-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Απλά σε σχέση με την μηχανή δεν συγκρίνεται..Ποιός το σύγκρινε ?
-
simforiti MANOSK
Matiz, Atos, Panda
to onoma autwn twn autokinitwn einai sidomeusi twn protasewn pou ta xaraktirizei
MATIZ : MALAKA_TI_ZITAS den tha elega oti to matiz sernetai... einai to kalitero autokinito gia enan fadaro ... giati den sernetai... ERPETAI!!! an boune 2 atoma kai exoun mazi tous kai ta portofolia kleidia kai loipa idi xrisis to autokinito nomizei oti anevainei anifora 90 moirwn
Atos : Neo HUNDAI L**A****THOS **
PANDA : Fiat PANDA .... tha se afinw ston dromo PANDA
akoma eipes : όσο και το να βλέπεις 2 βλάκες να έχουν πιάσει 3 θέσεις με τρόπο που να εμποδίζουν τη στάθμευση σ'ένα αυτοκίνητο 3,5-4 μέτρων).
loipon , epeidi einai para polloi autoi pou parkaroun etsi... giauto kai egw tha ekmateleutw ton xwro pou perisseuei....
Otan vreis thesi na parkareis ... ela apo to magazi na pioume kafefile NASS eipes :
και να έχει, 'μισο-'... Και να δώσεις 10 χιλιάδες ευρώ για κάτι 'μισο-' μου φαίνεται υπερβολικό
diladi oi alloi pou dinoun 7-15000 euro gia na paroun ena ditroxo?
**
Ο Αμανατίδης έχει να το λέει που προτίμησε το Smart της γυναίκας του αντί την Mercedes και τράκαρε με αποτέλεσμα να σπάσει τα πόδια του. **twra oswn afora ton amanatidi... oloi kseroume oti einai katsikopodaros ti tou ftaei to smart??
-
Συνφορουμιτη alexis_doucas γιατι δεν γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες; Ημαστε και καποιας ηλικιας και μας βγαινουν τα ματια για να καταλαβουμε τι γραφεις .
Οσο για το SMART και εγω νομιζω οτι ειναι ενα ακριβο αμαξι για αυτα που προσφερει.Με 2-3 χιλ που ειναι η διαφορα με τα αλλα μοντελα αγοραζεις ενα σκουτερ .Αλλωστε στην Ελλαδα εχουμε αρκετους μηνες ηλιοφανεια .Αλλα ακομα και τον χειμωνα μπαινεις στο ΜΑΤΙΖ και κανεις την δουλεια σου.Ετσι το βλεπω εγω . -
BILL33 ΑΠΟ ΕΔς ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, SORRY
δεν το είχα σκεφτεί. -
Φίλε alexis δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω... το προηγούμενό σου post τι ακριβώς τεκμηρίωνε όσων αφορά το smart και τον ανταγωνισμό του?
νομίζω αν και προσπαθείς να κάνεις χιόμορ γίνεσαι εριστικός. Προσωπικά για το Atos που έχω οδηγήσει έχω να πω καλά λόγια [σίγουρα όχι σφαλές ή ποιοτικό, αλλά κατ' άλλα, άψογο], ενώ το panda μου άρεσε εσωτερικά όταν το είχα δει. Επίσης να ξέρεις πως το panda δύσκολο να σε αφήνει όταν βασίζεται σε μηχανικά μέρη δοκιμασμένα πάνω από μισή 10ετία... προσωπικά θα ανησυχούσα για τα άλλα
-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
Φίλε alexis δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω... το προηγούμενό σου post τι ακριβώς τεκμηρίωνε όσων αφορά το smart και τον ανταγωνισμό του?νομίζω αν και προσπαθείς να κάνεις χιόμορ γίνεσαι εριστικός. Προσωπικά για το Atos που έχω οδηγήσει έχω να πω καλά λόγια [σίγουρα όχι σφαλές ή ποιοτικό, αλλά κατ' άλλα, άψογο], ενώ το panda μου άρεσε εσωτερικά όταν το είχα δει. Επίσης να ξέρεις πως το panda δύσκολο να σε αφήνει όταν βασίζεται σε μηχανικά μέρη δοκιμασμένα πάνω από μισή 10ετία... προσωπικά θα ανησυχούσα για τα άλλα
Να προσθέσω ότι το Panda πωλείται με 5 χρόνια εγγύηση... Το smart?
-
to smart me pwleitai me tin eggiisi oti einai germanos!!!!
kai opws kai na exei ... xwris ton germano....
oute tsixles den tha borousame na fame.
Oi ellines exoun tis idees, oi germanoi tis ilopoioun
-
Πλάκα πλάκα δεν είναι γερμανικό.. Στη Γαλλία κατασκευάζεται...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πλάκα πλάκα δεν είναι γερμανικό.. Στη Γαλλία κατασκευάζεται...Ενώ κάτι VW και M-B είναι γερμανικά;;;
Καλό!
Ούτε όλα τα Toyota/Honda/Nissan είναι ιαπωνικά, ούτε... ούτε...
-
Ο χρήστης alexis_doucas έγραψε:
file NASS eipes :και να έχει, 'μισο-'... Και να δώσεις 10 χιλιάδες ευρώ για κάτι 'μισο-' μου φαίνεται υπερβολικό
diladi oi alloi pou dinoun 7-15000 euro gia na paroun ena ditroxo?
