-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα ΜΑΤ λείπουν αλλά ευτυχώς δεν έχουμε φτάσει σε συγκρούσεις σώμα με σώμα ακόμαΚοιτα κι εδω να ητανε, θα κανανε ότι ακριβως και στα γηπεδα...
Θα κοιταγανε τα 'παλικάρια' να πλακώνονται, μέχρι να δούνε ποιος νικάει και στο τελος μπορεί και να επεμβαίνανε... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αυτό είναι κάτι ηλεκτρικό... που όντως κάτι κάνει στο τιμόνι
Τωρα οι ανακλήσεις τελικά μου φαίνονται λίγο μαρκετιγκ...Δηλαδη οι άλλοι που δε κάνουν δεν έχουν?
όλοι κάνουν!
μερικοί τις κάνουν και κρυφά στα σέρβις...
μην τα ξαναγράφουμε για τις ανακλήσεις, όσες αφορούν ΑΣΦΑΛΕΙΑ επιβατών ανακοινώνονται δημόσια κι ενημερώνονται με συστημένες επιστολες οι κάτοχοι. Το τι αφορά ασφάλεια βέβαια είναι σχετικό, αλλά και υπόνοια να υπάρχει ανακοινώνεται δημόσια.
Αυτό δεν ισχύει μόνο για τ'αυτοκίνητα και φυσικά πολλές γίνονται στα συνεργεία χωρίς να το μαθαίνει ο πελάτης αφού πρόκειται για βελτιώσεις/αναβαθμίσεις κι όχι θέμα ασφάλειας
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αυτό είναι κάτι ηλεκτρικό... που όντως κάτι κάνει στο τιμόνι
Τωρα οι ανακλήσεις τελικά μου φαίνονται λίγο μαρκετιγκ...Δηλαδη οι άλλοι που δε κάνουν δεν έχουν?
όλοι κάνουν!
μερικοί τις κάνουν και κρυφά στα σέρβις...
μην τα ξαναγράφουμε για τις ανακλήσεις, όσες αφορούν ΑΣΦΑΛΕΙΑ επιβατών ανακοινώνονται δημόσια κι ενημερώνονται με συστημένες επιστολες οι κάτοχοι. Το τι αφορά ασφάλεια βέβαια είναι σχετικό, αλλά και υπόνοια να υπάρχει ανακοινώνεται δημόσια.
Αυτό δεν ισχύει μόνο για τ'αυτοκίνητα και φυσικά πολλές γίνονται στα συνεργεία χωρίς να το μαθαίνει ο πελάτης αφού πρόκειται για βελτιώσεις/αναβαθμίσεις κι όχι θέμα ασφάλειας
το είπες λεπτομερώς...
δεν είπα νομίζω το αντίθετο... -
Εγω θα δωσω δικιο στον miatagreece (ελπιζω να εχεις παραλαβει πια γιωργο... ) για τον υποτιθεμενο πολεμο vag-honda ομως να συμπληρωσω οτι μαλλον ειναι πολεμος vag με υπολοιπους. Αυτοι μπορει να λεγονται psa,renault, opel, fiat group ή οτιδηποτε αλλο. Εγω νομιζω οτι εχει να κανει με το γεγονος οτι αφενως ειναι περισσοτεροι(vw,skoda,audi,seat) οποτε 'συνασπιζονται' ολοι μαζι για να υποστηριξουν το γκρουπ αφετερου τα παιδια αυτα αποτελουν μερικα απο τα πλεον ενεργα μελη του φορουμ(και καλα κανουν φυσικα) οποτε οι απαντησεις δινουν και περνουν συχνοτερα απο αλλους. Ειναι αληθεια βεβαια οτι μας περιμεναν στη γωνια ειδικα οταν μεχρι πριν την εμφανιση του tsi εβλεπαν το πρωτοτυπο civic και μελλοντικο τοτε μοντελο ως μη αντιμετωπισιμο αντιπαλο απο τα απλα