-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Στην ανάκληση που είχε δημοσιευτεί μιλούσε για 211 οχήματα εάν θυμάμαι καλά.Δεν κλήθηκαν όλα τα οχήματα…
Μίλησα με τον αντιπρόσωπο στην Όλγας και μου είπε ότι τα περισσότερα ήταν ενός άλλου εισαγωγέα. ΟΧΙ του Σαρακάκη.
Πάντως το δικό μου έκανε 12.500 Km και πάει σφαίρα.
Εξακολουθώ να ρωτάω. ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΑ?
Η γυναίκα μου, μου είπε ότι είδε ακόμη ένα κάπου στην Κατσιμίδη να πηγαίνει στα Πανεπιστήμια. -
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Στην ανάκληση που είχε δημοσιευτεί μιλούσε για 211 οχήματα εάν θυμάμαι καλά.
Δεν κλήθηκαν όλα τα οχήματα…
Μίλησα με τον αντιπρόσωπο στην Όλγας και **μου είπε ότι τα περισσότερα ήταν ενός άλλου εισαγωγέα. ΟΧΙ του Σαρακάκη.**Πάντως το δικό μου έκανε 12.500 Km και πάει σφαίρα.
Η γυναίκα μου, μου είπε ότι είδε ακόμη ένα κάπου στην Κατσιμίδη να πηγαίνει στα Πανεπιστήμια.Μα ο Σαρακακης δεν ειναι ο αποκλειστικος εισαγωγεας?
-
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Πάντως το δικό μου έκανε 12.500 Km και πάει σφαίρα.
Η γυναίκα μου, μου είπε ότι είδε ακόμη ένα κάπου στην Κατσιμίδη να πηγαίνει στα Πανεπιστήμια.Λάθος κάνεις, στη Θεσσαλονίκη τελευταία κυκλοφόρησαν αρκετά! Απλά μάλλον θα έτυχε να μή πετύχεις κανένα.
-
Το Civic Hybrid ποτέ έρχεται ;
-
Πάντως το δικό μου ήταν στην ανάκληση...
@gxaral στην αλλαγή λαδιών, διαπίστωσες να έχει κάψει καθόλου??
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Στην ανάκληση που είχε δημοσιευτεί μιλούσε για 211 οχήματα εάν θυμάμαι καλά.
Δεν κλήθηκαν όλα τα οχήματα…
Μίλησα με τον αντιπρόσωπο στην Όλγας και **μου είπε ότι τα περισσότερα ήταν ενός άλλου εισαγωγέα. ΟΧΙ του Σαρακάκη.**Πάντως το δικό μου έκανε 12.500 Km και πάει σφαίρα.
Η γυναίκα μου, μου είπε ότι είδε ακόμη ένα κάπου στην Κατσιμίδη να πηγαίνει στα Πανεπιστήμια.Μα ο Σαρακακης δεν ειναι ο αποκλειστικος εισαγωγεας?
dealer εννοεί,.....
-
Ο χρήστης koumi έγραψε:
spyros.s έγραψε >φιλε μου λογω της πολυ μεγαλης αναμονης (μεχρι και 6 μηνες απο την παραγγελεια... ) δεν θα βρεις και πολλους ιδιοκτητες honda 2006 εδω μεσα. Το ερωτημα σου το εχω κανει πολλες φορες και δεν υπήρξε αναλογη ανταποκριση. Η συμβουλη που σου δινω ειναι να το δεις απο κοντα ο ιδιος διοτι προκειται για πραγματικα αξιολογο αυτοκινητο στα χρηματα του και σιγουρα ξεχωριστο απο οποιοδηποτε αλλο στην κατηγορια του.. Οδηγησε το και μονο ετσι θα καταλαβεις αν αξιζει την αναμονη ή οχι...Σε αυτά που λες έχεις δίκιο αλλά στην Πάτρα που ζω δεν έχω δυνατότητα να το οδηγήσω. Πήγα και το είδα στην αντιπροσωπεία και αυτό που είχε να φανταστείς ήταν πουλημένο, οπότε μέχρι να έρθει νέο θα το βλέπουμε μόνο απο φωτογραφίες.
