-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
btw, coyote,Ένταξη: 01 Ιαν 1970
τι τρελό bug είναι αυτό?
Δεν είναι bug. Απλά λίγο μετά το ξεκίνημα του '4Τροχοί forum' έγινε reset (στο forum) με αποτέλεσμα οι ημερομηνίες ένταξεις των μέχρι τότε μελών να γίνουν 01-01-1970 που είναι η ημερομηνία, από την οποία ξεκινά να μετράει το linux.
Αν προσέξεις θα δεις ότι είμαστε πολλοί με 01-01-1970 που σημαίνει ότι όλοι εμείς έχουμε ημερομηνία ένταξης κάπου μέσα στον Απρίλη του 2002. -
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Tελικά στο CIVIC ο θορυβος στην καμπίνα επιβατών ειναι ενοχλητικός η οχι??ΟΧΙ τελικά, δες το και μόνος σου
-
Οι 4T Mαϊου έχουν συγκριτικό Civic 5θ 1.8 vs Alfa 147 2.0 vs Seat Leon 2.0 Fsi. Για μια ακόμη φορά χαρακτηρίζουν το Civic οδηγικά άχρωμο, ανακηρύσσουν πρώτο το Leon.
-
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=48963
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... tegory_id=
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... tegory_id=
Δώστε βάση σας παρακαλώ στις τιμές 0-100 και στις ρεπρίζ...
Το Honda υστερεί εμφανώς στις ρεπρίζ και έχει και το μικρότερο βάρος...
-
Γενικά το 60-100 δεν είναι το καλό για ένα αμάξι όπως το Honda και δεν είμαι σίγουρος για την τεταρτη ταχύτητα (οτι την χρησιμοποίησαν)
Παντε υπάρχει ένα μπερδεμα με τα 6ταχυταhttp://www.autotriti.gr/ams/_magazine/a ... hema=32098
εδώ βγήκε και πιο γρήγορο!!!! στο 0-100
4πορτο
'η δύναμη των 140 ίππων και το αμάξωμα των 1.224 κιλών επιβεβαιώνει με το παραπάνω την τιμή των 9,2 δλ. για τα 0-100 χλμ./ώρα: Στα χέρια μας η τιμή αυτή βελτιώθηκε κατά 2 δέκατα' -
Ôï civic Èá ôï áãüñáóåé ï áäåñöüò ìïõ! ÌÜëëïí ðÜåé ãéá ôá 1.8.
Ôï 1.8 Ý÷åé 4 ìðïõæß ëéãüôåñá åðïìÝíùò öáíôÜæïìáé ëéãüôåñç óõíôÞñçóç, êáôáíÜëùóç 6.5 ë/100êì êáé öõóéêÜ äÝí åßíáé øüöéï. Ðéóôåýù ïôé ôá 3 ÷éëéÜñéêá ðáñáðÜíù ÷áëÜëé. Åóåßò ôß ëåôå; -
Ο χρήστης solar_energy έγραψε:
Το civic Θα το αγόρασει ο αδερφός μου! Μάλλον πάει για τα 1.8.
Το 1.8 έχει 4 μπουζί λιγότερα επομένως φαντάζομαι λιγότερη συντήρηση, κατανάλωση 6.5 λ/100κμ και φυσικά δέν είναι ψόφιο. Πιστεύω οτι τα 3 χιλιάρικα παραπάνω χαλάλι. Εσείς τί λετε;εννοείται το 1.8 από το απαράδεκτα ακριβό 1.4 των 83 ίππων...
-
Για το 60-100 άν δε κάνω λάθος χρησιμοποίησαην 5η.
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Για το 60-100 άν δε κάνω λάθος χρησιμοποίησαην 5η.ίσως είναι μεγάλη γι αυτό το εξάρι κιβώτιο και να την εχεις στα 60... κμ
μαλλον τετάρτη θα είχες υπό κανονικές συνθήκες σε ένα 6ξάρι -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το 1.8 έχει 4 μπουζί λιγότερα επομένως φαντάζομαι λιγότερη συντήρηση, κατανάλωση 6.5 λ/100κμ και φυσικά δέν είναι ψόφιο. Πιστεύω οτι τα 3 χιλιάρικα παραπάνω χαλάλι. Εσείς τί λετε;εννοείται το 1.8 από το απαράδεκτα ακριβό 1.4 των 83 ίππων...
