-
-
-
Παιδια μια ALFA GT distinctive 9 μηνων (Σεπτεμβριος 2004) συμπεριλαμβανομενου και του NAV ,με 15.500χλμ στα 28000euro ειναι καλη τιμη??
Επισης υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω ???thanks
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Παιδια μια ALFA GT distinctive 9 μηνων (Σεπτεμβριος 2004) συμπεριλαμβανομενου και του NAV ,με 15.500χλμ στα 28000euro ειναι καλη τιμη??
Επισης υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω ???thanks
Kαινουρια εχει με μεταλλικο χρωμα-nav 38400,χωρις τα τελη-1ηδοση ασφαλειας.Αν μιλαμε για την 2.0 η τιμη ειναι εξαιρετικη
και ο κινητηρας δεν εχει ανοιξει ακομα.1)Θα κοιταξεις αν εχει αλαχθει το ελατωματικο τασακι....δηλαδη αν κουμπωνει.
2)Θα κοιταξεις προσεκτικα εαν το εχουν χτυπησει εξωτερικα.
3)Θα ρωτησεις ποσες φορες εχουν αλαξει τα λαδια.Κανονικα 2 μαζι με φιλτρο και στα 20000χιλ πας για τριτη αλλαγη(selenia v racing).
4)Θα την πας βολτα και θα δεις εαν εχει διορθωθει ο τριγμος απο το πισω καθισμα-εκει που κουμπωνει το κλειστρο.Επισης θα τσεκαρεις εαν τριζει το καθισμα συνοδηγου και η πορτα του συνοδηγου.....Ψεκασμα θελουν με σιλικονη.
5)Θα τσεκαρεις την φθορα στα τακακια.
6)Θελω να μου πεις ποσο μεση καταναλωση εχει.
7)Να θυμασαι-οταν θα κλεινεις το πορτμπαγκαζ θα βαζεις αρκετη δυναμη.
Στην ρεζερβα υπαρχει ενα στραβοκατσαβιδο.Θα ψαξεις ολες τις βιδες εσωτερικα του αυτοκινητου και οπου βρεις,αν βρεις λασκαρισμενη θα την σφιξεις.
9)Θα τσεκαρεις εαν κουδουνιζει η εξατμιση.
10)Πιεση σε 17αρα ζαντα-32psi
11)Οπωσδηποτε θα κανεις προληπτικο ελενγχο και εαν χρειαζεται ευθυγραμμιση!!!!!!!!!!!
12)Στις αλλαγες των ταχυτητων επειδη εχει σκληρο συμπλεκτη απαλα το χτενι και πιεση στο pedal.
13)Θα τσεκαρεις ολες τις λαμπες.
14)Θα ζητησεις να στο σηκωσουν και να σφιξουν οτι χρειαζεται(αν χρειαζεται) απο κατω...κριθαρα-ημιαξονια-ακραξονια-ψαλιδια...κ.τ.λ.
15)Θα δεις εαν εχει λασκαρει το χειροφρενο
16)Θα καθαρισεις ολες τις τσιμουχες απο την σκονη.
17)Θα κλεινεις τις πορτες απαλα.
18)Οταν θα ξεκινας παντα θα περιμενεις να ζεσταθει το λαδι και δεν θα ξεπερνας τις 2500σαλ-γρηγορες αλλαγες.
19)Θα την φουλαρεις-2 γεμισματα v power και 1 v racing.La vita e troppo breve per non guidare italiano
-
Πωπω,με τόσους ελέγχους αυτό δεν είναι αμάξι....σπίτι να θέλα να πάρω λίγοτερα θα κοίταζα
-
Από ότι έχω δει οι GT Dist κυμαίνονται στα 30-31Κ και οι Progression στα 27-29Κ. Για αυτοκίνητο 9 μόλις μηνών να χάσει κοντά στα 10Κ μου φαίνεται υπερβολικό. Πρόσεχε μήπως κρύβει κάτι (ελαττωματικό?) Εχεις αναρωτηθεί γιατί το πουλάει τόσο σύντομα ένα τόσο όμορφο και ακριβό αυτοκίνητο? Προσοχή!!!... Η γνώμη μου είναι να δώσεις 2-3Κ ακόμα και να πάρεις ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ το 1.8TS Progression. Άλλο να το έχεις από την αρχή στα χέρια σου το αυτοκίνητο να το στρώσεις και να ξέρεις τι σου γίνεται και άλλο να εμπιστευθείς κάποιον άγνωστο δίνοντας μάλιστα και ένα τόσο μεγάλο ποσό (εκτός βέβαια αν μιλάμε για κάποιον κολλητό σου). Α και μη ξεχάσω, μη δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στον παραπάνω εξοπλισμό της distinctive και ιδίως στο Nav που ακόμα είναι άχρηστο για την Ελλάδα.
-
Oι μελλοντικοι κινητηρες της Gt facelift....
