-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Οκ HUNTER, και σωστα αυτα που λες, αλλα μονο σε αυτο το φορουμ εχω δει τοσες φορες να παρεξηγηται κοσμος** ΧΩΡΙΣ** λογο, και να ζητανε στοιχεια,επωνυμα, να θιγουνε αντρισμους, παντελονια, ειλικρινα μιλαω, εχει αρχισει να μου φαινεται αστεια τοση μαγκια και τσαμπουκας μαζεμενος...
Στην αρχη τσαντιζομουνα, τωρα καθομαι ανωνυμα πισω απο το πληκτρολογιο και την οθονη μου και γελαωΚάνεις όμως το λάθος να παίρνεις την άποψη ενός ή δύο ατόμων και με βάση αυτή να κρίνεις και να καταλήγεις σε αυμπεράσματα για όλους τους άλλους!!Λίγο άδικο,δεν νομίζεις?
-
Να πω εγω ετσι για να σας βγαλω απο τα δειλημματα, τι καλυτερα που ηταν παλιοτερα... Ισως οχι στο επειδη ειπατε και για δεκαετια 60 (αυτο σημαινει 1950-1959) Αν εχω ακουσει καλα τις ιστοριες απο τους παππουδες και πατερα μου (γιατι δε ζουσα) πρεπει να ηταν εποχη που παιδια απο πολυ απλες ασθενειες μενανε με ατελη μελη του σωματος (πολυομελιτιδα δε λεγοτανε) που εκανες μπανιο καθε πασχα και χριστουγεννα μηπως κρυωσεις(δεν ηταν απλη υποθεση ενα κρυωμα... μπορουσες να πας στον αλλο κοσμο), που η φτωχεια θεριζε... Μπορω να πω και αλλα, αλλα δεν εχω ορεξη (δεν εχω προσωπικη εμπειρια παντως (ευτηχως) )
Ισως πρεπει καποιοι να σκεφτουνε μηπως αυτο που αναπολουνε και πραγματικα θα ηθελαν ειναι το να ηταν ΞΑΝΑ νεοι και οχι, να γυρναγαν αναγκαστικα πισω στις δεκαετιες...ΥΓ. Δεν κρινω κουκ κανεναν. Λεω οτι μου φαινεται γελοιο αυτο που βλεπω πολλες φορες να γινεται. Να ζητανε στοιχεια και αλλα τετοια. Λες και ξερω στο κατω κατω αν μου δινουνε τα πραγματικα. Και εγω ονομαζομαι Θεμιστοκλης Κοντογιανιδης. Τωρα εγινα αντρας?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η ζωή συνεχίζεται τα χρόνια περνάνε έχουμε 2004 και βαδίζουμε ολοταχώς στο 2005... Α και κάτι ακόμα για όσους δεν το έχουν καταλάβει...
Μας κυβερνάνε τα παιδιά 'αγνων δεκαετιών' του 60 και του 70 τα οποία πραγματικά τα έχουν καταφέρει περίφημα...
Δεν νομίζω οτι ο ΚΚ θα συμφωνούσε ούτε με τα μισά από τα όσα γράφουν κάποιοι εδώ που εμφανίζονται ως 'υπερασπιστές' των όσων γράφεi.
Επι του θέματος τώρα, δεν συμφωνώ πάντα με όσα γραφεί ο ΚΚ όπως δεν συμφωνώ πάντα με όλους και για όλα έχω δικαίωμα να έχω τις απόψεις μου αρκεί να τις τεκμηριώνω. Αν δεν υπήρχαν δημιουργικές συζητήσεις ανθρώπων η κοινωνία μας θα ήταν στην εποχή των σπηλάιων. Ο διάλογος και η σύνθεση των απόψεων οδηγούν στην εξέλιξη σε αντίθεση με εγωιστικούς μονόλογους φωτεινών παντογνωστών που διεκδικούν την ιδίοτητα της αυθεντίας επι παντός επιστητού και νοσταλγούν το παρελθόν φοβούμενοι να αντικρίσουν το παρόν ( για το οποίο και οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι ) και να εργαστούν για ένα καλύτερο μέλλον.
