-
Μέσα κι εγώ.
-
Σαν http://www.106sportClub.gr συμφωνούμε και είμαστε έτοιμοι να συνυπογράψουμε την επιστολή διαμαρτυρίας που θα συνταχθεί!
-
Στό GTC πάντως,δέν συγκινήθηκε κανένας,πλήν τού Ροβεράκια πού έγραψε εδώ.
-
Συγνώμη για την καθυστέρηση, αντιμετωπίζω πάλι ΟΤΕπροβλήματα σύνδεσης...
Ακολουθεί η πρότασή μου, τι λέτε?
Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων,
Είμαστε νέοι άνθρωποι, ενωμένοι από την αγάπη μας για το αυτοκίνητο και την αυτοκίνηση. Συζητάμε διάφορα θέματα γύρω από την αγάπη μας αυτή και ανταλλάσσουμε απόψεις σε μια προσπάθεια να γίνουμε καλύτεροι και ασφαλέστεροι οδηγοί, ώστε να απολαμβάνουμε την οδήγηση χωρίς να δημιουργούμε προβλήματα στους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Οι συζητήσεις αυτές γίνονται μέσα από ένα φόρουμ που αριθμεί συνολικά πάνω από 6000 μέλη. Ένας από τους σημαντικότερους προβληματισμούς μας είναι τα τροχαία ατυχήματα, που οφείλονται κατά κύριο λόγο στην απερίσκεπτη συμπεριφορά κάποιων οδηγών και τόσο κοστίζουν στη Χώρα μας κάθε χρόνο, οικονομικά και κοινωνικά. Μια από τις τελευταίες συζητήσεις μας ξεκίνησε με αφορμή μια είδηση που είδαμε στα ΜΜΕ, σχετικά με συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων για άρση της ασυλίας του Υφυπουργού Εξωτερικών κυρίου Ε. Στυλιανίδη, που αντιμετώπιζε κλήση για παράβαση του ΚΟΚ.
Επειδή είδαμε ότι η Βουλή αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία για την μη άρση της ασυλίας, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε με μεγαλύτερες λεπτομέρειες για την απόφασή σας αυτή. Το μόνο που μας έμεινε διαβάζοντας την είδηση, είναι μια πικρία για την κατάληξη αυτή, που στα μάτια μας μειώνει και το κύρος ενός φερέλπιδος πολιτικού.
Νοιώθουμε ότι έτσι χάνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοθεί ένα μήνυμα σε όλους: Ακόμα κι αν είσαι Υπουργός, εάν παραβιάσεις τον ΚΟΚ, θα επωμισθείς τις συνέπειες. Και όχι: Εάν έχεις τις κατάλληλες γνωριμίες, θα μπορέσεις να σβήσεις την κλήση. Οι μεγαλύτεροι από εμάς θυμούμαστε ακόμα την εποχή που αρκούσε ένα τηλεφώνημα στην Τροχαία από Πολιτικό Γραφείο για να σβηστεί η κλήση για παράβαση του ΚΟΚ και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η πρακτική ανήκει πλέον στο παρελθόν.Μετά Τιμής,
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Συγνώμη για την καθυστέρηση, αντιμετωπίζω πάλι ΟΤΕπροβλήματα σύνδεσης...Ακολουθεί η πρότασή μου, τι λέτε?
Είμαστε νέοι άνθρωποι, ενωμένοι από την αγάπη μας για το αυτοκίνητο και ....
Μετά Τιμής,
Καλό - δύο σχόλια/προτάσεις: να μην αναφέρουμε το όνομα του υφυπουργού (δεν χρειάζεται) και να προσθέσουμε κάτι σε 'και ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν'
-
Και εμένα μου αρέσει! Προτείνω όμως εκεί που λέει 'το κύρος ενός φερέλπιδος πολιτικού' να λέει 'και του Κοινοβουλίου γενικότερα'
-
μ' αρέσει επίσης. Ωστόσο μου φαίνεται σαν να λείπει κάτι σαν επίλογος, κάτι που να το κάνει λιγάκι πιο επίσημο δηλαδή. Παραθέτω το κείμενο του Ηλία + τα δικά μου και κάποιες διορθώσεις (με όλο το σέβας Ηλία) και μου λέτε τη γνώμη σας.
Είμαστε νέοι άνθρωποι, ενωμένοι από την αγάπη μας για το αυτοκίνητο και την αυτοκίνηση. Συζητάμε διάφορα θέματα γύρω από την αγάπη μας αυτή και ανταλλάσσουμε απόψεις σε μια προσπάθεια να γίνουμε καλύτεροι και ασφαλέστεροι οδηγοί, ώστε να απολαμβάνουμε την οδήγηση χωρίς να δημιουργούμε προβλήματα στους εαυτούς μας και τους γύρω μας.