Καταλαβαίνεις?Δυσκόλο να κάνεις test drive.
Θα ηθελα να ρωτήσω τι χρώμα το προτιμάτε? Εμένα μαύρο μου άρεσε αλλά
όπως επίσης και ένα χρώμα σαν ασημί αλλά όχι ακριβώς ασημί.
Ακούω γνώμες........δεν θα σχολιασω την σταση του τοπικου dealer να μην εχει ουτε ενα test car για μια πολη σαν την Πατρα...Ελεος Χοντα σε αυτο...Τωρα για την επιλογη χρωματος εγω το παρηγγειλα σε μαυρο με μπεζ επενδυση. Παντως μην παραγγειλεις τιποτα αν δεν το οδηγησεις...κανεις μια αγορα 23000
-
δεν έχει τεστ drive προφανώς γιατί το πουλησε.... είχε κάποτε?
Απλά πράγματα. Περασε το εξάμηνο που έπρεπε να το κρατήσει και μετά το πουλησε.Παρε τηλ στην αντιπροσωπεία και κάνε παράπανο. ρωτα τους αν ξέρουν αν εχει τεστ drive. φαντάσου να νομίζουν ότι έχει ακόμη...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
δεν θα σχολιασω την σταση του τοπικου dealer να μην εχει ουτε ενα test car για μια πολη σαν την Πατρα...Να μη πώ και εγώ καμιά κουβέντα για τον dealer της Honda στην Πάτρα...
Οι στατιστικές της Honda για την περιοχή δείχνουν και την κατάσταση
-
Πηγαινε και παρε απο το Αγρινιο.
-
Μια απ' τα ίδια και στην αντιπροσωπεία της Δράμας...
-
Δε θυμάμαι αν το είχα γράψει και νωρίτερα αλλά και στα Γιάννενα η αντιπροσωπεία της Honda είναι για τα πανηγύρια....
-
Να παρετε τηλεφωνο στην αντιπροσωπεία να τα πείτε.
Το θάψιμο είναι το καλυτερο φάρμακο
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Πάντως το δικό μου ήταν στην ανάκληση...@gxaral στην αλλαγή λαδιών, διαπίστωσες να έχει κάψει καθόλου??
Λυπάμαι αλλά δεν το πήγα εγώ, αλλά η γυναικά μου. Και αυτή δεν περίμενε. Μάλιστα εκνευρίστηκε γιατί στις Σέρρες της κόλλησε ο αντιπρόσωπος την διαφημιστική του ταινία στον πίσω αριθμό.
Γιατί ρωτάς…. Συμβαίνει κάτι?
Όσο για τους αντιπροσώπους… και μη χειρότερα. Πάντως στην Αλεξ/πολη είμαστε πιο τυχεροί από όλους. Δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ αντιπρόσωπο. -
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Πάντως το δικό μου ήταν στην ανάκληση...@gxaral στην αλλαγή λαδιών, διαπίστωσες να έχει κάψει καθόλου??
Λυπάμαι αλλά δεν το πήγα εγώ, αλλά η γυναικά μου. Και αυτή δεν περίμενε. Μάλιστα εκνευρίστηκε γιατί στις Σέρρες της κόλλησε ο αντιπρόσωπος την διαφημιστική του ταινία στον πίσω αριθμό.
