-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ειρήνη ημίν,τέκνα μου!(Σ' αυτό το forum έχει χυθεί πιο πολύ αίμα για την Ιταλία απ' ότι στον Β'Παγκόσμιο Πόλεμο...)
-
Ρε μη σταματάτε τώρα να πούμε. Πάρτε τα μαχαίρια σας και κανονίστε ραντεβού. Πάρτε και τα ΑΚ-47 και τα G3 και θάψτε ο ένας τον άλλο. Ιντερνετ μόρτες σας παρακαλώ μην σφάξετε με μαχαίρι την IP μου και μην πλακώσετε στο ξύλο το email μου. respect niggas
-
Έχετε δίκιο...
Παρεκτραπήκαμε... Ζητώ συγνώμη. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πάρτε και τα ΑΚ-47 και τα G3 και θάψτε ο ένας τον άλλο. -
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Έχετε δίκιο...
Παρεκτραπήκαμε... Ζητώ συγνώμη.Επιτελους το καταλαβατε.
Ιδου λοιπον (και μπραβο του) ο ενας. Ο εταιρος Καππαδοκης ? -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Έχετε δίκιο...
Ιδου λοιπον (και μπραβο του) ο ενας. Ο εταιρος Καππαδοκης ?Είχα σκοπό να το πράξω σήμερα αλλά μετα το παραπάνω ποστ λέω να το αναβάλλω επ' αόριστον...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Έχετε δίκιο...
Ιδου λοιπον (και μπραβο του) ο ενας. Ο εταιρος Καππαδοκης ?Είχα σκοπό να το πράξω σήμερα αλλά μετα το παραπάνω ποστ λέω να το αναβάλλω επ' αόριστον...
Ελα τώρα!Μην το πάμε σκοίνι κορδόνι ρε παίδες!! Ο DAP το είπε με όλη την καλή πρόθεση!!Δεν προσέβαλε κανένα!!!
-
Δεν γυρνάμε στο θέμα μας λέω εγώ?αρκετά το τραβήξατε.....Η ιδέα του Νίκου(titsataki) ακούγεται καλή,αλλά που να κατεβάσεις τόσο μεγάλα αρχεία.Προσωπικά θα ήμουν διατεθειμένος να πληρώσω κάτι παραπάνω για ένα τεύχος,αρκεί να είχε ένα dvd με τις πτήσεις του pilot.....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Έχετε δίκιο...
Ελα τώρα!Μην το πάμε σκοίνι κορδόνι ρε παίδες!! Ο DAP το είπε με όλη την καλή πρόθεση!!Δεν προσέβαλε κανένα!!!
Καλώς...
-
Πάντως η Μπήλιω φαίνεται λίγο ψιλοάσχετη από τις ερωτήσεις που του έκανε...
Όχι, διαφωνώ.
Την είδα την εκπομπή (το μεγαλύτερο μέρος της) και μου άρεσε πολύ.
Κάλεσε τον άνθρωπο Κ.Κ. για να μιλήσουνε γενικά περί αυτοκίνησης, που είναι έκφανση της καθημερινότητά μας και του πολιτισμού που κουβαλάμε σαν άνθρωποι και όχι για να μιλήσουνε στα στενά πλαίσια του αυτοκινήτου.
Νομίζω ότι η παρουσία του σε μια πολύ αξιόλογη πολιτιστική εκπομπή (μπράβο της, κάνει ΠΟΛΥ καλή δουλειά!) ήταν από έξυπνη έως πολύ ανοικτόμυαλη (κανονικά θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο).ΔΗΛ.Η ΜΠΗΛΙΩ ΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ??? ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ 4Χ4 ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ?? ..ΑΣΕ ΜΗ ...
-
Ο χρήστης ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ ΘΩΜΑΣ έγραψε:
ΔΗΛ.Η ΜΠΗΛΙΩ ΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ??? ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ 4Χ4 ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ?? ..ΑΣΕ ΜΗ ......για λέγε για λέγε να είμαστε ενήμεροι
-
ΔΗΛ.Η ΜΠΗΛΙΩ ΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ??? ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ 4Χ4 ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ?? ..ΑΣΕ ΜΗ ...Κοίτα, εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι οδηγεί η Μπιλιώ. Είναι δικό της θέμα. Με ενδιαφέρει που οι εκπομπές της είναι πολύ αξιόλογες. Δεν θα κρίνω εγώ την ζωή της, ούτε κανένας μας.
Όταν ένας άνθρωπος είναι ανοικτός και δεν περιορίζεται στα αυτάρεσκα και πολύ στενά πλαίσια του 'κουλτουριάρη', τότε ας οδηγεί ό,τι θέλει. Από την στιγμή που άκουσε προσεκτικά και καλοπροραίρετα τον Καβαθά (έναν άνθρωπο, ας το πούμε πολύ απλοϊκά, από άλλη 'πάστα'), τότε αυτό φτάνει. -
ΔΗΛ.Η ΜΠΗΛΙΩ ΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ??? ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ 4Χ4 ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ?? ..ΑΣΕ ΜΗ ...
Κοίτα, εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι οδηγεί η Μπιλιώ. Είναι δικό της θέμα. Με ενδιαφέρει που οι εκπομπές της είναι πολύ αξιόλογες. Δεν θα κρίνω εγώ την ζωή της, ούτε κανένας μας.
Όταν ένας άνθρωπος είναι ανοικτός και δεν περιορίζεται στα αυτάρεσκα και πολύ στενά πλαίσια του 'κουλτουριάρη', τότε ας οδηγεί ό,τι θέλει. Από την στιγμή που άκουσε προσεκτικά και καλοπροραίρετα τον Καβαθά (έναν άνθρωπο, ας το πούμε πολύ απλοϊκά, από άλλη 'πάστα'), τότε αυτό φτάνει.1)ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?? ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΠΙΛΙΩΣ ?? ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΚΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΑ 'ΑΣΧΕΤΗ' ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ .ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
2)ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥς ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο PILOT...
3)ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ' ΚΑΛΗ,ΣΟΒΑΡΗ ΚΤΛ....',ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ. -
1)ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?? ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΠΙΛΙΩΣ ?? ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΚΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΑ 'ΑΣΧΕΤΗ' ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ .ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
2)ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥς ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο PILOT...
3)ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ' ΚΑΛΗ,ΣΟΒΑΡΗ ΚΤΛ....',ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ.Όχι δεν κατάλαβα αυτό. Απλά έλεγα (γενικά μιλώντας) ότι καλό είναι να μην βγάζουμε συλλήβδην συμπεράσματα για έναν άνθρωπο, επειδή σε μια δραστηριότητά του κάνει κάτι το οποίο είναι κατακριτέο (ας το πούμε έτσι).
Το ότι είναι άσχετη είναι ακόμα καλύτερο γι' αυτήν. Δηλαδή όντας άσχετη, κάλεσε τον 'λάβρο' Κ.Κ. Αυτό ήταν μια πολύ δημιοργική πρωτοβουλία και (ήθελα και πριν να πω, αλλά μάλλον δεν εξηγήθηκα σωστά) μένω μόνο σε αυτό. Δεν επεκτείνομαι στην λογική του 'Ναι, μεν τον κάλεσε, αλλά ξέρεις ότι αυτή κάνει το και το...'
-
Και πού ξέρετε ρε παιδιά; Μπορεί από τη συζήτηση με τον pilot να ωφελήθηκε και η ίδια και να άρχισε να αλλάζει προς το καλύτερο τις οδηγικές της συνήθειες!
"Έχει γούστο" και Κ.Κ