-
Καλώώώώώώώ
-
Έχεις και από μένα ένα μήνυμα φίλε Ηλία.
-
μπορει καποιος mod να το επικολησει ετσι ωστε να το βλεπουν ολοι???
-
Δεν χρειάζεται!
Δόξα τω Θεώ οι ενδιαφερόμενοι είμαστε πολλοί και όλο και κάποιος το φέρνει πάλι ψηλα με μια δημοσίευση!! -
Μολις υπεγραψα κ εγω.....
Θα το ποσταρω και στο GReek Renault Club μπας κ υπαρχει ανταποκριση... -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Μολις υπεγραψα κ εγω.....
Θα το ποσταρω και στο GReek Renault Club μπας κ υπαρχει ανταποκριση...Σωστός Βαγγέλη!!
-
Νικο το τελικο κειμενο ποιο ειναι??
Θα ηθελα να οριστικοποιηθει για να μπορεσω να το προωθησω και σε αλλα club...
Ειμαστε πολλοι και ειναι καιρος να συνειδητοποιησουμε την δυναμη μας... -
Αυτό Βαγγέλη,εκτός αν εχω χάσει τίποτα εξελίξεις!!!
*Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων,
Είμαστε νέοι άνθρωποι, ενωμένοι από την αγάπη μας για το αυτοκίνητο και την αυτοκίνηση. Συζητάμε διάφορα θέματα γύρω από την αγάπη μας αυτή και ανταλλάσσουμε απόψεις σε μια προσπάθεια να γίνουμε καλύτεροι και ασφαλέστεροι οδηγοί, ώστε να απολαμβάνουμε την οδήγηση χωρίς να δημιουργούμε προβλήματα στους εαυτούς μας και τους γύρω μας.
Οι συζητήσεις αυτές γίνονται μέσα από ένα διαδικτυακό φόρουμ που αριθμεί συνολικά πάνω από 6000 μέλη.
Ένας από τους σημαντικότερους προβληματισμούς μας είναι τα τροχαία ατυχήματα, που θεωρούμε ότι οφείλονται κατά κύριο λόγο στην απερίσκεπτη συμπεριφορά κάποιων οδηγών και τόσο κοστίζουν στη Χώρα μας κάθε χρόνο, οικονομικά και κοινωνικά.
Μια από τις τελευταίες συζητήσεις μας ξεκίνησε με αφορμή μια είδηση που είδαμε στα ΜΜΕ, σχετικά με συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων για άρση της ασυλίας του Υφυπουργού Εξωτερικών κυρίου Ε. Στυλιανίδη, που αντιμετώπιζε κλήση για παράβαση του ΚΟΚ.Βλέποντας ότι η Βουλή αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία για την μη άρση της ασυλίας, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε με περισσότερες λεπτομέρειες για την απόφασή σας αυτή.
Το μόνο που μας έμεινε διαβάζοντας την είδηση, είναι μια πικρία για την κατάληξη αυτή, που στα μάτια μας μειώνει και το κύρος ενός φερέλπιδος πολιτικού.
Νοιώθουμε ότι έτσι χάνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοθεί ένα μήνυμα σε όλους:
Οποιοσδήποτε πολίτης παραβιάσει τον ΚΟΚ, οφείλει να υποστεί τις συνέπειες. Και όχι: 'Εάν έχεις τις κατάλληλες γνωριμίες, θα μπορέσεις να σβήσεις την κλήση'.
Οι μεγαλύτεροι από εμάς θυμόμαστε ακόμα την εποχή που αρκούσε ένα τηλεφώνημα στην Τροχαία από Πολιτικό Γραφείο για να σβηστεί μια κλήση για παράβαση του ΚΟΚ και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η πρακτική ανήκει πλέον οριστικά στο παρελθόν.
Επίσης θυμόμαστε με απεριόριστο σεβασμό τους αγώνες που έκαναν οι πρόγονοί μας για να κερδηθεί το υπέρτατο αγαθό της ισονομίας, η οποία και θα θέλαμε να εφαρμόζεται σε όλους τους τομείς της δημόσιας ή της ιδιωτικής ζωής, χωρίς εξαίρεση για κανέναν.Ως ένα σύνολο ανθρώπων με μεγάλη ευαισθησία για την αυτοκίνηση αλλά και για τα κοινά αυτής της χώρας, αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη γνώμη σας πάνω στο θέμα.
Μετά Τιμής, *
-
Εχω ήδη στείλει πμ στον Ηλία.
-
21 μέχρι στιγμής (με το δικό μου) ονόματα θα συνοδεύσουν το e-mail, πρωί πρωί αύριο. Αν κάποιος έχει πρόχειρη τη διεύθυνση της Προέδρου της Βουλής, μου τη δίνει για να μην ψάχνω.
Για να δούμε, ρε παιδιά, τι απάντηση θα πάρουμε; -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
21 μέχρι στιγμής (με το δικό μου) ονόματα θα συνοδεύσουν το e-mail, πρωί πρωί αύριο. Αν κάποιος έχει πρόχειρη τη διεύθυνση της Προέδρου της Βουλής, μου τη δίνει για να μην ψάχνω.
Για να δούμε, ρε παιδιά, τι απάντηση θα πάρουμε;Ηλία, στο http://www.parliament.gr/ έχει τα πάντα!
Πρέπει να είναι αυτό labenakis@parliament.gr
-
Δε θα πάρουμε...
-
Τι εννοείς;
-
Κι εγώ μέσα! Στέλνω pm...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ηλία, στο http://www.parliament.gr/ έχει τα πάντα!Πρέπει να είναι αυτό labenakis@parliament.gr
Ευχαριστώ. Όταν έχουμε εσένα τι να το κάνουμε το Γούγλη;
26 (μαζί με 3 εξωσχολικούς) and counting. Οι εξής: CLIO-V6, n_olympios, EMMANOYHL, Proto, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, charmak66, syele, mousatos, Castor, kouk, Di0, TGD, nasos79, chrmes, Nikos_bugsR εκπροσωπώντας και το 106sportClub, j.marr, Krusenstern, cmarin, HUNTER, ΒΑΣΙΛΗΣ, stefanos147, StavrosG, ililias. (Η σειρά είναι τελείως τυχαία). -
μόνο τόσοι ρε παιδιά???
άιντε βρεεεεεεεεεε! για να μαζευόμαστε!!!
Σπύρος
-
Και γω για πολλούς μας περίμενα.Δεν πειράζει όμως,είμαστε αρκετοί για να δείξουμε ότι κάτι κινείται...
-
Έφυγε.
Ας περιμένουμε αντιδράσεις.... -
Πολύ γρήγοροι ήσαστε!!!
Δεν σας πρόλαβα (την προηγούμενη εβδομάδα έτρεχα σαν τον π@#στη και δεν μπήκα παρά μόνο για 1-2 10λεπτα στο φόρουμ...)
Δεν πειράζει, ελπίζω να δοθεί μία απάντηση!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Έφυγε.
Ας περιμένουμε αντιδράσεις....Μαλλον θα μας γραψουν καπου.....
Επιστολή διαμαρτυρίας φορουμάδων