-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Διαφωνώ!
Είναι στην κατηγορία sports coupe και τα 2.
Πια άλλη εταιριά αντιπροσωπευέται από 2 αυτοκινήτα στην συγκεκριμένη κατηγορία???¨?Ε συγγνώμη. Δεν ειναι μεγαλύτερη η brera και μάλιστα θα εξοπλίζεται μόνο με τον κινητήρα 3.2?
Με βάση αυτό το σκεπτικό είναι βέβαιο ότι ανήκει σε διαφορετική κατηγορία.Α θα σε μαλώσω!
Δεν διαβάζεις......Η Brera θα εξοπλίζεται και με τον 2.2 JTS.
Kαι θα κοστίζει περί τα 40.000 δηλαδή 5-7000 παραπάνω από την 2λίτρη GT.
Φυσικά το επόμενο βήμα είναι να εξοπλιστεί και η GT με τον 2.2 JTS.
Εκεί να δεις πλάκα. -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Α θα σε μαλώσω!
Εκεί να δεις πλάκα.Ιn that case, μηπως έχουν μπλέξει τα μπούτια τους οι Ιταλοί????
Αλλά από οτι βλέπω τώρα στις φωτογραφίες στην ουσία είναι 159 coupe, κατά το 147 coupe της GT... Από μία άποψη μαγκιά τους... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Α θα σε μαλώσω!
Εκεί να δεις πλάκα.Ιn that case, μηπως έχουν μπλέξει τα μπούτια τους οι Ιταλοί????
Αλλά από οτι βλέπω τώρα στις φωτογραφίες στην ουσία είναι 159 coupe, κατά το 147 coupe της GT... Από μία άποψη μαγκιά τους...Και εδώ είσαι λάθος φίλε μου.
Το προτότυπο brera ήταν αυτό που έδωσε την μουρή του στην 156 FL και στην 147FL.Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, οι Γερμανοί δεν έχουν μπλέξει τα μπούτια τους?
Tα Αudi πλέον τα ξεχωρίζει μόνο από το πλάι. (μήκος)
Αν τα δεις στον καθρέφτη σου όλα ίδια φαίνοντε.
Το νέο Polo με το Golf?
Αυτά δεν μοιάζουν?Το ότι η Alfa χρησιμοποιεί τους κινητήρες της ΜΟΝΟ στα δικά της μοντέλα ενώ η VAG σε όλες τις εταιρίες δεν είναι χειρότερο μπλέξιμο μπουτιών?
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Α θα σε μαλώσω!
Αλλά από οτι βλέπω τώρα στις φωτογραφίες στην ουσία είναι 159 coupe, κατά το 147 coupe της GT... Από μία άποψη μαγκιά τους...Και εδώ είσαι λάθος φίλε μου.
Το προτότυπο brera ήταν αυτό που έδωσε την μουρή του στην 156 FL και στην 147FL.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, οι Γερμανοί δεν έχουν μπλέξει τα μπούτια τους?
Tα Αudi πλέον τα ξεχωρίζει μόνο από το πλάι. (μήκος)
Αν τα δεις στον καθρέφτη σου όλα ίδια φαίνοντε.
Το νέο Polo με το Golf?
Αυτά δεν μοιάζουν?
Το ότι η Alfa χρησιμοποιεί τους κινητήρες της ΜΟΝΟ στα δικά της μοντέλα ενώ η VAG σε όλες τις εταιρίες δεν είναι χειρότερο μπλέξιμο μπουτιών?Μα δεν βγάζω το VAG απ'έξω...
-
Το μπλέξιμο θα πέσει με την 8C και τους κινητήρες της Μaserati.
Που σε μερικά χρόνια μάλλον θα τους δούμε και στην Brera.Καλή φάση!
-
Σύμφωνα με τον 8c η GT είναι με ορολογία Alfa Romeo η 147 Sprint. Η brera είναι η 159 sprint.
με το σκεπτικό αυτό αντίπαλοι της GT είναι τα C4 Coupe, Megane cc, 307cc, astra coupe, Αudi TT, C-Class sportscoupe, η σειρά 2 BMW (αν βγεί), celica, RX8, 350Z.
Oι αντίπαλοι της brera είναι πάλι οι celica, TT, 3Ci, CLK-SLK, 350Z, RX8, cayman ενώ σαν spider θα έχει αντιπάλους όπως η slk, z4, boxter, s2000 κλπ.