Απαράδεκτα ακριβό?
Μπα... Δεν νομίζω...
Για κάντε σύγκριση με βάση και τον εξοπλισμό του, με αντίστοιχα Citroen C4, Opel Astra... -
Ο χρήστης panos17 έγραψε:
Απαράδεκτα ακριβό?
Μπα... Δεν νομίζω...
Για κάντε σύγκριση με βάση και τον εξοπλισμό του, με αντίστοιχα Citroen C4, Opel Astra...Ναι αλλά στα 1.8 πλέον το Άστρατου ρίχνει στα αυτιά παντού...
-
Ο χρήστης panos17 έγραψε:
Απαράδεκτα ακριβό?
Μπα... Δεν νομίζω...
Για κάντε σύγκριση με βάση και τον εξοπλισμό του, με αντίστοιχα Citroen C4, Opel Astra...Civic 5d 1.4 Base/ 83hp/ 17.990,00
-
ρε παιδιά το 1,4 είναι παραγγελία για την Ελλάδα και κάτι άλλους
Η τιμή είναι για το 1,8 και από εκει κόβεται η ταριφα
Παίρνεις το confort με 500 ευρώ παραπάνω
18500 που τα εχει όλα.
Ειπαν θα πουλησει 85% 1800 και 15% 1,4.
Δεν ειναι για 1,4 στην Ευρωπη το αμάξι. Ενναλλακτική για την Ελλάδα είναι και κάποιους άλλους -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
18500 που τα εχει όλα.
Δεν ειναι για 1,4 στην Ευρωπη το αμάξι. Ενναλλακτική για την Ελλάδα είναι και κάποιους άλλουςΣυμφωνώ αλλά εγώ λέω ποιός θα το πάρει σε αυτή την τιμή εάν ήθελε να αγοράσει το 1400...(και δεν του χρειάζονταν το 1800).
Ξεκινά από τα 18... θα μου πεις είναι και το κόστος της επιπλέον 4ετούς εγγύησης...
-
θα το παρω εγω.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
θα το παρω εγω.Με το καλό...
-
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=10264
στην τεχνική σκοπίά λέει
Aπό την άλλη πλευρά, το σύστημα i-VTEC της Honda στηρίζεται σε έναν πολύ πιο πλήρη έλεγχο των κινήσεων που κάνουν οι 16 βαλβίδες του 2λιτρου κινητήρα. Χωρίς υπερβολή, το σύστημα αυτό φροντίζει, ώστε να καθορίζει με λεπτομέρεια το πότε θα ανοίξουν οι βαλβίδες, για πόση ώρα θα παραμείνουν έτσι, ακόμα και το πόσο αυτές θα βυθιστούν. Έτσι, δίνεται το πλεονέκτημα στην ηλεκτρονική διαχείριση του κινητήρα να μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιτύχει τη βέλτιστη αναλογία αέρα–καυσίμου, ενώ, με ακόμη ένα «τέχνασμα», που στη μηχανολογία ονομάζεται «overlap», εξακοντίζει την απόδοση του κινητήρα σε ύψη δυσθεώρητα για ατμοσφαιρικό κινητήρα της συγκεκριμένης χωρητικότητας. Όταν ο κινητήρας βρίσκεται υπό πλήρες φορτίο, όπως συμβαίνει κατά τη φάση της επιτάχυνσης, το σύστημα μεταβλητού χρονισμού ρυθμίζει με τέτοιον τρόπο τον εκκεντροφόρο εισαγωγής, ώστε οι βαλβίδες εισαγωγής και εξαγωγής να μένουν για ελάχιστο χρόνο ταυτόχρονα ανοιχτές (overlap), γεγονός που αξιοποιεί πλήρως την αδράνεια του αέρα στην εισαγωγή. Αντιθέτως, σε καταστάσεις υψηλών ταχυτήτων, αλλά χαμηλού φορτίου, όπως συμβαίνει στο ταξίδι, οι βαλβίδες παραμένουν για περισσότερο χρόνο ανοιχτές, ώστε να μειώνονται οι εκπομπές ρύπων και να βελτιώνεται η κατανάλωση.
