοίγει με τη πρώτη η τάπα της βενζίνης. Αλλά βαριέμαι να το πάω μόνο για αυτό. Στο σέρβις.
Όχι ρε γαμώτο...νόμιζα ότι αφορούσε μόνο τα δεξιοτίμονα αυτό...αποτελεί πρόβλημα του 90% των civic στην Αγγλία. Κάτι ακούγεται ότι θα κάνουν νέες τάπες πλέον διότι κάποιοι δεν μπορούσαν να ανοίξουν τα ρεζερβουαρ.
Η λύση που έδωσαν είναι να μην πατάς έντονα και δυνατά το κουμπί αλλά μαλακά. Είσαι ο πρώτος που το αναφέρει στην Ελλάδα διότι ούτε ο ντήλερ ήξερε όταν του το ανέφεραΚι όμως για το θέμα αυτο έχει σταλεί τεχνική οδηγία της Honda σε όλους τους dealers στην Ελλάδα, οπου περιγράφεται βεβαίως και η αντιμετώοιση του προβλήματος
-
καλημέρα κύριοι! Κων/νε εμένα μου έχουν πει ότι είναι το αυτοκίνητο στο καράβι εδώ και ένα μήνα. Τελευταία ενημέρωση 28/12 μου είπαν για τέλη Γενάρη. Αύριο θα πάρω αριθμό πλαισίου και θα ψάξω μέσω γνωστού πότε εκτελωνίζεται.
@ernest: έχω θέσει το θέμα της τάπας τόσο στον ντήλερ όσο και σε άλλον αντιπρόσωπο στους redliners και δεν ήξεραν για το θέμα. Δώσε σε παρακαλώ πληροφορίες για το πότε δόθηκε η τεχνική οδηγία.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Διαβαζα την ψηφοφορια στο τελευταιο τευχος των 4Τ για το Ελληνικο αυτοκινητο της χρονιας.Δεν σας εκανε εντυπωση που το Civic πηρε την τελευταια θεση? Καποια περιοδικα δεν του δωσανε καν ουτε 1 βαθμο ενω στα reviews τους οταν ειχε ερθει το μοντελο ειχαν εκφραστει θετικα? . Γιατι αραγε τετοια αλλαγη στασης?
Και δεν μιλαω για τους 4Τ που και στο review τους δεν ειχαν ενθουσιαστει με το Civic αλλα και στην 'εσωτερικη' τους ψηφοφορια -στο ιδιο τευχος- συγκεντρωσε τη χαμηλοτερη βαθμολογια...μας έκανε αρνητική. Δε τους άρεσε γιατί το αμάξι γενικά τους άφηνε ασυγκινητους οδηγικά.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Διαβαζα την ψηφοφορια στο τελευταιο τευχος των 4Τ για το Ελληνικο αυτοκινητο της χρονιας.
Δεν σας εκανε εντυπωση που το Civic πηρε την τελευταια θεση? Καποια περιοδικα δεν του δωσανε καν ουτε 1 βαθμο ενω στα reviews τους οταν ειχε ερθει το μοντελο ειχαν εκφραστει θετικα? . Γιατι αραγε τετοια αλλαγη στασης?
Και δεν μιλαω για τους 4Τ που και στο review τους δεν ειχαν ενθουσιαστει με το Civic αλλα και στην 'εσωτερικη' τους ψηφοφορια -στο ιδιο τευχος- συγκεντρωσε τη χαμηλοτερη βαθμολογια...μας έκανε αρνητική. Δε τους άρεσε γιατί το αμάξι γενικά τους άφηνε ασυγκινητους οδηγικά.
το διάβασα...λέει ότι το σιβικ έφτασε στο άλλο άκρο λόγω της διαστημικής του εμφάνισης...ατού οι χώροι αλλά η έλλειψη 1.6 και η αλμυρή τιμή είναι μεγάλα μειονεκτήματα.
(Σας άρεσε η διαφήμιση του λέον; Άρχισαν την απόσβεση... ) -
Πήρα Τηλέφωνο την Honda όπως σας είπα να δω τι γίνεται με το αμαξάκι μου...
11:45
- Καλημέρα... καλή χρονιά... είμαι ο Χ
- ΩΩΩ καλημέρα καλή χρονιά
- Εξαρτάτε από αυτά που θα μου πεις αν θα είναι καλή η χρονιά... Έχουμε κανένα νέο????
- Νας σας πάρω εγώ σε λίγο?