fsi των αρχων του 2006. Βεβαια για να ειμαστε δικαιοι τους εδωσε τροφη και η χοντα τοσο με την επιλογη του ημιακαμπτου αξονα και την εξωφρενικη αναμονη οσο και με την τραγελαφικη ιστορια με το euroncap αλλα -και τις σωστες και υπευθυνες για μενα- ανακλησεις που ανακοινωθηκαν. Βεβαια οι τελευταιες δειχνουν την εμπαθεια ορισμενων που εκμεταλλευτηκαν το γεγονος για να χαρακτηριζουν το αυτοκινητο παθητικο (κατι που φυσικα δεν ισχυει και ειναι ατοπο) αλλα και να γενικευσουν συνολικα στην εικονα των ιαπωνων σε θεματα αξιοπιστιας. Ενταξει παιδια σε ενα φορουμ σαν αυτο η ενταση εχει πολλες φορες πλακα και το διασκεδαζουμε εκατερωθεν, αλλα απο την αλλη νομιζω οτι οταν η αντιπαραθεση ξεπερναει τα ορια της πλακας τοτε συγκρισεις με γηπεδικο οπαδισμο ειναι ευστοχες και δεν νομιζω να τιμουν κανενα μας. Ελπιζω σε αυτο να συμφωνησουμε...
-
περι ανακλησεων ο λογος...να ρωτησω κατι και εγω... οταν ΟΛΑ τα ρενω 1.4 (clio και megane) επασχαν απο πολλαπλασιαστες και τους αλλαζαν συνεχεια εντος και εκτος εγγυησης ειδατε καποια δημοσιευση ανακλησης απο την ρενω (μηπως φοβηθηκαν το κοστος των 500 ευρω;)
οταν τα γκολφ 4 αλλαζαν γρυλο παραθυρων καθε χρονο ειδατε καποια ανακληση;
Ποσες εταιρειες περιμεναν τα σερβις και καναν τοτε τις αλλαγες σιωπηλα για να μην τους αμαυρωθει τη φημη;
Εδω η χοντα εδειξε επιπεδο και επαγγελματισμο αφου δεν διστασε 2 φορες σε διαστημα 4 μηνων να ανακαλεσει τα αυτοκινητα της ακομα και για μικρης σημαντικοτητας ελεγχο (αλλωστε κανενα προβλημα δεν ειχε εμφανιστει σε αυτοκινητο της εγχωριας αγορας). Αυτη η ενεργεια δειχνει σεβασμο στον καταναλωτη αφου θα ηταν ευκολο για την χοντα να περιμενει 7500χλμ για το καθε αυτοκινητο και να κανει σιωπηλα το ελεγχο. Αντι λοιπον να χλευαζουμε και να κοροιδευουμε θα ηταν καλυτερο ΟΛΕΣ οι εταιρειες να κανουν το ιδιο αφου σε τελικη αναλυση αυτο αποτελει δικο μας κερδος. Μακαρι σε αυτο να κανουν ολοι σαν την χοντα -
Πάντως διακρίνω μια εμπάθεια από ορισμένους γνωστους-αγνωστους μετά από τη δημοσιευση του τεστ της Euroncap και την ανάκληση. Σαν να πανηγυρίζουν ρε παιδι μου ενα πραγμα....
Ειναι κι ενας από τους λόγους που καπου εχω ξενερωσει με το συγκεκριμενο τοπικ...
Λες κι εχουμε αγωνα VAG group versus Honda και οι χούλιγκανς ειναι απλωμενοι στα πέταλα κι ανταλλάσουν φωτοβολίδες ενα πράγμα...Εμ οταν καποιοι βαζουν αυτογκολ σαν τη Honda και κανουν τη ζωη των αντιπαλων(α ρε ΠΑΝΑΘΑ) πιο ευκολη...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δε χαλάει ρε παιδιά.... τσιπάκι είναι αυτό...αν δε κανει το αλλαζουν...
