-
Ποια καλαμπούρια μας δουλεύεις?
2-3 ποστ που βγάζουμε για πλάκα.?
Λεω οτι δεν είπες ευχαριστώ για τους αισθητήρες (και ειπες να το πω στους άλλους χρήστες δήθεν ότι εσένα δε σε βοηθάει)..
Στα φορουμ πρεπει να περιμένεις για να βρεις την πληροφορία σου....
Δεν είναι knowlodge portal να σου κάνει ανάκτηση για ότι θέλεις. Ετσι γίνεται πάντα.
Τωρα είδικά εμείς κάνουμε ελάχιστη πλάκα σε σχέση με αυτό που γινόταν με κάτι άλλους χρήστες.
Πάντως θα σου πώ και το άλλο που είναι μέσες άκρες η κατάσταση,,,,,ΑΝ δεν είχε και λίγο πλάκα τότε δε θα έγραφα εδώ, θα βαριόμουνα
-
Θα βρεθεί τωρα είνας Κύπριος να μας πει αν το 1600 πωλείται ή είναι μόνο στο WEB?
-
**Λεω οτι δεν είπες ευχαριστώ για τους αισθητήρες (και ειπες να το πω στους άλλους χρήστες δήθεν ότι εσένα δε σε βοηθάει).. **
Αισθητήρες?????????? και τι είπα σε σένα???????????
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
**Λεω οτι δεν είπες ευχαριστώ για τους αισθητήρες (και ειπες να το πω στους άλλους χρήστες δήθεν ότι εσένα δε σε βοηθάει).. **
Αμα τους βάλεις θα γλυτώσεις 100 ευρώ.
Τωρα στο θέμα μας. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ Ντρεπεσαι να ΡΩΤΗΣΕΙΣ¨?
Εχεις 10 λεπτά -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αμα τους βάλεις θα γλυτώσεις 100 ευρώ.
Τωρα στο θέμα μας. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ Ντρεπεσαι να ΡΩΤΗΣΕΙΣ¨?
Εχεις 10 λεπτάΤους αισθητήρες τους έχω βάλει από τις 3 Αυγούστου που το παρήγγειλα.... Μήπως με μπερδεύεις με κανέναν άλλον?
-
εννοούσα ότι αν τους είχες βάλει από το δικό μας φόρουμ θα σου είχε έρθει φτηνότερα.
Γεια χαρα για σήμερα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εννοούσα ότι αν τους είχες βάλει από το δικό μας φόρουμ θα σου είχε έρθει φτηνότερα.Γεια χαρα για σήμερα
Θα μου είχαν έρθει φτηνότερα οι αισθητήρες ??? αφού ήταν δώρο !!!!
-
Και η πλάκα χρειάζεται….
Προχθές στην Εγνατία συνάντησα ένα CIVIC. Κόλλησα από πίσω και το χάζευα. Φαίνεται πολύ όμορφο. Ξέρεις όταν το οδηγάς δεν μπορείς να καταλάβεις το βλέπουν οι άλλοι. Μετά τον προσπέρασα και το έβλεπα στους καθρέπτες. Μια ομορφιά…
Τώρα να πούμε και για «μειονεκτήματα».
Α) Τα φλάς δεν έχουν καλή επαναφορά.
Β) Τα τζάμια δεν ξέρω από διάολο υλικό είναι και κάνουν σταλαγματιές. Δεν καθαρίζουν εύκολα.Ορίστε… Για το αυτοκίνητο δεν θέλατε να μιλήσουμε?
-
εννοούσα ότι αν τους είχες βάλει από το δικό μας φόρουμ θα σου είχε έρθει φτηνότερα.
Γεια χαρα για σήμερα
αμα ήξερες ότι με 100 ευρώ κάνεις τι δουλειά σου θα ζήταγες κάτι άλλο...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Θα βρεθεί τωρα είνας Κύπριος να μας πει αν το 1600 πωλείται ή είναι μόνο στο WEB?Δεν μπήκα στο φόρουμ το πρωι και τωρα είδα τα μηνύματα. Δυστυχώς είναι κλειστοί τωρα για να επικοινωνήσω μαζί τους.
