-
νομίζω ότι οι άλλοι δε μπορουν να τα δουνε αν δεν ειναι γραμμένοι
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Η απορια μου εχει να κανει κυριως με την ερωτηση 1 και την 2..συνδιαστικα. Αφου δεν μπορει θεωρητικα να πιασει κοφτη με 6η(ισως σε μια...ατελειωτη κατηφορα!!!) γιατι ο κοφτης ειναι στις 5900(καπου εκει τελως παντων...)
Το κουφο ειναι οτι και η 5η εχει κοφτη στις 6550...γιατι ομως;Αν το αφηναν να πιασει 7000 θα ειχε θεωρητικα...219 πραγματικα με 5η κοφτη
Με 6η θα ειχε...243(σε...γκρεμο )(στο ταχυμετρο θα νομιζα οτι ειχα supercar.... )
Αυτο γινεται και σε αλλες εταιρειες αλλα συνεχιζω να μην καταλαβαινω το γιατι...γι αυτό λέμε ότι τα περιοδικά δεν κάνουν τεστ πλεόν αλλά βόλτες....
Εμείς θέλεις να απαντήσουμε...? Τι είμαστε HONDA UK?????
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Η απορια μου εχει να κανει κυριως με την ερωτηση 1 και την 2..συνδιαστικα. Αφου δεν μπορει θεωρητικα να πιασει κοφτη με 6η(ισως σε μια...ατελειωτη κατηφορα!!!) γιατι ο κοφτης ειναι στις 5900(καπου εκει τελως παντων...)
Το κουφο ειναι οτι και η 5η εχει κοφτη στις 6550...γιατι ομως;Αν το αφηναν να πιασει 7000 θα ειχε θεωρητικα...219 πραγματικα με 5η κοφτη
Με 6η θα ειχε...243(σε...γκρεμο )(στο ταχυμετρο θα νομιζα οτι ειχα supercar.... )
Αυτο γινεται και σε αλλες εταιρειες αλλα συνεχιζω να μην καταλαβαινω το γιατι...γι αυτό λέμε ότι τα περιοδικά δεν κάνουν τεστ πλεόν αλλά βόλτες....
χρειαζεται να εισαι η χοντα για να απαντησεις μια μηχανολογικη ερωτηση που αφορα ολα τα συγχρονα αυτοκινητα;
-
χρειαζεται να εισαι η χοντα για να απαντησεις μια μηχανολογικη ερωτηση που αφορα ολα τα συγχρονα αυτοκινητα;
να την απαντήσουν οι δημοσιογράφοι. Εγω κάνω άλλη δουλειά.
Αυτό που θέλω να πω είναι οτι στα άρθρα θα ήθελα να διαβάζω κι αλλα πράγματα εκτός από τα αυτονόητα,,,...(το ύφος μου είναι φιλικό και χαμογελαστό. Επειδή όταν γράφουμε δε φαίνεται το ύφος γι αυτό το λέω... )
-
ευτυχως που μου το ειπες νομιζα οτι ησουν κακος , μοχθηρος και επικινδυνος
-
ευτυχως που μου το ειπες νομιζα οτι ησουν κακος , μοχθηρος και επικινδυνοςείμαι
-
ομορφα αυτο μας κανει....2
-
Ωραία επειδή εγώ είμαι λίγο φλώρος ποιος από τους δύο άγριους θα αναλάβει να με διδάξει μύτη-τακούνι σε κανα trackday?
-
[...] γιατι ο κοφτης ειναι στις 5900(καπου εκει τελως παντων...)[...]Μήπως έχει χιλιομετρικό κόφτη στα 225 ; Οπότε 'χτυπάει' αυτός και όχι ο κόφτης 'στροφών' ;
Πολλά αυτοκίνητα έχουν και χιλιομετρικό κόφτη. Αν όχι πολλά πάντως σίγουρα μερικά. -
να απαντησει ο borbos που ειναι σε συνεργείο
-
'Μήπως έχει χιλιομετρικό κόφτη στα 225'
Mπορει.Συνηθως απ οτι ξερω εχουν κοφτη στα 215.Οποτε αν κλεβει το κοντερ και κανονικα επιασε τα 215 πραγματικα και εδειχνε 225 μπορει να μπηκε κοφτης τελικης(αν υπαρχει).
