-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αφού τον έχουν από το προηγούμενο εάν δεν απατώμαι γιατί δεν τον φέρνουν και να καταργήσουν τον ασθενικό 1400άρη των μόλις 83 αλόγων;είχα διαβάσει ότι δεν χωράει στο καπό του αυτοκινήτου, ούτε ο 1600 ούτε ο 1400 των 90 ίππων του παλιού Civic. Για αυτό, αυτός που βάλανε είναι ο 1339 κ.εκ. του Jazz. Αυτός μάλιστα, χωράει!! τώρα βέβαια πως στο type-r θα χωράει ο ίδιος κινητήρας των 200 ίππων με το προηγούμενο type-r, το έχω απορία
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αφού τον έχουν από το προηγούμενο εάν δεν απατώμαι γιατί δεν τον φέρνουν και να καταργήσουν τον ασθενικό 1400άρη των μόλις 83 αλόγων;
Τι σε κάνει σίγουρο ότι ο προηγούμενος περνάει Euro4?
euro 6 ειναι το μοτερ του civic!!!
-
το 1600?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το 1600?το 1.8
-
εμείς μιλάμε για το 1600...
-
καλα δε θα βγει 1600ρης με 140 αλογα?
Ετσι δε λεγανε κατι παπαγαλακια
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
καλα δε θα βγει 1600ρης με 140 αλογα?Ετσι δε λεγανε κατι παπαγαλακια
Μπααααααα.....
Που να ξερουνε αυτοι οι ιάπωνες από κινητηρες.....
Μάλλον βγαζει η VAG 1.1 150 άλογα.....έτσι λεγανε κατι αντικειμενικές καρακάξες....
-
Χωρίς να θέλω να κάνω επίθεση προς κανέναν, το έχουμε σκίσει λίγο το thread. Ο καθένας έχει τις απόψεις του και τα κριτήριά του. Ας το σεβαστούμε και ας μην κουράζουμε με επαναλήψεις και κόντρες που δεν θα βγάλουν πουθενά (ποτέ δεν έβγαλαν)...
Φιλικά, WinMik
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
1.600αρης πότε θα βγει, επειδή βαριέμαι να διαβάζω 100+ σελίδες; Θα έχει κάποιο ιδιαίτερο τεχνολογικό χαρακτηριστικό;Θα προκύψει αλλά με τα μέχρι τώρα σχέδια μόνο για το 4Θ.
-
αυτό που σας ειπα εγω
Για τα ιαπωνικά μοντέλα (4 πόρτες) -
A παιδια φτανει το θαψιμο του Civic.E,κουρασε το θεμα...
Τωρα πια θα περιμενω τον ερχομο του type r,για να πιασω και κει δουλεια με το φτυαρι
Και για αρχη να κριτικαρω την επιλογη κινητηρα που οπως ακουγεται θα ειναι ο ιδιος με την τρεχουσα γενια.Χαθηκε να βγαλουν εναν 1600 που δουλευει στις 25.000 σαλ και βγαζει 400 αλογα?
Α τωρα που πα δουλεια να θημηθω να παω απο Δευτερα στο Σαρακακη για να πληρωθω τα ποσοστα μουPS.@miatagreece Highlander:Ρε συ πολυ κολλημα με το VAG...Καρφωνεσαι
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Χωρίς να θέλω να κάνω επίθεση προς κανέναν, το έχουμε σκίσει λίγο το thread. Ο καθένας έχει τις απόψεις του και τα κριτήριά του. Ας το σεβαστούμε και ας μην κουράζουμε με επαναλήψεις και κόντρες που δεν θα βγάλουν πουθενά (ποτέ δεν έβγαλαν)...Φιλικά, WinMik
Ρε Omikrone3 πολλή κούραση! Όλοι έχουμε τα κολλήματά μας, let go man!
-
Ξυδακι....
Α να μην ξεχνιομαστε,
Η Ισπανια χθες το καθαρισε το ματσακι με 4 γκολακια!
Η Ιαπωνια αραγε θα περασει καν στη 2η φαση? -
Καλά σταματάω να ασχολούμαι, έχουμε φύγει σε άλλο επίπεδο...
-
ρε παιδιά όντως είναι υπερβολικά κουραστικό αυτό το πράγμα
υπάρχει και ξεκάθαρος κανονισμός για το flame baiting -
Νάιν 1.600 κυβίκεν φιρ 5θυρεν; Γιατί ρε γμτ, πού τους κολλάνε μερικές ιδέες...
-
Τι γίνεται με τον Omikrone3? Έχουμε ξεφύγει μου φαίνεται...
-
εγω τα λεγα, μπαίνει κάθε βράδυ και τα κάνει...
βαρεθήκαμε πια!! -
Τέλος το θέμα παίδες. Συνεχίζουμε στα του Σιβίκ. Flame posts και offtopic θα αντιμετωπίζονται αυστηρότερα από δω και πέρα στο παρόν θέμα.
[moderator]
-
Εγω πάντως σκέφτομαι αν αξίζει να παραγγείλεις type_R πριν έρθει.
Πιθανότητα να είναι μάπα 5,6
Πιθανότητα να είναι καλό 1,15Το σκέφτομαι. Θα φέρουν μερικά στην αρχη οπότε αν παραγγείλεις τώρα το παίρνεις. Βεβαια στα 30Κ λέμε έτσι... (ετσι ακούγεται)
Ηonda Civic 2005