-
Μεχρι τότε το civic θα εχει κάνει f/l
-
ήδη
-
σωστος
-
Μεχρι τότε το civic θα εχει κάνει ήδη f/l για να αντιμετωπίσει το τρομερό νέο golf που δε θα τρίζει
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
από κάτω δεν εχει 2 λαστιχα στρογγυλά που στριβουν για να ρυθμίζεις το βαθος του καπω όταν κλείνει?Το κοίταξα.. Δεν είναι απο το πορτ μπαγκαζ... Το πλαστικό πάνω από το πίσω αροστερο flash είναι.... αν και τώρα που το κοιτάω μάλλον έρχεται στα ίσα του.
-
Ο χρήστης xalkidaios έγραψε:
Έτσι κρίνεις εσύ τα αυτοκίνητα; Είναι γεγονός ότι υπάρχει καθυστέρηση στις παραδόσεις, αλλά όχι στα νούμερα που λες εσύ, τουλάχιστον για Θεσσαλονίκη.
Δεν κάνω καθόλου λάθος. Τα νούμερα αυτά δεν είναι δικιά μου επινόηση αλλά η απάντηση 2 αντιπροσώπων Σαρακάκης και Πράπας ....
Κάπως έτσι έιναι.
Εμένα μου λέγανε αρχές αυγούστου αλλά ήρθε μέσα Ιουνίου. Πάντως σε όσους ερχόταν να ρωτήσουν και στην θεσ/νίκη μιλούσαν γιά Δεκέμβριο-Ιανουάριο.
Έχει όμως και πολλές αποσύρσεις από ανθρώπους που δεν μπορούν να περιμένουν άλλο και έτσι πιθανόν να πηδήξεις κανένα μήνα. -
Ο χρήστης gxaral έγραψε:
Έτσι κρίνεις εσύ τα αυτοκίνητα; Είναι γεγονός ότι υπάρχει καθυστέρηση στις παραδόσεις, αλλά όχι στα νούμερα που λες εσύ, τουλάχιστον για Θεσσαλονίκη.
Δεν κάνω καθόλου λάθος. Τα νούμερα αυτά δεν είναι δικιά μου επινόηση αλλά η απάντηση 2 αντιπροσώπων Σαρακάκης και Πράπας ....
Κάπως έτσι έιναι.
Εμένα μου λέγανε αρχές αυγούστου αλλά ήρθε μέσα Ιουνίου. Πάντως σε όσους ερχόταν να ρωτήσουν και στην θεσ/νίκη μιλούσαν γιά Δεκέμβριο-Ιανουάριο.
Έχει όμως και πολλές αποσύρσεις από ανθρώπους που δεν μπορούν να περιμένουν άλλο και έτσι πιθανόν να πηδήξεις κανένα μήνα.σωστό το πήδημα παίζει πολλές φορές.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εγω το πράγμα το βλέπω απλά....
Δεν υπαρχουν αμάξια πουθενάΑλλά το 4πορτο επειδή ρώτησα για ένα φίλο μου που ηθελε να παρει δεν εχει τετοιους χρόνους αν είσαι διαλακτικός στο χρώμα και δε θελεις το πολύ πλούσιο
Ειδικά αν παρεις το VSA auto που ειναι γαμάτο (καρφωτές σε αυτόματο χωρις συμπλεκτη +500 ευρω) ερχεται πιο γρήγορα.
Για ρωτηστε για αυτό.....
Σε μένα είπαν ότι ανεξαρτήτως εξοπλισμού και χρώματος οι χρόνοι είναι αυτοί εκτός αν υπάρχει ακύρωση. Αλλά με το να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα δουλειά δε γίνεται.
-
Ο χρήστης xalkidaios έγραψε:
Εγω το πράγμα το βλέπω απλά....
Δεν υπαρχουν αμάξια πουθενάΑλλά το 4πορτο επειδή ρώτησα για ένα φίλο μου που ηθελε να παρει δεν εχει τετοιους χρόνους αν είσαι διαλακτικός στο χρώμα και δε θελεις το πολύ πλούσιο
Ειδικά αν παρεις το VSA auto που ειναι γαμάτο (καρφωτές σε αυτόματο χωρις συμπλεκτη +500 ευρω) ερχεται πιο γρήγορα.
Για ρωτηστε για αυτό.....
Σε μένα είπαν ότι ανεξαρτήτως εξοπλισμού και χρώματος οι χρόνοι είναι αυτοί εκτός αν υπάρχει ακύρωση. Αλλά με το να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα δουλειά δε γίνεται.