Μάλλον πρέπει να πωλείται κανονικά γιατί: α) Υπάρχει ήδη το αυτοκίνητο στις βιτρίνες, (αλλά μπορεί να είναι με τον 1.8 κινητήρα) β) Έχει περίπου 1 μήνα που το διαφημίζει η αντιπροσωπεία εδώ, με τιμή μάλιστα 10900 ΛΚ, (περίπου 19045 ευρω)Θα τηλεφωνήσω τη Δευτέρα να μάθω σίγουρα. Θα ρωτήσω και για χρόνο αναμονής για να δουμε τι παίζεται...
Εdit: Και μένα με παραξένεψε ότι διατίθεται με 1.6 γιατί ούτε το αγγλικό site δεν το παρουσιάζει...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Γεια χαρα για σήμερα
αμα ήξερες ότι με 100 ευρώ κάνεις τι δουλειά σου θα ζήταγες κάτι άλλο...
Μα δεν έχει και τίποτα άλλο... Μακάρι να είχε... Έχω πάρει το 1.8 Sport με δέρμα. Τον Αύγουστο που το έκλεισα δεν είχε βγει ακόμα ο κατάλογος με τα αξεζουάρ. Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να βάλω (εάν έχετε δει) τον μοχλό ταχυτήτων που έχει στον κατάλογο με τα αξεσουάρ.... διότι κακά τα ψέματα δεν με τρελαίνει στην αφή αυτός που έχει.
Δηλαδή τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω να μου κάνουν δώρο?
-
σήμερα που δεν έδωσα το παρόν για ποικίλους λόγους είχαμε ενδιαφέρουσα συζήτηση...
Φίλε σολάρις όπως εσύ έτσι και εμείς αναμένουμε τα νέα μας αυτοκίνητα...το γεγονός ότι δεν τα οδηγούμε ακόμα μας εμποδίζει να έχουμε καθημερινά βιώματα για αυτά με αποτέλεσμα η γνώση μας να περιορίζεται πλέον σε όσα διαβάζουμε ή ακούμε από τους ήδη ιδιοκτήτες. Η μεγάλη αναμονή μας έχει οδηγήσει σε ένα είδος αυτοσαρκασμού και πειράγματος εκατέρωθεν για το οποίο είσαι ο πρώτος που παραπονιέται. Παράλληλα όμως δίνουμε δωρεάν και ακούραστα πληροφορίες σε όποιον μας τις ζητήσει οι οποίες πίστεψε με είναι αποτέλεσμα ωρών ψαξίματος. Εγώ έχω ήδη δεσμευτεί (στον άτυπο βαθμό που το επιτρέπει ένα διαδικτυακό στέκι) να απαντώ σε όλες τις ερωτήσεις που γνωρίζω σχετικά με το νέο civic και παράλληλα να προστατεύω τους μελλοντικούς αγοραστές από κακοτοπιές που έχω εντοπίσει. Δεν νομίζω ότι μένουν πολλά σε κάποιον να κάνει σε ένα φόρουμ. Έτσι λοιπόν όταν εσύ μας ρώτησες κάτι σου παραθέσαμε την γνώμη μας και είμασταν ανοιχτοί σε οτιδήποτε σχετικό ήθελες. Η απάντηση σου ήταν τουλάχιστον υποτιμητική -θεωρείς ότι κάνουμε χαζές συζητήσεις άρα κατ' επέκταση με αποκαλείς έμμεσα χαζό- ενώ παράλληλα και ευθαρσώς υποστηρίζεις ότι δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις στο φόρουμ αυτό διότι ότι χρήσιμο υπήρχε το πήρες ήδη...
Ίσως σε επίπεδο διαπροσωπικής επαφής και όχι διαδικτυακής να εξηγούσες με διαφορετικό τρόπο και τόνο όσα υποστηρίζεις και να μην γινόταν τα γραφόμενα σου αντικείμενο παρεξήγησης όμως δυστυχώς έγιναν.