Εγώ συμφωνώ με αυτήν την άποψη.
Αλλά αν το δεις ως καταναλωτής πιστεύω ότι γ GT είναι ένα υψηλού τουρισμού coupe, με χωρους για να βολευτει και μια μικρή οικογένεια(νιόπαντρος με μικρό παιδί) και με μία πολή καλή οδική συμπεριφορά.
Η brera μάλλον θα είναι το πιο απόλυτο sport της Alfa Romeo και το πιο ακριβό.
Πιστεύω ότι χώρος υπάρχει και για τα δύο, όπως υπάρχει χώρος για την CL-CLK, σειρά 2 σειρά 3Ci, 407 coupe 307cc κλπ.
Θα ήθελα να παρακαλέσω τους mods να μεταφέρουν το θέμα στα περι-αυτοκίνησης αφού δεν έχει τεχνική θεματολογία πλέον.
Ευχαριστώ!
-
...μερα σε όλους.... Εχω μια .....ναρα GT στα 1800cc. Μεχρι εκεί καλά μιας
και τα πρώτα τριζονακια (τριξιματα) σκάσανε μύτη μολις στα 2500xlm. Να παω να τους απογειώσω στο συνεργείο τώρα???? Αλλος με παρομοια προβλήματα????. Επίσης μήπως έχουμε βρει καμιά πατέντα να βλέπουμε βρε παιδί μου κανά χαρτh στο ΝΑV της οθόνης??????..... -
Ο χρήστης clios έγραψε:
...Εχω μια .....ναρα GT στα 1800cc.........ναρα, τριζιάρα και γκρινιάρα.
-
Να το πας στο συνεργείο, αλλά γιατί να τους απογειώσεις; αυτοί το έφτιαξαν; στην Ελλάδα κατασκευάστηκε το αυτοκίνητο; το πήγες μία φορά και δεν το έφτιαξαν σωστά;
-
Oι 2 νεες εκδοσεις....
Sportiva
http://www.autotematic.it/forum/files/gt6_150.jpg
http://www.autotematic.it/forum/files/gt5_887.jpg
http://www.autotematic.it/forum/files/gt4_210.jpg
http://www.autotematic.it/forum/files/gt3_538.jpg
http://www.autotematic.it/forum/files/gt2_118.jpg
http://www.autotematic.it/forum/files/gt_560.jpgEleganza
http://www.autotematic.it/forum/files/g ... .3_902.jpg
http://www.autotematic.it/forum/files/g ... .2_523.jpg
http://www.autotematic.it/forum/files/g ... _5_513.jpg
http://www.autotematic.it/forum/files/g ... za_184.jpg -
Ας ξεκινήσω με ευχές
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.
Πολλά , απολαυστικά, ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
Και ας πάμε στο κυρίως θέμα:
Είδα ότι το thread της κούκλας έπεσε στην 3η σελίδα.
Ας του δώσουμε μια ανάσα ζωής.
Λοιπόν μετά από 12000χλμ με Alfa GT 1.8TS έχουμε τις εξής παρατηρήσεις για τις επιδόσεις της:
Το αμάξι δεν έχει καμία σχέση με τα πρώτα 4-5000 χλμ, ούτε σε επιταγχύνσεις ούτε σε ήχο μοτέρ που είναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο-Σ.
Στις 29/12 πήγα Θεσσαλονίκη με 3 άτομα( εγώ, η μητέρα μου κι ένας φίλος) 1 βαλίτσα επάνω, και ρεζερβουαρ φουλαριστό με racing(προηγούμενα γεμίσματα 95 οκτάνια).
Από Λεπτοκαρυά και μέχρι τον περιφερειακό το έσκισα το αμάξι παίζοντας μεταξύ 180-210 κοντερίσιων χλμ/ώρα.
Στα 180 έπεφτα πλησιάζοντας πιο αργούς οδηγούς που έπρεπε να αλλάξουν λωρίδα ή ακόμα πιο αργούς που έκαναν προσπέραση.
Στα 210 έκοβα διότι δεν είχα χώρο για παραπάνω εφόσον προσσέγγιζα τους πιο αργούς που ανέφερα πιο πάνω.