κλασικός λαλακας ντιλερ..... δε θελει να πουλησει ας μη πουλήσει
-
Χαθηκαμε και ειπα να περασω να καταθεσω τα σεβη μου
Μαζι και εναν προβληματισμο.Ψαχνω εναγωνιως για TD στη βορειο ελλαδα(3 πολεις) και δε βρισκω...Τι γινεται?Τετοιο παθος και αγοραζουν μεχρι και τα TD?
Αντε και θελω να το 'βολταρω' πριν φυγω για διακοπες -
τι είναι το TD?
-
γκουχ γκουχ!(να καθαρισει ο λαιμος)
Test drive,αναφερεται και ως tdu-test drive unit
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
γκουχ γκουχ!(να καθαρισει ο λαιμος)Test drive,αναφερεται και ως tdu-test drive unit
εχουν όλοι κανονικά
Οσοι δεν εχουν κακό του κεφαλιού τους (να τους καρφώσεις)στην αρχη νόμιζα ότι ψαχνεις για turbo diesel!!!!
Αλλά και να εχουν δε θα στο δωσουν για SK. Αντε για καμία βόλτα
-
Winmik περιμενουμε εντυπωσεις....
(μιας και αυτοκινητο δεν ξερουμε ποτε θα παρουμε...)
-
Εντυπώσεις? Αμέσως!
Χθες έφτασα αισίως τα 1.000χλμ, που ήταν για μένα και το 'ψυχολογικό όριο' για το στρώσιμο, όπως υποδεικνύει και το manual. Αναλυτικά αναφέρω ότι μέχρι τα πρώτα 400χλμ πήγαινα πολύ ήρεμα, καθώς ήθελα να είμαι βέβαιος ότι φρένα-αναρτήσεις-κλπ θα δέσουν χωρίς απρόοπτα (τον κινητήρα δεν τον φοβόμουν, Honda είναι άλλωστε, αλλά και πάλι δεν πίεσα πάνω από 3.500-3.700σαλ). Από τα 650χλμ και μετά άρχισα και πίεζα πιο πολύ, το έτρεξα αρκετά το αυτοκίνητο, μάλιστα έκανα και ένα μίνι ταξίδι Αθήνα-Κόρινθο και δοκίμασα τα κρατήματα στις στροφές της Επιδαύρου. Πλήρες άνοιγμα (σε κόφτες δηλαδή) δεν έχω κάνει ακόμα, έφτασα μέχρι 5.500-6.000σαλ μερικές φορές. Αναλυτικότερα (χωρίς φόβο και πάθος, θετικά & αρνητικά):
ΟΔΗΓΙΚΑ:
-Κινητήρας: στην αρχή ήταν λίγο απότομος, όμως ήδη έχω αρχίσει να τον νιώθω πιο ομαλό, πιο 'γλυκό'. Στα πρώτα χιλιόμετρα ψιλοξενέρωσα, γιατί (σημείωση: το τελευταίο πράγμα που μπορεί να πει κάποιος για την οδήγησή μου είναι ότι είναι οικονομική) δεν είχε το απαραίτητο τράβηγμα από χαμηλές στροφές που θα ήθελα. Μέχρι τις 2.500 περίπου τα πράγματα είναι μάλλον χλιαρά, αλλά άμα και πατήσεις τις 3.000 πραγματικά η κατάσταση αλλάζει τραγικά προς το άριστο(τόσο που, επιτάχυνα στην αρχή και ένιωθα χάλια που 'φίμωνα' το κινητήρα πάνω που άρχιζε να τραγουδάει). Σε αυτές τις στροφές και πάνω το αυτοκίνητο δείχνει τη δυναμή του, έχει (για τα δικά μου τουλάχιστον δεδομένα) εντυπωσιακό πέταγμα και δύναμη. Σε κατέβασμα ειδικά ταχύτητας για επιτάχυνση, το αυτοκίνητο ουρλιάζει και πετάγεται μπροστά.
-Αναρτήσεις: (χα εδώ αρχίζει το καλό ). Η ανάρτηση θα ταλαιπωρήσει η αλήθεια είναι τον οδηγό στις χαμηλές ταχύτητες, στις λακκούβες και τα μεγάλα μπαλώματα ειδικά (ίσως είναι και οι 17άρες?), αλλά σε υψηλές ταχύτητες και στις στροφές θα τον αποζημιώσει πιστεύω. Μπορεί να μην έχει πολύ άνεση, αλλά σε πιο sport οδήγηση περνάει αέρα πάνω από τις ανωμαλίες του δρόμου, ενώ στις στροφές γέρνει από καθόλου εως ελάχιστα. Σε κάθε περίπτωση τα αρνητικά αφορούν μόνο την άνεση, από θέμα απόδοσης τη ανάρτηση τη θεωρώ μια χαρά.