λέτε το ίδιο σύστημα να είναι και στο 1,8 για να μην καιει πάρα πολύ... ??Εχοντας και το ηλεκτρικό γκάζι γίνεται πιο εύκολα ο έλεγχος τώρα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
18500 που τα εχει όλα.
Δεν ειναι για 1,4 στην Ευρωπη το αμάξι. Ενναλλακτική για την Ελλάδα είναι και κάποιους άλλουςΣυμφωνώ αλλά εγώ λέω ποιός θα το πάρει σε αυτή την τιμή εάν ήθελε να αγοράσει το 1400...(και δεν του χρειάζονταν το 1800).
Ξεκινά από τα 18... θα μου πεις είναι και το κόστος της επιπλέον 4ετούς εγγύησης...
+1 στο ότι για όσους δεν χρειάζονται το 1800 σε τιμή του δίλιτρου ανταγωνισμού, η Honda είναι τελείως απαράδεκτη.
από το 1.3 στο 1.8, το χαος και όχι μόνο σε κυβικά, αλλά και σε επιλογές της ελληνικής αντιπροσωπείας, που φέρνει σαν φθηνότερη την έκδοση sport. Ti να έκανε; ίσως ότι και η ιταλία, η οποία δεν έφερε καν το 1.3 αλλά ξεκινά από την έκδοση 1.8 comfort στα 19.500 ευρώ. μέχρι να έρθει μια αξιοπρεπής μικρή έκδοση, κάπως τρώγεται.. -
Ως πρώην κάτοχος Honda Civic 4θ,αλλά και ως καλός γνώστης του προηγούμενου 5θ,μετά από σύντομη επαφή με το νέο 5θ...
Δηλώνω ότι, το νέο 5θ Civic είναι ΑΙΩΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ απ' την προηγούμενη γενιά σχεδόν σε όλους τους τομείς.Μπράβο στη Honda.
Τώρα για το αν θα περπατήσει δεν το ξέρω.Λίγο η τσιμπημένη τιμή,λίγο το προχωρημένο design,λίγο το ότι η Honda δεν είναι και απ' τις πιό εμπορικές εταιρείες, φοβάμαι ότι η εδραίωσή του στην αγορά θα είναι λίγο δύσκολη.Μακάρι να διαψευτώ. -
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Τι λέμε τώρα, εχω βαρεθεί να ακούω για διάφορους που θεωρούν 'άλλη' κατηγορία το A3 και την 116. ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Άλλη κατηγορία είναι μόνο στην τιμή (5000+ παραπάνω) , στις επιδόσεις (πιο αδύναμα & βαριά, αν ανεβούμε κυβισμό σε 1.8-2.0 φλερτάρουμε στο δεκαχίλιαρο) και στην αξιοπιστία-εγγύηση (δεν χρειάζονται διευκρινίσεις).Αν κάποιος διαθέτει τα παραπάνω χρήματα μόνο και μόνο επειδή του κάνει κέφι να έχει μπρελοκάκι BMW ή AUDI, είναι και τα δύο αμάξια καλές επιλογές. Αλλά μη λέμε και ασυναρτησίες.
Κρίμα που έλειπα και δεν μπόρεσα να διαβάσω τις απόψεις σας νωρίτερα ειλικρινά με διασκέδασαν αλλά τέλος πάντων ο καθένας μπορεί να θεωρεί καλό ότι του αρέσει . τώρα όσο αφορά για των χαρακτηρισμό ας κοιτάξει κανείς τις πωλήσεις και ας καταλάβει . Το Civic είναι ένα ένα προιον καλό μεν αλλά με περιορισμούς οι οποίοι αυξάνονται ιδιαίτερα λόγω του αντιπροσώπου στην ελλάδα. Μόνο η υψηλή τιμή δεν αρκεί σε ένα προιόν του οποίου το κοινό είναι και ο μέσος οικογενειάρχης (βλέπε 4 πόρτες) η κατηγορία των 24.500 έχει πολλές προτάσεις σε πλούσια δυνατά καλοφτιαγμένα αυτ/τα .
Αν η τιμή του ήταν γύρω στα 21.000-22.000 γαι το πλούσιο 1.8 τότε θα συμφωνούσα ότι αξίζει τον κόπο.
Ηonda Civic 2005