-
Το παράξενο είναι ότι δεν επιβεβαιώνεται από τις μετρήσεις
Στους 4 τροχους εχουν μετρήσει νορμάλ θόρυβο αλλά τον αναφέρουν?
Δειτε την σελίδα με τις μετρήσεις
Πως το εξηγείτε αυτό? -
εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι 3 ελληνικά περιοδικά που διάβασα το αναφέρουν ως πρόβλημα, όλα τα γερμανικά και αγγλικά sites το ίδιο, αλλά δεν αναφέρεται ως πρόβλημα (όχι σοβαρό τουλάχιστον) από ιδιοκτήτες του ή ανθρώπους που το δοκίμασαν (κυρίως άγγλους)
-
Ναι ωραία, και γιατί οι μετρήσεις το βρίσκουν χαμηλό...
Μηπως είναι έντονος στα 200? αρα τους αφήνει μία αίσθηση αλλά στις μετρησεις (που σημειώνω ότι η 6η δεν υπάρχει) είναι χαμηλός γιατί είναι μεχρι 120Αλλά και ακόμη έτσι να είναι γιατί δε μετράνε με 6η όπου όλος ο κόσμος κάνει ταξίδι
Πάντως όταν πήρα και εγω αμάξι (το type-r) πρώτη φορά νόμζα ότι κάνει θόρυβο.... Μετά από λίγο καιρό ήταν ανύπαρκτος θεωριτικά
Εντάξει στα 190 δε μιλάς με το δίπλα σου (και καλυτερα, να κοιτάς το δρόμο), αυτό είναι αλήθεια, αλλά μόνο σε αμάξια του στυλ Volvo s60 ή Α4, Α6 είναι καλά σε τετοιες ταχύτητες...
Στο αστρα μου δεν ακουγα το δίπλα μετά τα 140 (όπου και ήμουνα στις 4500 στροφές).Εγω είδα και το video από την εκπομπή την αγγλική (50 σελίδες πιο πίσω) και το θόρυβος δε τους πείραζε...
λεω και πάλι όμως....Τι μετράνε και τι γράφουνε στο άρθρο;;;;
Δε φαίνεται το ένα να έχει σχέση με το άλλο.
Επίσσης η γνώμη για μένα των απλώς χρηστών είναι πιο σημαντική ... και οπως φαίνεται δεν ενοχλεί ο θόρυβος. -
εγώ ήδη έχω 3 μέρες το αυτοκίνητο, ήδη έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα, πρόβλημα ηχου, ΔΕΝ ΕΧΩ .-
Το μόνο αρνητικό είναι η ορατότητα πίσω, τίποτα άλλο. Το αυτοκίνητο πετάει κ το τιμόνι είναι κάτι το μοναδικό. Πρέπει να το οδηγήσετε, κ να δείτε πως λειτουργεί το τιμόνι και τι αίσθηση σου δίνει για να το καταλάβεις. -
Ο χρήστης darklord888 έγραψε:
...το τιμόνι είναι κάτι το μοναδικό. Πρέπει να το οδηγήσετε, κ να δείτε πως λειτουργεί το τιμόνι και τι αίσθηση σου δίνει για να το καταλάβεις.Aκριβώς το ίδιο σκέφτηκα όταν οδήγησα για πρώτη φορά το προηγούμενης γενιάς civic. Tέτοιο τιμόνι με τόσο μεγάλη αναισθησία δεν είχα ξαναπιάσει ποτέ μέχρι τότε. Μου άρεσε που ελάφρωνε και βάρυνε ανάλογα με τα χλμ. Πολύ καλό για μέσα στην πόλη, καμμία σχέση όμως με αυτό που λέμε αίσθηση.
Διάβασα επίσης ότι έχει βελτιωμένη αίσθηση το τιμόνι του νέου civic και ότι είναι το καλύτερο τιμόνι που μπήκε ποτέ στην ιστορία του μοντέλου.
Kαλό αυτό, αλλά αν το καλοσκεφτείς δε σημαίνει και πολλά. Το καλύτερο από τα χειρότερα τιμόνια σε αίσθηση??? ok... -
κακία
-
Στο θέμα του ήχου και μόνωσης ....διαφορετικά το αντιμετωπίζετε εσείς που είστε νέοι και διαφορετικά ένας οικογενειάρχης. Υπάρχουν 2 κλίμακες στην ανοχή...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το παράξενο είναι ότι δεν επιβεβαιώνεται από τις μετρήσεις
Στους 4 τροχους εχουν μετρήσει νορμάλ θόρυβο αλλά τον αναφέρουν?
