-
Δεν υπαρχει θεμα ασφαλειας μωρε, βασικα απορω τι ακριβως εγινε με τον πετρο κ του ζησανε λεφτα.
Δεν προκειται να σε σταματησουν χωρις να εχεις κανει παραβαση, το θεμα ειναι οτι τα προστιμα ειναι πολυ υψηλα και ηλιθια σε βαθμο που ειναι ευκολο να σε γραψουν.
Προφανως ομως δεν αισθανεσαι ανασφαλης, απλα τσαντισμενος -
Δεν έκανα κάτι...
Στο τελωνείο εξόδου από τη χώρα έδωσα τα διαβατήρια, ζήτησε την πράσινη κάρτα κ είπε ν βάλω κάτι μέσα για τον καφέ. Δε με σταμάτησαν για παράβαση, στο τελωνείο μου έκαναν έλεγχο τα χαρτιά. Όλα νόμιμα κτλ, αλλά αυτοί ήθελαν πεσκέσι, γνωστή τακτική. Το ίδιο είχαν ζητήσει κ απο τον αδελφό μου πέρυσι αλλά τους έβαλε μέσα στην πράσινη κάρτα ένα χαρτονόμισμα δικό τους ίσα με 30 Cents του €! Και το γύρισαν πίσω. Τώρα που θα ξαναανέβω θα κάνω συνάλλαγμα από τις χώρες αυτές για να πληρώνω σε συνάλλαγμα.
Όπως τα λέει ο Πάνος, τσατίστηκα...Sent from space using Tapatalk
-
Μάλιστα...
Δεν μου έχει τύχει τέτοια φάση, η όλη μου εμπειρία στην γιουγκοσλαβία εξαντλείται σε σκηνικά με μπάτσους στο δρόμοΓύφτοι
-
Ήταν τόσο δύσκολο να αρνηθείς να του τα δώσεις;
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Δεν έκανα κάτι...
Στο τελωνείο εξόδου από τη χώρα έδωσα τα διαβατήρια, ζήτησε την πράσινη κάρτα κ είπε ν βάλω κάτι μέσα για τον καφέ. Δε με σταμάτησαν για παράβαση, στο τελωνείο μου έκαναν έλεγχο τα χαρτιά. Όλα νόμιμα κτλ, αλλά αυτοί ήθελαν πεσκέσι, γνωστή τακτική. Το ίδιο είχαν ζητήσει κ απο τον αδελφό μου πέρυσι αλλά τους έβαλε μέσα στην πράσινη κάρτα ένα χαρτονόμισμα δικό τους ίσα με 30 Cents του €! Και το γύρισαν πίσω. Τώρα που θα ξαναανέβω θα κάνω συνάλλαγμα από τις χώρες αυτές για να πληρώνω σε συνάλλαγμα.
Transit προς Deutschland?
-
Δεν έκανα κάτι...
Τωρα που θα ξανανεβεις να εχεις μαζι σου φακελακια με ζαχαρη.Οτι πρεπει ειναι για τον καφε!Εναλλακτικα μπορεις να παρεις καλαμακια,πλαστικα κουταλακια,φακελακια του καφε ή αν εισαι large μπισκοτακια!
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Ήταν τόσο δύσκολο να αρνηθείς να του τα δώσεις;έκανα τον χαζό αρχικά κ του έδωσα μόνο την πράσινη κάρτα, χωρίς χαρτονόμισμα μέσα...
'κάτι ξέχασες' λέει... Κ μου δίνει την πράσινη κάρτα πίσω λέγοντας 'βάλε κάτι μέσα για τον καφέ'.
Του λέω 'τί καφέ; Δεν καταλαβαίνω', κτλ.
2-3 φορές έγινε αυτή η κουβέντα, οπότε για να τελειώνουμε του έβαλα ένα 5€ κ με άφησε να περάσω στην ελληνική πλευρά.Αλέξανδρε δε μεταφέρω εμπορεύματα, απλώς έλεγχο σου κάνουν, άλλοι σου λένε 'κατέβα κάτω, άνοιξε το πόρτ παγκάζ', κτλ.
Sent from space using Tapatalk
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τωρα που θα ξανανεβεις να εχεις μαζι σου φακελακια με ζαχαρη.Οτι πρεπει ειναι για τον καφε!Εναλλακτικα μπορεις να παρεις καλαμακια,πλαστικα κουταλακια,φακελακια του καφε ή αν εισαι large μπισκοτακια!ντροπή τους... ζητάνε λεφτά απ' τους ζητιάνους της ευρώπης.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Τωρα που θα ξανανεβεις να εχεις μαζι σου φακελακια με ζαχαρη.Οτι πρεπει ειναι για τον καφε!Εναλλακτικα μπορεις να παρεις καλαμακια,πλαστικα κουταλακια,φακελακια του καφε ή αν εισαι large μπισκοτακια!
ντροπή τους... ζητάνε λεφτά απ' τους ζητιάνους της ευρώπης.
κοίτα, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αυτό που κάνουν είναι νταβατζιλίκι...
Να τους το κάνουμε κ εμείς κ να τους σχίζουμε τώρα που έρχονται στη Χαλκιδική εφόσον θέλουν μπανάκι οι βλάχοι με τέτοιες συμπεριφορές...
