-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
@nickval: με όλα τα χρώματα σπάνιος θα είσαιΖηλεύεις; Μια γειτόνισσα πήρε Golf πρίν ένα μήνα. Ετών 57! (η γειτόνισσα! )
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
@nickval: με όλα τα χρώματα σπάνιος θα είσαι
Ζηλεύεις; Μια γειτόνισσα πήρε Golf πρίν ένα μήνα. Ετών 57! (η γειτόνισσα! )
ναι, μεγάλη ζήλεια
Επιχείρημα για κάτι είναι αυτό με τη γειτόνισσα; να πω του dad να μην πάρει Golf, είναι και μεγαλύτερος και δεν κάνει
φαντάσου να τον έβλεπες να το οδηγεί όταν του το χα δώσει
-
Ο καθένας με το target group του...
Εγώ συνεχίζω με χιουμοριστική διάθεση το σχόλιό σου περι 'σπανιότητας'. Πάντως το οτι η συμπαθέστατη γειτόνισσα πήρε Golf είναι γεγονός... -
-
@nickval: με όλα τα χρώματα σπάνιος θα είσαι
Ζηλεύεις; Μια γειτόνισσα πήρε Golf πρίν ένα μήνα. Ετών 57! (η γειτόνισσα! )
Το civic ειναι πολυ καλυτερο απο το Golf. Το Golf εχει κατι το περιεργο. Κανει τους ιδιοκτητες του να πιστευουν οτι εχουν αμαξαρα,ενω στην ουσια εχουν ενα πραμα 1500 κιλα, που δεν παει βημα ,που χαλανε τα παντα και ειναι σαν εκτρωμα.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Για το Type-R ξέρει κανείς αν και αυτό θα έχει LSD διαφορικό όπως το προηγούμενο?
Δεν εχει μπλοκε το τωρινο Type-R. To focus rs εχει και στο δρομο ειναι σκοτωστρα.
-
Για το Type-R ξέρει κανείς αν και αυτό θα έχει LSD διαφορικό όπως το προηγούμενο?
Δεν εχει μπλοκε το τωρινο Type-R.** To focus rs εχει και στο δρομο ειναι σκοτωστρα**.
Aυτό είναι αντίστοιχης βαρύτητας με την δήλωσή σου περί τίτλου στην Ευρώπη από τον Ολυμπιακό;
-
Γιατί το μπλοκέ είναι πιο εύκολο στην οδήγηση ή ο μέσος οδηγός θα κυνηγάει τα πεζοδρόμια;
-
Εγώ συνεχίζω με χιουμοριστική διάθεση το σχόλιό σου περι 'σπανιότητας'. Πάντως το οτι η συμπαθέστατη γειτόνισσα πήρε Golf είναι γεγονός...Υπάρχει ολόκληρο τόπικ για σπάνια πουλιά
κι εγώ σας συμπαθώ, ειδικά στο δρόμο
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Δεν εχει μπλοκε το τωρινο Type-R. To focus rs εχει και στο δρομο ειναι σκοτωστρα.
τωρα τη μαμησατε...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εγώ συνεχίζω με χιουμοριστική διάθεση το σχόλιό σου περι 'σπανιότητας'. Πάντως το οτι η συμπαθέστατη γειτόνισσα πήρε Golf είναι γεγονός...Υπάρχει ολόκληρο τόπικ για σπάνια πουλιά
κι εγώ σας συμπαθώ, ειδικά στο δρόμο
επιτελους μπηκες στο νοημα της αντιπαραθεσης...
οταν σε αφησει η 'επιλογη σου' στο δρομο εμεις οι καλοι σαμαρειτες οδηγοι honda θα σε οδηγησουμε στο πλησιεστερο συνεργειο διοτι αγαπουμε αλληλους... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
επιτελους μπηκες στο νοημα της αντιπαραθεσης...
οταν σε αφησει η 'επιλογη σου' στο δρομο εμεις οι καλοι σαμαρειτες οδηγοι honda θα σε οδηγησουμε στο πλησιεστερο συνεργειο διοτι αγαπουμε αλληλους...θα ρισκάρω να πάω με άλλο Golf, θα βρω αμέσως, αν είναι να περιμένω να περάσει Civic θα με φάνε οι λύκοι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
θα ρισκάρω να πάω με άλλο Golf, θα βρω αμέσως, αν είναι να περιμένω να περάσει Civic θα με φάνε** οι λύκοι **
Θα τους βρείς σίγουρα στην αντιπροσωπεία για την επισκευή της ζημιάς...
-
Στην πιστα το focus rs ειναι ακλονητο στις στροφες μπλα μπλα μπλα
Στους Ελληνικους δρομους ομως το μπλοκε λειτουργει ως σφουγγαριστρα και ακομα και στην ευθεια πηγαινει δεξια-αριστερα ''σκουπιζοντας'' τον δρομο.
-
θα ρισκάρω να πάω με άλλο Golf, θα βρω αμέσως, αν είναι να περιμένω να περάσει Civic θα με φάνε** οι λύκοι **
Θα τους βρείς σίγουρα στην αντιπροσωπεία για την επισκευή της ζημιάς...
μετά τα 4 χρόνια
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μετά τα 4 χρόνια
Τώρα μου την είπες... δεν έχω να απαντήσω
-
ΦΤΑΝΕΙ!
-
OK kouk!
-
Στην πιστα το focus rs ειναι ακλονητο στις στροφες μπλα μπλα μπλαΣτους Ελληνικους δρομους ομως το μπλοκε λειτουργει ως σφουγγαριστρα και ακομα και στην ευθεια πηγαινει δεξια-αριστερα ''σκουπιζοντας'' τον δρομο.
και αυτο το κρινεις ως επικινδυνο????
παρατηρηση : για να δουλεψει οπως πρεπει το μπλοκε του RS πρεπει το οδοστρωμα να ειναι καλο, οποτε εν μερη εχεις δικιο....
-
μετά τα 4 χρόνια
Τώρα μου την είπες... δεν έχω να απαντήσω
...σε ταπωσε για να μαθεις...
λοιπον πληρωνουν 310 ευρω για 2 χρονια επεκταση εγγυησης δηλαδη 155 τον χρονο. Βαλε 5 επιπλεον που παιρνουμε εμεις δωρεαν εχουμε 5*155=775 ευρω κερδος...τελικα εχω δικιο που λεω οτι τα Honda ειναι επενδυση. ..Αν συνεχισουν ετσι σε λιγο καιρο στις αντιπροσωπειες τους θα πληρωνουν εισοδο
Ηonda Civic 2005