Δειτε την σελίδα με τις μετρήσεις
Πως το εξηγείτε αυτό?Παντως στο ιδιο τευχος των 4Τ εγω βλεπω οτι με 3η και 80km/h για το 5Θ Civic εχουν μετρησει 75db ενω για το Golf GT 72db.
Υποψην οτι 3db δεν ειναι και μικρη διαφορα.
Ομοια με 5η και 140km/h 78db για το Civic, 76 για το Golf.
Μονο στα 120 με 4η το Civic ειναι 1db πιο αθορυβο.
Αρα δε βλεπω τιποτα ανεξηγητο.Το γεγονος οτι ολα σχεδον τα reviews αναφερουν το θορυβο ως προβλημα του Civic δεν μπορει να ειναι τυχαιο.
Περισσοτερα μετα απο ενα τεστ drive ομως. -
To 4-θυρο στη συγκριτική δοκιμή είναι πιο ήσυχο ιδίως με 3η και 80km/h που έχει 67dB (74, 74 και 77 στις άλλες).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στο θέμα του ήχου και μόνωσης ....διαφορετικά το αντιμετωπίζετε εσείς που είστε νέοι και διαφορετικά ένας οικογενειάρχης. Υπάρχουν 2 κλίμακες στην ανοχή...Σαν να μου λες οτι γερασα πριν την ωρα μου... Εγω δεν ξερω... ποτε δεν ειχα βιτσια να ακουω θορυβους κυλισης, αεροδυναμικους, αναρτησεων, τριγμων η μηχανης.... και εννοω κατι παραπανω απο τα ανεκτα επιπεδα. Γιατρε μου ειμαι καλα?
Παντως πετυχα χτες στο Πανοραμα ενα Civic 5D.... αν μη τι αλλο τραβηξε την προσοχη μου αμεσα. Ομορφο....
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
To 4-θυρο στη συγκριτική δοκιμή είναι πιο ήσυχο ιδίως με 3η και 80km/h που έχει 67dB (74, 74 και 77 στις άλλες).Οντως το 4θυρο τα παει καλυτερα απο πλευρας θορυβου...
Τα reviews που ανεφερα αφορουν το 5θυρο στο οποιο φαινεται να εστιαζεται το προβλημα. -
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
To 4-θυρο στη συγκριτική δοκιμή είναι πιο ήσυχο ιδίως με 3η και 80km/h που έχει 67dB (74, 74 και 77 στις άλλες).
Οντως το 4θυρο τα παει καλυτερα απο πλευρας θορυβου...
Τα reviews που ανεφερα αφορουν το 5θυρο στο οποιο φαινεται να εστιαζεται το προβλημα.Να πάτε και σε άλλες σελίδες του περιοδικού να δείτει τι θόρυβο κάνει το ραβ και το σαντα φε και τα ξαναλέμε
Αμα θέλουμε μετρήσεις το λέω ξανά...
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ? οεο?
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Τα reviews που ανεφερα αφορουν το 5θυρο στο οποιο φαινεται να εστιαζεται το προβλημα.Να πάτε και σε άλλες σελίδες του περιοδικού να δείτει τι θόρυβο κάνει το ραβ και το σαντα φε και τα ξαναλέμε
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μιλαω για αυτοκινητα της ιδια κατηγοριας. Το RAV και το Santafe δεν εχουν καμια σχεση με το Civic. Το Golf ομως εχει.
Για την 6η εχεις δικιο.
-
Δε πειράζει για να δουμε τι μετράμε ρωτάω
-
Παιδια, ειναι ευκολο να ανεβασει καποιος φωτο που να φαινεται η ηλιοροφη στο 5θ;
Ευχαριστω -
υπαρχει στο italiko site
και πας στο design interni
και μετά στο animation με τα καθισματα και φαινεται η ηλιοροφη από μέσα
(ουφφφφ, το έκανα)
-
http://www.parkers.co.uk/choosing/carre ... el_id=1424
έχει και αρκετές φωτογραφίες
-
ή στο αγγλικό site δες το exterior του civic που εχει πάλι animation
http://www.honda.co.uk
Ηonda Civic 2005