-
Περαστικά να είναι εύχομαι μέσα απ την ψυχή μου!
-
Περαστικα φιλε και μη ξεχνας...
Ζωνη στο αμαξι
Κρανος στη μηχανη
Γαντια στο κλαδεμα -
Ο χρήστης nikos_pap έγραψε:
Περαστικα φιλε και μη ξεχνας...Ζωνη στο αμαξι
Κρανος στη μηχανη
Γαντια στο κλαδεμαπροφυλακτικό στο...
sorry, δεν κρατήθηκα...
και πάλι περαστικά φίλε μου...
-
Περαστικά!...
_
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ililia 8a sas keraso tsikoydia kai meta 8a pate gia kladema; ekei einai poy 8a 'feygoyn' ta daxtila tria triaΔεν ξέρω πως το κάνετε στην Κρήτη, αλλά εμείς στην Πελοπόννησο πρώτα κλαδεύουμε και μετά τα πίνουμε. Το τραβάει ο κόπος.
ΥΓ. Ήμουν σε μια έκθεση και μια κοπελιά δική μας έχει καταγωγή από την Κρήτη. Περιττό να σου πω ότι κάθε μέρα μας έφερνε από ένα μισόλιτρο ρακή, από το περίπτερο της Κρήτης. Οι τύποι έφερναν ένα πεντόλιτρο κάθε πρωί και μέχρι το βράδυ ... τέλειωνε.
-
Ξερω οτι πολλοι δεν κοιμουνται τα βραδια τωρα τελευταια επειδη δεν εχουν νεοτερα απο το 'μετωπο'
Ενταξει παιδια απο σημερα θα κοιμαστε.Οι φυσικοθεραπειες εχουν γινει 25. Μπορω να πιανω πλεον ελεφρα αντικειμενα με το ααριστερο χερι αν και ο 'παραμεσος' εχει μικροτερη προοδο απο τα αλλα δαχτυλα στη διαταση. Οταν πηγα στην Αθηνα πριν μερικες μερες ομως ο γιατρος μολις με ειδε ξεροκαταπιε.
'Εχουμε μεινει πισω;' τον ρωτησα.
Αυτος απλα εγνεψε καταφατικα.
Μετα απο αρκετα λεπτα αγωνιας - για μενα - και αφου κοιταζε και ξανακοιταζε τον 'παραμεσο' με παρεπεμψε σε ενα ορθοπεδικο εξειδικευμενο- οπως μου ειπε, ο οποιος με την σειρα του μου ειπε οτι πρεπει να αγορασω ενα ειδικο ναρθηκα, τον οποιο το ΙΚΑ δεν χορηγει , που κοστιζει 650 ευρω αλλα για μενα θα μου τον αφηνε 550.
Ειναι η τριτη μερα που τον φοραω - φοριεται καποιες ωρες το 24ωρο οχι ολη τη μερα - και εχω δει μια μικρη διαφορα οσο αφορα την ελαστικοτητα του δαχτυλου που πριν το ναρθηκα ειχε κυριολεκτικα 'πετρώσει' και ανοιγε μεχρι ενα σημειο. Τωρα ναι μεν ειναι στην ιδια περιπου κατασταση αλλα η αρθρωση δειχνει πιο ελαστικη πραγμα που ειναι καλο και πολλα υποσχομενο για το μελλον. -
Ολόκληρο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στο Ηράκλειο και πρέπει να πηγαινοέρχεσαι Αθήνα;
Με το καλό να επανέλθεις στο φυσιολογικό!
-
keep up the good work...
-
Αηντε ωρε Μανωλιό,βαλε τα δυνατα σου να ξεμπερδεύεις με αυτο.Αφού άρχισες να πιάνεις έστω και ελαφρυα αντικείμενα ήδη απο τωρα,συντομα θα γίνεις σαν καινούριος.
-
Μανόλη περαστικά και σύντομα να είσαι 100% καλά. Μην σε παίρνει από κάτω.
Τώρα τελευταία ένα κοντινό μου άτομο (όχι συγγενικό) αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.
Αυτό το γεγονός με έχει κάνει να αναθεωρήσω πολλά πράγματα στην ζωή μου, μα πάρα πολλά.
Κατάλαβα ότι η ευχή για καλή υγεία που δίνετε στις χρονιάρες μέρες και όχι μόνο είναι πραγματικά η καλύτερη ευχή που μπορείς να δώσεις σε άνθρωπο και η καλή υγεία είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο κάθε ανθρώπου!
Και δεν το λέω με καμία δόση υπερβολής.
Χωρίς Ferrari και σπίτι με πισίνα μπορούμε να ζήσουμε άνετα, χωρίς υγεία όμως…
Την υγειά μας να έχουμε και όλα τα άλλα μπορούμε να τα ξεπεράσουμε! -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Κατάλαβα ότι η ευχή για καλή υγεία που δίνετε στις χρονιάρες μέρες και όχι μόνο είναι πραγματικά η καλύτερη ευχή που μπορείς να δώσεις σε άνθρωπο και η καλή υγεία είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο κάθε ανθρώπου!
Και δεν το λέω με καμία δόση υπερβολής.
Χωρίς Ferrari και σπίτι με πισίνα μπορούμε να ζήσουμε άνετα, χωρίς υγεία όμως…
Την υγειά μας να έχουμε και όλα τα άλλα μπορούμε να τα ξεπεράσουμε!Έτσι ακριβώς είναι...
Η υγεία είναι κάτι που όσο το έχουμε δεν το υπολογίζουμε και συνήθως προσπαθούμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να το καταστρέψουμε..._
-
Να στε καλα παιδια
-
Perastika file mou...Siderenios!!
-
Μανώλη φίλε μου ελπίζω να πάνε όλα καλά και να δεις σύντομα όλα σου τα δάχτυλα να πιάνουν όπως πρώτα. Είμαι και εγώ αυτές τις μέρες αρκετά αναστατωμένος. Η Άννα παρουσίασε ένα πρόβλημα με φλέβα στο πόδι και χρειάζεται άμεσα εγχείρηση. Είμαστε ακόμα στο στάδιο επισκέψεις περισσοτέρων του ενός γιατρών για να δούμε που κινούμαστε και τι είναι καλύτερο να γίνει. Μάλλον πάμε για μέσα Ιουλίου την εγχείρηση μια και θα λείπω τον Ιούνιο στην Αθήνα και δεν θα μπορώ να είμαι κοντά της. Άσε που για κάμποσο καιρό δεν θα μπορεί από ότι φαίνεται να αυτοεξυπηρετείται καλά καλά. Ελπίζω να βρ4ούμε την ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά. Άσε να επιστρέψουν από το Ακρόπολης όσοι κατάφεραν να πάνε και θα κανονίσουμε συνάντηση και καφεδάκι να τα πούμε.
-
Περαστικά της ρε Μανωλη.
-
Περαστικά της Μανώλη!
-
Περαστικά.
-
Περαστικά φίλε
Αυτό το #$@$%%@ θέμα, όποτε ανεβαίνει πάνω είναι για να ψυχοπλακώνεσαι...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Περαστικά φίλεΑυτό το #$@$%%@ θέμα, όποτε ανεβαίνει πάνω είναι για να ψυχοπλακώνεσαι...
+1 (σε όλα! )
Αλλά όταν όλα πάνε καλά, η ταλαιπωρία ξεχνιέται. Καλή δύναμη και στους δυό.
-
περαστικα σας...
θρομβος η ορθοπεδικο?
Νυστερι, ψαλιδι, κοψε-ραψε αου αου!!!