Παρόλο το βάρος (+180 κιλά οι 2 επιβάτες πλην εμού, και βάλε το φουλαρισμένο ρεζερβουάρ και την βαλίτσα) το αμάξι επιτάγχυνε 'άνετα'
με 4η ή 5η από τα 180 στα 210 κατ' επανάληψη, είτε σε ανηφορες με μικρές κλίσεις είτε σε ευθεία, δείχνοντας ότι ο Twin Spark στα ψηλά δεν ξεψυχάει αλλά κρατάει την ροπή του και άρα αποδίδει αρκετή ισχύ για να κινείσαι γρήγορα και να επιταγχύνεις.Σε μια περίπτωση βρέθηκα πίσω από μια 318 Ε46 που ήθελε να προσπεράσει μια C180K που πήγαινε αριστερά με 180 περίπου. Τις πλησιάζω, κόβω ταχύτητα για να μην πέσω πάνω τους και για να κρατησω απόσταση ασφαλείας.
Ο Μερσεντές δεν άφηνε την 3άρα να τον περάσει και αυτή αναγκάστηκε να μπει στην μεσαία για να περάσει. Περίμενα να περάσει η 3άρα και μετά άλλαξα λωρίδα (τα φώτα πορείας δεν συγκίνησαν τον μερσεντέ) σε μεσαία για να περάσω. Την στιγμή που πήγα να τον περάσω ο τύπος κόβει δεξια και βρίσκεται να μου κλέινει την λωρίδα
Δεν ξερω αν το έκανε επίτηδες ή απλά πανικοβλήθηκε πάντως **αναγκάστηκα να φρενάρω πάνω στην προσπέραση κι ενώ ήμουν στα 190+ να αλλάξω λωρίδα και να πατήσω τέρμα γκάζι για να ξαναεπιταγχύνω στα 200+ για να περάσω τον καραγκιόζη. **
Μπορώ να πω ότι παρόλο το βάρος και την μεγάλη ταχύτητα η GT φρέναρε και άλλαξε λωρίδα σαν σε παρκάρισμα χωρίς την παραμικρή ανυσυχία
και το κυριότερο επιτάγχυνε γρήγορα 180-210 ώστε να περάσω από τον μερσεντέ δείχνοντας ότι μόνο 'αργή δεν είναι' σύμφωνα με πολλούς εδώ μέσα.
-
Ως ιδιοκτήτης βλέπω ότι ο κινητήρας ήταν πολύ 'σφικτός' στην αρχή. ίσως πιο σφικτός από τον μέσο όρο και ίσως τελικά εκεί οφείλονται οι 'κακοί' χρόνοι σε 0-100, 0-400, 0-1000 που μετρήθηκαν με 'σφιγμένο' μοτέρ.
Κάτι αντίστοιχο με το 10,1 στο 0-100 για την GTV 2.0JTS μου μέτρησε το drive
Και ίσως αυτό δικαιολογεί το 9.9 0-100 που έδινε η AR και έχουν πολλά περιοδικά και site για την 1.8. Στην συνέχεια το διορθώσανε στο 10,6 για να ταυτίζεται με τις μετρήσεις που πάντα γίνονται με σφιγμένο μοτερ, αφού η AR στην πλειοψηφία δίνει μετρήσεις που ταυτίζονται με τα περιοδικα.
Ο λόγος για τον οποίο επηρεάζονται τα μοτέρ της AR τόσο πολύ από το σφίξιμο, είναι ίσως το ότι αποδίδουν ψηλά, και άρα σαν καινούρια μπορεί να δυσκολευτούν να πάνε εύκολα στις 6-7000σαλ όπου γίνεται το πάρτυ! Δεν ξέρω, είναι απλά μια εικασία.
Βέβαια αν δεν ξαναγίνουν μετήσεις ότι και να λέω είναι στον αέρα, αφού η διαίσθηση και μόνο δεν είναι ικανή για να στοιχειοθετήσει κάτι.
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
οντως αποδιδουν ψηλα.
στη δυναμομετρηση τη δικη μου αυτα τα αλογα τα παιρνω στις 6χ+
σε σχεση με την χαμηλη ροπη για αυτη την ιπποδυναμη.
φιλος εχει την διλιτρη 147fl κ ψαχναμε τα αλογα εως τα7-8χχλμ.