Να μην το ξεχάσω ναί ονειρεύομαι μια F430 και δεν ντρέπομαι καθόλου γι αυτό. Ναί αγαπώ το αυτοκίνητο μου ( ένα μάτσο λαμαρίνες ) για τις δυνατότητες μετακίνσης που μου προσφέρει και δεν έχω τίποτα με τα SUV, τις BMW και τις Mercedes.
Ετοιμάστε την πίσσα και τα πούπουλα, ή ακόμα καλύτερα πετάξτε με στην πυρά όπως τις μάγισσες εκείνα τα καταπληκτικά χρόνια του Μεσαίωνα.Με καλυψες απολυτα οπως επισης και ο Νικος,με μια μολις διαφορα....(αλλο αμαξι ονειρευομαι... )
Θα αρκεστω να παρακαλεσω να μην μαλωνουμε για βλακειες και να μην στρεφομαστε κατα του συνομιλητη μας....Υποθετω πως ολοι ειμαστε εδω ΚΑΛΟ-προαιρετα και οχι με σκοπο να πλακωνομαστε κ να ψαχνουμε να βρουμε ποιος φοραει τα ποιο matcho παντελονια... -
Εγώ μια φορά θυμάμαι (απ' αυτό μπορεί να αρπαχτούνε μερικοί) έναν τύπο (50~55) να λέει σε έναν νεότερό του : 'Εμείς ρε είχαμε όραμα και ιδανικά! Εσείς τι έχετε, τον Ρουβά;'
Τι πιστεύω εγω : Το 'εμείς' καταρχήν που κολλάει; Εσύ τι είχες είναι το θέμα. Εδώ και πολύ καιρό έχω πάψει να πιστεύω στα συλλογικά οράματα. Τα οράματα και οι φιλοδοξίες είναι για αυστηρά προσωπική χρήση.
Μπορούν να δώσουνε φτερά μόνο σε εσένα. Δεν μπορείς να τα μεταλαμπαδεύσεις πουθενά αλλού. Αλλά κάθε άνθρωπος ψάχνει τα καταφύγιά του για να καλύψει το κενό που νιώθει μέσα του. Κάποιοι έχουν για καταφύγιο την στείρα νοσταλγία, άλλοι καταφεύγουν στον εθνικισμό, άλλοι στην καφρίλα των γηπέδων και άλλοι στα 'γρήγορα' αυτοκίνητα.
Η ζωή σου προσφέρει πάντα δυνατότητες και πάντα σου αφήνει μονοπάτια. Εσύ πρέπει να ξέρεις να τα διαβείς. Παντού υπάρχει ομορφιά αρκεί να μπορεις να την δεις. Αν δεν είσαι ικανός να το κάνεις αυτό, δεν σου φταίει η εποχή. Οι εποχές αλλάζουν και αλίμονο αν δεν άλλαζαν. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει όμως. Τα ίδια ακριβώς κίνητρα είχε στην παλιά εποχή, τα ίδια έχει και τώρα. -
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
....... Παντού υπάρχει ομορφιά αρκεί να μπορεις να την δεις. Αν δεν είσαι ικανός να το κάνεις αυτό, δεν σου φταίει η εποχή. Οι εποχές αλλάζουν και αλίμονο αν δεν άλλαζαν. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει όμως. Τα ίδια ακριβώς κίνητρα είχε στην παλιά εποχή, τα ίδια έχει και τώρα.Συμφωνώ απόλυτα.Και σε αυτά που γράφεις αλλά και με τον τρόπο που τα γράφεις!!!
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
......
Íá ìçí ôï îå÷Üóù íáß ïíåéñåýïìáé ìéá F430 êáé äåí íôñÝðïìáé êáèüëïõ ãé áõôü. Íáß áãáðþ ôï áõôïêßíçôï ìïõ ( Ýíá ìÜôóï ëáìáñßíåò ) ãéá ôéò äõíáôüôçôåò ìåôáêßíóçò ðïõ ìïõ ðñïóöÝñåé êáé äåí Ý÷ù ôßðïôá ìå ôá SUV, ôéò BMW êáé ôéò Mercedes.