Ειναι ενα τσιπάκι τόσο δα; Σε Παπαρόκ στύλ;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
δε χαλάει ρε παιδιά.... τσιπάκι είναι αυτό...
αν δε κανει το αλλαζουν...
Ειναι ενα τσιπάκι τόσο δα; Σε Παπαρόκ στύλ;
υποθέτω,....
παντως και εγώ όταν είχα opel του αλλάζανε διαφορα στο servis
και ναι....
καποτε το τιμόνι σταμάτησε να είναι ηλεκτρικό και δε μπορουσα να ξεπαρκάρω...
Και ξέρετε τι εκανε η opel...
ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ.
-
Kαλα σου εκανε.Και συ το γυρισες στην Honda που ξεμπροστιαζεται σε ολο τον κοσμο με τις ανακλησεις τις σε καινουριο αυτοκινητο!!!!
Δεν θα πρεπε να κατσει 2-3 χρονια να διαπιστωσει οτι υπαρχει καπου προβλημα(RX8.....) και μετα να αρχισει τα ραβασακια? -
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Kαλα σου εκανε.Και συ το γυρισες στην Honda που ξεμπροστιαζεται σε ολο τον κοσμο με τις ανακλησεις τις σε καινουριο αυτοκινητο!!!!
Δεν θα πρεπε να κατσει 2-3 χρονια να διαπιστωσει οτι υπαρχει καπου προβλημα(RX8.....) και μετα να αρχισει τα ραβασακια?εισαι λαθος σε αυτο...
-
Δεν θα πρεπε να κατσει 2-3 χρονια να διαπιστωσει οτι υπαρχει καπου προβλημα(RX8.....) και μετα να αρχισει τα ραβασακια?γι αυτό πούλησα 2 οπελ σε 2 χρόνια και.... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
-
ξεκολλατε!!!Ειρωνικα το ειπα
Εγω ουτε που θα εμπαινα στον κοπο να τα πουλησω.θα τα χαριζα.
Και εσυ παλι,ειχες που ειχες ενα,δεν πηρες την δοση σου και πηρες δευτερο?
Κατσε τωρα με το Honda 7 χρονια να το βαρεθεις.... -
Εγω ουτε που θα εμπαινα στον κοπο να τα πουλησω.θα τα χαριζα.
Και εσυ παλι,ειχες που ειχες ενα,δεν πηρες την δοση σου και πηρες δευτερο?
...περιμενε να γερασει πρωτα και μετα εγινε σοφος
Μετα αγορασε χοντα και τον εκανα...υπογραφη -
Κάποιος από τους πρώτους ιδιοκτήτες είχε παραπονεθεί για τρίξιμο του ταμπλώ. Υπάρχει συνέχεια? Λύθηκε το πρόβλημα ή το συνήθισε?
Παραπονιέται η γυναίκα μου (το χρησιμοποιεί περισσότερο) ότι βγάζει ένα θόρυβο στις μεγάλες ταχύτητες (…….την Αγγλία μου …….) -
Εγώ το είχα αναφέρει, δεν ήταν όμως στις μεγάλες ταχύτητες. Τελικά φαίνεται ότι ήταν από τη πολλή ζέστη, τώρα που άλλαξε ο καιρός δεν το κάνει πια.
Ps: ένας φίλος μου με κοροϊδεύει ότι όποτε βλέπει civic στο δρόμο πάντα το οδηγεί κοπέλα. Τι άλλο θα ακούσω
-
'......................
