-
ρε συ pipikino μηπως πρεπει να τους δωσουμε και την φωτο που ανεβασα σττο κοκκινο site; (παντως ειδες ποσες καινοτομιες περιεχει που εμεις απλα δεν ξερουμε;) (δες και το βιντεακι με το μοτερ στο κοκκινο φορουμ πιο πανω που εχω βαλει για να καταλαβεις ποσο καλο μοτερ ειναι τελικα)
για το θεμα του ipod αλλο η μουσικη ...δωματιου και αλλο η μουσικη που μας προτεινεις εσυ... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ετσι ειναι και στο type-rψηλά είναι γαμάτο....
...τι συγκρινεις τωρα τα δικα μας με το type-r...ιεροσυλε!!!
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
οποτε τι το θετε το μαραφετι (ipod) ?ναι ρε βγάλτην.... 225 είναι καλό νούμερο
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
οποτε τι το θετε το μαραφετι (ipod) ?
ναι ρε βγάλτην.... 225 είναι καλό νούμερο
θα μου βγαζουν αναλογες με το gt μετα και θα καυγαδιζουμε εδω μεσα χωρις λογο ρε coyote
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
οποτε τι το θετε το μαραφετι (ipod) ?
ναι ρε βγάλτην.... 225 είναι καλό νούμερο
θα μου βγαζουν αναλογες με το gt μετα και θα καυγαδιζουμε εδω μεσα χωρις λογο ρε coyote
αυτό δεν είναι το νόημα?
-
ξερεις την απαντηση...
-
Οι 'αλλοι' ομως δεν την ξερουν...................
-
ξερεις την απαντηση...έλα βάλε τη φωτό....
-
αν θελετε ανεβαστε την δεν εχω το copyright...αυτο ανηκει στο Γερμανο που την τραβηξε σε αουτομπαν έξω απο το Ααχεν.
Απλα η ερωτησεις που μου δημιουργηθηκαν ειναι η ακολουθες:
225χλμ 'κοντερατα' με 5900 στροφες. Καπου εκει υπαρχει ο ηλεκτρονικος κοφτης.- Γιατι ο κοφτης δεν φτανει στις 7000 οπως στις αλλες ταχυτητες(εστω 6500...)Ποιος ο λογος της υπαρξης του τοσο χαμηλα;
- Εχει ενα ατμοσφαιρικο αυτοκινητο την δυναμη να βαλει την 6η στον κοφτη;
- Το...οικονομομετρο τι θα εγραφε εκεινη την ωρα;;;
- Ποση ωρα το παταγε τερμα για να φτασει εκει;
- Αν αυτα τα κανει το ταπεινο 1.8 το type-r τι θα κανει;
Οποιος ξερει απαντα...
-
αν θελετε ανεβαστε την δεν εχω το copyright...αυτο ανηκει στο Γερμανο που την τραβηξε σε αουτομπαν έξω απο το Ααχεν.
Απλα η ερωτησεις που μου δημιουργηθηκαν ειναι η ακολουθες:
225χλμ 'κοντερατα' με 5900 στροφες. Καπου εκει υπαρχει ο ηλεκτρονικος κοφτης.- Γιατι ο κοφτης δεν φτανει στις 7000 οπως στις αλλες ταχυτητες(εστω 6500...)Ποιος ο λογος της υπαρξης του τοσο χαμηλα;
- Εχει ενα ατμοσφαιρικο αυτοκινητο την δυναμη να βαλει την 6η στον κοφτη;
- Το...οικονομομετρο τι θα εγραφε εκεινη την ωρα;;;
- Ποση ωρα το παταγε τερμα για να φτασει εκει;
- Αν αυτα τα κανει το ταπεινο 1.8 το type-r τι θα κανει;
Οποιος ξερει απαντα...
κανόνες... !!!