1.8T.SPARK 140---1.9JTS 160
2.0JTS 165------2.2JTS 185
3.2V6 240------2.8JTS 230
1.9JTD m-jet 150/305nm ---- 1.9JTDm 150cv/320nm -
Καααιιιι..οταν λες μελοντικοι ?? ποτε περιπου ?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Oι μελλοντικοι κινητηρες της Gt facelift....Καλά ακόμα δε κυκλοφόρησε και θα γίνει facelift? Άμα το δω και αυτό τότε άντε γειά...........
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Καααιιιι..οταν λες μελοντικοι ?? ποτε περιπου ?2007....ton noembrio kleinei 2 xronia.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
2007....ton noembrio kleinei 2 xronia.
Μαζί με facelift ;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
2007....ton noembrio kleinei 2 xronia.
Μαζί με facelift ;
2007 tha ginei to facelift....2003 parousiastike.
-
http://www.147virtualclub.it/public/132 ... dio_01.JPG
-
Χαίρετε και πάλι. Λόγω μεγάλου φόρτου δουλειάς είχα καιρό να γράψω.
Χθές πήγα στο ΟΑΚΑ στο Ρ.Ακρόπολις. Δεν θα γράψω εντυπώσεις αφού είναι εκτός θέματος!
Θέλω να γράψω όμως τις εντυπώσεις μου από την κατανάλωση του μωρού μου
(GT1.8 Dist) σε ένα μεγάλο ταξίδιΉταν το πρώτο μεγάλο ταξίδι της κούκλας μετά το στρώσιμο, αφού μέχρι τώρα έκανα ταξίδια της μισής ή μίας ώρας.(ένεκα προετοιμασιών γάμου, διαμερίσματος αλλά και επαγγελματικών υποχρεώσεων δύσκολα μπορώ να ξεφύγω για ταξιδάκια!!)
Παρακάτω φαίνονται οι μετρήσεις:
1.Κομμάτι Α: Λάρισα(Έξοδος Ε.Ο) -- Είσοδο στον Μαλιακό (Ράχες-Καραβόμυλο) ~100ΚΜ
2.Κομμάτι Β: Μαλιακός (Ράχες-Καραβόμυλο---Αγ.Κων/νος) ~70ΚΜ
3.Κομμάτι Γ: Έξοδος Μαλιακού(Αγ. Κων/νος) - Σέιριος ~130ΚΜ
Aπό Σείριο και κάτω δεν μέτρησα γιατί με ενδιέφερε η κατανάλωση σε μεγάλες ταχύτητες αυτοκινητοδρόμου κια όχι σε πόλη. Άρα λόγω μποτιλιαρίσματος σε Αγ. Στέφανο που γινόταν έργα δεν μέτρησα!! όπως και στην είσοδο ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ από την Κηφισού όπου επίσης είχα μποτιλιάρισμα
Έχουμε λοιπόν:
Κομμάτι Α: 100ΚΜ έτρεχα από 140-180ΚΜ ανάλογα τις στροφές, Νταλίκιες και ΙΧ που περνούσαν νταλίκιες και πήγαιναν πιο αργά από μέναΚομάτι Β: 70ΚΜ έτρεχα σαν κότα 80-120 με τον φόβο της ΚΑΜΕΡΑΣ!!
Κομμάτι Γ:130ΚΜ έτρεχα από 140-200ΚΜ ανάλογα τις στροφές, Νταλίκιες και ΙΧ που περνούσαν νταλίκιες και πήγαιναν πιο αργά από μένα.
Όμως λόγω κίνησης είχα πολλές επιβραδύνσεις-επιταγχύνσεις, πολύ περισσότερες από το πρώτο κομμάτι!!Η κατανάλωση ήταν:
Συνολική Απόσταση----------------305ΚΜ
Συνολικός Χρόνος-----------------145 Λεπτά
Μέση Ταχύτητα --------------------125 ΚΜ/ΗΚατανάλωση--------------------35Λίτρα Με γέμισμα!!
Μέση Κατανάλωση Trip-Comp----11.9
Πραγματική Μέση Κατανάλ--------11.5
Μου φαίνεται πολύ καλό νούμερο για αμάξι που έχει 6000ΚΜ δηλαδή δεν έχει ανοίξει ακόμα καλά και με βάση τις συνεχείς επιταγχύνσεις-Επιβραδύνσεις σε κομάτια με κλίσεις!!
Θα ήθελα να ρωτήσω:
- άλλους κατόχους GT
2.Κατόχους Alfa Romeo - Κατόχους άλλων αμαξιών
πως σας φαίνονται αυτά τα νούμερα. Μεγάλα-Μικρά φυσιολογικά?
Η βενζίνη ήταν V-POWER RACING απο εγγυημένο πρατήριο
- άλλους κατόχους GT
-
με 65 λιτρα σε μεικτες διαδρομες βγαζω 500χλμ. (2λιτρη gt)
αυριο παω αθηνα-λευκαδα-αθηνα και θα μετρησω.χθες εκανα και το σερβις των 20.000χλμ (σε 5 μηνες ) με κοστος 125 ευρω.