-Φρένα: με μία λέξη . Απλά ΤΕΛΕΙΑ, σου δίνουν την αίσθηση ότι είναι εκεί για να σε γλυτώσουν από τη κάθε σου ηλιθιότητα, είτε όταν πας να μπεις στη στροφή με πολλά, είτε όταν κάνεις απότομο φρενάρισμα (ναι, έκανα ένα, και δεν πίστευα πόσος χώρος μου έμεινε μπροστά), παντού. Respect
-Κράτημα: για τα δικά μου δεδομένα το χαρακτηρίζω πολύ καλό. Ίσως μερικές φορές νιώθεις ότι θα υποστρέψει πάνω στη στροφή, αλλά διαψεύδεσαι κάθε φορά. Δοκίμασα πολλές φορές να κάνω παιχνίδια με την ουρά πάνω σε γρήγορες στροφές, κανένα πρόβλημα. Το esp (μέχρι τώρα το έχω always on, θέλω πρώτα να συνηθίσω τη δύναμη του αυτοκινήτου, καθ'ότι το άλμα για μένα από τα 88 στα 140 άλογα δεν είναι μικρό) ενεργοποιείται πολύ σπάνια, συγκεκριμένα σε 'δυνατές' εκκινήσεις με πρώτη σε στροφή και σε μία άλλη περίπτωση, σε στροφή, που μάλλον το παράκανα. Αυτή ήταν και η μοναδική περίπτωση που η διόρθωση του esp και η συμπεριφορά του αυτοκινήτου με φόβισε, αφού δεν περίμενα αυτόματα τη διόρθωση και μάλλον αντέδρασα λίγο άτσαλα. Με λίγο άφημα του γκαζιού ωστόσο, το αυτοκίνητο επανήλθε.
-Καθίσματα : όπως έχω πει και άλλες φορές, η θέση οδήγησης για τα δικά μου γούστα είναι πιο ψηλά απ'ότι θα έπρεπε, μου λείπει σε αυτό το σημείο (και μόνο) το Corolla μου. Από άποψη πλευρικής στήριξης θα έλεγα ότι δεν έχω παράπονο, όσο πρέπει. Ένα ενοχλητικό πρόβλημα: το προσκέφαλο 'κλειδώνει' μόνο προς τα κάτω, και σε όπισθεν και με το αγγάλιασμα του δεξιού καθίσματος, ο ώμος σπρώχνει προς τα πάνω το προσκέφαλο του οδηγού με αποτέλεσμα να θέλει εκ νέου ρύθμισμα. Εκνευριστικό ειλικρινά, μάλλον πρέπει να γίνει καμιά πατέντα.
-Κιβώτιο: στην αρχή είχε μια ελαστική αίσθηση όταν κούμπωναν οι ταχύτητες, αλλά πλέον έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Πολύ καλές εντυπώσεις γενικά, δεν είχα κανένα πρόβλημα σε ούτε μία αλλαγή. Όπως λεει και το manual η όπισθεν δεν μπαίνει εν κινήσει (αντί για έκτη, αυτό έλειπε), αλλά δεν το δοκίμασα για να σας πω. Τώρα που έγραψα το review πάω
ΜΗ ΟΔΗΓΙΚΑ - ΑΛΛΑ
-Εμφανησιακά: Να πω ότι το έχω ερωτευτεί το αμαξάκι? Έχω πλέον πειστεί ότι η έξτρα αναμονή για το μαύρο άξιζε 1000%, πραγματικά άλλη ομορφιά από τα υπόλοιπα που κυκλοφορούνε. Δεν χορταίνω να το κοιτάω Αλλά... θέλει πλύσιμο συχνά, κάτι στο οποίο είμαι αλλεργικός Δεν πειράζει, για χάρη του θα αλλάξω.
-Ορατότητα πίσω: με λίγη συνήθεια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ασφάλειας, αλλά φυσικά η γραμμή παραμένει. Με άλλα λόγια δεν υπάρχει περίπτωση να 'μην δεις' κάτι που θα έπρεπε, αλλά ανάλογα με την απόσταση του πίσω αυτοκινήτου, δεν μπορείς να δεις πχ τις πινακίδες ή να τσεκάρεις τη μελαχροινή που σε ακολουθεί
-Σε συνθήκες βροχής, πίσω τζάμι: η έλλειψη υαλοκαθαριστήρα είναι μάλλον ανεκτή. Στην Κόρινθο με έπιασε μια πολύ γενναία μπόρα, οπότε το διαπίστωσα από πρώτο χέρι. Όταν είσαι σταματημένος οι σταγόνες κάθονται σε ψιλές 'μπιλίτσες' και δεν ενοχλούν, ενώ εν κινήσει το νερό που 'κάθεται' απομακρύνεται γρήγορα. Με άλλα λόγια, άμα είναι μέρα, κανένα πρόβλημα. Άμα είναι νύχτα, δεν ξέρω Θα το διαπιστώσω αργά ή γρήγορα, the hard way
-Θόρυβος: ανάλογα τη διάθεση, αλλά μάλλον θα ενοχήσει στις ψηλές στροφές. Είναι πιο πολύς από ότι θα έπρεπε, μαζί με μουσική ή και clima, είναι βαβούρα. Με τα δυο παραπάνω κλειστά, είναι τραγούδι. Κυριολεκτικά.