Οι συζητήσεις αυτές γίνονται μέσα από ένα φόρουμ που αριθμεί συνολικά πάνω από 6000 μέλη.
Ένας από τους σημαντικότερους προβληματισμούς μας είναι τα τροχαία ατυχήματα, που θεωρούμε ότι οφείλονται κατά κύριο λόγο στην απερίσκεπτη συμπεριφορά κάποιων οδηγών και τόσο κοστίζουν στη Χώρα μας κάθε χρόνο, οικονομικά και κοινωνικά.
Μια από τις τελευταίες συζητήσεις μας ξεκίνησε με αφορμή μια είδηση που είδαμε στα ΜΜΕ, σχετικά με συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων για άρση της ασυλίας του Υφυπουργού Εξωτερικών κυρίου Ε. Στυλιανίδη, που αντιμετώπιζε κλήση για παράβαση του ΚΟΚ.Βλέποντας ότι η Βουλή αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία για την μη άρση της ασυλίας, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε με περισσότερες λεπτομέρειες για την απόφασή σας αυτή.
Το μόνο που μας έμεινε διαβάζοντας την είδηση, είναι μια πικρία για την κατάληξη αυτή, που στα μάτια μας μειώνει και το κύρος ενός φερέλπιδος πολιτικού.
Νοιώθουμε ότι έτσι χάνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοθεί ένα μήνυμα σε όλους:
Οποιοσδήποτε πολίτης παραβιάσει τον ΚΟΚ, οφείλει να υποστεί τις συνέπειες. Και όχι: 'Εάν έχεις τις κατάλληλες γνωριμίες, θα μπορέσεις να σβήσεις την κλήση'.
Οι μεγαλύτεροι από εμάς θυμόμαστε ακόμα την εποχή που αρκούσε ένα τηλεφώνημα στην Τροχαία από Πολιτικό Γραφείο για να σβηστεί μια κλήση για παράβαση του ΚΟΚ και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η πρακτική ανήκει πλέον οριστικά στο παρελθόν.
Επίσης θυμόμαστε με απεριόριστο σεβασμό τους αγώνες που έκαναν οι πρόγονοί μας για να κερδηθεί το υπέρτατο αγαθό της ισονομίας, η οποία και θα θέλαμε να εφαρμόζεται σε όλους τους τομείς της δημόσιας ή της ιδιωτικής ζωής, χωρίς εξαίρεση για κανέναν.Ως ένα σύνολο ανθρώπων με μεγάλη ευαισθησία για την αυτοκίνηση αλλά και για τα κοινά αυτής της χώρας, αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη γνώμη σας πάνω στο θέμα.[/b])
Μετά Τιμής,
Σπύρος
Εκανα μικρές διορθώσεις στο κείμενο!![kouk]
-
Συμφωνώ κι εγω με το κείμενο!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Συμφωνώ κι εγω με το κείμενο!Αν θέλεις γράφτο με το κόκκινο μολύβι σου στην τελική μορφή που έχει πάρει so far.
Σπύρος
-
Κι εμένα μου άρεσε.Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει αναφορά και σε άλλα forums,γιατί ειπώθηκε ότι το μήνυμα θα δημοσιοποιούταν κι εκεί;
-
Συμφωνώ με το κείμενο. Πρέπει οπωσδήποτε να προστεθεί το σχόλιο του Νάσου. Το θέμα δεν είναι ο Υφυπουργός αλλά πολύ περισσότερο η Βουλή και η νοοτροπία των 300...
Επίσης, το θέμα του φόρουμ είπαμε ότι είναι λεπτό. Θα ρωτήσουμε τους υπεύθυνους.
Πώς θα προχωρήσουμε μετά τη συμφωνία του κειμένου? Οι υπογραφές πώς θα μαζευτούν?ΥΓ: Νομίζετε ότι αντίστοιχη κοινοποίηση στις 5 μεγαλύτερης κυκλοφορίας εφημερίδες είναι too much?
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Συμφωνώ με το κείμενο. Πρέπει οπωσδήποτε να προστεθεί το σχόλιο του Νάσου. Το θέμα δεν είναι ο Υφυπουργός αλλά πολύ περισσότερο η Βουλή και η νοοτροπία των 300...σύμφωνοι!
Επίσης, το θέμα του φόρουμ είπαμε ότι είναι λεπτό. Θα ρωτήσουμε τους υπεύθυνους.
δεν αναφέρεται πάντως το όνομα του φόρουμ. Σ'αυτό το θέμα πάντως, παίρνει συζήτηση, γιατί ενδιαφέρονται και παιδιά από άλλα φόρουμ. Κι εγώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη ως τι θα υπογράψουμε... Αν είχαμε τη συναίνεση του περιοδικού θα ήταν ακόμα καλύτερα πιστεύω.
