-
solar_energy δεν μιλάω για εξυπηρέτηση πελατών,αλλά για το τί περιλαμβάνει η εξαετής εγγύηση.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Προφανώς είναι κάποια προσφορά. Οσο πιο πολλά χρόνια κάνεις συμβόλαιο τόσο καλύτερη τιμή παίρνεις.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΤΙΜΗ
ερχονται να σου αλλαξουν λάστιχο?
Το θεωρώ μέγιστη ντροπή να το κάνω. Δεν είμαι κουλός. Την οδική βοήθεια την έχω για κάτι σημαντικό όχι για ψίλου...
ουτε εγω είμαι κουλός αλλά μπορεί να φοράω κοστούμι!!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Προφανώς είναι κάποια προσφορά. Οσο πιο πολλά χρόνια κάνεις συμβόλαιο τόσο καλύτερη τιμή παίρνεις.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΤΙΜΗ
ερχονται να σου αλλαξουν λάστιχο?
Το θεωρώ μέγιστη ντροπή να το κάνω. Δεν είμαι κουλός. Την οδική βοήθεια την έχω για κάτι σημαντικό όχι για ψίλου...
ουτε εγω είμαι κουλός αλλά μπορεί να φοράω κοστούμι!!!!!
Εδω έχουμε μαζευτεί όλοι οι γρήγοροι και γι αυτό ας θυμίσω κάτι
Στα πολύ αματα αμάξια δεν αλλάζει η μπροστά ρόδα γιατί το δισκόφρενο είναι τεράστιο και δε μπαίνει ρεζέρβα.
Αρα βγάζεις την πίσω ρόδα και βάζεις τη ρεζέρβα ανάγκης
Μετά βγάζεις τη μπροστά και βάζεις την πίσω ρόδα μπροστά..(που ελπίζεις να μην την εχει παρει στο μεταξύ ο πιτσιρίκος και παίζει και κυλήσει πουθενά, σε κανένα ποτάμι πχ)Κουλός ξε κουλός θέλεις μία ώρα χωρίς το μηχάνημα
-
Με το kit επισκευής λάστιχου τι παίζετε?Το νέο honda civic 5d δέν έχει ρεζέρβα γι αυτό έχει και πορτμπαγκάζ 480lt.Είναι η ένεση που κάνουν στα βούλκανιζατέρ?κι αν ναι πως φουσκώνουμε το λάστιχο?
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
solar_energy äåí ìéëÜù ãéá åîõðçñÝôçóç ðåëáôþí,áëëÜ ãéá ôï ôß ðåñéëáìâÜíåé ç åîáåôÞò åããýçóç.Êáé íïìßæåéò ïôé äÝí áöïñÜ ôçí åôáéñåßá ç óùóôÞ åíçìÝñùóç ôïõ ðåëÜôç; Ïëá áõôÜ ðÜíå ðáêÝôï. Áóå ðïõ äÝí Ý÷åé íüçìá íá ãßíåôáé êïõâÝíôá ãéá ôïí Ýìðïñï ðïõ ðñïóðáèåß íá 'ãëéôþóåé' ìéá âëÜâç...
Áð ôç óôéãìÞ ðïõ äÝí èá ðëçñþóåé ôç âëÜâç ï Ýìðïñïò Þ ç Ôoyota ÅëëÜò ôïí óõìöÝñåé íá éêáíïðïéÞóåé ôïí ðåëÜôç.ÔïõëÜ÷éóôïí ó áõôï ôïí ôïìÝá åãù âãÜæù ôï êáðÝëï óôïí Ð.Áèáíáóüðïõëï êáé äÝí íïìßæù ïôé Þôáí ôõ÷áßá ç ìåôÝðåéôá áíÜäåéîÞ ôïõ óå êïñõöáßá èÝóç óôçí éåñáñ÷ßá ôçò Toyota...