Αλλά προσωπικά δε συμφέρει εμένα που περνώ κ τον αδερφό σου που ζει από αυτούς...Sent from space using Tapatalk
-
Την επόμενη φορά θα σου ζητήσει περισσότερα PeterPan . Σε τσέκαρε! ..Αλλιώς θα το κανει βιδες το αυτοκίνητό σου στον έλενχο.
-
Κλάιν... Θα σου πω σε 1 εβδομάδα... Δε νομίζω, αλλά εγώ θα έχω δηνάρια μαζί...
Αν κ νομίζω ότι νταβατζιλίκι πουλούν λόγω διαβατηρίου... Έχω γερμανικές πινακίδες αλλά ελληνικά διαβατήρια. Αν είχα κ γερμανικά διαβατήρια θα έκλ@νε μέντες...
-
You gotta love the Balkans...
-
Κλάιν... Θα σου πω σε 1 εβδομάδα... Δε νομίζω, αλλά εγώ θα έχω δηνάρια μαζί...Αν κ νομίζω ότι νταβατζιλίκι πουλούν λόγω διαβατηρίου... Έχω γερμανικές πινακίδες αλλά ελληνικά διαβατήρια. Αν είχα κ γερμανικά διαβατήρια θα έκλ@νε μέντες...
Με δηνάρια όλα τα προβλήματα λύνονται! Και με καλούς τρόπου συμπεριφοράς!
-
μου κάνει εντύπωση όποτε διαβάζω στο φορουμ για 5αρακια στα σκοπια σε ΙΧ...δεν μου έτυχε και επειδη ξέρω και άτομα που ταξιδευουν δεν το έχω ακούσει ούτε απο εκεί...ίσως κόβουν φάτσες
τα πουλμαν είναι που δίνουν μπαχτσισι τσιγάρα για να μη γίνει κανας επιπλέον έλεγχος και γ@μηθει το δρομολόγιο...από κει και πέρα όπως τα λέει ο ντριφτερ
υγ. να αναφέρω ότι ως τώρα δεν έχω πετύχει φοβερό έλεγχο στα Σκοπια σε ΙΧ, αλλά Σερβία 1 στις 2 φορές υπάρχει αμαξι φέρον γερμανικές πινακίδες όλα χύμα όξω...οπότε καλά θα είναι να προμηθευτείτε αμερικανικό διαβατήριο, νομίζω ότι είναι το μόνο που πραγματικά μετράει...
για λόγους εντυπωσιασμού απλώς να έχετε το τηλέφωνο της ελληνικής πρεσβείας στα Σκόπια πρόχειρο και απειλείτε με κλήση -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αμερικανικό διαβατήριοΕιδικά μετά τους βομβαρδισμούς του 1999 αν ήμουν Σέρβος μπάτσος και έβλεπα αμερικανικό διαβατήριο μέχρι και κολοσκόπηση θα του έκανα!
-
Οι Σέρβοι είναι φίλοι μας, Παρτιζαν...
Εντάξει, εξαθλιωμένος λαός, δε λέω... Σερβία, Κροατία αν δεν υπήρχαν τα MVO θα πηγαίναμε τουαλέτα μονομιάς το βράδυ Σλοβενία...Sent from space using Tapatalk
-
άλλαξαν τα πράγματα ή τους επηρέασε η ειδησεογραφία από την γείτονα (ελλάδα)
μέχρι πριν 6-7 χρόνια που ανέβαινα τακτικά σερβία (αυθημερόν Νίς πήγαινε-έλα) το φιλοδώρημα στα σύνορα ήταν σακούλες (κενές) από το ελληνικό dutyfree .
την πρώτη φορά που το είδα μου φάνηκε απίστευτο......κι όμως αληθινό.
οι σέρβοι ήταν αυτοί που ζητούσαν τσιγάρα ή ποτό.
οι σκοπιανοί ήταν πιο φιλικοί στα σύνορα αλλά σκληροί στην εθνική οδό. -
http://news-bar.hr/news/lingvisti-slozn ... kedonskim/
εν ολίγοις οι κροάτες και οι σέρβοι μιλάνε διάλεκτο μακεδονικών και μια φορά και ένα καιρό ενας μακεδόνας έμαθε και στους βουλγαρους τη γλώσσα που μιλούν τώρα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
http://news-bar.hr/news/lingvisti-slozni-hrvati-i-srbi-govore-istim-jezikom-makedonskim/εν ολίγοις οι κροάτες και οι σέρβοι μιλάνε διάλεκτο μακεδονικών και μια φορά και ένα καιρό ενας μακεδόνας έμαθε και στους βουλγαρους τη γλώσσα που μιλούν τώρα...
ωρες ωρες μου θυμίζεις τον Mirage...
Μην με ρωτήσεις γιατι σε προσβάλλω έτσι... σκέψου τι λινκ εδωσες -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
http://news-bar.hr/news/lingvisti-slozni-hrvati-i-srbi-govore-istim-jezikom-makedonskim/
εν ολίγοις οι κροάτες και οι σέρβοι μιλάνε διάλεκτο μακεδονικών και μια φορά και ένα καιρό ενας μακεδόνας έμαθε και στους βουλγαρους τη γλώσσα που μιλούν τώρα...
ωρες ωρες μου θυμίζεις τον Mirage...
Μην με ρωτήσεις γιατι σε προσβάλλω έτσι... σκέψου τι λινκ εδωσεςτιμής ένεκεν http://www.ebay.fr/
Αιφνίδια αναγνώριση των Σκοπίων ως Δημοκρατία της Μακεδονίας