ÅôïéìÜóôå ôçí ðßóóá êáé ôá ðïýðïõëá, Þ áêüìá êáëýôåñá ðåôÜîôå ìå óôçí ðõñÜ üðùò ôéò ìÜãéóóåò åêåßíá ôá êáôáðëçêôéêÜ ÷ñüíéá ôïõ Ìåóáßùíá.Ìå êáëõøåò áðïëõôá ïðùò åðéóçò êáé ï Íéêïò,ìå ìéá ìïëéò äéáöïñá....(áëëï áìáîé ïíåéñåõïìáé... )
Èá áñêåóôù íá ðáñáêáëåóù íá ìçí ìáëùíïõìå ãéá âëáêåéåò êáé íá ìçí óôñåöïìáóôå êáôá ôïõ óõíïìéëçôç ìáò....Õðïèåôù ðùò ïëïé åéìáóôå åäù ÊÁËÏ-ðñïáéñåôá êáé ï÷é ìå óêïðï íá ðëáêùíïìáóôå ê íá øá÷íïõìå íá âñïõìå ðïéïò öïñáåé ôá ðïéï matcho ðáíôåëïíéá...ÊáëÜ ôß Ý÷åé ç 430 êáé äåí ôçí ïíåéñåõåóáé
-
Ο χρήστης ÄçìÞôñéïò έγραψε:
Ðáíôïý õðÜñ÷åé ïìïñöéÜ áñêåß íá ìðïñåéò íá ôçí äåéò..
-
Για τον Κ.Κ εχω να πω οτι εχει πολλες σωστες αποψεις,αλλα παγιδευεται απο τον χαρακτηρα του.
Οσον αφορα τις διαφορετικες αποψεις μεσα στο περιοδικο,ειναι θετικο και δειχνει δημοκρατια,αλλα ας μην ξεχνουμε και την απομακρυνση του κορυφαιου αρθρογραφου του,πριν μερικα χρονια... -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Εντάξει και η Deltona του Καββαθά με τα 220hp αγκομαχά στην πόλη! Αλλά την αγόρασε!Και την έχει στο γκαράζ συνέχεια. Μέσα στην πόλη κυκλοφορεί με Βέσπα.
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Ισως πρεπει καποιοι να σκεφτουνε μηπως αυτο που αναπολουνε και πραγματικα θα ηθελαν ειναι το να ηταν ΞΑΝΑ νεοι και οχι, να γυρναγαν αναγκαστικα πισω στις δεκαετιες...Αχ, ναι. Κι εγώ θα ήθελα να ήμουν 15 χρόνια μικρότερος, αλλά να ξέρω ότι ξέρω τώρα!
-
Äéáöùíþ ðëÞñùò.Êáëýôåñá ÷ñüíéá Þôáí åêåßíá ôïõ ÌåãáëÝîáíäñïõ.Êáìéá ÌåñóÝíôá äÝí óõãêñßíåôáé ìå ÂïõêåöÜëá Power.
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Παντού υπάρχει ομορφιά αρκεί να μπορεις να την δειςΚαι στο συνέδριο του ρεπουμπλικ(λ)ανικού κόμματος δηλαδή;
-
ο Κ.Κ. έχει δυστυχώς μεγαλώσει (πολύ). Δύο φορές έτυχε τους τελευταίους μήνες να τον δω στην τηλεόραση και απογοητεύτηκα. Καμία σχέση με παλαιότερες εμφανίσεις του. Ο Α.Σ. αντίθετα ήταν πιο ουσιαστικός σε αυτά που έλεγε.
Κρίμα.
-
msamaro åßíáé áðüëõôá óåâáóôÞ ç åðéèõìßá óïõ áñêåß íá ìçí êáôáíôÞóåéò ìåôÜ áðï äÝêá ÷ñüíéá Ýíáò áêüìç íåÜíôåñíôáë ðïõ êáâáëÜåé Ýíá áõôïêßíéôï êáé üðïéïí ðÜñåé ï ÷Üñïò.Ôþñá üóïí áöïñÜ ôïí êýñéï ÊáââáèÜ, ôï êáëýôåñï ðïõ Ý÷åéò íá êÜíåéò åßíáé íá ôïí áöÞóåéò Þóõ÷ï íá êÜíåé ôç äïõëåéÜ ôïõ üðùò áõôüò îÝñåé êáé íá ìçí ôïí ó÷ïëéÜæåéò ãéáôß ïýôå ç çëéêßá óïõ, óïõ ôï åðéôñÝðåé áëëÜ ïýôå êáé ïé ãíþóåéò ðÜíù óôçí áõôïêßíéóç.