- Βεβαίως
Η ώρα είναι 13:15 και δεν με έχουν πάρει ακόμα...
Μου βρωμάει η υπόθεση.........
-
Ξαναπάρε, μην μασάς.
-
καλημέρα κύριοι! Κων/νε εμένα μου έχουν πει ότι είναι το αυτοκίνητο στο καράβι εδώ και ένα μήνα. Τελευταία ενημέρωση 28/12 μου είπαν για τέλη Γενάρη. Αύριο θα πάρω αριθμό πλαισίου και θα ψάξω μέσω γνωστού πότε εκτελωνίζεται.@ernest: έχω θέσει το θέμα της τάπας τόσο στον ντήλερ όσο και σε άλλον αντιπρόσωπο στους redliners και δεν ήξεραν για το θέμα. Δώσε σε παρακαλώ πληροφορίες για το πότε δόθηκε η τεχνική οδηγία.
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω.... αλλά το κόβω λίγο χλωμό να είναι τόοοοοσο καιρό το αμάξι στο πλοίο .. θα σκουριάσει....
Εγώ ξαναπήρα τηλέφωνο και δεν έχουν προλάβει να κοιτάξουν στο σύστημα ακόμα.... βλέπεις κοιτάνε να εξυπηρετήσουν τους νέους πελάτες και τους παλιούς τους έχουν γραμμένους στα @@ τους....
Πάντως το δικό μου δεν νομίζω να είναι στο πλοίο ακόμα... και ας είμαι 1 μήνα παλιότερος
Βέβαια παίζει και ρόλο και το χρώμα... (Galaxy Grey)
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Μαζί με την...space shuttle αισθητική, πάει και η...ονοματολογία! Galaxy Grey, Jupiter Red, MoonLight Yellow, βάλτε και δικά σας!
-Πριν ζητήσετε κάποιο Jupiter Red στον Σαρακάκη, να πω πως τυχαία τα ανέφερα!
-
Εμένα πάντως ...ήταν στο καράβι όλο το Δεκέμβριο.Θα γύρισε τον πλανήτη το αυτοκινητάκι μου...
Εγώ δεν παίρνω αυτοκίνητο...τον Μαγγελάνο με τροχούς παίρνω...αυτό πιστεύω...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μαζί με την...space shuttle αισθητική, πάει και η...ονοματολογία! Galaxy Grey, Jupiter Red, MoonLight Yellow, βάλτε και δικά σας!
-Πριν ζητήσετε κάποιο Jupiter Red στον Σαρακάκη, να πω πως τυχαία τα ανέφερα!
Εγώ έχω το Cosmic Grey! (που για κάποιο λόγο δεν παράγεται πλέον...)
-
Εμένα πάντως ...ήταν στο καράβι όλο το Δεκέμβριο.Θα γύρισε τον πλανήτη το αυτοκινητάκι μου...
Εγώ δεν παίρνω αυτοκίνητο...τον Μαγγελάνο με τροχούς παίρνω...αυτό πιστεύω...
πολυγυρισμένο αυτοκίνητο
-
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... types.html
TYPE-S
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν πειράζει, θα είναι κοσμογυρισμένο το αμαξάκι σου!lkar, με αντιγράφεις, ε; καλααααα....
-
@ernest: έχω θέσει το θέμα της τάπας τόσο στον ντήλερ όσο και σε άλλον αντιπρόσωπο στους redliners και δεν ήξεραν για το θέμα. Δώσε σε παρακαλώ πληροφορίες για το πότε δόθηκε η τεχνική οδηγία.
Δεν το έθεσα σωστά κι επανορθώνω, η τεχνική οδηγία δε στάλθηκε στους dealers αλλά υπάρχει on-line στο αντίστοιχο πληροφοριακό σύστημα της Honda, το οποίο οι dealers οφείλουν να παρακολουθούν και να λαμβάνουν τις νέες ενημερώσεις...
Για τις αναμονές Civic : ο κάθε dealer που παρακολουθεί τις παραγγελίες του on-line βλέπει κάποια στιγμή έναν αριθμό (όχι ο αριθμός παραγγελίας που παίρνουμε όταν παραγγέλνουμε το αυτοκίνητο). Αυτο σημαίνει οτι το αυτοκίνητο εχει μπει στην παραγωγή και η Γενική Αυτοκινήτων μπορεί να δώσει στον dealer πιθανή ημερομηνία άφιξης...
Ηonda Civic 2005