Όσο για τους αντιπροσώπους… και μη χειρότερα. Πάντως στην Αλεξ/πολη είμαστε πιο τυχεροί από όλους. Δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ αντιπρόσωπο. -
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Δεν είναι σχετικό με το civic, αλλά είναι σχετικό με τους dealers της Honda:
Πάμε το Σάββατο το μεσημέρι με ένα φίλο που ενδιαφέρεται να αγοράσει το fr-v να το δούμε, σε γνωστό dealer επί της μεσογείων. Μπαίνουμε μέσα, βλέπουμε ότι το αυτοκίνητο δεν υπάρχει στην έκθεση, έρχεται ο πωλητής, του λέμε 'ενδιαφερόμαστε να δούμε το frv, αλλά απ' ό,τι βλέπουμε δεν το έχετε'. Απάντηση: 'Πώς δεν το έχουμε, εδώ απ' έξω είναι, ελάτε να σας το δείξω'. Με το που πάει να μας το δείξει, βλέπει ότι το αυτοκίνητο δεν υπάρχει. 'Α, ναι, δεν το έχουμε, μάλλον κάποιος το πήρε'Αποφασίζουμε να πάμε σε άλλον dealer, στην κηφισίας. Εκεί ο υπάλληλος σαφώς πιο εξυπηρετικός, μέχρι τη στιγμή που αρχίσαμε τις ερωτήσεις: 'Πόσους αερόσακους έχει;' (πηγαίνει στο καρτελάκι μπροστά από το αυτοκίνητο και το διαβάζει) 'Έχει ESP;' Απάντηση α): 'Τι είναι αυτό;' Απάντηση β): 'Όχι, αλλά έχει ABS με EBD' Απάντηση γ) 'Δεν είναι σπορ αυτοκίνητο, δε χρειάζεται αυτό το σύστημα'. Συνεχίζουμε τις ερωτήσεις: 'Πότε θα έρθει με τον καινούργιο κινητήρα;' 'Δε γνωρίζω τίποτα για καινούργιο κινητήρα' (εν τω μεταξύ, έχουν γεμίσει φωτογραφίες τα περιοδικά από το facelift, με τον 1.8 που μπαίνει και στο civic). 'Πόσο κοστίζουν τα service;' 'Δε γνωρίζω, αλλά για λάδια υπολογίστε γύρω στα 90-100 ευρώ'. 'Ζάντες αλουμινίου μπαίνουν;' 'Όχι' 'Άλλο ηχοσύστημα μπαίνει;' 'Όχι' 'Ηλιοροφή μπορούμε να παραγγείλουμε;' 'Όχι'
Στο τέλος σκέφτηκα να τον ρωτήσω 'Να μας το πουλήσετε, θέλετε;' αλλά υπέθεσα την απάντηση και φύγαμε.Παρεμπιπτόντως, η μπροσούρα του αυτοκινήτου παρουσιάζει φωτογραφίες που από άποψη εξοπλισμού ουδεμία σχέση έχουν με αυτό που εισάγει ο Σαρακάκης
-
Sorry δεν το έστειλα επίτηδες 3 φορές. Κόλλησε και μου ζητούσε debug.
-
δε ξέρω για τη brochure.
Αλλα για λίγο καιρό ακόμη λένε ότι θα πωλείται με τον 1,7 κινητηρα και το επίπεδο είναι 1 γιατί ειναι ετοιμοπαράδοτο (ειναι δηλαδή ήδη στην Ελλάδα)
Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι οι πωλητές είναι για τον σαν τον νέο παίχτη
Z'Butsa !!!!! τους
-
@ gxaral : ρωτάω γιατί παρουσιάστηκε ένα κρούσμα και ένα αυτοκίνητο έκαψε κάμποσο λάδι, και θέλω να δω αν είναι μεμονωμένη περίπτωση ή όχι...
@ tazz : στο Σωτηρόπουλο πήγες, στη Κηφισίας (Μαρούσι)? Είχα πάει εκεί μια φορά να δω το civic, γιατί ήταν ο πρώτος που το είχε φέρει σχετικά κοντά στη περιοχή μου. Ο υπάλληλος που ήταν εκεί ήταν ψιλοάσχετος, αλλά μετά από λίγο ήρθε 2ος (έχω την εντύπωση ότι ήταν ο γιος Σωτηρόπουλος..) που ήταν σαφώς πιο ενημερωμένος... Btw, δοκίμασε την επόμενη φορά να πεις VSA αντί για ESP, μπας και ξυπνήσουν. Άνθρωποι είναι κι αυτοί, πρέπει να βρούμε τα κουμπιά τους
Ηonda Civic 2005