Αυτό με λυπεί αλλά εκείνο που περισσότερο με ενοχλεί είναι ότι ένας πατέρας (όπως δήλωσες) θα έπρεπε να διαθέτει την απαραίτητη ωριμότητα να διακρίνει το σοβαρό από το αστείο, να διαθέτει την απαραίτητη κοινωνικότητα και υπομονή και να έχει αποβάλλει συμφεροντολογικές και απόλυτες εγωιστικές συμπεριφορές όχι τόσο για τον ίδιο αλλά για το γεγονός ότι θα τις διαιωνίσει μέσα από τα παιδιά του. Αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω ότι πρέπει να ανακαλέσεις ή να ζητήσεις συγνώμη για την συμπεριφορά σου. Πιθανολογώ ότι δεν θα το κάνεις και θα χαθείς έτσι ξαφνικά όπως μπήκες εδώ. Αυτό απλά θα επιβεβαιώσει τα γραφόμενα μου...από την άλλη να ξέρεις ότι εγώ είμαι χαρούμενος και περήφανος στον βαθμό που μου αναλογεί που αποτελώ μέρος του φόρουμ αυτού αλλά και που συνομιλώ καθημερινά με άτομα που κρίνω τουλάχιστον ενδιαφέροντα. Εφόσον λοιπόν κρίνεις αρνητικά το φόρουμ τότε θα με βρίσκεις και εμένα μόνιμα αντίθετο.
Καλή συνέχεια σε όλους σας... -
Φίλε μου spyros.d
Αν κάτσεις με προσοχή (έξυπνος άνθρωπος φαίνεσαι) και διαβάσεις όλα τα posts από την 222 σελίδα θα παρατηρήσεις ότι δεν επιτέθηκα σε κανέναν... απλά έκανα μία παρατήρηση διότι πιστεύω πως δεν ήταν σωστός ο τρόπος διαχείρισης ενός thread.
Αν δεις καλά ο πρώτος που επιτέθηκε και με ειρωνεύτηκε με άσχημο κιόλας τρόπο χωρίς καν να ξέρει ποιος είμαι, είναι ο 'coyote' που έγραψε:*φίλε υπάλληλλοι είμαστε? Δημοσιογράφοι...???
**Οτι θέλουμε θα γράφουμε **και θα κάνουμε και πλάκα με τους φίλους μας *
και μου έστειλα ειρωνικά και το link από φόρουμ για διαχείριση πολυκατοικίας...
Εγώ μετά είπα ότι δεν έχω πρόβλημα με κανέναν σας και είπα και ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου έχετε δώσει μέχρι τώρα...
Όμως σας έθιξα το 'στέκι' σας και όλοι μαζί επιτεθήκατε σε εμένα και πιανόσασταν μόνο σε λέξεις....
Όσον αφορά το θέμα χρόνου πατέρας - παιδί .... δες και τι έχει γράψει coyote ... Ότι έχει αφήσει το παιδί του για να απαντάει σε μένα ....
και του είπα με απλά λόγια ότι και κάποιος άλλος που έχει παιδιά μπαίνει στο forum και σπαταλάει το χρόνο του προσπαθώντας να φιλτράρει τα post και να τα ξεχωρίσει από τα σημαντικά και από τα χιουμοριστικά
Όταν έλεγα ότι μιλάτε για 'χαζομάρες' (και το διευκρίνισα αργότερα σε άλλο post ) δεν εννοούσα ότι είστε χαζοί ... απλά είπα και εννοούσα ότι μιλάτε για άσχετα με το θέμα πράγματα.
Τέλος για τα τελευταία σου λόγια .... δεν έκρινα αρνητικά το φόρουμ.... έκρινα αρνητικά τον τρόπο που γίνονται τα post μέσα στο κομμάτι του 'Honda Civic 2005'
Σίγουρα μέσα από εδώ και με γραπτό λόγω ίσως να ακούστηκα απότομος και στραβομούτσουνος... και ζητώ συγνώμη για αυτό... δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.... και ούτε είχα σκοπό να προσβάλω κάποιον.
Όμως και εσείς θα έπρεπε να ζητήσετε συγνώμη από μένα για τον τρόπο που αντιμετωπίσατε την απλή κριτική μου.. διότι με αντιμετωπίσατε με την μέθοδο του 'τραμπούκου'
Φιλικά
ΚώνσταντινοςΕλπίζω τώρα κάποιος να μου απαντήσει στο ερώτημά μου για το τι παραπάνω θα μπορούσα να ζητήσω για δώρο αντί των αισθητήρων παρκαρίσματος
-
Μαρσπιέδες ίσως.
-
Κωνσταντίνε νομίζω ότι μετά το τελευταίο ποστ σου το θέμα έχει τελειώσει...
καλώς όρισες στην παρέα μας λοιπόν...
Αναφορικά με τον coyote θα σου πω ένα πράγμα:ο άνθρωπός έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ...αυτό τον κάνει αρεστό σε μένα που το συγκεκριμένο προσόν το σέβομαι στους ανθρώπους και το θεωρώ χάρισμα. Για μένα λοιπόν τον κρίνεις λαθεμένα...όπως ίσως εμείς κρίναμε εσένα.