μετα λες κ μεταμορφωθηκε το αμαξι!Και αυτή είναι η αιτία που οι ρεπρίζ της GT είναι 'κακες' για τον χαρακτήρα και την ιστορία του αυτοκινήτου. Βέβαια οι 'κακόβουλοι' δεν το καταλαβαίνουν αυτό και τους αρέσει να τα 'χώνουν' συγκρίνοντας τις ρεπριζ της GT με αυτοκίνητα διαφορετικής φιλοσοφίας(αυτά που αποδίδουν από πιο χαμηλά), ή πέρνωντας δεδομένες τις μετρήσεις επιδόσεων με σφιγμένο μοτέρ που έγιναν με την παρουσίαση.
Στην 1.8 άν κρατάς τις στροφές ψηλά κινείσαι αρκετά γρήγορα με κόστος βέβαια την κατανάλωση, η οποία δεν με απασχολεί όταν θέλω να κάνω την κ@βλ@ μου, και την 'κούραση' από τις αλλαγές σχέσης που επίσης δεν με απασχολεί γιατί προσωπικά το 'kick-down' με πορώνει , αλλά κυρίως με τρελαίνει ο ήχος του μοτέρ, όπου ηδονίζομαι κανονικά!
Και με 'ανοιγμένο' μοτερ το αμάξι κινείται αξιοπρεπώς για τα 140 αλογάκια του ακόμα και με βάρος
-
Όλα τα Ιταλικα 16ν νομίζω ότι ετσι λειτουργουν έχει να κάνει με τη φιλοσοφια του γκρουπ και αν δεν κάνω λάθος με το αν ειναι υπο-υπερτετράγωνο.Αν κάνω λάθος συγνώμη εκ των προτέρων
-
τα πάμε, η ταχύτερη απ' όλα είναι η GT
μ'αρέσει που σε άλλο σου ποστ (κατά)κρίνεις αυτούς που υποστηρίζουν το αυτοκίνητό τους και δεν είναι αντικειμενικοί.
ναι, οκ καλύτερες ρεπρίζ από όλα τα ±33,255677κ.εκ έχει η GT (και οι Alfa φυσικά)
Βέβαια ΜΟΝΟ τα μοτέρ των Alfa ανοίγουν αργότερα, ενώ των υπόλοιπων εταιρειών στα 1000χλμ. που γίνονται οι μετρήσεις παραμένουν έτσι εφ' όρου ζωής
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τα πάμε, η ταχύτερη απ' όλα είναι η GTείπα κάτι τέτοιο? είπα ότι είναι αντάξια των αλόγων της και των κιλών ανά ίππων της.
μ'αρέσει που σε άλλο σου ποστ (κατά)κρίνεις αυτούς που υποστηρίζουν το αυτοκίνητό τους και δεν είναι αντικειμενικοί.
δεν κατακρίνω κανέναν. είναι λογικό όταν έχεις ένα αμάξι να χάνεις μέρος τηνς αντικειμενικότητας , (όπως και όταν δεν συμπαθείς ένα αμάξι ή μια εταιρία )
ναι, οκ καλύτερες ρεπρίζ από όλα τα ±33,255677κ.εκ έχει η GT (και οι Alfa φυσικά)
αν δεν μπορείς να είσαι 'κόσμιος', 'κύριος' και 'μη ειρωνικός' σε παρακαλώ μην χαλάς το thread.
Βέβαια ΜΟΝΟ τα μοτέρ των Alfa ανοίγουν αργότερα, ενώ των υπόλοιπων εταιρειών στα 1000χλμ. που γίνονται οι μετρήσεις παραμένουν έτσι εφ' όρου ζωής
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να ισχύει κάτι τέτοιο? Μιλάμε για κινητήρες με πολλά κινούμενα μέρη τόσο σύνθετα που πολύ έυκολα να υπάρχουν διαφοροποιήσεις στο ποτε θα είναι 'έτοιμα' να αποδώσουν τις ονομαστικές τιμές ισχύος!!
Σου φαίνεται τοσο εξωπραγματικό έν μοτέρ να αποδώσει τα μέγιστα στις 5000σαλ και ένα άλλο στις 7000σαλ? Τόσο απίθανο είναι το ένα να χάσει 1 δευτερόλεπτο στις επιυαγχύνσεις?