Åãþ ðÜíôùò äéáâÜæù ôá Üñèñá ôïõ üóá ÷ñüíéá ôá äéáâÜæåéò êáé åóý êáé ôïí âñßóêù áðüëõôá êáôáíïçôü.Ïíïìá: Trelos
Çëéêßá :21 -
Καλημέρα φίλοι!
Η άποψή μου για τον ΚΚ συνοψίζεται στα παρακάτω :
-
Είναι οραματιστής που φαντάζεται – και εργάζεται ποικιλοτρόπως γι’ αυτό – έναν κόσμο πιο “καθαρό”, πιο ξεκάθαρο, θα έλεγα, από κάθε λογής διαπλεκόμενα.
-
Είναι πικραμένος με τα όσα έχει δει τόσα χρόνια και με το γύρισμα της πλάτης που τόσοι και τόσοι καρεκλοκένταυροι έχουν κάνει σε αυτόν και στις ιδέες/προτάσεις του (και που ίσως συνεχίζουν να πράττουν και μελλοντικά)
-
Είναι κοινός θνητός (Ι), που σημαίνει ότι για να επιβιώσει και να συνεχίσει να έχει ένα όραμα και κάποιους στόχους, “καμουφλάρει” καμία φορά τις πολιτικές του για να μην γίνεται και πολύ κραυγαλέος απέναντι στους καρεκλοκένταυρους (παρόλο που δεν το κάνει συχνά και παρόλο που γενικότερα μου δίνει την εντύπωση ότι δεν τους φοβάται)
-
Είναι κοινός θνητός (ΙΙ), που σημαίνει πως αν ο άνθρωπος δεν σηκώθηκε με κέφι μια μέρα, έχει κάθε δικαίωμα να εκφραστεί και λίγο πιο βαριά, πιο ακραία, διαφορετικά τέλος πάντων. Ας μην τα παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς.
-
Είναι όντως μεγαλύτερος απ’ότι ήταν 30 χρόνια πριν και αυτό σημαίνει πως δεν σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο, όχι όμως ότι κατ’ανάγκην η σκέψη του διαφέρει. Σαν πατρική φιγούρα, που έχω την εντύπωση ότι είναι, μάλλον προσπαθεί μέσα από την έκφρασή του να δώσει αρκετά ποιοτικά μηνύματα του στυλ, “Μην υπολογίζεις τα σίδερα αλλά ζήσε με τις εικόνες που σου προσφέρουν” ή “Πρόσεχε τα λαμόγια εκεί έξω γιατί τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται”, και άλλες τέτοιες συμβουλές/μηνύματα. Τίποτα μεμπτό με αυτό εκτός ίσως από τον τρόπο που εκφράζεται καμία φορά που είναι λίγο πιο βαρύς/ειλικρινής.
-
Είναι η ΨΥΧΗ των Τεχν. Εκδόσεων (και 4Τ) και αυτό είναι ο πυρήνας της επιτυχίας του, και ΜΠΡΑΒΟ γι’αυτό, αλλά ο ίδιος λόγος μπορεί να αποτελέσει και το κύκνειο άσμα της Τέλειας Διαδρομής που ονομάζεται 4Τ μια μέρα καθώς είναι γνωστό ότι αν μια οικογενειακή επιχείρηση, όπως οι 4Τ, δεν βάλει νέο αίμα (ή αλλιώς άξιους συνεχιστές) τότε κάποια στιγμή ξεπερνιέται από τον ίδιο τον χρόνο, και ίσως και από τον ανταγωνισμό, και αυτός ο κανόνας ήταν, είναι και θα είναι απαράβατος για ΟΛΟΥΣ. (για να μην παρεξηγηθώ αναφέρομαι καθαρά και μόνο στο περιοδικό και επ’ουδενί στον ίδιο τον ΚΚ)
-
Είναι απίστευτα πραγματιστής, πραγματοποιώντας έμπρακτα τις ιδέες του, και δίνοντας την δυνατότητα σε ανθρώπους όπως εμείς να καταπιανόμαστε με το χόμπυ μας, μέσω του Forum, του Safetrack, κ.ο.κ.