Έγραψα:
**Ίσως σε επίπεδο διαπροσωπικής επαφής και όχι διαδικτυακής να εξηγούσες με διαφορετικό τρόπο και τόνο όσα υποστηρίζεις και να μην γινόταν τα γραφόμενα σου αντικείμενο παρεξήγησης όμως δυστυχώς έγιναν. **
Ελπίζω να κατάλαβες...
Αναφορικά με τα αξεσουάρ στην παραγγελία θα σου πω την προσωπική μου εμπειρία:
Σε μένα θα δώσουν αισθητήρες παρκαρίσματος,τρίγωνα φαρμακεία κλπ καθώς και ένα μπουφάν της χοντα(!).
Εκείνο που σου πρότεινε ο νικβαλ για μένα είναι απίθανο διότι τα εργοστασιακά body kit είναι ακριβά και ΚΑΝΕΙΣ δεν τα δωρίζει διότι δεν συμφέρουν. Ακόμα και οι μαρσπίεδες θα έχουν 300 ευρώ+ αξία και δεν θα στα δώσουν. Ενδεικτικά το εργοστασιακό body kit της εταιρείας στο cr-v τα είχαμε πληρώσει πάνω από 1500 -
Τι λέτε ρε παιδιά εδώ πέρα 225 σελίδες για το σιβίκ 2005????
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Τι λέτε ρε παιδιά εδώ πέρα 225 σελίδες για το σιβίκ 2005????ότο κοντεύει 2007 κι ακόμα να εμφανιστεί
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ότο κοντεύει 2007 κι ακόμα να εμφανιστεί
καλημέρα ikar...μάλλον φοβάται μην τρομάξουν οι συντηρητικοί αραχνιασμένοι οπισθοδρομικοί σχεδιαστές του vag με την εμφάνιση του και κρύβεται...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ότο κοντεύει 2007 κι ακόμα να εμφανιστεί
έρχεται... το είδα... νομίζω είδα ένα...
Το σιβίκ και όχι το λεόν έπρεπε να είναι στη διαφήμιση που νομίζουν ότι είδαν ένα.
-
Φίλε μου spyros.dΑν κάτσεις με προσοχή (έξυπνος άνθρωπος φαίνεσαι) και διαβάσεις όλα τα posts από την 222 σελίδα θα παρατηρήσεις ότι δεν επιτέθηκα σε κανέναν... απλά έκανα μία παρατήρηση διότι πιστεύω πως δεν ήταν σωστός ο τρόπος διαχείρισης ενός thread.
Αν δεις καλά ο πρώτος που επιτέθηκε και με ειρωνεύτηκε με άσχημο κιόλας τρόπο χωρίς καν να ξέρει ποιος είμαι, είναι ο 'coyote' που έγραψε:*φίλε υπάλληλλοι είμαστε? Δημοσιογράφοι...???
**Οτι θέλουμε θα γράφουμε **και θα κάνουμε και πλάκα με τους φίλους μας *
και μου έστειλα ειρωνικά και το link από φόρουμ για διαχείριση πολυκατοικίας...
και καλά σου έκανα.
Ειναι πολύ απλό το θέμα. Θα γράφουμε ότι θέλουμε και δεν είμαστε υπάλληλοι για να απαντάμε όπως θέλεις και την ώρα που θέλειςΙσως πρέπει να γραφτείς στο φόρουμ για τη διαχείριση της πολυκατοικίας γιατί δεν έχει καθόλου πλάκα.
Και όταν κάνεις quote σε ότι γράφω... ΒΑΛΕ και την πρόταση την ενδιάμεση που ξέχασες... κατά λάθος
Η πρόταση ήταν :
'ρώτα και θα σου πουμε, αλλά μη μας κόβεις και την πλάκα'
Που σημαίνει ότι θέλω να σε βοηθήσω άλλα αφησε με να τα πω και με τους φίλους μου. Για μία καλή διάθεση ζούμε, για ένα χαμόγελο και ένα καφέ το πρωί'
Μπήκες στο φορουμ μία ωραία πρωία και με το καλημέρα φωνάζεις τους μοντερατορ να μας κόψουν
Πάμε στην κατηγορία της νέας διαφήμισης της ΝΟΒΑ (σουτ εσυ,......)
Ηonda Civic 2005