-
Με 147 1.6 TS 120HP σε 'ημιαστικές' συνθήκες (περίπου 40% πόλη 60% εθνική) αλλά χωρίς μποτιλιάρισμα με 50 λίτρα κάνω λίγα παραπάνω από 500 χλμ. (520-530) Σε καθαρό ταξίδι έχω βγάλει και πάνω από 600χλμ. Όλα τα παραπάνω με ταχύτητες μέχρι 160χαω και 'οικονομική' οδήγηση, χωρίς απότομες επιταχύνσεις και ψηλές στροφές.
-
Φίλε Xρίστο ,
Πρώτα πρώτα χαίρομαι που έφτασες στα 20000 χωρίς άλλα προβλήματα και σου εύχομαι απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
Καίγοντας 65 λίτρα σε 500 χλμ μας δίνει με την μέθοδο των τριών περίπου 40 λίτρα στα 305 χλμ.
Άρα καις 5 λίτρα παραπάνω. Όμως μιλάς για μικτές διαδρομές που εγώ τις εκλαμβάνω ως πόλη-βουνό-αυτοκινητόδρομο. Όμοίως και το ταξίδι στην Λευκάδα που θα κάνεις.
Εγώ όμως έκαψα 35 λίτρα κινούμενος με ταχύτητες 140-200 χλμ/ώρα σε αυτοκινητόδρομο άρα δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα.
Παρόλαυτα μου έδωσες πολύ χρήσιμη πληροφορία για την τάξη μεγέθους της κατανάλωσης!
Πως κατάφερες να κάνεις 20000χλμ σε 5 μήνες? Ταρίφας είσαι??
Και πάλι σου εύχομαι καλά και διασκεδαστικά ταξίδια
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Με 147 1.6 TS 120HP σε 'ημιαστικές' συνθήκες (περίπου 40% πόλη 60% εθνική) αλλά χωρίς μποτιλιάρισμα με 50 λίτρα κάνω λίγα παραπάνω από 500 χλμ. (520-530) Σε καθαρό ταξίδι έχω βγάλει και πάνω από 600χλμ. Όλα τα παραπάνω με ταχύτητες μέχρι 160χαω και 'οικονομική' οδήγηση, χωρίς απότομες επιταχύνσεις και ψηλές στροφές.Φίλε kyan εγώ σε αστικές συνθήκες (Λάρισας) κάνω περίπου 400-450χλμ . Μου φάνηκαν πολύ λίγα και προβληματίστικα.
Ευτυχώς η κατανάλωση που έκανα στο Λαρισα-Αθήνα με αρκετό σκίσιμο με χαροποίησε, γιατί φοβόμουνα ότι θα καίω τα κέρατά μου!!!
Γενικά όμως για ένα σύγχρονο αμάξι αυτές οι τιμές είναι φυσιολογικές?
Εννοείτε πως η κατανάλωση είναι δευτερεύον χαρακτηριστικό όταν αγοράζεις 'γρήγορο κάρο' και ειδικά alfa romeo απλά ρωτάω για να ξέρω που βαδίζω -
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Φίλε Xρίστο ,Πρώτα πρώτα χαίρομαι που έφτασες στα 20000 χωρίς άλλα προβλήματα και σου εύχομαι απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
Καίγοντας 65 λίτρα σε 500 χλμ μας δίνει με την μέθοδο των τριών περίπου 40 λίτρα στα 305 χλμ.
Άρα καις 5 λίτρα παραπάνω. Όμως μιλάς για μικτές διαδρομές που εγώ τις εκλαμβάνω ως πόλη-βουνό-αυτοκινητόδρομο. Όμοίως και το ταξίδι στην Λευκάδα που θα κάνεις.
Εγώ όμως έκαψα 35 λίτρα κινούμενος με ταχύτητες 140-200 χλμ/ώρα σε αυτοκινητόδρομο άρα δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα.
Παρόλαυτα μου έδωσες πολύ χρήσιμη πληροφορία για την τάξη μεγέθους της κατανάλωσης!
Πως κατάφερες να κάνεις 20000χλμ σε 5 μήνες? Ταρίφας είσαι??
Και πάλι σου εύχομαι καλά και διασκεδαστικά ταξίδια
Εκαψα παραπανω απο σενα αλλα ειναι λογικο η 2λιτρη να καει περισοτερο απο την 1.8.
Οι μεικτες διαδρομες που λεω δεν εχουν βουνο αλλα 50-50 Αττικη-επαρχιακη οδο και Αθηνα.
Για φαντασου GT σε ταξι
κανω σχεδον καθημερινα Λαυριο-Αθηνα-Λαυριο δλδ γυρω στα 120χλμ. κι ετσι ευκολα ερχονται τα 20.000.
Θελω 400+ ευρω το μηνα για βενζινη αλλα, πολυ τις φχαριστιεμαι τις διαδρομες -
Alfa Romeo GT