-
Ο χρήστης gus38 έγραψε:
Με το kit επισκευής λάστιχου τι παίζετε?Το νέο honda civic 5d δέν έχει ρεζέρβα γι αυτό έχει και πορτμπαγκάζ 480lt.Είναι η ένεση που κάνουν στα βούλκανιζατέρ?κι αν ναι πως φουσκώνουμε το λάστιχο?Εχει, τα εχουμε πει αυτά
Αν δε την βάλεις μπορεις να έχει μαζί το κιτ και 485 λιτρα
Αν τη βάλεις έχεις 415 λιτρα -
Coyote ή borbos, μηπως γνωριζετε εαν η ρεζερβα ειναι προαιρετικη? Δηλαδη αν θελει ο αγοραστης μπαινει αν οχι μπαινει το κιτ επισκευης?
-
Την παίρνεις τη ρεζερβα και το κιτ μαζι και κανεις ότι θέλεις
-
Το αμάξι να δούμε πότε θα πάρουμε. Όσο πλησιάζει ο καιρός τρελαίνομαι Είναι και πρώτο μου καινούριο αυτοκίνητο...
-
Χαρά σε σένα ρε παλιόπαιδο
-
Να'σαι καλά!
-
φιλε winmik ποια εκδοση παιρνεις και ποσο αναμονη εχεις? (ευχομαι να ειναι η μικροτερη )
-
5θ 1.8 Sport Μαύρο, το παρήγγειλα πριν από ένα μήνα περίπου και μου είπαν τέλη Ιουνίου-αρχές Ιούλη. Το μαύρο πρόσθεσε έναν μήνα περίπου...
-
Χθες παρήγειλα και εγώ το 1.8 Sport Μαύρο 5Θ αλλά δυστηχώς δεν πρόκειται να το έχω πριν το Σεπτέμβριο μη σας πω Οκτώβριο....
-
http://www.auto-internet.gr/news_presentations.htm
στο συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται στην παρουσίαση στο Λαύριο του υβριδικού sedan με χαμηλή κατανάλωση, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και τιμή περίπου 21.000 ευρώ. Πραγματικά ακούγεται πολύ καλή περίπτωση, αν και περίεργο μου φαίνεται να είναι πιο φθηνό από το κλασικό σενταν. Μήπως ξέρει κανείς κάτι για τη διαθεσιμότητά του;
-
Είναι 1300 υβριδικό επικουρικό
Είναι ο κινητηρας που εχει εδω στα βραβείαhttp://www.ukintpress.com/engineoftheye ... /1_14.htmlτη
' Στην Ελλάδα οι λύσεις αυτές έχουν και πρόσθετα κίνητρα από το κράτος, όπως μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και δυνατότητα καθημερινής εισόδου στο δακτύλιο της Αθήνας.'
αυτό είναι ένα κέρδος!!!
-
ναι, σε υβριδική τεχνολογία έχει και ιδιαίτερη βαρύτητα η 7ετής εγγύηση, όπου ο αγοραστής δεν θέλει να αισθάνεται ότι 'ρισκάρει' με μια τεχνολογία που δεν είναι ευρέως διαδεδομένη (στην Ελλάδα). Εντύπωση μου κάνει ότι προβλέπουν μόλις 15 κομμάτια για φέτος. Είναι ότι δεν μπορούν να έχουν παραπάνω, ή ότι προβλέπουν τόσο χαμηλή ζήτηση;
-
21000 για 1,3
Βεβαια εδω υπαρχει κόσμος που παιρνειτο prious με 25000 στα 1500
-
Εδω δίνουν 27000 για 1.4*, τι να λέμε τωρα δηλαδή
*=golf gt
-
Δε ξέρω ρε παιδιά τι να σας πω
Για μένα αυτά τα αμάξια είναι καλά και για ανθρωπους (στελέχη) που μπαίνουν κάθε μέρα στο κέντρο
Καιει λίγο και δεν εχει δακτύλιο...
Ουσιαστικά κατεβαίνεις την Αλεξάνδρας μεχρι στο σταθμό Λαρίσης με κατανάλωση ΜΗΔΕΝ (ηλεκτρικό μόνο)
Ηonda Civic 2005