-
δεν καταλαβαινω το γιατι υπαρχει αυτος ο κοφτης...τι εξυπηρετει...υπαρχει και στην 5η και στην 6η. Δν θελω να μαθω αν απενεργοποιειται διοτι απλα αν ποτε φτασω σε τετοιες ταχυτητες θα το κανω στιγμιαια απλα για να μαθω τα ορια του και μονο για αυτο αρα μου φτανει η ουτως ή αλλως υψηλη τελικη του. Οι αγγλοι στο φορουμ μου εγραψαν οτι δεν υπαρχει speed limiter και οτι απλα ο αερας το εμποδιζει να επιταχυνει αλλο
Μαλλον ειναι ηδη πιωμενοι.... -
[...] οτι απλα ο αερας το εμποδιζει να επιταχυνει αλλο[...]εντάξει με 6η (η τελική τέσπα) όποιο αμάξι δεν μπορεί να φτάσει κόφτη, από τον αέρα εμποδίζεται... δεν είναι παράλογο.
Πάντως αν και εμ 5η και με 6η 'εμποδίζεται' ακριβώς στα 225... ε ... πολύ στρογγυλό νούμερο μου φαίνεται.
ΕΕΠ χιλιομετρικό κόφτη βάζουν για ζητήματα 'ορίου ασφαλείας'. Κι εγώ πάντως σε άλλα που ξέρω πως έχουν χιλιομετρικό κόφτη, τον βάζουν στα 215. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος κανονισμός για την συγκεκριμένη ταχύτητα (δεν νομίζω).
-
Είμαι υποψήφιος αγοραστής του Honda civic 4 d. Όπως όφειλα πήγα και έκανα test drive το αυτοκίνητο που έχω βάλει εδώ και καιρό στο μάτι.
[b]Μου άρεσε [/b]: Το μικρό και «γρήγορο» τιμόνι, η αίσθηση και η αποτελεσματικότητα των φρένων, η θέση οδήγησης (βολεύτηκα αν και ψηλός) η ικανοποιητική απόδοση του κινητήρα (ε… δεν βάζει και φωτιά στον δρόμο, που είναι τα 140 ΗΡ?), το επίπεδο εξοπλισμού.
[b]Δεν μου άρεσε[/b] : Ο τρόπος που περνάει πάνω από λακκούβες (θυμίζει γερασμένο αυτοκίνητο), οι κλίσεις στις στροφές, ο θόρυβος του κινητήρα σε νορμάλ ταχύτητα ταξιδίου 120- 140 με 6η στο κιβώτιο.
Η αλήθεια είναι ότι επηρεάστηκα αρνητικά από την συμπεριφορά του αυτοκινήτου στον δρόμο. Δεν είναι κρίμα να διαθέτεις κοντά στα 25 χιλ -
τι αμάξι έχεις τώρα?
-
ωχ ρε coyote ερωτηση ειναι αυτη τωρα?
Τι περιμενεις δλδ να σου πει? Α8?θα βγαλεις και καταλογο με τα αμαξια που αν τα οδηγας προηγουμενως απαγορευεται να παρεις το civic?
-
εσυ ρε γιγαντα τι ηθελες να τον ρωτησει ο coyote;Ποσα πορτοκαλια εφαγε σημερα;
Τον ρωτα τι αυτοκινητο ειχε για να καταλαβει τον τροπο που εκτιμα ενα αυτοκινητο. Αν λ.χ ειχε citroen xantia θα ηταν οπαδος της ανεσης κλπ
Ξερεις οτι το σιβικ δεν ειναι και το πλεον ανετο αυτοκινητο της κατηγοριας οποτε αν κανει σχετικο καταλογο ελαχιστα θα μεινουν -
Εγω θα ρωτήσω κάτι άλλο το φίλο....
Δεν ήταν γραμμένος στους τροχούς.
Μόλις γράφτηκε λοιπόνΑρα
- πηγε να δοκιμάσει το αμάξι
- βρήκε το σιτε τον τροχών
- βρήκε το φορουμ
- Γραφτηκε
- βρήκε τους κατασκευαστές και μοντέλα
- βρηκε το τοπικ με το civic 2005
- εγραψε τη γνώμη του που ήταν κακή...
Ολα αυτά για να μοιραστεί μαζί μας τη γνώμη του για το civic.
Εντυπωσιακό -
Καλά τώρα νομίζω είσαι υπερβολικός... O άνθρωπος λογικά ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει στο forum κάτι μόνο αφού άρχισε την έρευνα αγοράς του...
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Καλά τώρα νομίζω είσαι υπερβολικός... O άνθρωπος λογικά ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει στο forum κάτι μόνο αφού άρχισε την έρευνα αγοράς του...δε ρωτησε και κάτι
αμα ρώταγε... κάτι θα λέγαμε....
Ηonda Civic 2005