Θα σε παρακαλέσω παραγματικά αν συνεχίσεις να λες την γνώμη σου, άλλαξε λίγο το υφάκι στο πιο 'ευγενικό'. Ειλικρινά σε παρακαλώ, θέλω να μιλήσω για το αμάξι μου χωρίς να είμαι υποχρεωμένος να μαλώσω, να εκνευριστώ. Απλά λέω τις εμπειρίες μου.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Και αυτή είναι η αιτία που οι ρεπρίζ της GT είναι 'κακες' για τον χαρακτήρα και την ιστορία του αυτοκινήτου. Βέβαια οι 'κακόβουλοι' δεν το καταλαβαίνουν αυτό και τους αρέσει να τα 'χώνουν' συγκρίνοντας τις ρεπριζ της GT με αυτοκίνητα διαφορετικής φιλοσοφίας(αυτά που αποδίδουν από πιο χαμηλά), ή πέρνωντας δεδομένες τις μετρήσεις επιδόσεων με σφιγμένο μοτέρ που έγιναν με την παρουσίαση.Όλα σχεδόν τα μοντέλα δεν μετρώνται με σφιγμένα μοτέρ, αμέσως μετά την παρουσίαση; Και αν όντως 'ανοίγουν' οι κινητήρες, δεν διορθώνουν τα νούμερα τα περιοδικά; Από ό,τι θυμάμαι, και στην C4 και σε κάποια άμεσου ψεκασμού, είχαν παρατηρηθεί διαφορές.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και αυτή είναι η αιτία που οι ρεπρίζ της GT είναι 'κακες' για τον χαρακτήρα και την ιστορία του αυτοκινήτου. Βέβαια οι 'κακόβουλοι' δεν το καταλαβαίνουν αυτό και τους αρέσει να τα 'χώνουν' συγκρίνοντας τις ρεπριζ της GT με αυτοκίνητα διαφορετικής φιλοσοφίας(αυτά που αποδίδουν από πιο χαμηλά), ή πέρνωντας δεδομένες τις μετρήσεις επιδόσεων με σφιγμένο μοτέρ που έγιναν με την παρουσίαση.
Όλα σχεδόν τα μοντέλα δεν μετρώνται με σφιγμένα μοτέρ, αμέσως μετά την παρουσίαση; Και αν όντως 'ανοίγουν' οι κινητήρες, δεν διορθώνουν τα νούμερα τα περιοδικά; Από ό,τι θυμάμαι, και στην C4 και σε κάποια άμεσου ψεκασμού, είχαν παρατηρηθεί διαφορές.
Κοίτα για να διορθωθούν πρέπει να ξαναμετρηθούν. Αυτοκίνητα σπορ όπως η GT και μάλιστα entry-level όπως η δικιά μου 1.8, συνήθως δεν ξαναμετρούνται γιατί δεν υπάρχει ανταγωνισμός, ή επειδή το αγοραστικό κοινό είναι πιο κατασταλαγμένο.
Αντίθετα θα βρεις επαννηλλημένες μετρήσεις hatchbak 1600, 1400, και sedan 1600-1800-2000 που εποτελούν mainstream μοντέλα, και όποτε βγαίνει κάτι νέο γίνεται ένα 'μεγα-συγκριτικό' με όλα τα υπόλοιπα.
πχ βγάινει το νέο γκολφ, άντε ένα συγκριτικό με focus-c4-corolla-αστρα. Βγαίνει το νέο focus άντε ξανα συγκριτικό με c4-corolla-αστρα-golf. Κάποιες φορές πέρνουν τις προηγούμενες φορές και κάποιες άλλες τα ξαναμετρούνε.
Τώρα αν με ρωτήσεις γιατί τα μοτερ της Alfa 'ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΛΑ ΕΙΚΑΖΩ' είναι πιο αδύναμα στην αρχή έχω δύο εξηγήσεις οι οποόιες δρουν παράλληλα.
- Φαινόμενα μέχρι να φτάσει στις στροφές 'απόδοσης ισχύος'
Ένα μοτερ που αποδίδει μεταξύ 2500-5000σαλ όσο σφιγμένο και να είναι θα φτάσει 'σχετικά έυκολα' απο τις 0 στις 2500-5000σαλ όπου και είναι στο στοιχείο του.