-Το μεγάλο μου παράπονο : Αυτό ήταν το τελευταίο που περίμενα, και πρέπει να φταίει η αιώνια τύχη μου, αφού δεν έχω ακούσει κάποιον άλλο να παραπονιέται. Ένα πλαστικό τζαμάκι (από την όθόνη που δείχνει τα χιλιόμετρα) κάνει θόρυβο σε κάε κραδασμό. Δεν τρίζει ακριβώς, κάνει έναν περίεργο θόρυβο που δύσκολα μπορώ να περιγράψω. Με αυτό το πρόβλημα δεν ξέρω τι θα κάνω, φοβάμαι καινούριο αυτοκίνητο να το πάω να το λύσουν για να φτιαχτεί. Συγκεκριμένα, φοβάμαι ότι οι της Honda μιας και είναι καινούριο το μοντέλο θα 'μάθουν' πάνω στο δικό μου, και μετά θα τρίζουν όλα τα άλλα, ίσως εκτός από το τζαμάκι. Εσείς τι λέτε να κάνω? Help!
Αυτά από εμένα, άμα ξέχασα κάτι θα επανέλθω.
--WinMik--
-
Ευχαριστω!!!!
(προς το παρον κανω virtual οδηγηση χαρη στους Zeus,Nickval, Winmik... Που θα πάει θα έρθει ο Σεπτεμβριος...)
-
To πήγαν για Σεπτέμβρη τελικά?? Ουχ... Υπομονή...
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Το esp (μέχρι τώρα το έχω always on, θέλω πρώτα να συνηθίσω τη δύναμη του αυτοκινήτου, καθ'ότι το άλμα για μένα από τα 88 στα 140 άλογα δεν είναι μικρό) ενεργοποιείται πολύ σπάνια, συγκεκριμένα σε 'δυνατές' εκκινήσεις με πρώτη σε στροφή και σε μία άλλη περίπτωση, σε στροφή, που μάλλον το παράκανα.Στους ελληνικούς δρόμους το ESP αποδεικνύεται σωτήριο.Προσωπικά το έχω ενεργοποιημένο μονίμως σε συνθήκες καθημερινής οδήγησης.Το απενεργοποιώ μόνο σε κομμάτια δρόμου που τα ξέρω πάρα πολύ καλά.
Το ESP θεωρώ πως είναι παρεξηγημένο από τους οδηγούς.-Το μεγάλο μου παράπονο : Αυτό ήταν το τελευταίο που περίμενα, και πρέπει να φταίει η αιώνια τύχη μου, αφού δεν έχω ακούσει κάποιον άλλο να παραπονιέται. Ένα πλαστικό τζαμάκι (από την όθόνη που δείχνει τα χιλιόμετρα) κάνει θόρυβο σε κάε κραδασμό. Δεν τρίζει ακριβώς, κάνει έναν περίεργο θόρυβο που δύσκολα μπορώ να περιγράψω. Με αυτό το πρόβλημα δεν ξέρω τι θα κάνω, φοβάμαι καινούριο αυτοκίνητο να το πάω να το λύσουν για να φτιαχτεί. Συγκεκριμένα, φοβάμαι ότι οι της Honda μιας και είναι καινούριο το μοντέλο θα 'μάθουν' πάνω στο δικό μου, και μετά θα τρίζουν όλα τα άλλα, ίσως εκτός από το τζαμάκι. Εσείς τι λέτε να κάνω? Help!
Άνοιξε το cd-player και δυνάμωσε τη μουσική
-
Εννοείται ότι δεν σκοπεύω να οδηγώ με esp απενεργοποιημένο, μόνο σε ειδικές περιστάσεις. Δεν το σνομπάρω, κάθε άλλο
-
Φίλε miatagreece, δε πειράζει η επιπλέον αναμονή! Πραγματικά χαλάλι! Βέβαια δε με χάλασε που το πήρα σε 2 περίπου μήνες...
Άν δε κάνω λάθος το πήρες σε μαύρο, οπότε θα το γουστάρεις τρελά
Ηonda Civic 2005