Αν δεν τα καταφέρνεις στα λογοπαίγνια, άστο καλύτερα... Προφανώς δεν έχεις οδηγήσει ποτέ σου δίτροχο των 7-15 χιλιάδων για να καταλάβεις πως στο μόνο που είναι 'μισο' είναι στον αριθμό των τροχών και στην παθητική ασφάλεια...
Και ναι, το Smart είναι 'μισο', διότι αυτά που κάνει ένα δίτροχο ολόκληρα, δηλ. ΔΕΝ μποτιλιάρεται, ΔΕΝ ψάχνει θέση για παρκάρισμα (όσο μικρή και αν είναι αυτή), το Smart ΔΕΝ τα κάνει. Και στοιχίζει 5 φορές πάνω από ένα αξιοπρεπέστατο δίτροχο πόλης.
Αν θέλεις να συγκρίνεις Smart με Atos, Panda, Matiz κτλ., κάντο, έχει νόημα. Ασε τα δίτροχα στη δική τους ανώτερη κλάση σαν άριστα και φθηνά οχήματα αστικών μετακινήσεων.
-
Και η BMW μπήκε μέσα με το C1, το οποίο αναμφησβήτητα (έχω μιλήσει με κατόχους του) ήταν το απόλυτο σκούτερ για την πόλη. Απλά, όπως και το Smart, η τιμή του ήταν εξωπραγματική σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Όσο για το Matiz, είχα οδηγήσει ένα από τα πρώτα στην Ελλάδα (με χάζευαν όλοι στα φανάρια με το 'χρυσό αυγό') και είχα μείνει ενθουσιασμένος. Ιδανικό αυτοκινητάκι πόλης. Το Atos το είχα βρει πιο άτσαλο οδηγικά, μα και λιγότερο άνετο. Το μόνο που αξίζει περισσότερο το Smart είναι για το παρκάρισμα. Είναι διαδεδομένο όπου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα (πχ στο Παρίσι), αλλά προϋποθέτει ότι θα έχεις κι άλλο ένα αυτοκίνητο αν θες να πας ταξίδι και να βάλεις τις βαλίτσες σου. Με τα συνηθισμένα μικρά τα βγάζεις πέρα και με ένα.
Συγκρίνετε το Smart με την παλιά μικρή A-klasse. Η A-klasse έχει το μήκος ενός 106/Saxo και πολύ μεγαλύτερους χώρους. Ζητάει πολλά λεφτά, αλλά πείθει περισσότερο σαν αυτοκίνητο και τελικά κατάφερε να πουλήσει αρκετά. Αντίθετα, το A2 της Audi, δεν είχε κανένα προφανές πλεονέκτημα (πέρα από τεχνολογική άσκηση) ως μικρό αυτοκίνητο, γι' αυτό πάτωσε επίσης.
-
Με έκπτωση 2.300 ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε ένα από τα 55 (διθέσια) αυτοκίνητα Smart που θα διαθέσει η Vodafone σε συνεργασία με τον Όμιλο Ι. Λαϊνόπουλου. Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα αναμένεται να δώσουν νέα πνοή στους γκρίζους δρόμους της πρωτεύουσας τόσο με τις «ευρηματικές» ατάκες που τα διακοσμούν, όσο και με το κατακόκκινο χρώμα τους. Η πρωτοβουλία που ανέλαβε η Vodafone μαζί με την εταιρία Compactlain - θυγατρική του Ομίλου εταιριών Ι. Λαϊνόπουλος - αφορά τη διάθεση 55 αυτοκινήτων Smart fortwo με πρωτοποριακό εικαστικό Vodafone σε προνομιακή τιμή.
Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει το σλόγκαν που τον εκφράζει και επιθυμεί να βρίσκεται στο εξωτερικό του νέου του Smart. Οι ατάκες που έχουν χρησιμοποιηθεί πάνω στα αυτοκίνητα είναι βγαλμένες μέσα από την σύγχρονη καθημερινότητα και συνοδεύονται από το αντίστοιχο εικαστικό: «Τραβάω κουπί», «Μη μου κολλάτε», «Νιώθω άνετα».
Η διαδικασία για την απόκτηση ενός Smart είναι απλή, καθώς ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επισκεφτεί ένα Smart Centre , να επιλέξει την κατηγορία Smart που του ταιριάζει από μια ποικιλία μοντέλων, με αρχικές τιμές που κυμαίνονται από 9.000 έως 12.100 ευρώ και να συμπληρώσει μια αίτηση ενδιαφέροντος. Στη συνέχεια - και σε διάστημα 15 ημερών - θα ειδοποιηθεί από την Compactlain Hellas για την έκβαση της αίτησής του. Στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις, θα μπορέσει να αγοράσει σε προνομιακή τιμή ένα από τα 55 Smart με το εικαστικό της Vodafone.
-
Και το Matiz μια χαρά πάει ούτε σέρνεται ούτε τίποτα και μάλιστα με 4 άτομα μέσα. Εκτός και αν το συγκρίνεις με κανένα Brabus. Υπόψιν οτι δεν έχω τίποτα με το Smartaki, για την ακρίβεια πολλές φορές σκέφτηκα τι καλά που θα ήταν να έχω ένα για μέσα στην πόλη, απλά δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα για να υπερασπιστούμε την γνώμη μας.
προβληματική η smart!