Μη ντρέπεσαι καλέ, πες ποιο αμάξι είναι.Λάδι έκαψε ο κινητήρας μόνο ενός από τα αυτοκίνητα, του Zeus αν θυμάμαι καλά. Το 20% δηλαδή περίπου των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν, οι άλλοι θα παραλάβουν σε 6 μήνες και θα τραυματισθουν σοβαρά στους 7, λόγω των 4* ή της σκληρής ανάρτησης. Μιλώντας για ημιάκαμπτους, το αυτοκίνητο απλά ΔΕΝ στρίβει, μόνο κοπανάει. Ευτυχώς δεν το ακούς, γιατί ο κινητήρας κάνει πολύ θόρυβο, γκαρίζει σαν Ιάπωνας θεός του πολέμου. Δυστυχώς ο μόνος μάρτυρας που επέζησε από την πρώτη ανάκληση (ανατινάχτηκε το αυτοκίνητο από το πρόβλημα στην αντλία καυσίμου), μας άφησε πρόσφατα όταν δεν λειτούργησε το EPS (βλέπε 2η ανάκληση) και καρφώθηκε σε δέντρο, οπότε δεν έχουμε πια ανταπόκριση για το αυτοκίνητο.
Honda Civic '06, 5d
--********-- , ελαφρώς κουρασμένος
.............................'Απο το forum του GOLF GT (140 & 170)
Αρπάξτε τα γιαταγάνια και πάμε για 'πόλεμο'. Πάρτε και κανα λίτρο λάδι μαζί σας. Θα χρειαστεί στους αντιπάλους. Ωραία μας την είπαν. Έχει πλάκα πάντος.
Αυτή την βδομάδα θα μπω στην ουρά και εγω για το 4d civic χρώματος μπλε. Καλα 6μηνα
-
Εξηγείστε του κάποιος...
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
:ysterical:Εξηγείστε του κάποιος...
-
Προς ανυψωση ηθικου ιδιοκτητων ή μελλοντικων αγοραστων σιβικ...μεσα στο τελευταιο τευχος των 4τ κανει μια αναφορα στα αυτοκινητα που εχουν επιλεγει για το coty2007...στο διασημο πλεον τεστ ταρανδου ( ή κερατα για του παθοντες ) το σιβικ τα καταφερνει περιφημα κατα τους δοκιμαστες ακομα και με ταχυτητα 79χλm η οποια και ειναι η μεγαλυτερη απ' ολα. Ολα αυτα δειχνουν οτι η επιλογη του ημιακαμπτου (για οποιο λογο εγινε τελικα...) δεν ηταν καταδικαστικη για το αυτοκινητο αφου το γενικοτερο στησιμο σε συνεργασια με τα ηλεκτρονικα συστηματα εχουν συντελεσει στην δημιουργια ενος ΑΣΦΑΛΟΥΣ οχηματος...
Εμενα παντως δεν με εχουν αποθαρρυνει οσα εχω ακουσει τελευταια...αντιθετως θεωρω την επιλογη που εκανα ως την καλυτερη με βαση τα κριτηρια που εχω στο θεμα αυτοκινητο. Φανταζομαι οτι το ιδιο ισχυει και για οσους εχουν παραγγειλει...απο εκει και περα σε κουβεντα να βρισκομαστε...Τωρα για τα οποια προβληματα εχουν ηδη εμφανιστει... για αυτο ειμαστε εδω για να τα συζηταμε και να προφυλαξουμε οποιους μπορουμε...οταν παραλαβω εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα τα χωνει αν χρειαζεται(...που ευχομαι να μην χρειαζεται...) ΦΥΣΙΚΑ και δεν υφισταται θεμα πολεμου με τα παιδια στο διπλανο φορουμ...αντιθετως θα τους κυρηξουμε τον πολεμο αν σταματησουν την καζουρα διοτι ετσι δεν θα εχει πλακα... (συνονοματε φανταζομαι συμφωνουμε εδω ετσι δεν ειναι; ) -
συμφωνουμε σε πολλα περισσοτερα απο οσα νομιζεις.
δεν ειμαι υπερασπιστης κανενος και ουτε βεβαια θα γινω, εκτος αν καποιος μου δωσει δωρεαν μετοχες και παιρνω ποσοστα βαση των πωλησεων αυτοκινητων!
σεβαστη η επιλογη του καθενος, απαραιτητη και η πλακα, γιατι αλλιως δε θα συμμετειχαμε σε φορουμ αλλα σε ακαδημαικη διαλεξη.
Ηonda Civic 2005