-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εγω ειμαι με την καργιολα παντως..
ETSI.. DARE TO BE DIFFERENTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT YOU FLOROI
YO!
θα γίνεις και μ'αυτή φίλη;
γιατι, μηπως θες να την παντρευτεις;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
SpartanΕσύ πόσο της δίνεις;;;
Δε ξερω.....Θα την υπομείνω πάντως, CARτερικά...!!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
YO!
Μπα, ένα παιδί θέλει να κάνει και ψάχνει την κατάλληλη..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
YO!
Μπα, ένα παιδί θέλει να κάνει και ψάχνει την κατάλληλη..
φροντίζω να έχουν ήδη
-
εγώ πάντως δεν την ξέρω την κυρία αλλά την καλοσωρίζω και εύχομαι να γίνουμε πολλές.
α ρε CARυοθραύστη που με έμπλεξες.....
CARακάξα,
ευχαριστώps: υπάρχει κάποιο σημείο στο φορουμ που πάμε για ψυχανάλυση, γιατί εγώ θα χρειαστώ σύντομα. δεν την παλεύω λέμε, άνδρες...
-
Ο χρήστης CARακάξα έγραψε:
ps: υπάρχει κάποιο σημείο στο φορουμ που πάμε για ψυχανάλυση, γιατί εγώ θα χρειαστώ σύντομα. δεν την παλεύω λέμε, άνδρες...
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 718#638718
μπορείς πάντα φυσικά και... αποσύνδεση
-
Μην ανησυχείς, δεν εννοούσα εσάς με το άνδρες... τον δικό μου εννοούσα, κάνει για πολλούς :Ρ εδώ μέχρι στιγμής δεν έχω κόψει κανέναν να μπορεί ούτε καν να με προκαλέσει. περιμένω πάντως υπομονετικά.
χαχαχαχαχα!
CARακάξα,
φχαρστώωωωω -
Να σε προκαλέσει σε τι;
-
Μην ανησυχείς, δεν εννοούσα εσάς με το άνδρες... τον δικό μου εννοούσα, κάνει για πολλούς :Ρ εδώ μέχρι στιγμής δεν έχω κόψει κανέναν να μπορεί ούτε καν να με προκαλέσει. περιμένω πάντως υπομονετικά.χαχαχαχαχα!
CARακάξα,
φχαρστώωωωωγια γράψε ότι οι Alfa είναι αργές
-
Μην ανησυχείς, δεν εννοούσα εσάς με το άνδρες... τον δικό μου εννοούσα, κάνει για πολλούς :Ρ εδώ μέχρι στιγμής δεν έχω κόψει κανέναν να μπορεί ούτε καν να με προκαλέσει. περιμένω πάντως υπομονετικά.χαχαχαχαχα!
CARακάξα,
φχαρστώωωωωΚανένας που θα μπορούσε πραγματικά να σε προκαλέσει, δεν θα ενδιαφερόταν να το κάνει, όταν δείχνεις ότι αυτό είναι που ζητάς... Προσωπικά, ποτέ δεν έριξα δεύτερη ματιά σε θηλυκό που 'ψαχνόταν' απροκάλυπτα... Χωρίς να υπονοώ ότι ψάχνεσαι, σου δίνω μία ιδέα της λογικής ενός άντρα...
Αν συνεχίσεις έτσι, μάλλον θα συνεχίσεις και να περιμένεις... Και η υπομονή θα σου χρειαστεί!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μην ανησυχείς, δεν εννοούσα εσάς με το άνδρες... τον δικό μου εννοούσα, κάνει για πολλούς :Ρ εδώ μέχρι στιγμής δεν έχω κόψει κανέναν να μπορεί ούτε καν να με προκαλέσει. περιμένω πάντως υπομονετικά.
χαχαχαχαχα!
CARακάξα,
φχαρστώωωωωΚανένας που θα μπορούσε πραγματικά να σε προκαλέσει, δεν θα ενδιαφερόταν να το κάνει, όταν δείχνεις ότι αυτό είναι που ζητάς... Προσωπικά, ποτέ δεν έριξα δεύτερη ματιά σε θηλυκό που 'ψαχνόταν' απροκάλυπτα... Χωρίς να υπονοώ ότι ψάχνεσαι, σου δίνω μία ιδέα της λογικής ενός άντρα...
Αν συνεχίσεις έτσι, μάλλον θα συνεχίσεις και να περιμένεις... Και η υπομονή θα σου χρειαστεί!
χαχαχαχαχαχαχα! εύγε! αξιοπρεπέστατος!
πάντως, δοντ τζαμπ ιντου ιζι κονκλουζιονζ
δεν με ξέρεις και πιθανότατα δε θα με μάθεις και ποτέ για να με κρίνεις τόσο εύκολα.
εύγε κ πάλιCARακάξα,
παρακαλώps: οι ALFA δεν ξέρω αν είναι αργές αλλά δε μου αρέσουν πάντως.
ξέχασα: ΔΕΝ ψάχνομαι ούτε κατά διάνοια, απλά μου αρέσει να τσιγκλάω κόσμο. εγώ όσο το έχω ακόμα το τιμάω 'το στεφάνι μου'.
-
CARακάξα, άντε τρέχα στον αντρούλη σου!
-
...και άσε μας ήσυχους ρε CARυοθραύστη...έλεος!
-
χαχαχαχαχαχαχα! εύγε! αξιοπρεπέστατος!
πάντως, δοντ τζαμπ ιντου ιζι κονκλουζιονζ
δεν με ξέρεις και πιθανότατα δε θα με μάθεις και ποτέ για να με κρίνεις τόσο εύκολα.
εύγε κ πάλιCARακάξα,
παρακαλώps: οι ALFA δεν ξέρω αν είναι αργές αλλά δε μου αρέσουν πάντως.
Μήπως κάνεις κάπου λάθος;;; Δεν σε έκρινα πουθενά και για τίποτα!
Όσο για τα εύγε, δεν προσπάθησα να εκμαιεύσω μία θετική κριτική, άρα δεν μου λέει και τίποτα το ότι την εκφράζεις. Αλίμονο αν την αξία μας την αναζητούσαμε μέσα σ' ένα forum.
(Υπονόησα ποτέ ότι ενδιαφέρομαι να σε μάθω;;; )ps: Μπορείς να πεις ότι οι alfa δεν στρίβουν, αυτό θα πονέσει περισσότερο! Πες το κι ας μην το γνωρίζεις, δεν πειράζει! Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία θα είσαι που λέει πράγματα για τα οποία δεν έχει ιδέα!
-
Ίσως να έκανε λάθος που το έγραψε εδώ (μα τι λύκοι είστε πια) αλλά η κατάσταση είναι ψιλόSOS.
Σας παρακαλώ δείχτε κατανόηση και μην κοροιδεύετε.
-
edit
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
φροντίζω να έχουν ήδη -
κάνε ότι θες...δεν με νοιάζει. Την νοημοσύνη μου δεν θέλω να υποτιμάς.
-
είναι χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης... οι αδυναμίες να πληρώνονται.
παρακαλώ μη θιχτεί κανείς, εμένα εννοώ σε κατάσταση αδυναμίας.
γιατί είστε και ευερέθιστοι εδώ μέσα.λοιπόν παραιτούμαι από την κουβέντα αυτή.
CARακάξα,
όλα εδώ πληρώνονται. -
edit
Γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες στο forum ?