Αντίθετα ένα μοτερ που αποδίδει από 4-7000σαλ, αν είναι το ίδιο σφιγμένο θα θέλει 'λίγο' παραπάνω χρόνο για να φτάσει από τις 0 στις 4000-7000σαλ που είναι στο στοιχείο του. Έχει δηλαδή να διανύσει άλλες 1500-2000 σαλ για να είναι αποδοτικό, και το 'λεγόμενο σφίξιμο' ερμηνευόμενο ως 'πιο πολύ τριβή στα κινούμενα μέρη' έχει περισσότερη επίδραση στο πολύστροφο.- Φαινόμενα** αφού** φτάσει στις στροφές 'απόδοσης ισχύος'
Στις πολλές στροφες υπάρχουν και περισσότερες απώλειες λόγω τριβων, αφού οι παλινδρομικές κινήσεις των κινούμενων μερών τρίβουν τα μέταλλα και άρα χάνεται ισχύς!! Όταν λοιπόν το μοτέρ είναι πολύστροφο έχει λίγες παραπάνω απώλεις και όταν έιναι και σφιγμένο οι τριβές είναι μεγαλύτερες και έτσι και οι απώλιειες είναι πιο πολλές.
Δεν ξέρω αν αυτά που λέω ισχύουν από μηχανολογικής άποψης, αλλά πιστεύω ότι έχουν 'λογική βάση' και είναι και απλή φυσική. Και νομίζω ότι είναι εύκολα αντιληπτό ότι ένα 'μηχάνημα' με πολλές στροφές θέλει και περισσότερο χρόνο να στρώσε από ένα άλλο.
Τουλάχιστον στο δικό μου βλέπω χαοτική διαφορά
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
είπα κάτι τέτοιο? είπα ότι είναι αντάξια των αλόγων της και των κιλών ανά ίππων της. > συνέχισε να το πιστεύεις
δεν κατακρίνω κανέναν. είναι λογικό όταν έχεις ένα αμάξι να χάνεις μέρος τηνς αντικειμενικότητας , (όπως και όταν δεν συμπαθείς ένα αμάξι ή μια εταιρία )
ναι, θα πρέπει να βγάζω γρήγορες τις Alfa για να μη στενοχωρήσω κανέναν
αν δεν μπορείς να είσαι 'κόσμιος', 'κύριος' και 'μη ειρωνικός' σε παρακαλώ μην χαλάς το thread.
όχι δεν μπορώ, μήπως να σταματήσω και να γράφω; όταν αρχίσουν τα ban το συζητάμε
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να ισχύει κάτι τέτοιο? Μιλάμε για κινητήρες με πολλά κινούμενα μέρη τόσο σύνθετα που πολύ έυκολα να υπάρχουν διαφοροποιήσεις στο ποτε θα είναι 'έτοιμα' να αποδώσουν τις ονομαστικές τιμές ισχύος!!
Σου φαίνεται τοσο εξωπραγματικό έν μοτέρ να αποδώσει τα μέγιστα στις 5000σαλ και ένα άλλο στις 7000σαλ? Τόσο απίθανο είναι το ένα να χάσει 1 δευτερόλεπτο στις επιυαγχύνσεις?
Θα σε παρακαλέσω παραγματικά αν συνεχίσεις να λες την γνώμη σου, άλλαξε λίγο το υφάκι στο πιο 'ευγενικό'. Ειλικρινά σε παρακαλώ, θέλω να μιλήσω για το αμάξι μου χωρίς να είμαι υποχρεωμένος να μαλώσω, να εκνευριστώ. Απλά λέω τις εμπειρίες μου.
όταν οι 147/156 με λίγα χλμ στο οδόμετρο έγραφαν τους καλύτερους χρόνους σε επιδόσεις στα ανταγωνιστικά μοντέλα, δεν είδα κανέναν να 'διαμαρτύρεται' ούτε να φωνάζει για τα άλλα μοντέλα.
Τώρα που αλλάζει δραματικά το σκηνικό, φταίνε τα λίγα χιλιόμετρα, τα 114,456κ.εκ. διαφορά, οι 12,6 βαθμοί Κελσίου, το 67% υγρασία, ο οδηγός, ο διαιτητής, το οδόστρωμα, αλλά σε τίποτα δεν φταίει η Alfa, το βάρος, οι νέοι κινητήρες.
Τώρα που 'άνοιξε' και μένα ο κινητήρας μου, λέω να πάω να χτυπήσω κανένα Megane RS γιατί των Renault είναι 'κλειστά' τα μοτέρ και τώρα θα είναι πιο γρήγορο το GTI (που δεν θα είναι σε καμία περίπτωση)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
όχι δεν μπορώ, μήπως να σταματήσω και να γράφω; όταν αρχίσουν τα ban το συζητάμε
H πρώτη ομολογία troll στο φόρουμ
Alfa Romeo GT