Δίπλα σε όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να χωρέσουν πέντε ακόμα σελίδες με θετικά ή και αρνητικά χαρακτηριστικά για τον ΚΚ. Το θέμα είναι ότι σε όλες τις περιπτώσεις ο ΚΚ δικαιούται να αντιμετωπίζεται με τουλάχιστον μια δόση καλής πίστης για τα όσα λέει και γράφει αφού, τουλάχιστον για μένα, τα θετικά του πρέπει να είναι σαφώς περισσότερα από τα αρνητικά του, και μιλάω για τον ΚΚ που γνώρισα μέσα από τις σελίδες των 4Τ και πολύ λιγότερο της τηλεόρασης, αφού δεν τον γνωρίζω προσωπικά.
Φιλικά,
-
-
Ο Κ.Κ. έχει προσφέρει πάρα πολλά και πιθανόν πολύ περισσότερα αν τον είχαν αφήσει/ακούσει.
-
Ο χρήστης treasure έγραψε:
...- Είναι η ΨΥΧΗ των Τεχν. Εκδόσεων (και 4Τ) και αυτό είναι ο πυρήνας της επιτυχίας του, και ΜΠΡΑΒΟ γι’αυτό, αλλά ο ίδιος λόγος μπορεί να αποτελέσει και το κύκνειο άσμα της Τέλειας Διαδρομής που ονομάζεται 4Τ μια μέρα καθώς είναι γνωστό ότι αν μια οικογενειακή επιχείρηση, όπως οι 4Τ, δεν βάλει νέο αίμα (ή αλλιώς άξιους συνεχιστές) τότε κάποια στιγμή ξεπερνιέται από τον ίδιο τον χρόνο, και ίσως και από τον ανταγωνισμό, και αυτός ο κανόνας ήταν, είναι και θα είναι απαράβατος για ΟΛΟΥΣ. (για να μην παρεξηγηθώ αναφέρομαι καθαρά και μόνο στο περιοδικό και επ’ουδενί στον ίδιο τον ΚΚ)...
Ειδικά το Forum είναι έμπνευση και προσπάθεια του ΣΧ!! Δες και τις απαντήσεις του ΚΚ σε πρόσφατη συνέντευξη για το ποιοί είναι οι σημαντικοί άνθρωποι στην ζωή του! (ένας είναι ο ΣΧ)
Πάντως ότι εντύπωση και να έχουμε για τον ΚΚ (αφου δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά) είναι αποτέλεσμα της γνώμης που διαμορφώνουμε διαβάζοντας τα γραπτά του αλλά και της ανατροφής που πήραμε από το σπίτι μας!
Αν οι γονείς μας δεν μας έκαναν σωστούς ανθρώπους,κανείς ΚΚ δεν μπορεί να μας αλλάξει!! -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ο Κ.Κ. έχει προσφέρει πάρα πολλά και πιθανόν πολύ περισσότερα αν τον είχαν αφήσει/ακούσει.Είδες όμως ότι πρόσφατα τον κάλεσαν για να τον ακούσουν??
Είναι μία καλή αρχή αυτό! -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
ο Κ.Κ. έχει δυστυχώς μεγαλώσει (πολύ). Δύο φορές έτυχε τους τελευταίους μήνες να τον δω στην τηλεόραση και απογοητεύτηκα. Καμία σχέση με παλαιότερες εμφανίσεις του. Ο Α.Σ. αντίθετα ήταν πιο ουσιαστικός σε αυτά που έλεγε.Κρίμα.
Έχει κάνει όμως τίποτα ο κύριος Σταθάκης; Θα περίμενα να είχε χαλάσει τον κόσμο για να ληφθούν σοβαρά (κι όχι εισπρακτικά) μέτρα για την οδική ασφάλεια. Να μιλάς στα περιοδικά και στις τηλεοράσεις είναι εύκολο. Όταν βρίσκεσαι πλέον σε χώρο λήψης αποφάσεων, τι κάνεις; Εκεί είναι που κρίνεσαι πραγματικά.
-
meco ïôß ôïí êÜëåóáí ãéá íá ôïõò ðåé ïñóìÝíåò áðü ôéó éäÝåò ôïõ êáé ôéò áðüøåéò ôïõ ìðïñåß êáé íá ìçí ëÝåé êáé ðïëëÜ.Åùò üôïõ äïýìå Ýñãá áò åßìáóôå ëßãï åðéöõëá÷ôéêïß!
Κατανοείτε τον Κύριο Καββαθά;;;;