Πώς θα προχωρήσουμε μετά τη συμφωνία του κειμένου? Οι υπογραφές πώς θα μαζευτούν?
Θα μπορούσε να έχει κάποιος την επιστολή σε χώρο κάπου κεντρικά για μια εργάσιμη μέρα ή δύο ας πούμε και να περνάμε να υπογράφουμε όποτε μπορεί ο καθένας (θα μπορούσε να γίνει και over dinner, αλλά θα την γεμίσουμε λάδια )
ΥΓ: Νομίζετε ότι αντίστοιχη κοινοποίηση στις 5 μεγαλύτερης κυκλοφορίας εφημερίδες είναι too much?
γιατί όχι? τόσο το καλύτερο.
Σπύρος
-
Συμφωνώ απόλυτα με το κείμενο, θα προκαλούσε αίσθηση σε όποιον το διάβαζε, αλλά μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για την Βουλή των Ελλήνων, όχι των Γάλλων ούτε των Γερμανών...έχει μεγάλη διαφορά.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Πώς θα προχωρήσουμε μετά τη συμφωνία του κειμένου? Οι υπογραφές πώς θα μαζευτούν?ΥΓ: Νομίζετε ότι αντίστοιχη κοινοποίηση στις 5 μεγαλύτερης κυκλοφορίας εφημερίδες είναι too much?
Καλημέρα σε όλους και όλες
για το θέμα των υπογραφών γιατί δεν κάνουμε κάτι πιο απλό μια που πραγματικά δεν απαιτείται η φυσική υπογραφή κάποιου .
(Α) κρατά την επιστολή ένας απο τους moderator ή κάποιος άλλος (δεν έχει σημασια)
(Β) Όποιος συμφωνεί στέλνει pm στον κατέχοντα την επιστολή με τίτλο 'συμφωνω να προστεθεί το όνομα μου' και τα στοιχεία του (όνομα, επώνυμο)
(Γ) Όποιος έχει την επιστολή συμπληρώνει τα ονόματα και την στέλνει πίσω με τα ονόματα σε όσους συμφώνησαν να μπει το όνομα τους. Περιμένει 1 ημέρα για τυχόν διαφωνίες και κατόπιν προχωρά στην αποστολή/δημοσίευση οτιδήποτε τέλος πάντων.Πως σας φαίνεται??
-
Μετρήστε με κι εμένα στις υπογραφές!
Ωραίο το κείμενο.(Και συγνώμη που άργησα να απαντήσω )
-
Μέσα είμαι, δεν χρειαζόταν καν να το πω.
Έχω συνεχιζόμενο πρόβλημα σύνδεσης και μπαίνω μόνο για λίγο κάθε πρωί, μέχρι να έλθουν οι συνάδελφοι. Ελπίζω να λήξει σήμερα...
Καλή η ιδέα του beachbum, ποιός αναλαμβάνει? Αν θέλετε να το κάνω εγώ, στείλτε πμ. -
Ηλία,τί ακριβώς νά σου στείλουμε μέ Ρ.Μ.;
-
Γιατί το ίδιο κείμενο δεν το στέλνουμε με email στην
Πρόεδρο της Βουλής
CC:Στα Κόμματα,Στα ΜΜΕΣαν άτομα που συμμετέχουμε σε διάφορα αυτοκινητιστικά φόρουμ?
Είναι νομίζω διαφορετικό να πάρουν 1000 emails από μία επιστολή που μπορεί να 'παραπέσει'!
Επίσης μπορούμε να στείλουμε την επιστολή και σε φίλους που δεν συμμετέχουν στο φόρουμ αλλά συμφωνούν για την κίνηση αυτή!
-
Πάντως γνώμη μου είναι οτι πρέπει να δράσουμε γρήγορα, καθώς η πάγια τακτική που ακολουθείται στην Ελλάδα (ιδιαίτερα από τα ΜΜΕ) είναι το όποιο θεμα να ξεχνιέται σε λίγες μέρες, ιδιαίτερα αν έχει προκύψει νεότερο.
Με το κείμενο συμφωνώ, όπως συμφωνώ ότι πρεπει να προωθηθεί σε εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας.
-
καλημέρα κι εγώ συμφωνώ με την όλη κίνηση καθώς και με το κείμενο, αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι με ενημερώνετε, έχω βάση στο ψυχικό αν πιστεύετε οτι μπορεί να δουλέψει το μοτίβο να περάσουμε να υπογράψουμε απο κάποιο 'κεντρικό' σημείο.
Επιστολή διαμαρτυρίας φορουμάδων