-
Paidia, sthn periptosh pou diabazete to lotusclub.gr/forum 8a h8ela apla na dieykrinhso oti ta legomena tou Hethel peri S2000 kai ton an8ropon pou ta odhgoun den ekfrazoun kanenan (allon) katoxo Lotus. Dystyxos yparxoun se olous tous xorous ta mayra probata pou me liga logia dhmiourgoun problhmata.
Elpizo na mhn mas perejhghsete kai na jerete oti den 'brazoume oloi sto idio kazani'.Giorgos
-
3) Το...οικονομόμετρο τι θα εγραφε εκεινη την ωρα;;;Μπορώ να σου πω ότι στα 215 γράφει 19, αν θυμάμαι καλά. Σε τέτοιες ταχύτητες, ποιος κοιτά κατανάλωση...
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
- Το...οικονομόμετρο τι θα εγραφε εκεινη την ωρα;;;
Μπορώ να σου πω ότι στα 215 γράφει 19, αν θυμάμαι καλά. Σε τέτοιες ταχύτητες, ποιος κοιτά κατανάλωση...
εγω
-
19; Μόνο; Καλά είναι...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω
Κι εγώ
Άν θυμάμαι καλά στο 20 δεν τελειώνει ή μπάρα της στιγμιαίας κατανάλωσης? Όταν κολλάει στο 20 (πχ σε επιταχύνσεις) δεν ξέρουμε πόσο είναι. Θυμάμαι όμως τότε δεν ακούμπαγε...
-
1 ερωτηση απαντηθηκε εχω 4 ακομη...
-
Κατι περι επιδοσεων απο το 'κοκκινο' site.
http://www.redliners.info/data/forum/to ... ichpage=63 -
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Κατι περι επιδοσεων απο το 'κοκκινο' site.
http://www.redliners.info/data/forum/to ... ichpage=63λες να μην το ξερω εγω τα βαλα
-
-
Γιατι ο κοφτης δεν φτανει στις 7000 οπως στις αλλες ταχυτητες(εστω 6500...)Ποιος ο λογος της υπαρξης του τοσο χαμηλα;
Ελα ντε? -
Εχει ενα ατμοσφαιρικο αυτοκινητο την δυναμη να βαλει την 6η στον κοφτη;
Δυσκολα.Η 6η συνηθως ειναι overdrive και για αυτο τον σκοπο υπαρχει.Να μην πιανει κοφτη.Σε 5ταχυτο γινεται να κοφτιασει. -
Το...οικονομομετρο τι θα εγραφε εκεινη την ωρα;;;
-
Ποση ωρα το παταγε τερμα για να φτασει εκει;
Ρητορικη ερωτηση.
Εξαρταται(ρητορικη απαντηση) -
Αν αυτα τα κανει το ταπεινο 1.8 το type-r τι θα κανει;
Θα δουμε.Αλλα και 1.8 δεν θεωρειται ταπεινο.Τοτε τι να πει το 1.4.Μια χαρα φυσιολογικες ειναι οι επιδοσεις του.Το Type-R απ'οσο ξερω 235 πραγματικα θα κανει και 6,6 0-100.
-
-
Η απορια μου εχει να κανει κυριως με την ερωτηση 1 και την 2..συνδιαστικα. Αφου δεν μπορει θεωρητικα να πιασει κοφτη με 6η(ισως σε μια...ατελειωτη κατηφορα!!!) γιατι ο κοφτης ειναι στις 5900(καπου εκει τελως παντων...)
Το κουφο ειναι οτι και η 5η εχει κοφτη στις 6550...γιατι ομως;Αν το αφηναν να πιασει 7000 θα ειχε θεωρητικα...219 πραγματικα με 5η κοφτη
Με 6η θα ειχε...243(σε...γκρεμο )(στο ταχυμετρο θα νομιζα οτι ειχα supercar.... )
Αυτο γινεται και σε αλλες εταιρειες αλλα συνεχιζω να μην καταλαβαινω το γιατι...
Ηonda Civic 2005